|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
sluchajcie! kupiłam wreszcie prostownicę!
Tondeo od Gabci z regulowaną temperaturą, jest świetna! Polecam wszystkim! Slizga sie po wlosach cudnie, nic nie haczy, mocno i w mgnieniu oka sie rozgrzewa, ma mieciutki, bardzo dlugi kabel, wszystko bardzo ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sluchaj, mam tą Tondeo, z reg. temp. i jest cudowna, polecam Ci ja bez dwoch zdań kupilam ja doslownie pare dni temu po przejrzeniu tego wątka i nie zaluje, a nie powiem, bylo kilka do wyboru i nie moglam sie zdecydowac pozdroffki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Pani Grazynko!!!!co sadzi Pani o takiej prostownicy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77728753 ?? Czy ona tez jest dobra?jest tez ceramiczna wiec moze...Generalnie chodzi mi o to, ze jest duuuuzo tansza..Baardzo prosze o odpowiedz, dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tego, co wiem to prostownice BABYLISS w sklepie to jakaś firma podszywająca się pod BABYLISS PRO dla tego nie mogą dodać PRO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Witam wypowiem się za żonę my raczej nie wypowiadamy się na temat innych prostownic a szczególnie tych ze sklepów możemy doradzić tylko w sprawach prostownic BABYLISS PRO, bo na tym sprzęcie pracujemy w naszych salonach, ale powiem pani ze nie warto kupować tak tanich prostownic na pewno nie są to płytki ceramiczne tylko powlekane ceramika, co pewnie pani zobaczy po kilku miesiącach jej użytkowania a już nie wspomnę o awarii sprzętu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Przyczajenie
|
mam jeszcze pytanie dotyczace srodkow do pielegnacji i prostowania wlosow; jaki preparat byscie polecily Drogie Wizazanki - welle dwufazowa czy osisa?a moze cos jeszcze innego..?jaka konsystencje maja te preparaty? mam wlosy do ramion, raczej cienkie i bardzo delikatne i nie chcialabym ich obciazac zbytnio..;czy sadzicie,ze fluid Osis nie bylby za ciezki?kiedys fryzjerka mi doradzala,by do ceinkich wloskow stosowac delikatnych spray'ow.Co o tym sadzicie?obecnie przed prostowaniem uzywam albo jedwabiu Biosilk albo preparatu Silk Strate Biosilk firmy Farouk,ale z tego drugiego nie jestem szczegolnie zadowolona mimo,iz kosztowal ok 40zl;poradzcie prosze jaki preperat nadawalby sie do moich delikatnych, cienkich wloskow i by efekt lsniacych, sprezystych i sypkich wloskow zostal zachowany? po uzyciu prostownicy Wigo25 i jedwabiu mam prosciutkie, lsniace, gladkie wlosy,ale obawiam sie,ze sam jedwab jest niewystarczajaca ochrona przy czestym prostowaniu,szczegolnie delikatnych wlosow..Moze tez ktoras z Was moze polecic jakis dobry szampon i odzywke,ktora regeneruje zmeczone prostowaniem wlosy i sprawia,ze sa one gladziutkie, lsniace i zdrowe? serdecznie dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Poczytaj coś na temat Loreal Hot Liss (na KWC szukaj pod hasłem "Studio Line") oraz olejku do prostownic Renee Blanche. Może coś Ci podpasuje
![]() ![]() Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Przyczajenie
|
yesss, at last!
