|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
To ta TONDEO w koncu co?
Bo nie rozumiem tego co napisała Kicia_87 cyt.:"A pomimo prostowania fajne loczki nią wychodzą"... Marli i Kicia jak bardzo macie kręcone włosy?
#1892 |
Raczkowanie
|
A ja polecam EFALOCKA-jest naprawde dobry. Moj pierwszy zakup okazal sie kompletnym niewypalem,kupilam urzadzenie do "prostowania" (czytaj do palenia wlosow) za 35 zl i wyrzucilam po miesiacu. Spalilam wlosy i bardzo zalowalam tego zakupu. Druga prostownice,rzekomo ceramiczna kupilam na Allegro za 59 zl. Prostowala dosc dobrze ( przy moich krecacych sie koncowkach) ale po 6 miesiacach uzytkowania plytki pekly a sprzedawca ma juz dawno zawieszone konto na Allegro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Kici_87 zapewne chodzilo o to,ze Tondeo ma fajnie zaokraglone plytki na koncu,dzieki czemu mozna wloski wywijac do srodka,na zewnatrz lub tez krecic.I oczywiscie przede wszystkim prostowac ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zadomowienie
|
pewnie chodziło jej nie o "pomimo" tylko o "ponadto"
![]() bo prostownica tondeo można ponadto zakręcić włoski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Przyczajenie
|
o000agus, Rozchwytywana dziekuje za odpowiedź
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Przyczajenie
|
Witam
czytam czytam i ciagle mam dylemat- Babyliss Pro Efalack- a jesli Efalock to Champ czy Master?? Poradzcie Kiedys mialam prostownice z Rowenty- dalam za nia kupe kasy a efekt prostowania byl tak marny ze nawet kolezanki z generalnie prostymi wlosami mialy z nia problem. Teraz chce wydac trosze pieniedzy i chce wiedziec ze to wlasciwy wybor. A moze macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce na alegro? ciagle pojawia sie grabcia 78! Warty polecenia sprzedawca??? licze na pomoc pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Raczkowanie
|
Witam ja z zona nik gaga sprzedajemy na allegro prostownice ale tylko BABYLISSA PRO link do naszej strony jest na 1 stronie pytania do fryzjerki tam gdzie pisze Opiekun forum wiem ze grabcia ma BABYLISSA tylko prosze sie zapytac co z gwarancja bo oni sprowadzaja prostownice z Niemiec
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja kupowalam na allegro prostownice od Grabci i jestem zachwycona. Dostalam podbita karte gwarancyjna, instrukcje obslugi po polsku oraz paragon. Poza tym nie zrozumialysmy sie tak do konca z zamowieniem ,poniewaz chcialam jeszcze jakis srodek do prostowania i przez zamieszanie w okresie bozonarodzeniowym nie dogadalysmy sie , w skutek czego Grabica wziela cala wine na siebie. Pierwsza przysylka srodek nie przyszedl ,natomiast za dwa dni otrzymalam paczuszke z tym srodkiem (+ z gratisem !!!) przeslana,lacznie z kosmetykami, na koszt Grabci ![]() Dlatego tez polecam Grabcie,bo jest naprawde profesjonalnym sprzedawca i przede wszystkim uczciwym. Edytowane przez rozchwytywana Czas edycji: 2006-03-27 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Raczkowanie
|
Ja mam EFALOCKA FLAT MASTER i jestem bardzo zadowolona. Mam wlosy niesforne i zadna z dotychczas uzywanych prostownic nie dala mi tak fantastycznego efektu jak EFALOC. Swoja kupowalam u sprzedawcy "TICs" i jestem bardzo zadowolona.Przesylka byla u mnie na drugi dzien,dobrze zabezpieczona,podbita gwarancja,instrukcja obslugi. Jedynym minusem jest tylko polroczna gwaranacja na w/w produkt. Ale odpukac-mam nadzieje ze sie nie zepsuje.Pozdrawiam Buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Wtajemniczenie
|
a ja jestem wsciekla sluchajcie ! mialam sporo miesiecy (w czerwcu mija rok) prostownice Wigo 57 mm= ta szersza.. spisywala sie po prostu FANTASTYCZNIE !!!rzadnych smug na plytkach, zadnego scierania ceramiki, nic ! byula po prostu genialna !!!
i nagle.. pewnego dnia.. jak HUKLO!!!!!!!!! wywalilo mi korki w calym domu! rozwalilo kabel ! okazalo sie ze bylo cos nie tak w tym kablu... no i dalam ja do reklamacji.. oddali.. z pieknym nowym kabelkiem(wspomne tylko ze jestem z Poznania a reklamacji dokonywalam w Warszawie) wzielam ja do domu... zaczynam prostowac wloski... a tu nagle zaczyna cos "chrupac" i "trzeszczec" i czuje smrod spalenizny !!!! i znow swiatelko zgaslo i przestala dzialac !! w tej chwili moja prostownica znow jest w Warszawie.. .do czerwca mam gwarancje... ale jestem zalamana !! dla mnie 180 zl to duzo a tyle za nia wtedy dalam.. czy ktoras z Was moze przezyla cos podobnego ? ![]() ????????????????????????? ?
