|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zadomowienie
|
tez chaczy ale nawet nie chce wymieniac - jestem zadowolona - a plastik mozna dociac nozykiem do tapet albo podszlifowac drobnym papierem sciernym - tak poradzil mi kolega
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Przyczajenie
|
straszna nic nie prostuje ale reklama na allegro zachwycajaca szkoda gadac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zadomowienie
|
a u kogo kupowalas? moze po prostu taki egzemplarz ci się trafil? dziewczyny byly zadowolone z babylissa pro...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Ja juz ponad rok zyje z moja prostownica i jestem BARDZO zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Witam jakich preparatów używacie do prostowania?
Wella, L'oreal czy coś innego? Co o tym sądzicie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80206188 ? Moja fryzjerka miała jakąś oliwkę taką ładnie pachnąca, ale nie pamiętam nazwy ![]()
#1540 |
Zakorzenienie
|
Patrycja04, to masz pecha...
![]() jetes chyba jedyna osoba , ktorej wlasnie ta postownica nie odpowiada, ale oczywiscie , moze tak , byc nie znaczy to jednak, aby tak odnosic sie do reklam czy reklamy danej prostownicy, w taki sposob jaki to robisz... bo jezeli chodzi o mnie (i nie tylko zapewniam)jest jedna z najlepszych prostownic jakie znam, a mam czesto mozliwosci porownania, z racji wykonywania swojego zawodu ja na pzryklad wybralam marke Babylissa PRO, poniewaz oferuja nam fryzjerom szeroka game spzretu do pracy , nie tylko prostownice i jeszcze nie zawiodlam sie nigdy na tym sprzecie , zaczynajac od suszarek ,maszynek , lokowek na prostownicach konczac, jak rowniez moje klientki w Polsce jak i w Niemczech osobiscie uzywam roniez na codzien wlasnie Babylissa PRO 35 mm , i najlepiej ja lubie , bo jest poreczna , ma regulacje temp i wiele innych zalet o ktorych juz wielokrotnie pisalam nie wierze w toi ze ona wogole nie wyprostowala ci wlosow, a napewno nie wierze, zetakich co to nie sa wogole krecone i nawet falowane tez nie... ![]() i nie chce zeby to zabrzmialo ja reklama ,bo ja sie juz nie musze reklamowac ![]() chce tez powiedziec ze sprzet profejonalny , nie tylko Babyliss PRO kosztuje duzo drozej niz zwykly ze sklepowej polki, lub ten z "nizszej polki" fryzjerskiej poprostu tak jak z wszystkim, czy to ciuchy czy porcelana czy garnki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Przyczajenie
|
Dla mnie nic to nie zmienia. dlaczego jak siedze u fryzjerki widze krok po kroku jak prostuje mi wlosy doslownie 5min i super proste jak druty do nastepnego mycia. A tu kupilam u was i prostuje i prostuje malo tego siostra pomaga i nic (sa ale nie tak jakies zalamania ) czy to jest normalne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Raczkowanie
|
Same widzicie - to fryzjer powinien doradzić, to fryzjer najlepiej "wyczaruje " fryzurkę, samemu w domu można jedynie wspomagać jego "działanie"...
Ale to ten - nasz jedyny powinien decydować o naszej fryzurze, po prostu jeżeli się z nim nie zgadzamy - czas go zmienić. Nie wierzę , aby istniało jakieś miasto, w którym nie byłoby "geniusza" nożyczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Raczkowanie
|
Patrycja04, ja nigdy nie miałam tej prostownicy, ale może po prostu ustawiasz za niską temperaturę, dlatego nie ma oczekiwanego efektu?
#1544 |
Zakorzenienie
|
acha, kupilas u nas.... i [pewnie to powod ze Ci sie wlosy nie prostuja...no coz..TWOJA fryzjerka pewnietez uzywa kosmetykow wspomagajacych(choc z opisu twojego , jakie masz wlosy mozesz nie uzywac niczego) wybor nalezy do ciebie
jezeli chodzi o zalamania . to porostu zle sa prostowane zle prowadzona prostownica, nie ma prawa byc zlaman pzry prostych plytkach pomysl o tym, a moze poradz sie twojej fryzjerki niech ci pokazre jak dobrze wykonac prostownie, napewno dla niej to noe problem(ale w 5 minut? cala wlosy? to chyba pzresada? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Przyczajenie
|
Nie wazne gdzie i u kogo kupilam ale efekt maly uwiezy Pan -Pani
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
male sprostowanie - uzywam oczywoscie Wigo 25mm a nie cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zadomowienie
|
moze zbyt lekko sciskasz, albo za szybko przeciagasz po wlosach.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 |
Raczkowanie
|
I własnie dlatego mam problem z wybraniem prostownicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Przyczajenie
|
[quote=M@RT@]I własnie dlatego mam problem z wybraniem prostownicy
![]() M@rt@ ja przeczytalam wszystko na temat BABYLISSA PRO myslalam ze to jest to czego chce ale zawiodlam sie nie spelnia moich oczekiwan .Kolezanka zabrala mnie do fryziera i tam maja GAME super efekt dla mnie przeczytaj wszystkie strony tego watku jeszcze raz tak jak ja teraz po czasie zaluje ze ja kupilam |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zadomowienie
|
mozesz odsprzedac komus kogo wloski lepiej ja beda znosily. moim zdaniem prostownice najlepiej "przymierzyc" do swoich wloskow - przetestowac, porownac. dla kazdego inna bedzie lepsza. szkoda tylko ze te profesjonalne sa tak trudno dostepne i nie ma jak ich wyprobowac praktycznie...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 |
Przyczajenie
|
Witam ja tez mialam babylissa ale sprzedalam moja 6cm szeroka ile sie z nia nabujalam zeby sprzedac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
dokładnie tak!! A najgorsze jest to ze w sklepach fryzjerskich pracują bardzo niekompetentne osoby. I z tego co widze na tym forum to nie tylko ja sie z tym spotkałam. Dlatego stwierdziłam ze jak juz sie zdecyduje to zamówie prostownice w jakimś sklepie internetowym, bo po pierwsze prowadzą je osoby które potrafią i chcą doradzić, a prostownice sa nawet o 100 zł tańsze. Ale jestem troche zawiedziona ostatnią opinią o Babylisie Pro 35mm, poniewaz to własnie ją zamiezałam kupić, a skoro nie radzi sobie z włosami prostymi to jak poradzi sobie z moimi lokami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zadomowienie
|
moja tondeo active cerion mnie w pelni satysfakcjonuje - dobralam ja sama patrzac tylko na to, jakie wlosy mialy osoby ktore mi ja polecaly. mysle ze do mocno kreconych nie bedzie dobra. ale ponoc efalock flat master dobrze sie przy teg typu klaczkach spisuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Przyczajenie
|
a jak ja mam ja sprzedac co mam zachwalac jak to nie prawda pozniej mi leb spadnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Rozeznanie
|
oj...coś nie wierzę że ci już tak wogóle włosów nie wyprostowała, ciekawe czy gdyby dać ci tą gamę żebyś sama prostowała to czy byłabyś zadowolona, może poprostu źle ci idzie prostowanie
![]() ![]() ![]() ![]()
#1559 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() po tej przygodzie mialam awersje do tej marki, ale nawet ciut rozwazalam kupno Babyliss PRO, jednak po przeczytaniu tego i kilku innych watkow o prostownicach , uznalam ze babyliss PRO nie ma mimo wszystko samych pochlebnych komentarzy ![]() ![]() no i moj wybor padl na GA. ME - polecam z calego serca Ci ta prostownice ![]() ![]() ![]() ![]() aha - moja GA.Ma gotowa do pracy jest juz po 10sek ![]() naprawde warto wydac te pieniadze,nie bedziesz zawiedziona. do babylissa nie ma porownania ![]() aha i zeby nie bylo ze nie mam porowania z Babyliss PRO - wczoraj bylam u fryzjera i prostowal mi wlosy - sprawdzilam - Babyliss PRO 35mm,efekt na poczatku nawet-nawet (ale wiadomo co fryzjer to fryzjer) ale niestety wloski nie byly tak dlugo proste jak po mojej prostownicy GA.MA. ta prostownica to cud ![]()
![]() |
#1560 |
Zadomowienie
|
oi kusicie tą GA.MĄ, kusicie... ale jak sobie pomysle ze prawie 300 zlotych wydam na jedna rzecz to od razu mam wyrzuty sumienia ze rozrzutna jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.