![]() Witam Drogie Panie ![]() w końcu po wielu godzinach czytania dobrnąłem do dnia dzisiejszego ![]() Jakże wielu ciekawych i mądrych rzeczy sie dowiedziałem, nie jestem w stanie ocenić ![]() ![]() Taki też zakup na ten czas planuje, jednak nie omieszkam sprawdzic co dobrego przyniesie ze sobą nowy 2006 rok. BTW - wszystkiego najlepszego z tej okazji! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
kupiłam sobie prostownice,ale nie wiem czy wyłanczać ją z prądu jak sie nagrzeje,czy cały czas ma być właczona.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-12
|
POLECAM: prostownice ETI superszeroka 58mm ceramiczna. cena 300zl. droga ale warto! Uzywana w salonach fryzjerskich.W sklepach rtv i agd nie ma jej,ale mozna zamowic w internecie poprzez firme posredniczaca z hurtownia fryzjerska polwell. na stronce: fryz kom pe el
Uzywam jej i jest super zwlaszcza do dlugich wlosow.polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Siemka ja ostatnio zakupilam prostownice BaBylis highTech... ( ceramiczna)jestem zadowolona i polecam....=* buska..=*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
Czy mam kupić tego Babylissa New Tech 35 mm?????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Mam do wyboru jedną z dwóch prostownic. Obie firmy Babyliss, obie są PROfesjonalne i ceramiczne. Różnią się jedynie modelem. Jedna to model 2556 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=784420 36 a druga to model 2025 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=799000 26 Ta pierwsza ma dodatkowo wygięte płytki(nie są płaskie tylko półokrągłe). Która według was jest lepsza i którą warto kupić??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Przyczajenie
|
witajcie, mam problem z podjęciem decjzy:jaka protownica mniej zniszczy moje włosy, VIDAL SASSOON (płytki z mikro kryształu), czy REMNGTON sleek and curl(S1031). Sugerując się reklamą katalogową Argosu, bardziej jestem przekonana do REMINGTON, bo posiada również właściwości przeciwdz. elektryzowaniu się włosów. Natomiast nowością jest powierzchnia kryształowa prostownicy VIDAL SASSOON, proszę nie zostwiajcie mnie samą z wyborem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
M@RT@: kupuj Babylissa;] nie będziesz raczej żalowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie laseczki
![]() Mam zwykłą metalową karbownicę, ostatnio jednak prostowałam profesjonalną ceramiczną i efekt zarąbisty. Mam pytanko: - jaka jest różnica po między zwykłą karbownicą a ceramiczną oprócz powłoki -do ilu stopni podgrzewają się karbownice ceramiczne -czy mocno niszczą włosy czy w pewnym stopniu Pozdrawiam wszystkich... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
mp2088 bardzo ładny czas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Witam proszę się nie zastanawiać i kupić BABYLISSA PRO 35mm jak już żona ja pani poleciła to jest na pewno dobra zresztą żona już pracowała na wszystkich prostownicach firmy BABYLISS PRO i zna się na nich najlepiej pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
M@rt@, ja też miałam ten sam problem co ty. Też ciągle w głowie miałam te przeklęte prostownice
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
No ja też się wreszcie zdecydowałam na Babylissa 35mm. Już się nie mogę jej doczekać a dopiero dzisiaj zamówiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczeta,zaufalam swojej intuicji i...kupilam prostownice GA.MA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - mam prostownice GA.MA bez regulacji temp.(ale moim babylissem i tak prostowalam na naij.temp-180-200stm,poza tym mam wlosy lekko przetluszczajace sie i dosyc trudne do wyprostowania,wiec nizsze temp.niewiele by pomogly) -jest z aktywna jonizacja, czyli zamyka luski wlosa i sprawia ze sie nie elektryzuja. w instrukcji napisane jest tez ze odmladza wlos ![]() -wrazenia po 1szym uzyciu: wloski SUPER GLADZIUTKIE ![]() ![]() ![]() -prostownica niewiarygodnie szybko sie nagrzewa ![]() ![]() -naprawde jestem zadowolona z zakupu, goraco polecam prostownice GA.MA wszystkim-jest profesjonalna, ma w pelni ceramiczne plytki z dodatkowa powloka krystaliczna (efalock,wigo i nieprofesjonalne prostownice maja tylko pokryte ceramika), dzieki temu wrecz slizga sie po wloskach ![]() ![]() -naprawde doplacic troszke wiecej i miec dobra, profesjonalna prostownice ![]() -aha, moja GA.ME gupilam na allegro od zaufanego allegrowicza,sprowadza z hurtowni pouzywam jej i pozniej dodam recenzje w KWC pozdrawiam wszystkie Wizazanki ![]()
#1437 |
Raczkowanie
|
M@RT@: tak, moc wynosi 150W.. szybko się nagrzewa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie zabijajcie za to pytanie, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na nie w tym wielgachnym wątku
![]() Chodzi mi mianowicie o moc prostownicy. Wiele dobrego naczytałam się o prostownicy EFALOCK CHAMP http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79939836 , ale ona mam moc tylko 35W. Porównując z BABYLISS PRO 35mm, która ma moc 150 W, człowiek może zgłupieć. Na co wpływa moc? Na jakość prostowania, na szybkosć, czy tylko na szybkosć nagrzewania się a potem już niczym te prostownice nie różnią się. Czy tak duża moc nie niszczy włosów *wiem prostownice ogólnie niszczą, ale czy ta nie niszczy bardziej)? Bede wdzieczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() moc prostownicy wplywa generalnie na szybkosc nagrzewania sie jej,ale moim zdaniem (niektorzy moga sie nie zgodzic) im wyzsza moc, tym szybciej i lepiej i na dluzej wyprostowane wloski-choc to moze tez zalezec od temp.na ktorej prostujemy ![]()
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
![]()
aha i ta ostatnia prostownica to GA.MA, bez regul. temp.ale jest BOSSSKA
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.