#1901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Ja mam prostownice Cutek Wahl,kupiłam ją w salonie fryzjerskim za 210 zł i jestem bardzo zadowolona.Jak miałam zamiar kupić ją to czytałam na forum że elektryzuje troche włosy-to prawda ale kupiłam serum na zniszczone końcówki z Avonu i jest ok.Bardzo szybko się nagrzewa i jest naprawde dobra.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1902 |
Zadomowienie
|
Witajcie, ja posiadam prostownicę ELDOM, o której było już tu wspomniane, jedna wizażanka ją gorąco zachwalała a ja w klejam foteczki jak ona radzi sobie z moimi włosami, dodam iż po umyciu mam kope siana na głowie i powywijane końce we wszystkie strony
![]() Nie zwracajcie uwagi na moją bladość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zadomowienie
|
mały kłopot ze zdjęciami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama się zastanawiałam co Kicia miała na myśli pisząc o tych loczkach ![]() Jeśli chodzi o mnie imoja prostownicę to służy mi ona do prostowania, a nie robienia loczków... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kazda to chyba niee... Kiedys kupilam sobie taka za 20 zl,ktora nawet wyprostowac sie nie dalo,nie mowiac o podkrecaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Rozeznanie
|
Ja kupiłam na allegro prostownicę Holden PR-41 (44zł) i jestem b. zadowolona, super prostuje i na długo.
No i podczas prostowania wydobywa się para a to podobno dobrze Pozdrawiam b. |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Przyczajenie
|
Ja mam krótkie włosy i uzywam ceramicznej prostownicy BaByliss PRO o grubości płytek 25,4mm. Mam lekko kręcone-falowane włosy i już po pierwszym przeciągnieciu są proste. Dodatkowo można ją stosować na wilkotne włosy bez rozdwajania końcówek a co za tym idzie ze wszelkiego rodzaju preparatami i odżywkami do prostowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1910 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
A długo ją masz?? Niszczy włosy...? Czy włosy po wyprostowaniu elektryzują się? Czy sa takie miłe w dotyku, sypkie i błyszczące...(tak jak po tych prostownicach za 300 zł)? I czy po wyprostowaniu jest szopa na głowie (bo ja mam takie siano...big szope :/)? To chyba było by na tyle...będe Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź...
![]() |
#1911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam prostownicę od ok. 2 tygodni, używałam ją 4 razy dopiero. Moje włosy po prostowaniu nie elektryzują się, są milusie w dotyku i sypkie, ale dlatego z używam wspomagacza w postaci HOT LISSa z L'oreala, używam go bo każda prostownica niszczy włosy, a on temu w jakimś stopniu zapobiega. Polecam. Ja bestem bardzo bardzo zadowolona, tym bardziej, że zapłaciłam 44zł. Przed kupnem dowiadywałam się o opinie innych osób z allegro i były też zadowolone. ładnie prostuje i szybciutko sie nagrzewa. Porównanie mam tylko z blaszanym badziewiem, nie wiem jakie są te drogie prostownice. Pozdrawiam i życze udanych zakupów ![]() Jak coś to pytaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Raczkowanie
|
Badzo Ci dziękuje bejbii
![]()
#1913 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item95183969_a...remington.html >> To Remington s 1032 ... co sądzicie?? bo chcę ją kupić na dniach i nie wiem za bardzo czy się opłaci.... proszę o pomoc.
#1914 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
tez kupowalam u grabci
![]() ![]() Babyliss pro jest swietny, gdyby nie ten zamsz, na ktory wszystko sie klei... wlosow prostownica mi nie zniszczyla .. jedynie ciut przesuszyla,ale na to mam ampulki kerastase ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
ale musze wam cos pokazac
![]() Siora jechala kilka dni temu za granice i kupila sobie na szybko prostownice za 30 zł na allegro. Euromax ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Zadomowienie
|
buahahahahaha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Te prostownice sprzedaja sie im jak swieze buleczki
![]() Plytki tej prostownicy byly biale, w dotyku przypominaly plastik..farba na nich nierownomiernie rozprowadzona... ja bym sie bala... |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Przyczajenie
|
Ja mam Efaloca flat master i używam jej od ok 7 miesięcy, bez specjalnych środków do stylizacji a efekt jest wspaniały. Włosy wyglądają zdrowo i są sypkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.