Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów?
tytanowa 0 0%
ceramiczna 15 100,00%
ceramiczno-grafitowa 0 0%
wszystkie tak samo niszczą wlosy 0 0%
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-12, 22:16   #1441
kjmm
Raczkowanie

Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez sylwusia401 Pokaż wiadomość
miałam ostatnio taką samą sytuację jak Ty.kontrolka włączała się lecz prostownica nie grzała. nigdzie nie chcieli sie podjąc naprawy, okazało się ze zepsuły się grzałki. nic sie z tym zrobić niestety nie da. droga prostownica wyladowała w koszu. a dziś mi przyszła nowa remington s1031

jak to nie da? Jeśli prostownica jest na gwarancji, muszą przyjąć twoją reklamację... przy zakupie prostownicy głównie otrzymujesz gwarancję właśnie na grzałki, bo to dzięki nim prostownica działa. Dziewczyny nie dajcie sobie takich rzeczy w mówić, bo sprzedawcy tylko czekają na takie osoby , które im odpuszcą. Walczcie o swoje własne pieniądze. Przepalone grzałki podlegają reklamacji.
kjmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 09:54   #1442
agata.c
Raczkowanie

GG do agata.c

Cytat:
Napisane przez sylwusia401 Pokaż wiadomość
miałam ostatnio taką samą sytuację jak Ty.kontrolka włączała się lecz prostownica nie grzała. nigdzie nie chcieli sie podjąc naprawy, okazało się ze zepsuły się grzałki. nic sie z tym zrobić niestety nie da. droga prostownica wyladowała w koszu. a dziś mi przyszła nowa remington s1031
Sylwusia- i jak się sprawuje nowy Remington??
Też się nad nim zastanawiam, właśnie pozbywam się granatowego Farouka ( choć z wielkim żalem), w zastępstwie mam angielską GHD ale pora wypróbować coś nowego
Napisz proszę jak się sprawuje ten remington

Ps. co do reklamacji:
Na podstawie Ustawy z 27.07.2002 o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej i zmianie Kodeksu Cywilnego DZ.U.141 poz 1176, udziela się prawa do reklamacji na produkty przez okres 24 miesięcy od daty wydania towaru kupującemu. Reklamacje rozpatrywane są tylko w przypadku dołączenia paragonu fiskalnego bądź faktury VAT.
Stary 2009-03-13, 13:01   #1443
malamiiii
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agata.c Pokaż wiadomość
Sylwusia- i jak się sprawuje nowy Remington??
Też się nad nim zastanawiam, właśnie pozbywam się granatowego Farouka ( choć z wielkim żalem), w zastępstwie mam angielską GHD ale pora wypróbować coś nowego
Napisz proszę jak się sprawuje ten remington

Ps. co do reklamacji:
Na podstawie Ustawy z 27.07.2002 o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej i zmianie Kodeksu Cywilnego DZ.U.141 poz 1176, udziela się prawa do reklamacji na produkty przez okres 24 miesięcy od daty wydania towaru kupującemu. Reklamacje rozpatrywane są tylko w przypadku dołączenia paragonu fiskalnego bądź faktury VAT.

czemu chcesz zamieniac GHD na Remingtona? z tego co czytalam te GHD sa drogie i sobie je zachwalaja. z Twoja cos nie tak? czy co jest
Stary 2009-03-13, 16:35   #1444
sylwusia401
Raczkowanie

właśnie grzałki siadły mi w ghd. kupilam ja na allegro od sprzedawcy z anglii. a wogole najprawdopodobniej była nie ogrinalna chodz sprawowała sie bardzo dobrze. napisałam w tej sprawie do allegro i do sprzedawcy. zadnej gwarancji nie dostałam:/
co do remingtona prostowałam tylko grzywke i kilka pasm dla testu jestem bardzo zadowolona puki co.
agata.c na twoim miejscu nie nabywałabym remingtona skoro masz ghd
sylwusia401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 20:53   #1446
agata.c
Raczkowanie

GG do agata.c

Cytat:
Napisane przez malamiiii Pokaż wiadomość
czemu chcesz zamieniac GHD na Remingtona? z tego co czytalam te GHD sa drogie i sobie je zachwalaja. z Twoja cos nie tak? czy co jest
Niby wszystko OK, prostownica jest oryginalna, prostuje fajnie, ale chciałabym wypróbować coś nowego, może akurat jakaś inna bardziej mi podpasuje ( lubię testować, w poszukiwaniu ideału ).
GHD ma dla mnie chyba troszeczkę za wąskie płytki, także chciałabym sprawdzić jak włosy wyglądałyby po tym Twoim Remingtonie i Braunie S2..
Myślisz że po ghd z Remingtona nie byłabym zadowolona??
Stary 2009-03-14, 00:22   #1447
vintageplace
Przyczajenie

Mam taki mały problem, w środę kupiłam prostownicę vs0048e no i wszystko jest pięknie ładnie, tylko że wyrywa mi włosy :/ pojedyncze włoski zahaczają się między płytki a obudowę. Nie wiem czy tak ma każda prostownica czy to po prostu kiepskie wykończenie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-14, 04:47   #1448
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vintageplace Pokaż wiadomość
Mam taki mały problem, w środę kupiłam prostownicę vs0048e no i wszystko jest pięknie ładnie, tylko że wyrywa mi włosy :/ pojedyncze włoski zahaczają się między płytki a obudowę. Nie wiem czy tak ma każda prostownica czy to po prostu kiepskie wykończenie?
ja mam swoją już ok. pół roku i dla mnie nie wyrwała nigdy włosa..
Może źle ją 3masz.. w sumie niewiem...
Stary 2009-03-14, 04:58   #1449
GOCHA1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vintageplace Pokaż wiadomość
to zalezy od wykonania prostownicy a z drugiej zas strony wlosy powinny byc tylko tam gdzie sa plytki
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 13:00   #1450
maga18
Raczkowanie

wracając do tej reklamacji i popsutych grzałek to u mnie zrobiło się tak w BABYLISS PRO wet&dry

oczywiscie nie odpuszcze reklamacji, do lipca mam gwarancje a babka moze kit wciskac ze mi upadla - pewnie jest tak jak mówicie grzałki się przepaliły... ale mnie to najmniej powinno interesować, mam gwarancję

babka pisała, że odesle mi ja spowrotem - ja zażądałam załączenia do przesyłki opinii serwisu, który to niby uważa że upadła - pewnie prostownica serwisu na oczy nie widziała... niemniej jak tylko dostanę ją spowrotem to idę z nią do rzeczoznawcy i kobitka sobie tylko kłopotów narobi i w koszty wpędzi - pokryje mi koszt rzeczoznawcy, przesyłek itd oraz wystawi sobie niezłą opinie
maga18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-14, 14:39   #1451
Anastazja91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oleila Pokaż wiadomość
pochwal się, co to za prostownica i jak się sprawuje
jest to prostownica GaMa turmalinowa http://www.allegro.pl/item573257019_...nami_gama.html
i jak dla mnie jest SUPER ... prostowalam nia wlosy 2 razy i efekt utrzymywal sie 3 dni (bo co tyle myje glowe) ... nablyszcza ona wlosy.. a prostowanie zajmuje na prawde malo czasu.. gladko sunie po wlosach... ja jestem z niej jak na razie baaardzo zadowolona i mam nadzieje ze tak juz zostanie
moge ja innym polecic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 14:52   #1452
malamiiii
Przyczajenie

kurcze a ja mam problem przyszla mi dzisiaj GAMA z regulacja zamawialam u grabci78 no i mam taka 0.5 cm ryse ;/ na plytce no i musze to zareklamowac . wogole to dziewczyny ktore maja GAME jak kupowalyscie prostownice to plytki nie byly opakowane folia?? bo jak ja kupowalam mojego Babylissa no to mialam na prostownicy takie folie . w gamie tego nie ma???
Stary 2009-03-16, 17:24   #1453
Anastazja91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malamiiii Pokaż wiadomość
kurcze a ja mam problem przyszla mi dzisiaj GAMA z regulacja zamawialam u grabci78 no i mam taka 0.5 cm ryse ;/ na plytce no i musze to zareklamowac . wogole to dziewczyny ktore maja GAME jak kupowalyscie prostownice to plytki nie byly opakowane folia?? bo jak ja kupowalam mojego Babylissa no to mialam na prostownicy takie folie . w gamie tego nie ma???
ja tez kupowalam prostownice u grabci78 i nie bylo na plytkach folii
Stary 2009-03-16, 18:53   #1454
nie wymysle nic lepszego
Raczkowanie

mam ogromna prosbe ; )
mama poprosiła mnie zebym zamowila jej jakąs prostownice na all do 150zł
do teraz miala jakąs zwykłą prostownice za 50 zl wiec mysle ze bedzie to dla niej różnica ; )
ma krótkie włosy i one nie są nawet krecone , tylko zawsze ma jakis artystyczny nieład a chcialabym miec poprostu proste ; ))

przeglądalam forum i wybralam kilka prostownic , moze poradzicie ktora najlepsza ?
a moze jakas inna do 150 zł ?
to wiekszosc remingtonów , czytalam ze plytka odpryskuje ale mysle ze mama nie bedzie jej jakos bardzo naduzywac i sie tak szybko nie popsuje.

http://www.allegro.pl/item584333632_..._z_polski.html

http://www.allegro.pl/item578852465_...ss_gw2lat.html

http://www.allegro.pl/item582263844_..._nowa_dvd.html

http://www.allegro.pl/item573389522_...014_sklep.html

bede bardzo wdzieczna za pomoc ; ))
nie wymysle nic lepszego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 20:47   #1455
Oleila
Przyczajenie

po przejrzeniu różnych forów wybrałam te 3 prostownice. chciałabym tylko wiedzieć, którą warto kupić dodam, że mam długie średnio grube włosy i raczej proste.. zależy mi na tym, żeby prostownica służyła mi na lata i dawała długotrwały efekt co Wy na to? Proszę o pomoc

http://allegro.pl/item559156488_prostownica _ga_ma_nano_tourmaline_io n_gama_170_wat.html

http://allegro.pl/item576221886_prostownica _ga_ma_digital_turmaline_ gama.html

http://allegro.pl/item576215969_pros...temp_gama.html
Oleila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 22:46   #1456
qarinczu
Raczkowanie

Ja zamawiałam prostownicę Ga.ma w hurtowni fryzjerskiej i też nie było folii na płytkach.
qarinczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 16:50   #1457
vericzka
Raczkowanie

Może nie prostownica, ale suszarka z funkcją prostownicy-rowenta lissima :p bardzo sobie ją chwalę [;
vericzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 16:56   #1458
vericzka
Raczkowanie

Dot.: Roventa 2 w 1: suszarko-prostownica

Hm.. dziwią mnie Wasze komentarze. Mam identyczną jak na zdjęciu autorki postu i bardzo ją sobie chwalę. Włoski są naturalnie proste, nie takie druty. Może bierzecie za grube pasma do prostowania..?
Stary 2009-03-17, 17:37   #1459
malamiiii
Przyczajenie

no moze te nie maja...ale troche dziwne. w kazdym badz razie odeslalam ja z powrotem ma mi przyslac druga, gama fajnie prostuje tylko w 160 stopniach nie moge wyprostowac moich cienkich wlosow;/ musze podrecac temperaturke no i wydaje mi sie ze bardziej sie elektryzuja niz po babylissie. troche nie to czego oczekiwalam. no ale moze jak nabiore wprawy w prostowaniu nia to bedzie lepeij zobacyzmy. narazie czekam na drugą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-17, 19:00   #1460
Isenia
Rozeznanie

Ja właśnie testuje farouk a http://www.**********.pl/index.php?a=opis&k=57&id=1900 o tę i na pierwszy rzut oka to sama nie wiem, na pewno się włoski nie elektryzują, gładko sunie po włosach i fakt, że ma się wrażenie jakby włoski były wilgotne ciekawe jak na dłuższą metę, któraś ma jakieś doświadczenia w porównaniu do remingtona s 1051 to taka golutka, bez wyświetlacza, bez regulacji temperatury...

Edytowane przez Isenia
Czas edycji: 2009-03-17 o 19:01
Isenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 08:33   #1461
safaela100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vericzka Pokaż wiadomość
Hm.. dziwią mnie Wasze komentarze. Mam identyczną jak na zdjęciu autorki postu i bardzo ją sobie chwalę. Włoski są naturalnie proste, nie takie druty. Może bierzecie za grube pasma do prostowania..?
myślę, że nie w tym problem, moje włosy są bardzo napuszone po niej, może nie do wszystkich rodzajów włosów jest ona odpowiednia, (np. ja mam włosy suche)
safaela100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 11:41   #1462
vericzka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez safaela100 Pokaż wiadomość
myślę, że nie w tym problem, moje włosy są bardzo napuszone po niej, może nie do wszystkich rodzajów włosów jest ona odpowiednia, (np. ja mam włosy suche)
Ja również mam suche ;/ ale może włos, włosowi nie równy. Szkoda że u Was ta suszarka sie nie sprawdza ;/
Stary 2009-03-18, 18:16   #1463
safaela100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vericzka Pokaż wiadomość
Ja również mam suche ;/ ale może włos, włosowi nie równy. Szkoda że u Was ta suszarka sie nie sprawdza ;/
no szkoda szkoda zwłaszcza że najtańsza nie była
safaela100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 18:51   #1464
Isenia
Rozeznanie

po paru dniach testowania naprawdę jestem zachwycona moim nowym farouk 'iem , włosy się nie elektryzują, grzywka mi się trzyma nawet przy wietrznej i wilgotnej pogodzie, loki kreci pięknie . to najlepsza prostownica jaka do tej pory używałam
Stary 2009-03-20, 20:27   #1465
madera525
Przyczajenie

Question Jak wybrać PROSTOWNICĘ ???

Witam dziewczyny. Dzisiaj po wizycie u fryzjera stwierdziłam, że potrzebna jest mi nowa prostownica z którą nie będę męczyła się pół dnia żeby wyprostować włosy. W tej chwili mam zwykłą prostownicę kupioną w sklepie z RTV za 70 zł. Tym razem zależy mi na profesionalnym sprzęcie! Znacie jakies dobre marki?
madera525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:17   #1466
ashia89
Raczkowanie

Dot.: Jak wybrać PROSTOWNICĘ ???

ostatnio nabylam w saturnie (w krk) prostownice remington. Nagrzewa sie szybko, prostuje super !!ja mam geste,falowane,trudne do ulozenia wlosy. Ale teraz jak nia prostuje to nawet deszcz czy snieg nie straszny jedyne co to lekko sie podkrecaja koncowki..ale polecam ja goraco. Lepszej nie ma
ashia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:08   #1467
malamiiii
Przyczajenie

a ja czekam i czekam na moja game ja to mam szczescie zawsze mi musza wyslac przez internet towar z jakas wada xd
Stary 2009-03-21, 08:40   #1468
chitty
Rozeznanie

znalazlam na all prostownicę remington s1051 i się zastanawiam czy wziąć za 180 zł z suszarką remington czy może za 70zł samą... ale czy możliwe ze ta prostownica kosztuje 70zl?

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 19:11   #1469
zabcia84
Raczkowanie

Dot.: Jak wybrać PROSTOWNICĘ ???

Cytat:
Napisane przez ashia89 Pokaż wiadomość
ostatnio nabylam w saturnie (w krk) prostownice remington. Nagrzewa sie szybko, prostuje super !!ja mam geste,falowane,trudne do ulozenia wlosy. Ale teraz jak nia prostuje to nawet deszcz czy snieg nie straszny jedyne co to lekko sie podkrecaja koncowki..ale polecam ja goraco. Lepszej nie ma

a jaki model kupiłaś?
zabcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 09:35   #1470
Isenia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
znalazlam na all prostownicę remington s1051 i się zastanawiam czy wziąć za 180 zł z suszarką remington czy może za 70zł samą... ale czy możliwe ze ta prostownica kosztuje 70zl?
raczej nie to pewnie inny model za 70zł s 1051 kupisz najmniej ok 150 zł

Edytowane przez Isenia
Czas edycji: 2009-03-22 o 09:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości