|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Rozeznanie
|
![]()
Moja GA.MA ma moc 170 W ,ciepla jest juz w 2sek a max. temp osiaga w 10sek. w prostowanie wloskow zajmuje mi 10 minutek
![]()
#1472 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziaki ![]()
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Ok. To teraz wszystko jasne. Cieszę się, że się zrozumiałyśmy.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
boże, a jak z mojej prostownicy szła para przy prostowaniu to ja się tak bałam że mi sie włosy palą ![]() ![]()
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Czy ktoras z Was ma tondeo??
Chodzi o to,ze ta ceramika nie dochodzi do konca prostownicy i ta przerwa miedzy krawedzia a plytka haczy wlosy gdzy za szerokie pasmo sie wezmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
bethi-miałam tondeo i ją zwróciłam ponieważ bardzo szarpała mi przy prostowaniu włosy,teraz mam włoskiego Kayloka czyli mercedesa wśród prostownic jest rewelacja nic nie szarpie i nic nie ciagnie ,a włosy trzymią się jak blacha do następnego mycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
gizela a mogłabyś podać więcej danych dotyczących Twojej prostownicy?? Pierwszy raz spotykam sie z tą firmą. Loquilla a czy babyliss nie bedzie szarpał mi włosów? bo troche sie tego obawiam. Uzywam prostownicy z grzebykiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1480 |
Raczkowanie
|
Faktycznie cena Kaylooka jest niemała. Zastanawiam się tylko czy naprawde jest ona taka fantastyczna? Musze wreszcie zamówić tego Babylissa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś może zamwiał u Grabci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1483 |
Raczkowanie
|
Tak właściwie to czym się różni Babyliss New Tech 35 mm od 24 mm?? Czy tylko szerokością płytek?? Bo słyszałam ze moc (35 ma 150 W, a 24 ma 80) nie ma wpływu na efekt prostowania, a moc jest mniejsza bo są płytki weższe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
M@rt@jeśli chodzi o Kayloka to jest naprawdę fantastyczna mogę ja porównać do global beauty,na punkcie wyprostowanych włosów mam bzika a Kaylok sprawił ,że są idealnie wyprostowane ponieważ wkłady pełnoceramiczne działaja jak amortyzatory w sumie jest to moja piąta i ostatnia prostownica oczywiście do póki sie nie zużyje i tylko ta ostatnia się sprawdziła,a zaczynałam od najzwyklejszej za 50 zł poprzez Philipsa ,MPM ,Tondeo no i Kaylook dał mi ten efekt włosów prostych jak blacha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Zakorzenienie
|
na temat prostownic Babyliss PRO powiedzialam juz wszystko co mozliwe na tym forum prosze przeczytaj dokladnie watek to sie pzrekonasz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
A ja dołączam do zwolenniczek tondeo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Raczkowanie
|
Jestem zdecydowana Babyliss PRO, ale nie wiem czy 24 mm, czy 35 mm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
jak często uzywacie prostownicy? Mimo tego że kupujemy ceramiczne profesjonalne, i używamy różnych srodków, to włosy chyba też się niszczą? ja po 3 miesięcznym używaniu Tondeo co drugi dzień, już widzę ich zniszczenie, jak jest u was? Jak je chronicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
A może używała któraś z was prostownicy Melissa Ceramic? Słyszałam o niej ostatnio duzo pozytywnych opini i myślę o jej kupnie. Dodam, że kosztuje nie wiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
mój głos na vidal sassoon (http://ceneo.pl/155661#productLevel
) mam już rok i jest bardzo wygodna w użyciu i świetnie prostuje moje pofalowane na codzień włosy |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
No ja niestety uzywam codziennie . A najgorsze jest to ze mam zwykła metalową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Rozeznanie
|
hmm...według mnie to każda prostownica niszczy włosy, tylko metalowe szybciej i bardziej, a np. ceramiczne profesjonalne, mniej i powoli, ale to nie jest tak, że jak się ma pro, to już włosy będą piękne, a nawet ich stan się poprawi, w bajki nie wierzę, może jakoś strasznie się nie zniszczą jakby to mogło być przy zwykłej prost. ale nie sądzę żeby się polepszyło, w końcu jak negatywne odziaływanie prost. choćby najlepszej ( w końcu to duża temp. a tak jeszcze codziennie...) na pewno nie wpłynie pozytywnie na włosy. Takie jest moje zdanie.
#1493 |
Zadomowienie
|
ja mam tondeo active cerion - niby miala byc pelna ceramika - faktycznie wystaje kawalek metalu ktory na poczatku chaczyl - teraz nauczylam sie uzywac tak zeby nie chaczyc i jest rewelacja - chociaz nie sa jak druty i nie trzymaja sie do nastepnego mycia. nie to zeby wrocily do poprzedniego stanu. poprostu wywijaja sie delikatnie koncowki - ale i tak jestem zadowolona - sa blyszczace i jak narazie nie wydaje mi sie zeby zniszczyla moje wloski (pewnie troche tak ale tego nie widac). nie uwyzalam jak dotad zadnych srodkow ochronnych dopiero zamierzam kupic loreal hot liss
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi o to czy pro czy nie pro, tylko o plytki z pelonej ceramiki, i chyba nikt nie pisal ze te prostownice, naprawiaja wlosy, ale ze po zastosowaniu odpowiednich kosmetykow nie niszcza ich
ja wiem ze watek jest bardzo dlugi, ale tu zostalo juz powiedziane wszystko co mozliwe i srodkach wspomagajacych tez.....wystarczy poczytac dokladnie, i nie powtarzac pytan... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
Ja nie oczekuje po ceramicznej prostownicy (Babylissie PRO) tego że nagle bede miała piękne wyleczone włosy, ale jestem pewna że przy jej uzyciu zredukuje ich niszczenie do mninimum. Wiadomo że to jest wysoka temperatura itp. no ale nie wydaje mi sie żeby profesjonalne prostownice były porównywalne do tanich, metalowych niszczycieli włosów. Od wczoraj szukam odpowiedzi w tym wątku co lepiej czy Babyliss Pro 35 mm, czy 24 i jeszcze sie nie doczytałam. Jejku, ten wątek jest ogromny!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
mile widziny przyblizony numer strony na której znajde odpowiedz na swoje wczesniej zdane pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Raczkowanie
|
M@RT@ - ja mam 35mm.. i coz.. jak sie ma grube i srednie/dlugie wlosy to lepiej chyba 35 bo pojdzie to szybciej a 24 no to do krotkich moze i rzadkich wlosow i niby "wszedzie mozna sie nia dostac" ale.. ja jakos nie mam problemow z 35..
nie wiem co jeszcze moge na ten temat napisac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
mp2088 ja mam włoski do ramion średniej grubości, loczki, wiec chyba ta 35 bedzie dobra?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
brain skoro tak szybko ci to poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.