|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Przyczajenie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
kochaniutkie
![]() ![]() co sądzicie o prostownicy - Eurolux, model 1520? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76907212 mam zamiar sobie taką sprawić ale nie wiem czy będzie dobra z gory zaznaczam ze nie stać mnie na wydanie 200 czy nawet 100zł, szukam czegoś w przystępnej cenie, co sądzicie o tym modelu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Rozeznanie
|
znacie może jakis dobry środek ale i tani który sprawi że włosy po prostowaniu nie będą sie tak elektryzować, wcześniej sie nie elektryzowały, ale teraz zaczęły i strasznie mnie to wkurza
![]()
#1323 |
Raczkowanie
|
Od 5 dni posiadam prostownicę Tondeo Cerion Active i jestem z niej bardzo zadowolona, prostuje włosy idealnie tak jak zawsze chciałam, a to wszystko po przeczytaniu wątku o prostownicach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Dark Kicia Miau! Prostownica, o której piszesz to prostownica firmy Farouk (podobno to najlepsze prostownice na świecie). Kupiłam dzisiaj od przedstawiciela identyczną jak na wklejonym przez Ciebie zdjęciu. Wcześniej miałam tańszą ceramiczną i nie byłam zadowolona, tą Farouka ma moja fryzjerka i spodobał mi się efekt prostowania tą prostownicą. Moja fryzjerka kupiła ją za 700zł, wiem, że sprzedają też po 999zł, ja natomiast kupiłam od przedstawiciela z mojego miasta za 495zł (w promocji), dzwoniłam też do przedstawiciela w Gdańsku ale on proponował cenę w promocji 550zł, więc wybrałam najbardziej korzystną ofertę. Mam nadzieję, że Ci pomogłam. Mam prośbę, możesz przesłać mi na e-mail linka do tego sklepu z tymi prostownicami w USA, chętnie rzucę okiem? Poinformowano mnie że, te prostownice nie niszczą włosów nawet podczas codziennego używania, a wręcz przeciwnie wspomagają regenerację i podczas ich stosowania nie trzeba stosować preparatów ochronnych i nawilżających. Czy to prawda jeszcze nie wiem, bo jak wspomniałam wcześniej kupiłam ją dopiero dzisiaj. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Co powiecie na prostownice z wkladami ThermaGlass. Czy sa lepsze czy gorsze od ceramicznych???
W sumie zamierzam wybrac jedna z nich ale nie wiem na ktora sie zdecydowac. Babyliss Pro 230C Tourmaline Ceramic Straightener Babyliss ThermaGlass Pro 200 Straightener Jesli ktos moze cos powiedziec/doradzic to bardzo prosze. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1327 |
Raczkowanie
|
Jakąś godzinę temu doszła do mnie prostownica od Grabci. (tonedo, z regulacją temp.) Zdążyłam już na szybko wypróbować i choć dopiero co dostałam (i np nie mogę powiedzieć, czy efekt jest do następnego mycia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
A możesz mi powiedzieć dokładnie jak ta prostownica Tondeo sie nazywa, to znaczy czy to ta cerion active czy eco-cerion?? I jeszcze jedno kupowałaś tą prostownicę od Grabci na allegro?? Ja właśnie się zastanwiam, to znaczy po wielogodzinnej lekturze tego wątku, i nie tylko tego, zdecydowałam sie na Tondeo ale nie wiem dokładnie którą wybrać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj jest link do profilu Grabci na allegro. Polecam tą allegrowiczkę, naprawdę. ![]() ![]() ![]() ![]() No to zrobiłam reklamę... ![]()
Edytowane przez berata Czas edycji: 2005-12-21 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
wejdzcie na sklep internetowy tej allegrowiczki (zamiast na allegro) zamowilam tam tondeo z aktywna jonizacja za 299zl + 16zl koszty przesylki kurierem z mozliwoscia sprawdzenia paczki przy nim = lacznie 315 zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam sklepik Grabci http://**********.pl/index.php?a=lista&k=15&kt=&p=0&v=1
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Raczkowanie
|
mi tydzień temu przyszedł Efalock Flat Champ, byłam wniebowzięta i nie mogłam się jej doczekać i co? a to, że efekt jest troszke lepszy niż po mojej dawnej prostownicy, która teraz chodzi po 40zeta
baaaaaaardzo sie zdziwiłam, zawiodłam i dalej nie mohge uwierzyć, to jakiś chyba koszmarny sen, jeszcze się łudzę, ze może w lecie gdy nie będzie wilgoci to będzie lepiej, nie wiem co jest grane, przecież jak fryzjer mi wyprostuje to jest o wiele lepszy efekt, prostownica jest sprawna, używam kosmetyków do wzmocnienia jej działania a i tak wychodzi z tego jedno wielkie jajo ;( PS ogólnie jestem zadowolona z tej prostownicy, nie że jest badziewna, ale to nie to czego sie spodziewałam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
Berata wielkie dzięki za tą wiadomość. Ja też najprawdopodobniej wybiorę tą z regulacją temperatury, ale kupie ją już po Świętach, bo teraz troche grosza brak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Raczkowanie
|
Nie ma za co, jakby jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem.
