|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Przyczajenie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Pogubilam sie juz w tym wszytskim:/ jest tyle ofert roznych prostownic do wlosow...
ale teraz mam do Was tylko jedno konkretne pytanie: jakie prostownice sa najlepsze? -ceramiczne -tytanowe -lustrzane -szklane czy jeszcze jakies inne? nie chodzi mi o konkretne firmy.. chce tylko wiedziec, ktore plytki najmniej niszcza wlosy i sa najbradziej skuteczne ![]() z gory dzieki za kazda odp |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
nie jestem wielkim ekspertem
![]() ![]()
![]() |
#1983 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny! Zamierzam sobie kupic profesionalna prostownice za ok 200 zl i mam do was pytanko: Czy ktoras z was slyszala o prostownicach PBM albo je uzywa??? Sa dwa modele: jeden z termostatem analogowym a drugi z cyfrowym... Prosze o opinie na temat tych prostownic! Zamierzalam zakupic Tondeo ale widze ze maja one troche niedociagniec a za taka cene chyba tak nie powinno byc... Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Hm, widze tu same Profesjonalne nazwy w waszych rozmowach
![]() ![]() ![]() ![]() Czy mozecie polecic cos takiego niedrogiego??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, mnie jakoś nie satysfakcjonuje prostowanie włosów suszarką. Po pierwsze: bardziej niszczy włosy, bo trzeba włosy dobrze nagrzać, żeby były efekty, po drugie zajmuje mase czasu(kiedyś juz eksperymentowałam z takim prostowaniem suszarką, ale okropnie zniszczyło to włosy i zajmowało mi nięcej niz godzinę, a wtedy uzywałam do tego jako "bonus" żelaznej prostownicy - skutki tego nie były zaciekawe) A czy ten Sunsil bedzie chronił włosy przed temperaturą? Mozecie polecić mi jakies inne kosmetyki chroniace przed prostowaniem, takie, które bede mogła kupić w dość prosty sposób? Jak juz wspominałam jestem ciemna masa w tych sprawach, więc bardzo się nie orientuję. Dzx za wszelkie pomoce. ![]()
![]() |
#1986 |
Rozeznanie
|
anakondaPolecam mleczko Hot Liss Loreala, chroni przed temp i pomaga prostować włoski
![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakiej firmy ty masz prostownice? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://osemka.perfumeria.pl/x_C_I__P...7-7010001.html Chodzi o to?
Edytowane przez anakonda Czas edycji: 2006-05-02 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Rozeznanie
|
Oj.. mój zbiór prostownic jest spory
![]() Drugi: p[rostownica z allegro Eurolux: prostuje bardzo dobrze, ale ma aluminiowe wkładi, więc niszczy włosy. trzeci: w sumie to nie moja, ale siostry, z której jak przyjezdza do domu (studiuje w innym miescie) korzystam: zachwalany tu efalock - dobrze prostuje, chyba nie niszczy no i najnowszy zakup: Euromax z allegro za 40zl. uzywana na razie raz, bo mam do dyspozycji jak na razie efalocka, ale wyprostowala dobrze. Pozyzylam teraz kuzynce z bardzo kreconych wlosach. napisze pozniej co ona o niej sadzi. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
Wiec mam pytanko do ciebie Tutusiu i oczywiscie reszty Wizazanek
![]() czy z tych tanszych prostownic lepsza by byla ta: http://allegro.pl/item101292419_pros...um_plates.html czy tez moze ta: http://allegro.pl/item100127413_pros...jonizator.html albo ta ![]() Ktora z nich najlepiej wyprostuje moje SIANOWATE, falowano-krecone wlosy?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zadomowienie
|
Maripossa - gdybym ja miała wybierac w tych trzech napewno nie wybrłabym tej tytanowej (z tego co wiem, najbardziej niszczy włosy). Nie wiem jak ta szklana, bo nigdy nie słyszałam opinii osób uzywających taką prostownicę, wiec najodpowiedniejszą wydaje mi się ceramiczna, w dodatku masz włosy identyczne jak ja. Ale posłuchajmy jeszcze wypowiedzi innych, bo ja też jestem ciekawa, co myslą.
![]() Chociarz jak ja miałabym kupować na allegro, pewnie kupiłabym tą: http://www.allegro.pl/item98783566_nowosc_cena_ hit_prostownica_remington _cs_5000.html W dodatku dziewczyny ja zachwalaja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1995 |
Rozeznanie
|
Hmm... Na temat szklanej tez się nie wypowiem, bo po prostu nie wiem.. Ale wydaje mi się to podobne ponieważ ceramika=porcelana czyli w pewnym sensie szkło... A jak maja byc podobne to chyba lepiej taka z jonizacją, bo ona zapobiega elektryzowaniu i milimalizuje niszczenie.. Więc chyba ceramicna z jonizacją. A co do tytanu, to się zgadzam, że nie. Te płytki są po prostu trwalsze od ceramicznych, ale bardziej niszczą. A taka tanią ceramiczną moja przyjaciólka uzywa od roku. Jest w świetnym stanie (pomijając przebarwienia na obudowie, ale to już wina mojej kumpeli, która zostawiła ją na pół dnia włączoną
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skoto mowisz ze ta tytanowa to dziadostwo, to zastanawia mnie ta cermaiczna z jonizatorem ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i czekam na inne opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kiedys mialam takie fajne, naprawde krecone, a teraz to malo gdzie mam loczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Rozeznanie
|
No zdanie kuzynki wkleje na dniach, bo dopiero jutro (prawdopododnie) będzie używać, więc jeszcze odczekam jak długo jej się efekt utrzyma. Ona też ma porównanie z efalockiem i tą moją aluminiową (tamta owszem prostowała jej włosy, ale przy wilgoci na dworze następnego dnia miała kręcone), więc jak już będę wiedzieć dam znać.
A co do moich włosków.. Jak byłam mała miałam idealnie proste, baaaardzo jasne włosy.. Teraz mam średni blond (znaczy mam jasny brąz, ale farbowane:P) i takie nijakie. Jak zaczęl się kręcić, zaczęłam prostować i niszczyć i przestałam lubić swoje włosy. Jakiś czas temu odkryłam, że jak użyje pianki i dyfuzora to mam ładne loki, a jak wyprostuje to ładne proste włosy i juz się przekonałam, że nawet fajnie mieć takie włosy ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam się na przyszłość. ![]()
![]() |
#2003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam się na przyszłość. ![]() Przepraszam za dubel.
![]() |
#2004 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na piankę tylko kręcę włosy, prostuję na Hot Lissa. A co do opinii kuzynki o Euromaxie.: Lepsza od tej aluminiowej. Wyprostowane dobrze, również następnego dnia (ale teraz nie ma wilgoci w powietrzu). Ogólnie niezła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich! Wczoraj zamówiłam u na ALLEGRO u użytkownika grabcia78 który posiada własną stronę z profesjonalnym sprzętem fenomenalną prostownice GAMA - jest ona na współrówni z TONDEO ponieważ jest to ten sam producent. Zapłaciłam 220 zł z rabatem i otrzymałam dodatkowo preparat -osis z welli-. Raz miałam tak idelanie proste włosy-jak wyszłam od fryzjera
![]() ![]() ![]() Myślę że warto dorzucić 40 zł do GAMY i mieć pewność że płytka ceramiczna nie będzie nam schodzić (na co skarżyły się posiadaczki EFALOCK) P O Z D R A W I A M |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanie: Remington CS 5000 nie posiada tegulacji temperatury, wiec do ilu stopni C się nagrzewa?
![]() |
#2008 |
Zakorzenienie
|
A czy Tondeo z aktywną jonizacją ma także swój tańszy odpowiednik?
#2009 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
POZDRAWIAM |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Raczkowanie
|
Tak naprawde to sciema ze wlosy po tondeo z aktywna jonizacja sie nie elektryzuja.Ja z tym problemu nie mam,ale pozyczylam ostatnio prostownice komus kto ma z tym problemy i jak sie elektryzowaly tak elektryzowaly:P Moim zdaniem moja tondeo jest minimalnie lepsza od gamy bez regulacji(wspollokatorka ma),ale to juz moja subiektywna opinia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.