|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zadomowienie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Ja od 4-5 lat codziennie protuje wlosy i zawsze uzywam dosc tanich prostownic. Aktualnie mam prostownice firmy ADLER, AD 242 z jadeitowymi plytkami i regulacja temperatury. Nie niszczy tak bardzo wlosow, ale (przynajmniej w przypadku moich wlosow) trzeba prostowac na wyzszej temperaturze bo inaczej efekt nie jest do konca zadowalacajcy. Ale plytki sa waskie i mozna dzieki temu dobrze wyprostowac tez krotkie wlosy. Moj Misio zaplacil za nia cos ok 50 zl.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
i moje "glupiutkie" pytanko
![]() 1) jak to w końcu jest z tymi wattami?? czy jak moja ma 25W to gorzej prostuje od tej co ma 100W? 2) i jakie cechy powinna mieć ta idealna prostownica opisane na pudełku żebym wiedziała po czym "JĄ" poznać i nie żałować??? bo chyba cena nie jest jedynym miernikiem jakości.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Przyczajenie
|
Katia, od tego zalezy, jak szybko nagrzeje Ci sie prostownica.
Miernikiem jakosci jest przede wszystkim cena, jak i renoma firmy, bo jak na prostownicy za 30 zl masz napisane ze ma pelnoceramiczne plytki to nie jest to prawda. Najlepiej polegac na znanych firmach ktore maja w swojej ofercie wiecej przedmiotow, oraz na opiniach ludzi ktorzy mieli doswiadczenia z daną prostownicą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Raczkowanie
|
No tak ale wigo ma tylko powłokę ceramiczną, a ciagle gdzieś czytam że komuś schodzi powłoka, dlatego lepiej kupić prostownicę z pełnoceramicznymi płytkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
ja ma z powłoką ceramiczną philipsa już pół roku i jak narazie nic się z nimi nie dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Raczkowanie
|
Kobitki,
Błagam o pomoc, czy ta prostownica jest ok ? http://www.allegro.pl/search.php?str...rval=7&order=b Szukam czegos do prostowania, niekonecznie za wielkie pieniadze,bo nie wiem na ile czesto bede z niej korzystała. Czy ta jest ok ? Nie chciąłabym bubla, który mi nie wyprostuje włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Kaśka podłączam się do pytania bo wcześniej nie uzyskałam na moje pytania odpowiedzi w sprawie tych prostownic
tu masz całego linka ale on mi nic nie pomógł: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=59127 |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Raczkowanie
|
Kataia84 - będę cierpliwie czekała na opienie o Euroluxie 1517. Mam nadzieje,ze ktos sie odezwie. Jka nie to i tak chyba kupie kiedys juz duzo dobrego słyszląm o tym modelu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item118724454_pros...t_polecam.html
Co sądzicie o tej prostownicy? Cena wysoka. Ale czy adekwatna do jakości? Ktoś moze miał stycznosc z tą właśnie prostownicą?
![]() |
#2292 |
Przyczajenie
|
jejku..jaka wysoka cena?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Przyczajenie
|
Wczoraj przyszla moja gama by tondeo z regulacja temperatury - boska!!!Wlosy jak druty przez caly dzien i cala noc. Gdyby nie to, ze musze myc je codziennie, moglabym spokojnie prostowac wlosy raz na 2-3 dni. Polecam !
Dodatkowo wlosy suna po plytkach jak nigdy, nie haczy, tak jak to robily inne, ktorych uzywalam wczesniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Przyczajenie
|
hej
mam pytanko: jakie polecacie płyny, które zabezpieczją przed zniszczeniem włosów po prostowaniu... Ostatnio coraz czesciej prostuje włosy jak na razie używam po myciu jedwabiu i czasem nakładam maseczke i widze ze sa efekty ale nie chciałabym doprowadzic do tego ze bede musiała duzo sciać (tak długo zapuszczałam ![]() jeżeli macie jakies wypróbowane środki to piszcie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Kaśka jak ją zakupisz to daj znać jak się sprawuje i w miarę mjożliwości wklej zdjęcia przed prostowaniem i po ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2006-08-06 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Przyczajenie
|
nie moge znaleźć wątku o tym czy lepsza jest prostownica z regulacją temperatury czy bez. i czy pomiedzy nimi jest jakas wieksza różnica. kto pomoże?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Uzywalyscie lub slyszalyscie cos o nowym cacku EFALOCK'A
![]() http://www.allegro.pl/item118958331_...rmalinami.html jesli tak to prosze o informacje bo sie zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
Ja się ciąglr waham, którą prostownicę kupić. Z teg oco czytałam najlepsza jest tondeo z regulacją temp. i to ją najchętniej bym kupiła ale jest najdroższa, zastanawiałam się też nad efalockiem bo jest tańszy, ale opinie są podzielone. Teraz dostanę kasę na 18stke, więc będę mogła sobie pozwolić na tondeo, ale jednak to prawie 300zł, więc jeśli jakaś trochę tańsza też byłaby dobra to po co mam kupowac taką drogą. Z tym że ja mam włosy baaardzo gęste, sztywne, siankowate i falowane. Jeśli ich nie rozczesze i nie wysusze to mam fale,a jak rozczesze i wysusze to są nijakie, załączam kilka fotek. Prosze doradźcie. Z góry dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za podpowiedż ;*
Jak mi się sfalują włoski to są fajne, tylko chyba jednak lepiej mi w prostych no i z prostych włosów zawsze można zrobić ładnego kucyka, proste włosy są wygodniejsze. Ale oczywiście nie będę prostować włosów za każdym razem. Jeśli starczymi funduszy to zainwestuję w tondeo lub gamę. Ta prostowenica z turmalinami też mnie zaciekwiła, ale chyba jednak najlepsze są te klasyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jezeli masz zwyczajne wlosy to kup bez regulacji, zawsze taniej, gama by tondeo kosztuje 230 zl (to samo co tondeo). Z regulacja dalam 266 zl w internetowym sklepie Pani Grabci. iwona200: moje wlosy sa cieniutkie, teoretycznie proste ale sianowate, plus wywijaja sie na koncach. A Twoje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tondeo z reg. temp i jestem bardzo zadowolona
![]() Na szczęście nie prostuję codziennie, tylko raz, dwa razy w tygodniu,więc mam nadzieję, że aż tak strasznie włosy mi się nie zniszczą.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zakup philipsa i tak uwazalam zaduzy wydatek dlatego teraz szukam czegos za mniejsza kase zeby znowu nie wydac i nie miec z tego upragnionych korzysci... oczywiscie ze sa dobre prostownice za 300zl ale tyle nie posiadam ![]() pozdrawiam i jeszcze raz prosba do Ciebie o co codzilo z efektami po euroluxie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Przyczajenie
|
a z tych trzech:
1)Tondeo eco cerion bez reg temp 2)Ga.Ma ceramic ion technology bez reg temp 3)Babyliss pro new tech 35 mm którą byście wybrały? ![]() Nasserin wyczytalam że Tondeo nagrzewa sie do 190 stopni( to nie za mało? jak te z regulacją nagrzewaja sie do 220?) a jak jest z Ga.ma? do użytkowniczek GA.My:
![]() mam wlosy grube, niesforne, od połowy lekko krecone (każdy w inną strone) po umyciu puszace sie, a po wyprostowaniu prostownica z supermarketu po jakimś czasie wywijaly mi sie końcówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.