|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
przejrzałam z grubsza wątek ale piszecie tu przeważnie o droższych modelach a ja szukam prostownicy za ok.150 zł. czy może mi ktoś polecić jakąś dobrą w tej cenie? mam włosy długie, cienkie i niesforne
![]() ![]()
![]() |
#2192 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ;d
po 2 prostowaniu ( podczas tych kilku dni za każdym myciem robiłam maseczka z nafty, olejku rycynowego, żółtka,pociełam końcówki :p) moje włosy są miekkie i sypkie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dodam, że przesyłka doszła błyskawicznie. We wtorek ściągneli mi pieniadze z karty a w piątek już mogłam prostować ![]() Dodam jeszcze że teraz wszyscy znajomi pytają, czy byłam u fryzjera, a ja tylko zmieniłam żelazko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Przyczajenie
|
Dot.: 2 prostownice. KTÓRA LEPSZA?! PORADŹCIE!!!!!!!!!
mam krecone puszyste włosy. uzywam prostownicy GAMA. jest rewelacyjna kosztowała ok 200 zl. polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Przyczajenie
|
![]()
ja chyba już wybrałam zdecydowałam sie na ga.ma cp3 digital
![]() co sadzicie o tym wyborze??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Rozeznanie
|
Moje Drogie! proszę o szybką odpowiedź
Zakupiłam prostownicę z płytkami ceramicznymi. i jedna z nich ma niewielką rysę, czy to wpłynie jakoś na jej użytkowanie? czy reklamować?
![]() |
#2198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
REKLAMUJ!!! ![]() ![]() ![]()
Zapraszam ----> http://www.vinted.pl/members/52008-spoxi88 ![]() ... Cars in the distance, a bicycle bell... Dogs are barking as the kingdom fell... In its place stood a golden town, where people walk without touching the ground ... . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
ja tez bym reklamowala!!!! buzkaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
Prostownica remington.
Hej!
Zastanawiam się jaką wybrać prostownicę... wiem już, że będzie ona firy Remington, ale nie wiem jaki model. mozecie mi polecić jakąś ? Myślałam o S2002 lub S2013. podobno w s2013 zziera sie powloka teflonowa... wiec sama juz nie wiem co robic. pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Rozeznanie
|
macie racje zareklamuje
![]() ![]()
#2202 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj przybył Kurier . I wyobraźcie sobie , że 5 minut potem rozpakowuje Moją paczkę a tam - NIC!!!! Dostałam same pudełko z płytą CD, książeczką i klipsami a Mojej GHD NIE MA!!!!!!
Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić Mojego (delikatnie mówiąc) ZDENERWOWANIA!!!!! Dzwonie do nich, babka zmieszana nie wie co ma mówić , zdenerwowana coś tam gada że to nie możliwe a mi się ręce trzęsą gorzej niż galareta!!!! Oddzwoniła do mnie szefowa z przeprosinami że jutro wyślą Mi nową i bardzo przeprasza za zaistniałą sytuację!!!! Nigdy więcej nie kupie nic na Allegro!!!! [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/NTT/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]()
Zapraszam ----> http://www.vinted.pl/members/52008-spoxi88 ![]() ... Cars in the distance, a bicycle bell... Dogs are barking as the kingdom fell... In its place stood a golden town, where people walk without touching the ground ... . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja pier...... , wyobrazam sobie twoje zdenerwowanie!!! Co za swienieeee. Daj znac jak dojdzie przesylka. No i zycze rozwiazania problemu. pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
buzka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
biedna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
SpoXi
![]() Co do CHI, jestem bardzo bardzo zadowolona. Dziś padało, a włosy jak były proste tak dalej są. Przy czym, nie używam żadnych kosmetyków utrwalających. Włosy są sypkie i lśniące. Wątpię, żeby była to zasługa jakiś kuracji, bo przez wakacje nie odżywiałam się za dobrze, a do tego nie miałam czasu na zabiegi, więc jeśli taki efekt daje sama prostownica, to nic innego jak KWC ! polecam, na prawdę warto. Tym bardziej, że serwis (raczej nie zakładam reklamacji, bo raczej staram się dbać o takie drogie sprzęty) jest na miejscu, zawsze można zadzwonić i się dopytać. Także jestem spokojna i zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Raczkowanie
|
ja mam problem z wyborem prostownicy !
zastanawiam sie najbardziej nad remingtonem S2002 i S2013. ale niestety nie mają one funkcji jonizacji, która chyba będzi emi potrzebna, ponieważ włosy mam cienkie i nie są gęste. jeśli mogłbyście mi pomóc to z góry dziękuje ;* aaa i jeszcze chcialam zapytac czy lepiej brac prostownice z normalbymi płytkami ceramicznymi czy z powłoką tutrmalinową ? Edytowane przez Oluskka Czas edycji: 2009-09-02 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prostownica remington.
hej ja posiadam model S 1051 , i jestem bardzo zadowolona. Prostownca ta ma tez funkcje krecenia włoskow na rozne sposoby
![]() ![]() Pozdrawiam
#2208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje Kochane! Po godzinie 10 kurier przybył ponownie z Moją nową GHD ![]() ![]() ![]() Jednak trafił się na tyle "uczciwy" sprzedawca , że wysłał Mi ją w ekspresowym tempie. A co się okazało? Osoba która ją pakowała po prostu ją sobie wyciągnęła i wysłała puste pudełko. Dzwoniła do mnie dzisiaj ponownie ta szefowa i oznajmiła, że wszystko się już wyjaśniło i dana osoba została zwolniona... ![]() Ale najważniejsze , że JEST!!! ![]() ![]() ![]() Jak Ją wypróbuje to zdam relacje jak się sprawdza. ![]() Jesteśmy in touch Lejdiss ![]() ![]() Ps. http://allegro.pl/item729242936_pros...ink_gw_fv.html ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
dziś fryzjerka prostowała mi włosy taką:
http://www.allegro.pl/item724856679_...er_nowosc.html fajna, jak tylko remingtona szlag trafi to ją sobie kupię ![]()
#2210 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ps. tak myslalam ,ze od tego sprzedawcy. Rowniez chcialam od niego zamowic. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Raczkowanie
|
yym... myslalam ze mi pomozecie w wyborze, no ale skoro nie -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Raczkowanie
|
ja mam s3001 b. dobra, oczywiscie z regulacja temperatury, ale niestety minus ze duza jest, ale w domu sprawuje sie swietnie;P mialam tez 2 inne modele, ale nie moge ich znalezc, jak znajde napisze, bo jedna byla wogole ful wypas
![]() ![]()
#2213 |
Raczkowanie
|
Użyj wyszukiwarki. Jest już wątek poświęcony prostownicom. Znajdziesz w nim mnóstwo opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Raczkowanie
|
SpoXi czekamy!
już nie mogę się doczekać Twojej opinii bo chyba też ją kupię! (mimo, że jest różowa:P:P:P) |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
spoXi mam nadzieje, ze będziesz zadowolona...
![]() malgoskagc=> sa równiez inne kolory tego modelu, bogajże biały, czarny i brązowy ... ![]()
#2216 |
Rozeznanie
|
Witam
Od 3-4 lat mam prostownicę Tondeo sprowadzaną z Niemiec. Myślę jednak, ze technika poszła do przodu ![]() Dziękuję bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przeczytalam juz cale forum prawie;> i mam mętlik w głowie;P Skłaniam sie do kupna prostownicy : http://www.allegro.pl/item730080456_...liss_24gw.html i nie wiem czy to dobry wybór do końca ![]() czy m0że ktoś już taką ma? ![]() proszę o poradę ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no teraz spojrzałam i dopiero widzę, że inne też są na allegro:P - dzięki ![]() ten zestaw jest całkiem ładny :P http://allegro.pl/item729141226_hit_...rple_w_pl.html choć na tych wszystkich aukcjach z ghd mają ten sam opis prostownic... tylko kolory inne:P już sama nie wiem czy one są takie same, nie wiem do jakiej temperatury się nagrzewają... ![]() ja jestem prawie zdecydowana na tą http://allegro.pl/item729143457_hit_...ure_black.html o ile mnie nikt nie wyprzedzi i po opinii Spoxi podejmę ostateczną decyzję :P co myślicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny,
przeglądałam sobie wątek, gdyż sama nie wiem na jaką się zdecydować prostownicę. Przeczytałam dużo postów na temat prostownic GHD i debat czy sprzedawane na allegro to oryginały, czy podróbki. Pragnę wam zaprezentować linka do pewnej chińskiej strony, gdzie w cenach i ilościach hurtowych oferują wierne podróbki. Można się nieźle przestraszyć, bo na tej stronie są podróby wszystkiego - ciuchy, kosmetyki, elektryka itd.!!! Oto link do podróbek GHD: http://www.dhgate.com/wholesale+hair...atch-down.html czy widzicie te ceny????!!!!! O_o Problem polega na tym, że nadal nie wiadomo, czy taką podróbkę warto kupić, bo szczerze mówiąc może być tak, że warto. A dlaczego? Bo jak mi to wytłumaczył mój facet, często jest tak, że w chińskich fabrykach (gdzie nie oszukujmy się produkuje się duuużo markowych rzeczy) robią takie artykuły z tych samych materiałów, tą samą metodą, tylko po prostu "po godzinach" gdzieś na boku, bez wiedzy producenta. Czyli mamy identyczny, pełnowartościowy produkt, tylko niezarejestrowany, bez gwarancji. To dlaczego sprzedawcy na Allegro mimo to często zapewniają gwarancję? Bo nawet jeśli przyjmą zwrot produktu i odeślą Ci nowy to i tak są do przodu! Kuszące jak cholera, ALE wcale tak nie musi być, bo jak wiadomo Chińczycy potrafią wszystko podrobić, zrobić wierną kopię z tanich materiałów. Szczerze mówiąc podrobienie prostownicy, naklejenie jakiś tam hologramów i innych bajerów nie stanowi dla nich najmniejszego wyzwania. Na Allegro mogą być albo pełnowartościowe produkty, albo tandetne kopie. Jedno i drugie jest złe, bo pierwsze to poniekąd kradzież a drugie to chłam. A teraz moje pytanie - czy prostownice Wahl Cutek np. taka http://www.allegro.pl/item721163868_...ica_25_mm.html nadają się do kręcenie fal i loków? Potrzebuję prostownicy do prostowania, falowania, kręcenia. Dzięki z góry za odpowiedź i pozdrawiam P.S. nie polecam zakupów na podanej przeze mnie chińskiej stronce, bo jak was urząd celny dorwie, to... to są produkty nielegalne u nas Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-09-04 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej co do podrobek Ghd to masz racje. A jesli chodzi o Wahla to do do krecenia, falowania no i prostowania wybrala bym : http://www.allegro.pl/item728086419_...ener_prof.html albo http://www.allegro.pl/item724856679_...er_nowosc.html pozdrawiam i daj znac na ktore sie zdecydowalas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.