Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-11-20, 18:14   #1171
modlicha
Przyczajenie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Ja również przeczytałam chyba wszystkie wątki na temat prostownic i bardzo długo zastanawiałam się nad jej wyborem, a jestem osobą bardzo wybredną dlatego bardzo długo trwały moje poszukiwania. Przejrzałam chyba wszystkie sklepy internetowe, allegro itd. Zdecydowałam się na tondeo z aktywną jonizacją u polecanej przez Was "grabci78". Faktycznie to bardzo miła osoba, chętnie odpowiadająca na wszystkie pytania Kupiłam ją jednak na jej sklepie internetowym , gdzie cena była dużo niższa niż na allegro. Dziewczyny jeśli chcecie kupić prostownicę po której włoski będą idealnie gładkie nie zastanawiajcie się kupcie tondeo Ja mam naprawdę okropne włoski, a Tondeo poradziło sobie z nimi w ekspresowym tempie i włoski były dokładnie jak po wyjściu od fryzjera Aha jeszcze podam adres sklepu bo bardzo polecam ze względu na przemiłą i perfekcyjną obsługę www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl
Stary 2005-11-20, 18:21   #1172
modlicha
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez modlicha
Ja również przeczytałam chyba wszystkie wątki na temat prostownic i bardzo długo zastanawiałam się nad jej wyborem, a jestem osobą bardzo wybredną dlatego bardzo długo trwały moje poszukiwania. Przejrzałam chyba wszystkie sklepy internetowe, allegro itd. Zdecydowałam się na tondeo z aktywną jonizacją u polecanej przez Was "grabci78". Faktycznie to bardzo miła osoba, chętnie odpowiadająca na wszystkie pytania Kupiłam ją jednak na jej sklepie internetowym , gdzie cena była dużo niższa niż na allegro. Dziewczyny jeśli chcecie kupić prostownicę po której włoski będą idealnie gładkie nie zastanawiajcie się kupcie tondeo Ja mam naprawdę okropne włoski, a Tondeo poradziło sobie z nimi w ekspresowym tempie i włoski były dokładnie jak po wyjściu od fryzjera Aha jeszcze podam adres sklepu bo bardzo polecam ze względu na przemiłą i perfekcyjną obsługę www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl
Pomiliłam adres sklepu Pani Ani miało byc www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.netidea.pl
Stary 2005-11-20, 18:21   #1173
sweetes_things
Rozeznanie

Ja tam używam prostownicy bez ceramicznej wkładki.Jak fryzjerka prostowała mi włosy prostownicą z wkładką ceramiczną..był taki sam efekt jak moją.Moim zdaniem zależy to też oczywiście od prostownicy..ale w szczególności od włosów..czy są długie..czy krótkie,zdrowe i grube czy suche i lekkie.Ja jestem zadowolona ze swojej prostownicy, a kosztowała ona 55 zł ;]
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-22, 16:07   #1174
gosiaczekkk
Raczkowanie

Obecnie mam prostownicę PBM ( właśnie dzisiaj dałam ją do reklamacji, bo przestała się nagrzewać).Nie wiem jak wytrzymam teraz bez prostowania Prawde mówiąc to nie jestem z niej zadowolona. Zastanawiam się nad kupnem prostownicy Tondeo waham się pomiędzy eco cerion a cerion activ... która z nich jest lepsza ???
gosiaczekkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-22, 19:18   #1175
nalepcia
Raczkowanie

Zaczne od tego że mam prostownice MPM produkt z ceramicznymi wkładkami,wąska kupioną w Media markt. Wygląda dokładnie jak PMB. Myślałam że jest taka sobie. Ale zmienaim zdanie. Jest bardzo fajna. Kupiłam odpowiedni kosmetyk i teraz dłużej sie utrzymuje efakt i mniej sie kreci pod wpływem wilgoci(ale nie da sie wogóle w moim przypadku tego wyeliminować.
Stwierdzam jedno- nie ma ani uniwerslanej prostownicy która by pasowała każdej z nas ani kosmetyku który pomagał nam wszytkim w ten sam sposób. Każda musi znaleść coś dla siebie. CZasem opinia innych moze nam pomóc ale nieraz tez mozemy sie rozczarować.
Pozdrawiam
nalepcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-22, 19:21   #1176
beoneself
Zakorzenienie

A jaki kosmetyk znalazłaś dla siebie? (:
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-22, 20:45   #1177
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

przeczytalam caly watek i kupilam sobie oto taka prostownice i jestem baardzo zadowolona
ta pierwsza od gory za zdjeciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Scan0001.jpg (25,9 KB, 100 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-22, 21:23   #1178
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

