|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Przyczajenie
|
Ja mam GA.MĘ CP3 Digital i u mnie jak najbardziej wszystko w porządku,na pierwszy rzut oka to mają leciutką szczelinę ale jak sie lekko dociśnie z włosami przy prostowaniu to jest o.k
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Przyczajenie
|
Dot.: Roventa 2 w 1: suszarko-prostownica
witam, ja niestety również miałam okazję przekonać się że doskonałe efekty działania tej suszarki widac tylko na reklamie.... dostałam ja na prezent, bo narzeczony wiedział że to moje marzenie
![]() ![]()
#1534 |
Przyczajenie
|
Witam,
Dziewczynki pomocy! Czy prostownica Babyliss Sleek Expert BAB 2072 e jest coś warta? Prawie ją kupiłam ale chciałabym się jeszcze upewnić czy dobrze wybrałam. Czy ktoś może jej używa i ma jakieś uwagi?!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wybór prostownicy
Ja ma ten sam problem. A ma może któraś z was prostownicę
Philips HP 4638 SalonStraight Active Ion? Widziałam taką, ale nie wiem co o niej myśleć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc, radę ... Pytanie do Wizażanek używających prostownicy lub ...
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale moim zdaniem, jeżeli Twoja prostownica rzeczywiście przestała wydawać te dźwięki to prawdopodobnie coś jednak nie działa ![]() W każdym razie w opisie prostownicy jest informacja, że jonizacja wydaje delikatny szum. Edytowane przez mme Czas edycji: 2009-04-16 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Raczkowanie
|
pierwsze slysze zeby jonizacje bylo slychac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Raczkowanie
|
http://www.euro.com.pl/search.bhtml?...ica%20Babyliss
jak myślicie, która będzie lepsza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Raczkowanie
|
A jednak w prostownicy BRAUN SATIN LINER jonizację słychać
![]() Dalidka- sprawdziłam, w mojej prostownicy wszystko jest w porządku tzn. słychać lekki szum. Nie mam pojęcia, czy to rzeczywiście dowód, ze jonizacja działa ale skoro ma ja być słychać a u Ciebie cisza to jednak radziłabym reklamować( albo skorzystać z "gwarantowanej satysfakcji" i zwrócić; wtedy będziesz mogła kupić nową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ja od siebie polecam prostownicę Remingtona. bezawaryjna, prostuję codziennie, nawet nie mam zniszczonych włosów. mam ją od roku i jest naprawdę świetna-polecam każdemu
#1541 |
Rozeznanie
|
A jaki model masz?
![]() |
#1542 |
Raczkowanie
|
#1543 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam,
Ostatnio pytałam się mojej fryzjerki jakie są najlepsze prostownice, ona stwierdziła, że najlepsze są te które mają tytanowe płytki ... Czy mogłybyście mi polecić jakąś dobra prostownicę z owymi płytkami? Chodzi mi dokładnie o jakieś dobre marki ... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
![]()
witajcie przeanalizowałam wątek i zdecydowałam sie na prostownicę remington jednak widziałam też połączenia z lokówki nie za bardzo chce mi sie kupować osobno prostownice i lokówkę do dużych loków - czy któraś z Was ma może taki model wielofunkcyjny niekoniecznie remingtona
np cos takiego http://www.allegro.pl/item613204688_...ton_3_w_1.html dzięki za info pozdrawiam
![]() |
#1545 |
Raczkowanie
|
kazda prostownica ktora ma zaokraglone brzegi zrobisz loki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
Chcialabym znalezc prostownice spelniajaca moje wymagania otoz
-ceramiczne plytki - jonizacja - plytki czarne lub zoltawe nie biale - zeby miala regulacje temp. -cena do 100 zl -a no i zeby lekka była :P Prosze o pomoc bo juz glupialam ![]() o to jeszcze mam pytanie czy plytki lustrzane/szklane sa podobno lepsze od ceramicznych. to moze na ta sie skusic: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product-pol-22...29-GRATIS.html ??? Prosze o odpowiedzi ![]() Edytowane przez pingwinek=] Czas edycji: 2009-04-20 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prostownica z tytanowymi płytkami
Ja mam prostownicę ceramiczno-tytanową BaByliss i mogę Ci ją jak najbardziej polecić. Tu KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27942. Ja swoją kupiłam w Anglii, kiedy była to nowość, a obecnie widziałam już na Allegro. Nie wiem, jak w sklepach, być może jest dostępna.
Prostownic całych tytanowych też jest trochę w ofercie, niestety tej konkretnej nie mogę polecić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Przyczajenie
|
Witam
Zaczne od tego że dziś kupiłam prostownice Braun ES3. Przeczytałam cały ten wątek i zastanawiałam sie własnie nad Braunem ,Babylissem oraz Gamą. Moja koleżanka jest fryzjerką i polecała mi Babylissa jednak nie miałam przekonania do tej firmy, ponieważ przeczytałąm tu ze się psują. Gdyby nie to że byłam dziś na zakupach i tam znalazłam Brauna za 239 zł to dalej pewnie śledziałabym ten wątek. Mam włosy farbowane ,twarde, bardzo niesforne i do tego puszące się . Jeszcze nie prostowałam włosów zrobie to jutro i mam nadzieje że będe zadowolona. Chciałam jeszcze dodać że mam w domu prostownice tanią taką za 30 zł która własciwie oprócz wyrywania i szarpania nic nie była w stanie zrobić z moimi włosami. Jutro napisze jakie są efekty ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prostownica z tytanowymi płytkami
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Przyczajenie
|
Witam
No więc tak prostowałm dziś włosy nowym sprzętem i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Raczkowanie
|
ktorego remingtona wybrac prosze o pomoc
drogie wizazanki planuje zakup nowej prostownicy i sama nie wiem juz jaka wybrac ostatecznie zakonczylo sie na tych trzech prosze o pomoc moze wlascicelki tych prostownic szepną cos o nich
![]() dzieki za pomoc a wiec 1 remington S2014 2 remington S2013 3 philips HP 4666 SONIC 4 PHILIPS HP 4669 |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Przyczajenie
|
Dot.: ktorego remingtona wybrac prosze o pomoc
.
Edytowane przez aneczqaa0 Czas edycji: 2013-05-07 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie do osób, które mają Efalock Flat Champ.
Kupiłam ją i mam watpliwości - czy Wasze Efalocki tez tak strasznie brzęczą po włączeniu? Kiedys uzywałam Philipsa i ona tak cichutko drżała, ale nie brzęczała tak głosno. Poza tym mój Efalock szarpie końcówki włosów i trudno mi nim wyprostować końcówki tak, żeby sie nie rozłaziły w różne strony. W porównaniu do tego Philipsa, mój Efalock nie jest zbyt zachwycający. I prawie dwa razy droższy :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 |
Konto usunięte
|
Mnie się wczoraj popsuła prostownica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
Dot.: Roventa 2 w 1: suszarko-prostownica
ja mam podobna ,ale firmy carmen kupilam w uk,dzis wysuszylam i jestem bardzo zadowolona....normalnie mam puch na wlosach,a teraz wlosy sa gladkie...moze nie super proste,ale przyznam,ze zalezalo mi ,zeby nie wygladaly jak siano///jestem zadowolona .......suszarka ma taka koncowke jak ta na zdjeciu ...w sumie dzis suszylam na szybkiego i byle jak ,a i tak efekt bardzo dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
Na KWC najlepsze oceny ma prostownica Braun Satin Liner ES2, natomiastna allegro (bo tam najprawdopodobniej kupiłabym prostownicę
![]() ![]() Czy wiecie może czym różnią się te dwa modele? Który jest lepszy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Przyczajenie
|
Witam
Nie wiem jaka jest różnica między tymi dwiema prostownicami w użytku , różnią się chyba tym że ta es3 ma ochrone koloru . Czy tak jest rzeczywiście nie wiem, narazie zbyt krótko ją mam żeby się wypowiadać. Jednak ja jestem zadowolona z mojego zakupu, w końcu mam gładkie i śliskie włosy, co dotychczas było możliwe tylko po wyjściu od fryzjera ![]() ![]() pozdrawiam Iza |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zadomowienie
|
Es3 jest nowszym modelem, zmienili trochę design i dodali funkcję ochrony koloru, ale prostownice mają taką sama moc i ustawienia temperatury. Posiadam Es3 i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Raczkowanie
|
Braun ES 3
Wydaje mi się, że funkcja ochrony koloru polega w/g zapewnień producenta na ochronie włosów farbowanych przed utratą wilgoci. Powinna więc być równie dobra dla włosów niefarbowanych. Czy tak jest rzeczywiście? Chyba nikt nie jest w stanie tego naprawdę ocenić i porównać z innymi modelami. Z pewnością za to jest różnica kilkudziesięciu złotych pomiędzy ES 2 i ES 3.
Ja ze swojej ES 3 jestem zadowolona ale podejrzewam, że równie zadowolona byłabym z ES 2 bo rzeczywiście zewnętrznie w zasadzie się nie różnią. Bardzo wygodna jest (w obu) funkcja wyboru temperatury w kilku (chyba po trzy)zakresach do włosów cienkich, normalnych i grubych. Nie trzeba sie więc specjalnie zastanawiać na ile stopni ustawić temperaturę. I wystarczy zrobić to raz, bo prostownica zapamiętuje ostatnie ustawienia. Poza tym dzięki tej "szumiącej" jonizacji, o której juz wyżej była mowa łatwiej wierzyć że to rzeczywiście działa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem od stycznia posiadaczką porostownicy Brauna Satin Liner ES2 i jestem bardzo zadowolona! Po jej użyciu włosy są lśniące, miękkie w dotyku i lekkie, jakbym właśnie wyszła od fryzjera, a samo prostowanie jest wielką przyjemnością. Nie wiem, ale ja osobiście uwielbiam te "syczenie"podczas jonizacji.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.