![]()
#1335 |
Raczkowanie
|
Berata - a mogłabyś zrobić fotki przed i po prostowaniu?
Chyba kupię tę Tondeo, ale jeszcze się zastanawiam ![]()
#1336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Do wyboru do koloru. ![]()
![]() |
#1337 |
Raczkowanie
|
![]() Chyba lepiej jakby były bardziej puszyste, wtedy będzie mi łatwiej ocenić efekt. ![]()
#1338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1339 |
Raczkowanie
|
Dzięki, czekam z niecierpliwością
![]()
#1340 |
Raczkowanie
|
Witam!! Od dłuzszego czasu nie moge się zdecydować na wybór odpowiedniej prostownicy. Czytałam już ten wątek milion razy ale niestety za duzo jest polecanych róznych prostownic. Jestem prawie zdecydowana na zaku Babyliss PRO New Tech 35 mm, poniewaz poleciła mi ją Pani Grażyna(za co jestem jej bardzo wdzięczna!!!), i cenowo jest przystępna. Dodam tylko że mam mocno kręcone włosy i bardzo zniszczone. Zależy mi na Doskonałym efekcie prostych włosów. Czy mogłambym uzyzkać od pań które również uzywały tej prostownicy, jakiejś opini na jej temat?? Jeżeli ominęłam ten sprzęt w czytaniu tego wątku, to bardzo prosze o nr strony. Bardzo proszę o odpowiedź!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zadomowienie
|
juz doszla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
Nadchodzę.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1343 |
Zadomowienie
|
Imponujące Berata, a ja zaraz jadę po Babyliss Pro New Tech 35mm i zastanawiam się czy dobrze wybrałam patrząc na Twoje wyprostowne włoski.
Niestety lektura tego wątku nie pomogła mi wybarać prostownicy, wręcz przeciwnie, mam tak namieszane w głowie, że o niczym innym nie myślę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1345 |
Raczkowanie
|
Berata, naprawdę świetny efekt
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, wklejcie jeszcze kilka "metamorfoz" z Tondeo ![]()
#1346 |
Raczkowanie
|
Just75 ja tez sie zastanawiam nad Babyliss PRO New Tech 35 mm. Jak ją kupisz to daj znać jaki jest efekt i czy dobrze się jej uzywa. A czy któraś z was miała do czynienia z tą prostownicą?? Byłabym wdzięczna o jakieś opinie na jej temat!!
Edytowane przez M@RT@ Czas edycji: 2005-12-23 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Rozeznanie
|
oooo dopiero teraz widzę jaką ciężka pracę wykonuje moja prostownica. Twoje włosy (niewyprostowane) w przeciwieństwie do moich (też niewyprostowanych) są naprawdę proste :P hehe...i chociaż nie mam profesjonalnej prostownicy to teraz da sie dostrzec, że jest dobra, bo moje ,,sianko" po wyprostowaniu wygląda podobnie jak twoje po prostowaniu a ma ,,cięższą pracę do wykonania", ciekawe jakby wyglądały gdybym użyła jeszcze jakichś wspomagaczy :P
#1348 |
Raczkowanie
|
M@RT@- ja mam BABYLISS PRO New Tech 35mm i jestem zadowolona. Mam włosy mniej więcej takie jak berata tylko wydaję mi się że bardziej sie pokrecaja. Szybko sie nagrzewa, prostowanie tez przebiega szybko, wlosy sie nie elektryzuja, nie smierdza wloski po prostowaniu (w przypadku mojej poprzedniej prostownicy smierdzialy okropnie), mogę prostowac od samej nasady bo ma termoizolację wiec nie ma mozliwosci poparzenia sobie uszu czy szyi lub skory glowy, jest regulacja temperatury, wiec mozna nastawic sobie na temperature jaka sie chce, az do takiej ze przy prostowaniu wlosy paruja.. nie wiem co jeszcze chcialabys wiedziec, ale chetnie cos jeszcze moge o tym napisac. pozdrawiam! i wesolych swiat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja używam L'oreal Hot Liss |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.