|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Rozeznanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Dziewczyny, pomóżcie!
Mam prostownicę Wigo [57 mm], bo była dosyć tania, ale jednocześnie miała niesamowicie dobre opinie na kwc. Więc kupiłam, spodziewając się pięknych, prościutkich włosków. Niby urządzenie jest w porządku, ale to, co ona tworzy, nie jest perfekcyjnie proste. Nigdy nie umiem zrobić tak, aby usunąć wszystkiich moich fal. Owszem, włosy są gładsze, ale nadal się falują, nie wspominam już o deszczu czy wilgoci, bo te skutecznie potrafią zburzyć moją misternie ułożoną fryzurę ![]() A poza tym, zapuszczam grzywkę- ona też mi się faluję, próbuję zaczesać ją zupełnie na bok i utrwalić lakierem, ale to także nic nie daje- ona od razu wraca na czoło , a w dodatku się kręci [mimo prostownicy], a przy sprzyjającym wietrze ![]() Pomóżcie! Czy naprawdę muszę się męczyć z tymi kudłami? ![]()
#1922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bartuss,czytaj prosze wyraznie wypowiedzi zanim napiszesz swoja i ocenisz inna . Z czym sie nie zgadzasz ?? Ja dokladnie napisalalm,jaka jest Grabcia i to ,co napisalam swiadczylo absolutnie o tym,ze jest naprawde uczciwym sprzedawca i przede wszystkim profesjonalnym. Nie mam zielonego pojecia,czemu odebralas/es moja wypowiedz odwrotnie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz to ja juz sie zgadzam z kawalami o blondynkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1927 |
Raczkowanie
|
Efalock jest lepszy niż Remington?? Mi zależy też na tym, by prostownica miała w miarę szerokie płytki...mam dość długie i gęste włosy...mimo że zniszczone:P
#1928 |
Raczkowanie
|
Zgłupiałam całkowicie. Czytam to wszystko i czytam od tygodnia i naprawdę nie wiem na co mam się zdecydować. Myslałam o Efalock Flat Champ ale sama nie wiem... Mam właściwie proste włosy ale chciałabym mieć superproste...Poradźcie mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
ostatnio dostalam w prezencie boska prostownice o nazwie REMINGTON WET 2 STRAIGHT PROFESSIONAL WIDE PLATE STRAIGHTENER, 1", MODEL: S-7900i
prostowanie nia wlosow to istna bajka ![]() teraz rozgladam sie za jakims dobrym kosmetykiem termoochronnym bo z taka prostownica to bede chyba czesto prostowac wlosy i nalezy im sie ochrona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Raczkowanie
|
dziękuję za radę. Właściwie to mnie upewniłaś bo wieczorem po dokopaniu się do reszty postów też doszłam do wniosku że Tondeo active cerion to "ta jedyna"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie własnie waham między: *gamą z reg *tondeo eco cerion z reg *tondeo active cerion i dalej nie wiem....
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
Ja sama posiadam eco cerion z regulacją temperatury i bardzo sobie chwalę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupujac prostownice tez myslalam, ze najlepsze beda szerokie plytki, poniewaz rozniwez mam dosc dlugie i grube wlosy. W koncu kupilam Efalocka, ktory nie ma raczej szerokich plytek i z czasem go bardzo polubilam. Ale i tak planuje kiedys Tondeo. ![]()
![]() |
#1937 |
Raczkowanie
|
Mój fryzjer ma prostownicę z szerokimi płytkami i efekt po niej był swietny. Włosy naprawdę wygladały genialnie. Ale taka prostownica jak jego kosztuje jakoś ponad 350 zł na allegro...a ja nie przeznaczę na nią więcej niż 240zł. A z cienkimi płytkami prostownicy nie kupię bo prostowanie włosów zajęłoby mi maaase czasu.... Rozejrzę się za Tondeo i Efalockem no i Baybylissem, jak coś znajdę to zapytam was o zdanie.
#1938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Przyczajenie
|
która prostownica lepsza??
http://www.allegro.pl/item98222195_w...reg_temp_.html czy http://www.allegro.pl/item96691677_w...aczem_lcd.html prosze pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Raczkowanie
|
Kupiłam Babylissa Pro New Tech 35 mm (z allegro) dostanę ją dop. w przyszłym tygodniu więc okaże się czy ten sprzęt jest naprawde tak świetny
#1942 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie. Czy konieczne jest uzywanie specjalnego preparatu do wlosow przed uzyciem prostownicy? Zakupilam na allegro efelock-champ, studiujac wasze opinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Przyczajenie
|
kochane dziewczyny
chciałam wam polecić tanią i bardzo skuteczną prostownicę do włosów firmy OPTIMUM model SW-1015. Prostownica kosztowała mnie 70zł, ale można ją nabyć już dużo taniej w dużych marketach. Prostownica ma ceramiczne płytki i regulację temperatury. Maxymalnie nagrzewa się do 220 st. Ja używam swojej już od ponad 8 miesięcy i nie zamieniłabym jej na żadną inną, kiedyś "napaliłam" się na kupno prostownicy efalock,ale z braku kasy niestety nie udało mi się jej nabyć. Dlatego wszystkim dziewczyną które nie chcą wydawać dużo kasy na prostownicę, proponuję zakup tej której ja używam. Napewno będziecie z niej zadowolone. Ja dodatkowo używam jeszcze balsamu do prostowania L'Oreal, ale używam go tylko dlatego aby chronić swoje włosy przed tą zabójczą temp.!! Czekam na wasze opinie o efekcie tej prostownicy jeśli któraś z was skusi sie ją zakupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Raczkowanie
|
Ja długo sie zastanawiałam nad zakupem prostownicy( jak ktoś przeczytał ten wątek to wie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne, że nikt Cię nie przymusi do stosowania preparatów ochronnych- bez nich i tak uda Ci się wyprostować włoski. Ale z autopsji, jak i z doświadczeń koleżanek wiem, że to naprawdę się opłaca- włosy mniej się puszą, sa gładkie i lśniące. Poza tym chronią Twoje włosy przed szkodliwym działaniem wysokiej temperatury. Możesz zakupić Hot Lissa L'oreala- jest niedrogi,a skuteczny.
![]() |
#1947 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Hej! Clatronic jest beznadziejny. Bardzo słaby sprzet:/ Nawet na cieniutkich wlosach nie dziala. Odradzam:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
A co sądzicie o prostownicy BRAUN ??? Mial ktos z was.Nie moge znalezc zadnej opini. Załaczam jej fotke
|
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Rozeznanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Przyczajenie
|
Oczywiście każdy kupuje to co lubi albo to do czego go inni namówią ...więc też się dorzucę do dyskusji i powiem tak:
Tondeo eco cerion jest great!!!!! Kupowałam ją przez 'net, nową, z regulacją temperatury. Mam baaaaaarrrddzdzdzo gęste włosy, takie podchodzące pod afro a po prostowaniu wyglądają nie do poznania. Dwie uwagi praktyczne: 1. regulacja temperatury do niczego mi się nie przydała i tak koniecznie trzeba prostowac na ok.200 st. C bo inaczej włosy się po szybkim czasie zaczynają kręcić, 2. w moim przypadku całość z myciem głowy i prostowanie zajmuje ok. 1,5 h więc trzeba się uzbroić w cierpliwośc. No i konicznie coś ochronnego. Ja mam spray 2-fazowy Welli i jest git a poza tym to Bielendy bloto na włosy raz w tygodniu i po kazdym myciu dobra odzywka. KISSES&HUGGS
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.