|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Przyczajenie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
A ja zamówiłam już na allegro ga.mę aktywna jonizacja... zastanawiałam się nad tondeo, ale słyszałam ze są identyczne, więc po co przepłacać:P O efektach będę informować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Rozeznanie
|
Gdzie można kupić prostownice Tondeo oprócz allegro?? Jestem z Białegostoku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Raczkowanie
|
gosiuniah....ja bym Ci radzila troche dolozyc i kupic inna prostowice najlepiej tondeo...!!!! sa super same pozytywy na wizazu i ogolnie ja juz zamowilam na allegro wynioslo mnie to 200zł ale mysle ze warto bo po pierwsze sa one pelnoceramiczne (wiec jest to wydatek na lata) a wigo maja tylko warste ceramiczna ktora po jakims czasie (albo pol roku albo dluze) po prostu schodzi wiec bedziesz musiala zainwestowac kolejne pieniazki wiec chyba warto wydac raz drozej ale za to na lata!!! pozdrawiam..a i dzieki tandeo na pewno nie beda Ci sie puszyc wloski ani zadne loczki sie nie pojawia na zadnej imprezie wiec zastanow sie dobrze!!!!! bo na prawde warto!!!...ja juz nie moge sie doczekac mojej..jak przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
hej ja własnie też zdecydowałam się na prostownice Tondeo !! Podobno jest za***issssta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Raczkowanie
|
eeewelinaaa jak przetestujesz swoją to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
Eeewelinkaaa a jaką prostownicę se zamówiłaś Tondeo?? Jaki model i czy z regulacja czy bez regulacji temp ?
![]() Sie zastanawiam czy kupić z regulacja czy se zaoszczędzić $ i kupić bez..kolejny dylemat;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeżeli któraś z was miała lub ma prostownicę WIGO powiedzcie mi czy te płytki ceramiczne to atrapa i czy rzeczywiście się ścierają...Bo poważnie zastanawiam się nad kupnem tej prostownicy.Z góry dziękuje i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Rozeznanie
|
Dzis kupilam sobie nowa prostownice..bo moj bybliss sie popsul( na szczescie
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Przyczajenie
|
o to koniecznie ewelinaaa musisz nas powiadomić o rezultatach
![]() chyba jednak naprawde warto dołożyc te pare gorszy i miec pozytek na lata z takiej rzeczy... aaa powiedz mi prosze jeszcze ile wykosztowała cie ta tondeo? |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Raczkowanie
|
helloł ja własnie dosałam na urodzinki prostownice babyliss pro tourmaline pluse... chciała bym usłyszeć jakieś opinnie na ten temat czy jets dobra.... pliska prosze o szybką odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
moge więcej podac ze jets to prostownica o płytkach ;połączenie turmaliinu z ceramiką (jest jonizowana)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ta prosotownica jest zajefajna!!!!!włosy po wyprostowaniu są miękkie gładkie i proste jak drut!!!! napisze wam jeszce jak sie sprawdza po kilkakrotnym użyciu!! pozdrowionka;********
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj podpuytywałam także fryzjerów o te produkty, większość twierdzi, że to porównywalne jakościowo produkty i są za Effalock'em ? Ale chciałam wiedzieć co Ty jako użytkownik tych produktów sądzisz??? ![]() Już mam dosyć i dzisiaj chcę zamówić tę cholerną prostownicę, bo zwariuję od tego tematu.... ![]() Pozdr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Moja tondeo nagrzewa się do wyzszej temperatury (niby 20 stopni, a jednak to spora róznica), ale nawet na 200 stopniach, prostuje lepiej niż efalock. Jest napewno wygodniejsza w użyciu, lżejsza, nie meczysz sie tak prostując wlosy np. z tyłu głowy no i szybciej sie nia prostuje, niby ta sama temperatura a nie trzeba tyle razy przejeżdzać po pasmie (co dla mnie jest bardzo ważne bo efalockiem prostowanie zajmowało mi pół godziny i było prawdziwą męczarnią!) włosy są znacznie prostrze niż po Efalocku, rzeczywiście druciki, efekt prostych wlosow utrzymuje się dużej, no i końcówki nie wywijają mi się tak szybko jak po efalocku! (zaznaczam, że chociaż w Efalocku, jak i tondeo prostowałam na 200 stopniach, różnica jest widoczna gołym okiem, a co dopiero przy 220!!) Także moim zdaniem Efalock Flat Master jak również Flat champ to bardzo dobre prostownice (zwłaszcza w porównaniu z prostownicami marketowymi nawet tymi najdroższymi za 300 zł) ale Tondeo przebija wszystkie! Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2006-10-05 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo Madzia.a za wyczerpującą odpowiedź. Cóż szukam jakiejś dobrej ofert cenowej na Tondeo i kupię tą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Rozeznanie
|
Ja także zdecydowałam się na Tondeo Eco-Cerion
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Przyczajenie
|
no to teraz ja juz sie zastanawiam tylko nad GA.MA todeo...tylko nie wiem czy z regulacją temperatury czy bez?
jakies rady? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNKI!!! ja kupilam tondeo bez regulacji (coz za 200 zl to i tak mysle ze dobrze trfilam!!) jest to tondeo eco-cerion bez reg!!!..w ogole to juz bylam taka skolowana jak sie decydowalam i jak czytalam ten watek ze szooook no i ostatecznie juz bylam pewna ze kupie babyliss pro new tech od grabci!! ale zagalam z nia na gg i ona poradzila mi ze owszem babyliss jest dobra...jesli ktos nie ma porownania!!! i ze ona zdecydowanie na 1 miejscu poleca tondeo pozniej gama a pozniej babyliss...i mowila mi ze ta babyliss jest bardziej wadliwa i ze ogolnie za cene podobna mozna miec o wiele lepszy sprzet np efalocka champa(pelnoceramicznego) ...now iec wtedy juz postanowilam ze kupie tondeo a jak juz znalazlam na allegro tondeo za 200 zl to juz w ogole bylam happy!!! (bo babyliss wyniosl by mnie 209!!!) tak wiec radze wam dobrze przemyslcie to bo naprawde warto troszke wiecej zainwestowac!!! a jesli chcecie podam wam link do strony z allegro gdzie sa super prostownice za mala kaske bo to jest licytacja ale za duzo chcetnych nie ma i mozna z latwoscia ja wygrac.!! i tak np mozecie miec fajnego efalocka champa za jedyne 180 zl!!!!!!!! wiec na prawde warto skorzystac ja kupilam od tego uzytkownika wlasnie moja tondeo i niecierpliwie czekam za przesylka!!;] oto link: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1604578 (ta strona jest super tzn ten sprzedawca bo daje gwarancje i urzadzenia sa absolutnie nowe , profesionalne..za tak niska cene gdzie nigdzie nie znajdziecie!!!!)
a i oczywiscie jak wyprobuje moja TONDEO to od razu napisze wam..moje kochane wizazystki....;]...jak sie sprawdzil...;]..buziaki!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
a co do tego czy lepiej kupic z reg temp czy bez...to ja mysle ze bez..bo i tak pewnie bedziecie prostowac na najwyzszej tem a roznica w cenie jest dosc znaczna i mozna ja przeznaczyc na np drozsze odzywki!! a poza tym te profesjonalne, drozsze prostownice sa bardzo bezpieczne dla wloskow nawet na najwyzszych temperaturce!!!!! ..ale to moje osobiste zdanie...a i jeszcze co do wigo to mysle ze skoro mozna miec efalocka chapa(pelnoceramiczneo) to zdecydowanie wolalabym efalocka...bo naprawde ta ceramiga z wigo schodzi i jest duzo zwrotow i reklamacji a po co sie denerwowac;]...mozna miec o wiele lepszy sprzet dokladajac do efalocka te 40-50 zl!!!!!! wiec polecam..;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Rozeznanie
|
wiolaraczka
pełna nazwa prostownicy Vidal Sassoon hair hydration VS881E dzis wyprostowalam nia wloski.. 1 raz wystarczylo przejechac wloski prostownica aby byly proste jak druty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj to chyba sporo przepłaciłaś ..tu jest taka sama za 219złhttp://www.totu.com/index.php?st=76&...rodukt=2001227 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
|
Tylko tondeo bez regulacji nagrzewa się do 190 stopni a z regulacją do 220 stopni.
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2006-10-05 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
eh a ja kupilam Tondeo active cerion i teraz troche zaluje nie wiem czy dobrze zrobilam... boje sie ze te 190 stopni sobie nie poradza z moimi koltunami... a juz zostala wyslana wiec nie moge wymienic na ta z regulacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
Wiedzialam ale skusila mnie ta aktywna jonizaja. Nigdy nie kupilas czegos a potem zastanawialas sie czy dobrze zrobilas?? Zreszta jak jej nie masz albo nie umiesz mi powiedziec jak ona prostuje wlosy to po co sie odzywasz????????? Najwyzej ja wymienie tylko strace koszty wysylki. Przed chwila mi przywiezli paczke... i zeby ja wymienic nie moge jej rozpakowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny. W ostatnich dniach nabyłma prostownice Tondeo bez regulacji temperatury i jestem mega zadowolonaaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o ten post to wynika z opisu ze porownalas tondeo eco z regulacja z efalockiem skoro piszesz o 200 stopniach!!!!! a mi chodzi o active a ta nagrzewa sie tylko do 190 stopni i o opinie na temat tej prostownicy prosilam!!!!!! Tondeo Active nie prostuje na 200 stopniach wiec nie wiem jak moglas nia prostowwac taka temperatura??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki!! nie kłócmy sie!!;]...heheh przeciez tondeo to super sprzet zarowno bez reg jak i z (no z reg to juz w ogole mega hit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.