Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-04, 16:34   #2911
p@tiii
Przyczajenie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

A ja zamówiłam już na allegro ga.mę aktywna jonizacja... zastanawiałam się nad tondeo, ale słyszałam ze są identyczne, więc po co przepłacać:P O efektach będę informować
p@tiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 16:47   #2912
paulinkosia
Rozeznanie

Gdzie można kupić prostownice Tondeo oprócz allegro?? Jestem z Białegostoku Czy te prostownice sa dostępne tylko poprzez allegro??
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 18:12   #2913
eeewelinaaa
Raczkowanie

gosiuniah....ja bym Ci radzila troche dolozyc i kupic inna prostowice najlepiej tondeo...!!!! sa super same pozytywy na wizazu i ogolnie ja juz zamowilam na allegro wynioslo mnie to 200zł ale mysle ze warto bo po pierwsze sa one pelnoceramiczne (wiec jest to wydatek na lata) a wigo maja tylko warste ceramiczna ktora po jakims czasie (albo pol roku albo dluze) po prostu schodzi wiec bedziesz musiala zainwestowac kolejne pieniazki wiec chyba warto wydac raz drozej ale za to na lata!!! pozdrawiam..a i dzieki tandeo na pewno nie beda Ci sie puszyc wloski ani zadne loczki sie nie pojawia na zadnej imprezie wiec zastanow sie dobrze!!!!! bo na prawde warto!!!...ja juz nie moge sie doczekac mojej..jak przyjdzie...
eeewelinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 18:35   #2914
Aneczka_h15
Raczkowanie

hej ja własnie też zdecydowałam się na prostownice Tondeo !! Podobno jest za***issssta Tylko trzeba teraz kase uzbierac ;((
Aneczka_h15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 18:36   #2915
Aneczka_h15
Raczkowanie

eeewelinaaa jak przetestujesz swoją to daj znać
Aneczka_h15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 19:29   #2916
paulinkosia
Rozeznanie

Eeewelinkaaa a jaką prostownicę se zamówiłaś Tondeo?? Jaki model i czy z regulacja czy bez regulacji temp ? Po cenie wnioskuje że bez ale pytam dla pewności..
Sie zastanawiam czy kupić z regulacja czy se zaoszczędzić $ i kupić bez..kolejny dylemat;/
Stary 2006-10-04, 19:58   #2917
wiolaraczka
Zadomowienie

Dziewczyny jeżeli któraś z was miała lub ma prostownicę WIGO powiedzcie mi czy te płytki ceramiczne to atrapa i czy rzeczywiście się ścierają...Bo poważnie zastanawiam się nad kupnem tej prostownicy.Z góry dziękuje i pozdrawiam
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-04, 20:31   #2918
Olcik18
Rozeznanie

GG do Olcik18

Dzis kupilam sobie nowa prostownice..bo moj bybliss sie popsul( na szczescie ). Kupilam Vidal Sasson. Plytki ceramiczne, jonizacja, pieciostopniowa regulacja temperatury, nagrzewanie w kilka sekund, szeorkosc plytek 25 mm. Na poczatku w sklepie nie wiedzialam czy warta ejst ona tych pieniedzy..a nalezy ona do tych drozszych prostownic. Jednak dziewcyzna w sklepie majac bardzo grube krecone wlosy, po kilku chwilach nagrzewania tej prostownicy przejechala 1 RAZ pasemko wlosow..ktore natychmiast staly sie proste!! bylam zaskoczona!! Bez zadnych kosmetykow do prostowania, miala wlosy proste, gladkie, lsniace..to zadecydowaly ze kupialm ta prostownice...w domku wyprobowalam ja i efekt tkai sam..swietny!! mam nadzieje ze bedzie sie dlugo utrzymywal na wlosakch. Jutro napsize jak sie wlosy zachowuja po calym dniu

pozdrawiam
Olcik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 20:37   #2919
gosiuniah
Przyczajenie

o to koniecznie ewelinaaa musisz nas powiadomić o rezultatach
chyba jednak naprawde warto dołożyc te pare gorszy i miec pozytek na lata z takiej rzeczy... aaa powiedz mi prosze jeszcze ile wykosztowała cie ta tondeo?
gosiuniah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 21:04   #2920
Calyneczka
Raczkowanie

helloł ja własnie dosałam na urodzinki prostownice babyliss pro tourmaline pluse... chciała bym usłyszeć jakieś opinnie na ten temat czy jets dobra.... pliska prosze o szybką odpowiedz
Calyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-04, 21:07   #2921
Calyneczka
Raczkowanie

moge więcej podac ze jets to prostownica o płytkach ;połączenie turmaliinu z ceramiką (jest jonizowana)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-05, 06:44   #2922
Calyneczka
Raczkowanie

Dziewczyny ta prosotownica jest zajefajna!!!!!włosy po wyprostowaniu są miękkie gładkie i proste jak drut!!!! napisze wam jeszce jak sie sprawdza po kilkakrotnym użyciu!! pozdrowionka;********
Stary 2006-10-05, 07:40   #2923
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
Ja wybrałam tondeo z reg. temp, jak nie trudno się domyslic, to moim zdaniem jest ona najlepsza. Ale każdy ma inne oczekiwania....
Jeśli chodzi o aktywna jonizacje, to moim zdaniem jest przereklamowana, zwykły chwyt marketingowy, chociaz nie twierdze, że nie działa w ogóle...
Miałam champa ze zwykłą jonizacją i nie zauważyłam żadnej różnicy pomiędzy masterem bez jonizacji a champem ze zwykłą jonizacją. Także myślę, że pomiędzy active- cerion a eco-cerion, widocznej różnicy też nie zobaczycie....
Jeśli ktoś chce wydać 200 zł na prostownicę, to myślę, ze najlepszym wyborem bedzie tondeo bez regulacji (jest znacznie lepsza niż Efalock) A jesli ktoś ma wiecej pieniążków to myślę, że z regulacją temperatury będzie najlepsza. Ta nagrzewa się aż do 220 stopni, no i mamy regulacje!!! Jest rewelacyjna!!!
Madzia.a mam pytanko, czy jest wyraźna różnica pomiędzy Efalock'iem Champ. a Tondeo Eco . Jeśli tak to na czym ona polega?
Wczoraj podpuytywałam także fryzjerów o te produkty, większość twierdzi, że to porównywalne jakościowo produkty i są za Effalock'em ? Ale chciałam wiedzieć co Ty jako użytkownik tych produktów sądzisz???
Już mam dosyć i dzisiaj chcę zamówić tę cholerną prostownicę, bo zwariuję od tego tematu....
Pozdr.
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 08:33   #2924
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Madzia.a mam pytanko, czy jest wyraźna różnica pomiędzy Efalock'iem Champ. a Tondeo Eco . Jeśli tak to na czym ona polega?
Wczoraj podpuytywałam także fryzjerów o te produkty, większość twierdzi, że to porównywalne jakościowo produkty i są za Effalock'em ? Ale chciałam wiedzieć co Ty jako użytkownik tych produktów sądzisz???
Już mam dosyć i dzisiaj chcę zamówić tę cholerną prostownicę, bo zwariuję od tego tematu....
Pozdr.
Tondeo to sprzet o klase lepszy od Efalocka.
Moja tondeo nagrzewa się do wyzszej temperatury (niby 20 stopni, a jednak to spora róznica), ale nawet na 200 stopniach, prostuje lepiej niż efalock.
Jest napewno wygodniejsza w użyciu, lżejsza, nie meczysz sie tak prostując wlosy np. z tyłu głowy no i szybciej sie nia prostuje, niby ta sama temperatura a nie trzeba tyle razy przejeżdzać po pasmie (co dla mnie jest bardzo ważne bo efalockiem prostowanie zajmowało mi pół godziny i było prawdziwą męczarnią!) włosy są znacznie prostrze niż po Efalocku, rzeczywiście druciki, efekt prostych wlosow utrzymuje się dużej, no i końcówki nie wywijają mi się tak szybko jak po efalocku!
(zaznaczam, że chociaż w Efalocku, jak i tondeo prostowałam na 200 stopniach, różnica jest widoczna gołym okiem, a co dopiero przy 220!!)
Także moim zdaniem Efalock Flat Master jak również Flat champ to bardzo dobre prostownice (zwłaszcza w porównaniu z prostownicami marketowymi nawet tymi najdroższymi za 300 zł) ale Tondeo przebija wszystkie!

Edytowane przez madzia.a
Czas edycji: 2006-10-05 o 15:14
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 09:17   #2925
dorinka30
Zakorzenienie

Dziękuję bardzo Madzia.a za wyczerpującą odpowiedź. Cóż szukam jakiejś dobrej ofert cenowej na Tondeo i kupię tą. Nie chcę aby była taka sytuacja, że pożałuję parę groszy a i tak wydam sporo kasy i nie będę usatysfakcjonowana.
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 09:30   #2926
paulinkosia
Rozeznanie

Ja także zdecydowałam się na Tondeo Eco-Cerion Uznałam że warto dołożyć jeszcze troche grosza i mieć super prostownice Tylko teraz tak jak ty dorinka30 będę szukała gdzie kupić ja najtaniej:P U Grabci są po 279 zł..jak znajdziesz taniej daj znac oki ?)
Stary 2006-10-05, 09:58   #2927
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olcik18 Pokaż wiadomość
Dzis kupilam sobie nowa prostownice..bo moj bybliss sie popsul( na szczescie ). Kupilam Vidal Sasson. Plytki ceramiczne, jonizacja, pieciostopniowa regulacja temperatury, nagrzewanie w kilka sekund, szeorkosc plytek 25 mm. Na poczatku w sklepie nie wiedzialam czy warta ejst ona tych pieniedzy..a nalezy ona do tych drozszych prostownic. Jednak dziewcyzna w sklepie majac bardzo grube krecone wlosy, po kilku chwilach nagrzewania tej prostownicy przejechala 1 RAZ pasemko wlosow..ktore natychmiast staly sie proste!! bylam zaskoczona!! Bez zadnych kosmetykow do prostowania, miala wlosy proste, gladkie, lsniace..to zadecydowaly ze kupialm ta prostownice...w domku wyprobowalam ja i efekt tkai sam..swietny!! mam nadzieje ze bedzie sie dlugo utrzymywal na wlosakch. Jutro napsize jak sie wlosy zachowuja po calym dniu

pozdrawiam
olcik 18 czy mogłabyś napisać jak ten model VIDAL SASSON dokładnie sie nazywa?a ile zapłaciłaś za tą prostownicę?pozdrówki
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 12:59   #2928
gosiuniah
Przyczajenie

no to teraz ja juz sie zastanawiam tylko nad GA.MA todeo...tylko nie wiem czy z regulacją temperatury czy bez?

jakies rady?

gosiuniah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 13:00   #2929
eeewelinaaa
Raczkowanie

DZIEWCZYNKI!!! ja kupilam tondeo bez regulacji (coz za 200 zl to i tak mysle ze dobrze trfilam!!) jest to tondeo eco-cerion bez reg!!!..w ogole to juz bylam taka skolowana jak sie decydowalam i jak czytalam ten watek ze szooook no i ostatecznie juz bylam pewna ze kupie babyliss pro new tech od grabci!! ale zagalam z nia na gg i ona poradzila mi ze owszem babyliss jest dobra...jesli ktos nie ma porownania!!! i ze ona zdecydowanie na 1 miejscu poleca tondeo pozniej gama a pozniej babyliss...i mowila mi ze ta babyliss jest bardziej wadliwa i ze ogolnie za cene podobna mozna miec o wiele lepszy sprzet np efalocka champa(pelnoceramicznego) ...now iec wtedy juz postanowilam ze kupie tondeo a jak juz znalazlam na allegro tondeo za 200 zl to juz w ogole bylam happy!!! (bo babyliss wyniosl by mnie 209!!!) tak wiec radze wam dobrze przemyslcie to bo naprawde warto troszke wiecej zainwestowac!!! a jesli chcecie podam wam link do strony z allegro gdzie sa super prostownice za mala kaske bo to jest licytacja ale za duzo chcetnych nie ma i mozna z latwoscia ja wygrac.!! i tak np mozecie miec fajnego efalocka champa za jedyne 180 zl!!!!!!!! wiec na prawde warto skorzystac ja kupilam od tego uzytkownika wlasnie moja tondeo i niecierpliwie czekam za przesylka!!;] oto link: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1604578 (ta strona jest super tzn ten sprzedawca bo daje gwarancje i urzadzenia sa absolutnie nowe , profesionalne..za tak niska cene gdzie nigdzie nie znajdziecie!!!!)
a i oczywiscie jak wyprobuje moja TONDEO to od razu napisze wam..moje kochane wizazystki....;]...jak sie sprawdzil...;]..buziaki!!!!!
Stary 2006-10-05, 13:06   #2930
eeewelinaaa
Raczkowanie

a co do tego czy lepiej kupic z reg temp czy bez...to ja mysle ze bez..bo i tak pewnie bedziecie prostowac na najwyzszej tem a roznica w cenie jest dosc znaczna i mozna ja przeznaczyc na np drozsze odzywki!! a poza tym te profesjonalne, drozsze prostownice sa bardzo bezpieczne dla wloskow nawet na najwyzszych temperaturce!!!!! ..ale to moje osobiste zdanie...a i jeszcze co do wigo to mysle ze skoro mozna miec efalocka chapa(pelnoceramiczneo) to zdecydowanie wolalabym efalocka...bo naprawde ta ceramiga z wigo schodzi i jest duzo zwrotow i reklamacji a po co sie denerwowac;]...mozna miec o wiele lepszy sprzet dokladajac do efalocka te 40-50 zl!!!!!! wiec polecam..;]
Stary 2006-10-05, 13:33   #2931
Olcik18
Rozeznanie

GG do Olcik18

wiolaraczka
pełna nazwa prostownicy Vidal Sassoon hair hydration VS881E

dzis wyprostowalam nia wloski.. 1 raz wystarczylo przejechac wloski prostownica aby byly proste jak druty . efekt trzyma sie caly dzien, koncowki sie nie wywijaja, wygladaja wlosy tak samo jak rano zaraz po prostowaniu. jestem bardzo zadwolona jak narazie z zakupu... A kosztowala ona 289 zl. Polecam
Olcik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 14:37   #2932
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olcik18 Pokaż wiadomość
wiolaraczka
pełna nazwa prostownicy Vidal Sassoon hair hydration VS881E

dzis wyprostowalam nia wloski.. 1 raz wystarczylo przejechac wloski prostownica aby byly proste jak druty . efekt trzyma sie caly dzien, koncowki sie nie wywijaja, wygladaja wlosy tak samo jak rano zaraz po prostowaniu. jestem bardzo zadwolona jak narazie z zakupu... A kosztowala ona 289 zl. Polecam

Oj to chyba sporo przepłaciłaś ..tu jest taka sama za 219złhttp://www.totu.com/index.php?st=76&...rodukt=2001227
Stary 2006-10-05, 14:40   #2933
madzia.a

Cytat:
Napisane przez eeewelinaaa Pokaż wiadomość
a co do tego czy lepiej kupic z reg temp czy bez...to ja mysle ze bez..bo i tak pewnie bedziecie prostowac na najwyzszej tem a roznica w cenie jest dosc znaczna i mozna ja przeznaczyc na np drozsze odzywki!!
Tylko tondeo bez regulacji nagrzewa się do 190 stopni a z regulacją do 220 stopni.

Edytowane przez madzia.a
Czas edycji: 2006-10-05 o 15:14
Stary 2006-10-05, 14:59   #2934
aneczka8
Zadomowienie

eh a ja kupilam Tondeo active cerion i teraz troche zaluje nie wiem czy dobrze zrobilam... boje sie ze te 190 stopni sobie nie poradza z moimi koltunami... a juz zostala wyslana wiec nie moge wymienic na ta z regulacja
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 15:15   #2935
madzia.a

Cytat:
Napisane przez aneczka8 Pokaż wiadomość
eh a ja kupilam Tondeo active cerion i teraz troche zaluje nie wiem czy dobrze zrobilam... boje sie ze te 190 stopni sobie nie poradza z moimi koltunami... a juz zostala wyslana wiec nie moge wymienic na ta z regulacja
To nie wiedziałaś, że bez regulacji nagrzewa się do 190 stopni? Przeciez wystarczył przeczytać opis aukcji
Stary 2006-10-05, 15:22   #2936
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
To nie wiedziałaś, że bez regulacji nagrzewa się do 190 stopni? Przeciez wystarczył przeczytać opis aukcji
Wiedzialam ale skusila mnie ta aktywna jonizaja. Nigdy nie kupilas czegos a potem zastanawialas sie czy dobrze zrobilas?? Zreszta jak jej nie masz albo nie umiesz mi powiedziec jak ona prostuje wlosy to po co sie odzywasz????????? Najwyzej ja wymienie tylko strace koszty wysylki. Przed chwila mi przywiezli paczke... i zeby ja wymienic nie moge jej rozpakowac.
Stary 2006-10-05, 15:41   #2937
Basia:):)
Przyczajenie

Czesc dziewczyny. W ostatnich dniach nabyłma prostownice Tondeo bez regulacji temperatury i jestem mega zadowolonaaaa moje włosy po wyprostowaniu są idealnie proste i nic sie z nimi nie dzieje, choć jeszcze ich nie przetestowałam na prawdziwej wilgoci ale myslę, że i tak się sprawdzi! bez porównania do zwykłej prostownicy z supermarketu
Basia:):) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-05, 16:10   #2938
madzia.a

Cytat:
Napisane przez aneczka8 Pokaż wiadomość
Wiedzialam ale skusila mnie ta aktywna jonizaja. Nigdy nie kupilas czegos a potem zastanawialas sie czy dobrze zrobilas?? Zreszta jak jej nie masz albo nie umiesz mi powiedziec jak ona prostuje wlosy to po co sie odzywasz????????? Najwyzej ja wymienie tylko strace koszty wysylki. Przed chwila mi przywiezli paczke... i zeby ja wymienic nie moge jej rozpakowac.
Jak to nie mam? Kilka watków wyżej porównywałam tondeo z efalockiem! I dokładnie tam opisałam jak ona prostuje włosy!!!
Stary 2006-10-05, 16:17   #2939
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Tondeo to sprzet o klase lepszy od Efalocka.
Moja tondeo nagrzewa się do wyzszej temperatury (niby 20 stopni, a jednak to spora róznica), ale nawet na 200 stopniach, prostuje lepiej niż efalock...
Jesli chodzi o ten post to wynika z opisu ze porownalas tondeo eco z regulacja z efalockiem skoro piszesz o 200 stopniach!!!!! a mi chodzi o active a ta nagrzewa sie tylko do 190 stopni i o opinie na temat tej prostownicy prosilam!!!!!! Tondeo Active nie prostuje na 200 stopniach wiec nie wiem jak moglas nia prostowwac taka temperatura??
Stary 2006-10-05, 16:33   #2940
eeewelinaaa
Raczkowanie

Dziewczynki!! nie kłócmy sie!!;]...heheh przeciez tondeo to super sprzet zarowno bez reg jak i z (no z reg to juz w ogole mega hit..ale na pewno nie bedziesz zalowac tej bez regulacji bo jestem pewna ze ta prostownica da sobie rade z Twoimi wloskami tak jak ze wszystkimi innymi bo to po prostu super sprzet, profesjonalny!!! wiec spoko otwieraj paczke i ciesz sie super prostownica!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości