|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.
Zepsuła mi się prostownica babyliss (no tak, wadliwa firma) . Chce zamówić sobie nową ale nie mam za dużo pieniędzy teraz i tu pytanie bo znalazłem 2 chyba dobre w dobrej cenie ale co do vidal sassoon to szok że tylko 80zł a chyba jest profesjonalna.
która jest lepsza? http://www.allegro.pl/item579470583_...cja_vs881.html vidal sassoon vs881 czy remington s2013 http://www.allegro.pl/item579801090_...2promocja.html bardzo proszę o porade bo nie wiem którą wybrać |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli masz na uwadze te prostownice to bardzo ją polecam, gdyz mam ja ponad pół roku i spisuje się rewelacyjnie.. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Sorki myslałam, że chodzi Ci o vs 0048e..
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
aha. no zamówiłem vidala jednak
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
kupiłaś ten model co ja napisałam czy ten który Ty..?
#1475 |
Zakorzenienie
|
nie kupiłam tylko kupiłEm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
prostownica Wahl Cutek TYTANOWA
Czym różni się 'od zwykłej'? Która lepsza? pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się na zakup nowej prostownicy (od 4 lat używam cuteka) i chyba wybiorę prostownicę firmy GA.MA
Co sądzicie o tej? http://www.allegro.pl/item593190959_...mini_35mm.html Czy miał ktoś ten model? Koleżanka ma starą prostownicę tej firmy właśnie z takim 'grzebykiem' na końcu i po wyprostowaniu nią moje włosy wyglądają jak po wyjściu od fryzjera. Najlepsze jest to, że urządzenie wygląda jak badziew z ruskiego targu. A tu taka niespodzianka ![]() Z góry dziękuję za wszelkie opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
a powiedzcie jak jest z gwarancją u Remingtona? robią problemy jak się płytki zedrą czy wymieniają, chcę właśnie kupić prostownicę z tej firmy ale boję się, że jak zejdzie pokrycie z płytek to mi tego nie uwzględnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Moja pierwsza prostownica...
Proszę weteranki w tym temacie o pomoc. Przejżałam ten wątek a także opisy prostownic na KWC i zastanawiam się nad kupnem: 1. Remington Sleek& Curl Cramic Styling Starightener 2. Braun Satinliner Ceramic Straightener. Mam włosy dosc rzadkie, cieńkie, sianiowate i do tego rozjasniane. Prostowane wyglądają duzo zdrowiej ( pozyczylam wczoraj od znajomej prostownicę Philipsa jakąs stary model ale ceramiczne płytki, tylko moje włosy były pozbawione blasku...) Dlatego szykam prostownicy która doda im blasku i sprawi ze beda zdowiej wyglądały. braun ma jonizację Remington chyba nie... nic nie pisze na ebayu, ma za to tumbarliny co jest raczej polecane do włosów grubych. ![]() Zgłupiec można, obydwie są zachwalane, ale która bedzie lepsza do włosów cienkich? Proszę.... ![]()
#1480 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#1481 | |
Raczkowanie
|
Fryz5 a co Ci się popsuło w Twoim babyliss`ie i jaki miałes model - reklamowałeś może? Pytam, bo moj tez się zj... (popsuł) i mam problem z reklamacja a jest na gwarancji... u mnie prawdopodobnie płytki grzejące padły
I z innej beczki... wczoraj w MM widziałam śliczne kolorowe Vidal`ki - cuuudooo!! Różowe, zielone, niebieskie ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() moja GAMA sama w sobie daje niezle efekty, ale wraz z dobrym sprayem do prostowania to normalnie r.e.w.e.l.a.c.j.a ![]() Edytowane przez maga18 Czas edycji: 2009-03-26 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Przyczajenie
|
no ja poprostu mam pecha.... TA GRABCIA78 PRO SPRZET to jakas PORAZKA jak macie u kogos zamawiac prostownice to napewno nie u tej kobiety, najpierw mi wyslala porysowana prostownice za GAMA z regulacja 260 zl potem ja zareklamowalam napisala mi ze mi odesle pieniadze za przesylke, po czym tydzien sie nie odzywa a nastepnie przysyla mi prostownie bez regulacji ktorej nie zamawialam bez zwrotu za przesylke tylko z 4 jakimis buteleczkami 5 ml nie wiem po co mi one.... i oczywiscie nie wspominajac o tym ze roznica cenowa miedzy nimi wynosi 60 zl ;// a ona mi kasy nie oddaje......... PORAZKA NIE ZAMAWIAJCIE TAM..................... zarzadam zwrotu kasy... to jest smieszne... ;///////////
#1484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a o gwarancji remingrona coś ktoś wie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Co do gwarancji na Vidala, to zajmują się tym autoryzowane serwisy. Na karcie gwarancyjnej masz listę serwisów w całej Polsce, które zajmują się naprawami gwarancyjnymi. Poszukaj jakiegoś w twoim mieście i tam oddaj. Skoro grabcia się nie odzywa to można to załatwić bez niej. A poza tym sprzedawca odpowiada za sprzęt tylko z tytułu niezgodności towaru z umową, natomiast gwarancji udzielają producenci. Więc jestem pewna, że prostownicę możesz podrzucić do najbliższego autoryzowanego przez Vidala serwisu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Rozeznanie
|
właśnie powinnaś mieć kartę gwarancyjna plus dowód zakupu i na tej karcie styłu jest lista punktów gdzie możesz zareklamować prostownicę, dla pocieszenia dodam, Vidal fajnie uwzględnia reklamację, ponieważ nie naprawia a daje nowy sprzet z nowa gwarancją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Przyczajenie
|
dobra prostownica
Witam, potrzebuje kupić dobrą prostownicę - proszę mi cos polecić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
Dot.: dobra prostownica
Wątków o prostownicach jest mnóstwo, najlepiej przeszukać wyszukiwarkę. Na przykład ten:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=prostownica Poza tym przejrzyj KWC, np. tu: https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo jej na oczy nie widziałam, a GRABCIA78 stwierdziła, że wszystko będzie załatwiane przez nią czyli w sumie 2 razy oczukała - raz brak gwarancji dwa brak chęci naprawy z resztą, sprzedawcy na all i tak rzadko dają dowodu zakupu. ...szkoda, że wystawionych komentarzy nie można zmieniać... Edytowane przez juhaska Czas edycji: 2009-03-27 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobra prostownica
ja polecam przejrzeć forum i użyć cudownej opcji "szukaj" .
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Przyczajenie
|
Po częściowym przewertowaniu tematu na wizazu i poczytaniu róznych opinnii internetowych na innych stronach chyba zdecydowałam się na prostownicę Remington Sleek&&Curl S1031. (szczególnie zachęciły mnie opinie na ceneo)
Mam tylko jedną wątpliwość - czy ktoś potrafi odpowiedzieć na pytanie: czym różni się "Powłoka ceramiczna " OD "Płytki z elementami ceramicznymi "pokrytej turmalinem i teflonem?? (ta pierwsza też podobno pokryta jest Turmalinem oraz Teflonem) Czy to tylko inna nazwa na tą samą rzecz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
![]()
Po wielu przemyśleniach i poszukiwaniach zakupiłam prostownicę ceramiczną Wahl Cutek, bo GA.Ma była dla mnie za droga... No nie wiem - może to będzie jednak trafny wybór, bo znajome wciąż ją zachwalają
![]()
#1494 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!!! Pomocy!!!
Czy prostownica Ga.ma nano tourmaline to ta sama prostownica co Ga.Ma Ceramic NANO TOURMALINE LASER ION??? Czy są to dwie różne prostownice?? Na zdjęciu wyglądają podobnie... Znalazłam na allegro i taką i taką: Ga.ma nano tourmaline http://www.allegro.pl/item586695840_...nica_gama.html Ga.Ma Ceramic NANO TOURMALINE LASER ION http://www.allegro.pl/item592689709_...eramiczna.html I czym one się różnią (oprócz ceny)??? i która jest lepsza??? Edytowane przez madera525 Czas edycji: 2009-03-30 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie tu nie bylo , stwierdzilam ze wejde na momebnt , mialam klikac kup teraz prostownice u grabci i co ja widze?? szooooook :d jak dobrze ze tu weszlam.. i ze przeczytalam ze stanowczo odradzacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
Od dziś mam TĘ prostownicę
![]() ![]() Szybciutko się nagrzewa. Wystarczy raz przejechać i włosy są proste (ciekawa jestem na jak długo ;D), ślicznie lśnią, no w każdym razie w obecnej chwili zakupu nie żałuję ![]() ![]() Coś czuję, że niestety będę włosy teraz częściej prostować :P, choć generalnie staram się to robić jak najrzadziej i kiedy mogę to układam włosy bez użycia prostownicy. Edytowane przez Dracaena Czas edycji: 2009-04-01 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a propo ja jakoś zamawiałam prostownicę u grabci i wszystko było super - porządna babka przesyłka opóźniała się o te 2dni więc napisałam meila w tej sprawie po czym grabcia szybko oddzwoniła dogadałyśmy się przeprosiła mnie i towar był na drugi dzień na dodatek z gratisami... ![]()
![]() Edytowane przez M4DzI4L3Na Czas edycji: 2009-04-01 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Przyczajenie
|
M4DzI4L3Na dziękuję za odpowiedź!! W takim razie po wypłacie kupuje tą z jonizacją laserową! Buziakiii
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Przyczajenie
|
Wiam,
naczytalam sie niesamowicie dużo nt prostownic rownież na tym forum, a jednak zdecydować się nie mogę.. znalazłam wiele wychwalających opinii na temat tej prostownicy: http://lucasteam.otwarte24.pl/55,Cre...-Prostownica-M co więcej, była uważana za lepszą od: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-259010 przyznaję, że właśnie nad jedną z tych dwóch się zastanawiam, a zakupu chce dokonać jak najszybciej. mimo przeczytania duzej ilości opisów danych technicznych nie jestem w stanie stwierdzic jakie są różnice miedzy nimi. być moze nie ma zadnej ![]() problem który najbardziej mnie trapi dotyczy w ogole wyboru prostownicy która w najmniejszym stopniu bedzie niszczyc włosy. bardzo proszę o porady i z góry serdecznie dziekuje ![]() ..oczywiście nie pogardze tez innymi porównywalnymi jakościowo, badz lepszymi, typami ![]() moje włosy: cienkie, do ramion, podatne na krecenie, generalnie idiotyczne fale od polowy po końce, suche zniszczone tanią tandetną prostownicą |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny to jest moj pierwszy post i moze pytanie nie na tea ten wątek ale moze mi pomozecie otorz po przeczytaniu wszystkich czesci o prostownicach (co nie bylo takie łatwe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.