|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Dziewczyny,ale im wyzsza temperatura,to tym gorzej dla zniszczonych wlosow...
Chcecie je jeszcze bardziej zniszczyc?Nie rozumiem...
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
*majka*:
Dziewczyny,ale im wyzsza temperatura,to tym gorzej dla zniszczonych wlosow... Chcecie je jeszcze bardziej zniszczyc?Nie rozumiem... Jeśli odpowiednio się dba o włosy, używa się kosmetyków termoochronnych, to włosy się nie zniszczą. Ja zeczęłam prostować włosy efalokiem jak miałam bardzo zniszczone, wypadające i popalone włosy nieudanym rozjaśnianiem i pomimo tego że prostowałam włosy co drugi dzień na max temperaturze, po roku czasu moje włosy są w bardzo dobrej kondycji, nawet moja fryzjerka była zdziwiona. |
|
|
|
#2677 |
|
Przyczajenie
|
Już dłuższy czas śledzę ten wątek, bo chciałabym kupić dobrą prostownicę, ale nie chcę też wywalić pieniędzy w błoto
![]() Też miałam zamiar licytować tondeo u trifinder'a i byłam przekonana, że to ta z regulacją Przez przypadek ominęłam jednak licytację...Byłam przekonana, że jest tańsza bo ma 25 Watt, bo widziałam tondeo eco-ceiron zarówno 170 Watt jak i 25 Watt. Spytałam sprzedawcę jak to jest, a on stwierdził, że obydwie to tondeo eco-ceiron i jeśli chcę ją używać w domu to 25 Watt'owa mi wystarczy.Już sama w końcu nie wiem jak to jest i co ja mam kupować
|
|
|
|
#2678 |
|
BAN stały
|
iwona 200 a ty jaka masz chyb ezme ta z regulacja ale jak sie okaze ze z jonizajaca jest lepsza to bedzie kicha
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam mozliwosci sprawdzenia ktora lepsza dla mnie: active cerion czy eco cerion wiec biore w ciemno ta eco cerion ma tez jonizacje ale ta active cerion ma jakas aktywną za to nie ma regulacji
|
|
|
|
|
#2680 |
|
BAN stały
|
do madzia.a Ada a ty jestes zadowlona ze swojej prostownicy Tondeo czy jest wielka roznica pomiedzy nia a champem ,czy zalujesz zakupu??
|
|
|
|
#2681 |
|
BAN stały
|
do iwona200 mozesz sie odezwac na moje gadu gadu 2593840 chcialabym przed zakupem jeszcze porozmawiac z toba
|
|
|
|
#2682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2683 |
|
BAN stały
|
a jak dziewczyny sie wyzywaja pomiedzy soba to nie reagujecie ale jak ktos sie zapomi i napsize cos nieprawidlowego to odrazu bana chcecie wstawiac ..chore to
|
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę że modka tego forum chętnie wyjaśni "chore"-wg Ciebie zachowanie moderatorek...już zgłosiłam jej potrzebę tegoż wyjaśnienia.
|
|
|
|
#2685 |
|
BAN stały
|
dziekuje Sylwio a czy prawidlowe jest grozic mi?
to ze jestes moderetorem to nie mysl ze wszystko ci wolno ![]() ale ja tego nigdzie nie zglosze a wiesz dlaczego? bo mam troszke wiecej rozumu niz ty
|
|
|
|
#2686 |
|
BAN stały
|
Pozatym zawsze mi wydawalo ze moderator to osboa kompetentna ,ktora summienie wypelnia swoje obowizaki i jest przedewszystkim od tego aby utrzymac porzadek na froum a nie od czepiania sie i okazywania swojej wladzy innym
byc moze sie pomylilam
|
|
|
|
#2687 | |
|
|
Cytat:
Ja z tondeo jestem bardzo zadowolona i teraz na pewno nie zamieniłabym ją na zadną inną! Uważam, że jest znacznie lepsza od champa i mastera. Obecnie prostuje na temp 200 stopni, tak jak to robiłam w efalocku, a efekty są lepsze (włosy są prostrze i nie zaczynaja się falowac tak szybko jak po efalocku)! I mam jeszcze 20 stopni w zapasie |
|
|
|
|
#2688 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was wie jak to jest z tymi watt'ami w tondeo eco-ceiron??
Ile watt mają wasze - 25 czy 170?? |
|
|
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie zauważyłam żadnej groźby ze strony sylwii.gda. moderatorka tegoż forum chce Ci jedynie wyjaśnić to czego nie rozumiesz, a ponieważ opiekunem tego podforum jest ktoś inny, sylwia.gda zgłosiła ten fakt (to że przydało by Ci się wytłumaczenie dlaczego moderatorki postępują tak a nie inaczej) osobie w której obowiązku to leży. |
|
|
|
|
#2690 | ||||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sylwia jest odpowiedzialnym i znakomitym moderatorem i nie pozwalam na publiczne podważanie jej kompetencji przez podobne wypowiedzi. Zrobiła bardzo dobrze zwracając Ci uwagę . Odsyłam do uważnego przeczytania regulaminu i po raz ostatni proszę o zaprzestanie takich komentarzy |
||||
|
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze można skorzystać z opcji "zły post", wtedy na pewno ktoś z nas zareaguje. Cytat:
Zamiast wziąć sobie do serca słowa moderatora, który zwrócił Ci uwagę, bo złamałaś regulamin!, Ty igrasz dalej i dziwisz się, że pamiętnik się zapełnia I właśnie Sylwia.gda jest osobą spełniającą w/w cechy. Sumienna, kompetentna, utrzymuje porządek na forum, zajmującą się rzetelnie osobami łamiącymi regulamin i ubliżającymi innym użytkownikom. |
||
|
|
|
#2692 |
|
Przyczajenie
|
Mam wloski lekko krecone i strasznie wywijaja sie na koncach. Do tej pory uzywalam zwyklej prostownicy nie dalam za nia wiecej niz 50 zl no i efekt nie byl w sumie zaden:/ juz po godzinie koncowki wywijaka sie kazdy w inna strone. Pisalyscie ze dobre sa prostownice Babyliss Pro wiec znalazlam jedna na allegro i to nawet nie taka droga. Tylko doradzcie mi moze ktoras z was jej uzywa lub uzywala? Bo chcialabym zeby moje wlosy byly prosciutkie chociarz jeden dzien bez wywinietych koncowek....a oto ta prostownica http://www.allegro.pl/search.php?str...a+babyliss+Pro. Z gory dziekuje i czekama na odpowiedz
|
|
|
|
#2693 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 |
|
BAN stały
|
Dobrze ,przyznaje sie torszkie mnie poniosło jestem bardzo impulsywna osobą szybko sie denerwuje i nie lubie jak ktos zwaraca mi uwagi.Pragne przeprosic wszystkich moderatorow za moje brzydkie zachowanie,obiecuje sie poprawic
mam nadzieje ,ze nie dostalam zadnych punktow karnych.Z natury nie lubie sie klocic,ale jak ktos mi zwraca uwage zazywczaj wybucham.Wiem ,ze zlamalam regulamin,ale obiecuje sie poprawic pozdrawiam wszystkich moderatorkow i administratorka
|
|
|
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na nerwy polecam suplementację magnezu. pzdr |
|
|
|
|
#2697 |
|
BAN stały
|
Biore juz Filomag B6 biore juz dawno i nie skutkuje
|
|
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam Maglek B6-biorę podwójną dawkę i u mnie skutkuje
|
|
|
|
#2699 |
|
BAN stały
|
nerwy to w konserwy
hihihih
|
|
|
|
#2700 |
|
|
Trudno jest mi ocenić, czy wlosy utrzymują się do nastepnego mycia, bo zazwyczaj myje codziennie. Myśle, że duzo zalezy od wlosów i od pogody. Mogę natomiast z całą pewnością stwierdzić, że na pewno efekt wyprostowanych włosów utrzymuje się znacznie dłużej niż po efalocku!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

Chcecie je jeszcze bardziej zniszczyc?Nie rozumiem...

a na niskich temperaturach ciężko...ciężko... ja w efalocku prostuje na najwyzszej a i tak sie męczę z tym

Przez przypadek ominęłam jednak licytację...