|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Dziewczyny,ale im wyzsza temperatura,to tym gorzej dla zniszczonych wlosow...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
*majka*:
Dziewczyny,ale im wyzsza temperatura,to tym gorzej dla zniszczonych wlosow... Chcecie je jeszcze bardziej zniszczyc?Nie rozumiem... Jeśli odpowiednio się dba o włosy, używa się kosmetyków termoochronnych, to włosy się nie zniszczą. Ja zeczęłam prostować włosy efalokiem jak miałam bardzo zniszczone, wypadające i popalone włosy nieudanym rozjaśnianiem i pomimo tego że prostowałam włosy co drugi dzień na max temperaturze, po roku czasu moje włosy są w bardzo dobrej kondycji, nawet moja fryzjerka była zdziwiona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Przyczajenie
|
Już dłuższy czas śledzę ten wątek, bo chciałabym kupić dobrą prostownicę, ale nie chcę też wywalić pieniędzy w błoto
![]() Też miałam zamiar licytować tondeo u trifinder'a i byłam przekonana, że to ta z regulacją ![]() Byłam przekonana, że jest tańsza bo ma 25 Watt, bo widziałam tondeo eco-ceiron zarówno 170 Watt jak i 25 Watt. Spytałam sprzedawcę jak to jest, a on stwierdził, że obydwie to tondeo eco-ceiron ![]() Już sama w końcu nie wiem jak to jest i co ja mam kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
BAN stały
|
iwona 200 a ty jaka masz chyb ezme ta z regulacja ale jak sie okaze ze z jonizajaca jest lepsza to bedzie kicha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
BAN stały
|
do madzia.a Ada a ty jestes zadowlona ze swojej prostownicy Tondeo czy jest wielka roznica pomiedzy nia a champem ,czy zalujesz zakupu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
BAN stały
|
do iwona200 mozesz sie odezwac na moje gadu gadu 2593840 chcialabym przed zakupem jeszcze porozmawiac z toba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
BAN stały
|
a jak dziewczyny sie wyzywaja pomiedzy soba to nie reagujecie ale jak ktos sie zapomi i napsize cos nieprawidlowego to odrazu bana chcecie wstawiac ..chore to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Myślę że modka tego forum chętnie wyjaśni "chore"-wg Ciebie zachowanie moderatorek...już zgłosiłam jej potrzebę tegoż wyjaśnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
BAN stały
|
dziekuje Sylwio a czy prawidlowe jest grozic mi?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
BAN stały
|
Pozatym zawsze mi wydawalo ze moderator to osboa kompetentna ,ktora summienie wypelnia swoje obowizaki i jest przedewszystkim od tego aby utrzymac porzadek na froum a nie od czepiania sie i okazywania swojej wladzy innym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
|
Cytat:
Ja z tondeo jestem bardzo zadowolona i teraz na pewno nie zamieniłabym ją na zadną inną! Uważam, że jest znacznie lepsza od champa i mastera. Obecnie prostuje na temp 200 stopni, tak jak to robiłam w efalocku, a efekty są lepsze (włosy są prostrze i nie zaczynaja się falowac tak szybko jak po efalocku)! I mam jeszcze 20 stopni w zapasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was wie jak to jest z tymi watt'ami w tondeo eco-ceiron??
Ile watt mają wasze - 25 czy 170?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie zauważyłam żadnej groźby ze strony sylwii.gda. moderatorka tegoż forum chce Ci jedynie wyjaśnić to czego nie rozumiesz, a ponieważ opiekunem tego podforum jest ktoś inny, sylwia.gda zgłosiła ten fakt (to że przydało by Ci się wytłumaczenie dlaczego moderatorki postępują tak a nie inaczej) osobie w której obowiązku to leży. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | ||||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sylwia jest odpowiedzialnym i znakomitym moderatorem i nie pozwalam na publiczne podważanie jej kompetencji przez podobne wypowiedzi. Zrobiła bardzo dobrze zwracając Ci uwagę . Odsyłam do uważnego przeczytania regulaminu i po raz ostatni proszę o zaprzestanie takich komentarzy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze można skorzystać z opcji "zły post", wtedy na pewno ktoś z nas zareaguje. Cytat:
Zamiast wziąć sobie do serca słowa moderatora, który zwrócił Ci uwagę, bo złamałaś regulamin!, Ty igrasz dalej i dziwisz się, że pamiętnik się zapełnia ![]() I właśnie Sylwia.gda jest osobą spełniającą w/w cechy. Sumienna, kompetentna, utrzymuje porządek na forum, zajmującą się rzetelnie osobami łamiącymi regulamin i ubliżającymi innym użytkownikom. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Przyczajenie
|
Mam wloski lekko krecone i strasznie wywijaja sie na koncach. Do tej pory uzywalam zwyklej prostownicy nie dalam za nia wiecej niz 50 zl no i efekt nie byl w sumie zaden:/ juz po godzinie koncowki wywijaka sie kazdy w inna strone. Pisalyscie ze dobre sa prostownice Babyliss Pro wiec znalazlam jedna na allegro i to nawet nie taka droga. Tylko doradzcie mi moze ktoras z was jej uzywa lub uzywala? Bo chcialabym zeby moje wlosy byly prosciutkie chociarz jeden dzien bez wywinietych koncowek....a oto ta prostownica http://www.allegro.pl/search.php?str...a+babyliss+Pro. Z gory dziekuje i czekama na odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
BAN stały
|
Dobrze ,przyznaje sie torszkie mnie poniosło jestem bardzo impulsywna osobą szybko sie denerwuje i nie lubie jak ktos zwaraca mi uwagi.Pragne przeprosic wszystkich moderatorow za moje brzydkie zachowanie,obiecuje sie poprawic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na nerwy polecam suplementację magnezu. pzdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
BAN stały
|
Biore juz Filomag B6 biore juz dawno i nie skutkuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Wtajemniczenie
|
Polecam Maglek B6-biorę podwójną dawkę i u mnie skutkuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
BAN stały
|
nerwy to w konserwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
|
Trudno jest mi ocenić, czy wlosy utrzymują się do nastepnego mycia, bo zazwyczaj myje codziennie. Myśle, że duzo zalezy od wlosów i od pogody. Mogę natomiast z całą pewnością stwierdzić, że na pewno efekt wyprostowanych włosów utrzymuje się znacznie dłużej niż po efalocku!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.