dziewczyny mam bardzo dla mnie wazne pytanko!!! czym różni się prostownica babyliss z wygiętymi płytkami od zwykłej, czyli z prostymi? nie mogłam nigdzie znaleźć tego watku. Czy przy uzyciu tej prostownicy mamy inny efekt, inaczej sie ja uzywa?????????????? Czy tez to to samo? Powiedzcie co wiecie na ten temat proszę.
mulier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-22, 21:34   #1179
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa
przeczytalam caly watek i kupilam sobie oto taka prostownice i jestem baardzo zadowolona
ta pierwsza od gory za zdjeciu
Mam tą samą
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 09:13   #1180
Kaska007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mulier
dziewczyny mam bardzo dla mnie wazne pytanko!!! czym różni się prostownica babyliss z wygiętymi płytkami od zwykłej, czyli z prostymi? nie mogłam nigdzie znaleźć tego watku. Czy przy uzyciu tej prostownicy mamy inny efekt, inaczej sie ja uzywa?????????????? Czy tez to to samo? Powiedzcie co wiecie na ten temat proszę.
Prostownica z wygietymi plytkami mozesz sobie podkrecac tez wloski, ukladac nia grzywke czy wywijac koncowki, ale tez tak samo wyprostowac ladnie wlosy. Ja mam akurat prostownice z wygietymi plytkami, ale Flat Finger i krece sobie nia takie podluzne fajne loki i podnosze tez wlosy od nasady glowy, ze nie sa takie ulizane.
Kaska007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 09:36   #1181
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

dzięki Kaska007
Stary 2005-11-23, 10:25   #1182
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

drogie wizazanki prosze bardzo o pomoc..
juz bylam zdecydowana zakupic efalock champ bo jak widze ma tu dosc pochlebne opinie a tu nagle bach! zakupilam nowego cosmopolitana a tam reklama prostownicy 3XPROTECTION SLEEK&CURL firmy REMINGTON w sumie nie zastanawialabym sie nad nia gdyby nie to ze mozna rownoczesnie robic nia loki takie jak lokowka a ja zawsze mialam problem co zakupic...no i mam problem ...ktora wybrac?
prosze o rady
pozdrawiam
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 14:11   #1183
nalepcia
Raczkowanie

BEONESELF To jest kosmetyk nie dostępnym w sklepach fryzjerskich. trzeba go zamawiać u przedstawiciela a najlepiej to przez salon fryzjerski który go używa. To jest odzywka dwufazowa(regenerator błyskawiczny) firmy SELECTIVE PROFESSIONAL.
nalepcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 14:28   #1184
aniahoneybunny1982
Raczkowanie

polecam HOT TOOLS PROFESSIONAL.wlosy mozna wyprostowac jednym pociagnieciem.tylko niewiem czy mozna je dostac w Plsce.
aniahoneybunny1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 14:30   #1185
Kaska007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq
drogie wizazanki prosze bardzo o pomoc..
juz bylam zdecydowana zakupic efalock champ bo jak widze ma tu dosc pochlebne opinie a tu nagle bach! zakupilam nowego cosmopolitana a tam reklama prostownicy 3XPROTECTION SLEEK&CURL firmy REMINGTON w sumie nie zastanawialabym sie nad nia gdyby nie to ze mozna rownoczesnie robic nia loki takie jak lokowka a ja zawsze mialam problem co zakupic...no i mam problem ...ktora wybrac?
prosze o rady
pozdrawiam
Takie same loki a nawet moze i lepsze uzyskuje sie prostownica z wygietymi plytkami, ja robie to prostownica Efalock model Flat Finger, mozna tez jak pisalam wyzej Babyliss Pro z wygietymi plytkami, nie powoduja one wowczas zalaman na wlosach.
Kaska007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-23, 20:20   #1186
anciaahk
kosmitka

Ja mam Babylissa Pro, ale nie ma żadnych wygiętych płytek. Nawet nie słyszałam o czymś takim jak kupowałam, a kupowałam całkiem niedawno - 2 miesiące temu. W sumie też podczas prostowania staram się 'odbijać' włosy od skóry i tak je lekko wywijać, z tym że powstają czasem takie załamania, które są sztywne i takie niespecjalnie efektowne. Może jest jakiś sposób na to, by lekko podwijać włosy, tak aby nie były tak zupełnie sztywne i proste?
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 02:05   #1187
Dżelka
Raczkowanie

ja dzisiaj (a w sumie wczoraj) kupiłam na allegro tondeo )))))) zobacze jak sie spisze ))))))

pozdrawiam
Stary 2005-11-25, 09:24   #1188
o000agus
Zadomowienie

Witam!
nie mam niestety czasu żeby przebrnąć przez wszystkie posty bo jest tego same widzicie ile zamierzam sobie zafundowac prostownice. mam wlosy podatne na ukladanie, koncowki sie kreca, gora nie, chcialabym prostwnice niezadroga ale zeby jednoczesnie nie byla jak te prostownice za 20 zl i hipermarketow. chcialabym zeby efekt utrzymywal sie 2 dni (dluzej nie musi) zeby wygladzala wlosy i za bardzo nie niszczyla. nie musi byc idealna, najlepsza i bez wad. poleccie mi jakas dobra, z ktorej wy jestescie zadowolone
znalazlam takie na allegro. powiedzcie czy to dobre firmy/prostownice
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=72768669
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=72997035
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73709355
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73863228
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73689550
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73556415
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=74006448
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73927662
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=74069009
czekam na odpowiedzi
o000agus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 11:54   #1189
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

co sądzicie??? Czy lepiej kupic prostownicę babyliss pro bez regulacji temperatury??? to jednak pro, wiadomo płytki ceramiczne!!!! Czy też w tej samej cenie wigo 25 z regulacją temp, ale tez tylko z powlekanymi płytkami???? Co lepsze? Co zrobiłybyście na moim miejscu? Czekam....dajcie znać!
Stary 2005-11-25, 13:33   #1190
mruff
Raczkowanie

ja kupilam prostownice HOLDEN i jestem super zadowolona
mruff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 14:31   #1191
gizela
Raczkowanie

Witam

A ja właśnie kupiłam sobie mercedesa wśród prostownic czyli Profesjonalna prostownica ceramiczna KAYLOOK/KAYFLAT #16654 ,wreszcie trafiłam na wymarzoną

prostownice, gdzie efekt włosów jest rewelacja

proste jak blacha Prostownica jest suprrr
gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 14:39   #1192
malami21
Raczkowanie

wczoraj kupilam prostownice z rossaman....i jak narazie fajnei prostuje wloski sa gladkie i lasniace
nie uzywam zadnych kosmetykow.ale chyba zczne tych ochronnych...
zaplacilam za nia ok 30 zł i nie mam zamiaru kupowac takiej za 200 zl bo to przesada_ jak dla mnie
pzdr_
malami21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 15:53   #1193
Nierika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malami21
zaplacilam za nia ok 30 zł i nie mam zamiaru kupowac takiej za 200 zl bo to przesada_ jak dla mnie
pzdr_
A czemu, jesli mozna wiedziec?

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 18:29   #1194
malami21
Raczkowanie

Nierika juz Ci opowiadam...
nie wydalabym tych 200 zl na prostownice bo wg mnie to wzbedny wydatek....i dla mnie to bardzo duzo pieniedzy na taka przyjemnosc...poza tym moje wloski kreca sie tylko na koncach i taka zwykla prostownica w zupelnosci wystarczy_
jesli ktos kupuje taka droga prostownice to jzu jego sprawa_
pozdrawiam
malami21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-25, 18:43   #1195
Nierika
Zadomowienie

Rozumiem Ja na swoja wydalam prawie 300, ale nie zaluje. Mialam juz tania prostownice i sie niestety nie nadawala, wiec kupujac po raz drugi chcialam miec jak najwieksza pewnosc, ze sie sprawdzi

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-26, 08:43   #1196
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez mulier
co sądzicie??? Czy lepiej kupic prostownicę babyliss pro bez regulacji temperatury??? to jednak pro, wiadomo płytki ceramiczne!!!! Czy też w tej samej cenie wigo 25 z regulacją temp, ale tez tylko z powlekanymi płytkami???? Co lepsze? Co zrobiłybyście na moim miejscu? Czekam....dajcie znać!
Zdecydowanie lepiej mieć z pełnomceramicznymi płytkami. Z Wigo bywa różnie - 2 moje koleżanki maja Wigo i każdej ta powłoka ceramiczna po jakimś czasie po prostu 'zeszła'. A regulacja temperatury nie jest tak istotna - i tak tego się z reguły nie używa, bo masz cały czas ustawione na jednym poziomie.
Pozdrawiam .
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-26, 18:31   #1197
ona1981
Zakorzenienie

No to namieszałyscie mi troszkę w główce. do niedawna zastanawialam sie nad efalockiem, teraz jednak zastanawiam sie między dwoma prostownicami: GA. MA a TONDEO. Obie są w pełni ceramiczne, oraz posiadają regulacje temperatury. Którą mam wybrać??
ona1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-27, 13:00   #1198
dorotka.20
Raczkowanie

Osobiście polecam prostownice Remington 3000! Jest nie droga -kupiłam ja za 100 zł w media markt, Efekt świetny-włosy trzymaj sie do nastepnego mycie u mnie to jest 2-3 dni. Jest z ceramicznymi powłokami wiec wlosy sie tak bardzo nie niszcza. Dal mnie jest rewelacyjna!!!
dorotka.20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-27, 14:15   #1199
olgusia1980
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ona1981
No to namieszałyscie mi troszkę w główce. do niedawna zastanawialam sie nad efalockiem, teraz jednak zastanawiam sie między dwoma prostownicami: GA. MA a TONDEO. Obie są w pełni ceramiczne, oraz posiadają regulacje temperatury. Którą mam wybrać??

chyba nie musisz się juz zastanawiać, która wybrać. Popatrz na te aukcje :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73122015
lub na ta bez regulacji
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73377022
wynika z nich jasno, że to te same prostownice. Mi się już one ze zdjęć wydawały bardzo podobne - a tu proszę...... w zasadzie różnią sie tylko ceną
olgusia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-27, 14:40   #1200
ona1981
Zakorzenienie

No to wygląda na to, ze zdecyduję sie na GA.MĘ. Czy któraś z was ma te prostownice?? Chcę być na 100% pewna swojego wyboru
ona1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości