Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-05, 18:20   #2941
madzialenaKrk
Raczkowanie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

cześć dziewczynki, odwiedziłam dziś jeden z lepszych salonów fryzjerskich w Krakowie i podpytałam fryzjerke czym prostują włosy, powiedziała że tondeo i że jest naprawde dobra i to przekonało mnie już do końca żeby zainwestować w Tondeo, kupuję eco cerion z regulacją temp więc jak już dostane napisze pare słów, a jako środek wpomagający ta fryzjerka radziła niebieską wellę podobno super ale kosztuje 50zł.. pozdrawiam
madzialenaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 07:57   #2942
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeewelinaaa Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI!!! ja kupilam tondeo bez regulacji (coz za 200 zl to i tak mysle ze dobrze trfilam!!) jest to tondeo eco-cerion bez reg!!!..w ogole to juz bylam taka skolowana jak sie decydowalam i jak czytalam ten watek ze szooook no i ostatecznie juz bylam pewna ze kupie babyliss pro new tech od grabci!! ale zagalam z nia na gg i ona poradzila mi ze owszem babyliss jest dobra...jesli ktos nie ma porownania!!! i ze ona zdecydowanie na 1 miejscu poleca tondeo pozniej gama a pozniej babyliss...i mowila mi ze ta babyliss jest bardziej wadliwa i ze ogolnie za cene podobna mozna miec o wiele lepszy sprzet np efalocka champa(pelnoceramicznego) ...now iec wtedy juz postanowilam ze kupie tondeo a jak juz znalazlam na allegro tondeo za 200 zl to juz w ogole bylam happy!!! (bo babyliss wyniosl by mnie 209!!!) tak wiec radze wam dobrze przemyslcie to bo naprawde warto troszke wiecej zainwestowac!!! a jesli chcecie podam wam link do strony z allegro gdzie sa super prostownice za mala kaske bo to jest licytacja ale za duzo chcetnych nie ma i mozna z latwoscia ja wygrac.!! i tak np mozecie miec fajnego efalocka champa za jedyne 180 zl!!!!!!!! wiec na prawde warto skorzystac ja kupilam od tego uzytkownika wlasnie moja tondeo i niecierpliwie czekam za przesylka!!;] oto link: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1604578 (ta strona jest super tzn ten sprzedawca bo daje gwarancje i urzadzenia sa absolutnie nowe , profesionalne..za tak niska cene gdzie nigdzie nie znajdziecie!!!!)
a i oczywiscie jak wyprobuje moja TONDEO to od razu napisze wam..moje kochane wizazystki....;]...jak sie sprawdzil...;]..buziaki!!!!!
Ja też kupiłam u niego wczoraj, Tondeo z regulacją za 255 zł. Czekam z niecierpliwością aż ją wypróbuję Znowu wystawił jedną sztukę, więc jak ktoś jest chętny to POLECAM!!!
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 08:20   #2943
dorinka30
Zakorzenienie

Swoją drogą jestem ciekawa jak się sprawuje ta Tondeo Active, bo też się nad nią zastanawiałam. Ponoć ona jest the best!!! Zresztą najdroższa jest. Czekam na Twoją opinię Aneczka8....
Stary 2006-10-06, 09:53   #2944
AngieS
Przyczajenie

Hej dziewczyny !
A moglybyscie napisac mi co myslicie o tej prostownicy???
Czekam (szczegolnie) rowniez na opinie osob ,ktore juz mialy z nia do czynienia.

Prostownica Vidal Sassoon VS881UK IONIC

Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo chcialabym ja zamowic jeszcze w tym tygodniu
AngieS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 09:59   #2945
AngieS
Przyczajenie

W sumie nad ta tez sie zastanawialam jest strasznie tania , ale ma pelnoceramiczne plytki i gwarancje na 2 lata

https://ssl.allegro.pl/item132144715_prostownica _ceramiczna_24_m_ce_gwara ncji_.html
Stary 2006-10-06, 11:13   #2946
dorinka30
Zakorzenienie

Angies, nie słyszałam o niej nic złego ani dobrego. Nie sugeruj się tym co jest w opisie aukcji, bo ja widziałam na allegro wiele opisów typu: profesjonalna i tania- typu pełna ceramika, cena 20-40 zł. Przecież to bzdura. Ja bym w to nie wchodziła.Jeśli szukasz czegoś na dłużej to szukaj z markach uznanych za profesjonalne.
Albo jeszcze uzbieraj kaski i kup coś profesjonalnego.
Stary 2006-10-06, 11:37   #2947
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AngieS Pokaż wiadomość
W sumie nad ta tez sie zastanawialam jest strasznie tania , ale ma pelnoceramiczne plytki i gwarancje na 2 lata

https://ssl.allegro.pl/item132144715_prostownica _ceramiczna_24_m_ce_gwara ncji_.html
AngieSco do tej ostatniej prostownicy spojrzałam na ten link i powiem szczerze ,że nie wiem co o niej myśleć.Wygląda w porządku ,funkcje też ma oki,a cena jest oczywiście zachęcająca.Ja sama bym się nad nią zastanawiała bo też chcę kupić prostownicę i to możliwie jak najtańszą.Jednak kiedy czytam komentarze na temat TONDEO to wychodzi na to,że jest ona bezkonkurencyjna.A Ty Angie chcesz kupić tanio prostownicę czy masz większe oszczędności?Co do tej VIDAL SASSON....nie miałam jej ,nie uzywałam ale poczytała rochę i wydaje sie też fjna.Tutaj na tym forum jakaś dziewczyna pisał o VIDAL tzn,że jest super...ale chyba o jakimś innym modelu.Ale może to rzeczywiście nie jest taka zła firma...Nie wiem co juz o tym wszystkim myślećod dwóch tyg.borykam się z tym problemem.Gdybyś się zdecydowała już na jakaś prostownice albo miala jakieś inne sugestie to daj znaćPozdrawiam
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-06, 11:39   #2948
wiolaraczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Angies, nie słyszałam o niej nic złego ani dobrego. Nie sugeruj się tym co jest w opisie aukcji, bo ja widziałam na allegro wiele opisów typu: profesjonalna i tania- typu pełna ceramika, cena 20-40 zł. Przecież to bzdura. Ja bym w to nie wchodziła.Jeśli szukasz czegoś na dłużej to szukaj z markach uznanych za profesjonalne.
Albo jeszcze uzbieraj kaski i kup coś profesjonalnego.
Dorinka a mogłabyś mi napisać ,które marki są uznane za profesionalne?bo ja nie mam pojęciapoza tym w "branży prostownicowej"jestem 100 lat za murzynami
wiolaraczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 11:46   #2949
aneczka8
Zadomowienie

Wyprostowalam sobie wloski prostownica Tondeo active cerion i jestem pod wrazeniem Nagrzala sie w 2 minutki a wyprostowanie mojej lwiej grzywy zajelo mi jakies 5 min Jeszcze nie chodzilam w deszczu wiec nie wiem jak sie wloski zachowaja w duzej wilgoci ale narazie sa prosciutkie jak druciki. Tylko te nakladki wyrywaja mi wlosy nie wiem dlaczego... poprostu nie bede ich zakladac.
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 11:59   #2950
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja też kupiłam u niego wczoraj, Tondeo z regulacją za 255 zł. Czekam z niecierpliwością aż ją wypróbuję Znowu wystawił jedną sztukę, więc jak ktoś jest chętny to POLECAM!!!
Ja se ja biore
ale napisz jak ci przyjdzie czy sprzedawca jest w porządku oki ?
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 12:52   #2951
dorinka30
Zakorzenienie

Wiolaraczka, cały ten wątek jest o profesjonalnych prostownicach głównie, ale jeśli Ci się nie chce wdrażać to opisuję wnioski:
Najlepsza prostownica profesjonalna to Tondeo . Występują 3 rodzaje Tondeo:
Tondeo Eco Cerion (z regulacją temp.) ok. 300 zł.
Tondeo Eco Cerion (bez regul. temp) ok.210 zł.
Tondeo Cerion Active ( bez regul. temp. za to z aktywną jonizacją)
Druga w kolejności warta zastanowienia to :
Efalock Flat Master ( bez regul. temp) ok.180 zł.
Efalock Champ ( z regul. temp) ok. 200 zł.

Ja się wyżyłowałam i kupiłam Tondeo Eco Cerion z regul temp. Czekam właśnie aż mi prześlą. Polecam Ci przejrzenie wątku, a sama zdecydujesz którą warto kupić.

Paulinkosia cieszę się, że też sobie ten model kupiłas. Cena jest naprawdę atrakcyjna u tego sprzedawcy. Wydaje się bardzo miły i fachowy sprzedawca, ja z nim nawet rozmawiałam telefonicznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-06, 12:58   #2952
aneczka8
Zadomowienie

Ja bym pomiedzy prostownice Tonedo a Efalock wstawila Ga.Me podobno to samo co tondeo ale troche tansze. Kolezanka miala np taka i bardzo sobie chwalila http://www.allegro.pl/item132334714_...lka_0_pln.html
Stary 2006-10-06, 12:58   #2953
aneczka8
Zadomowienie

wyslalo sie dwa razy... sorrki
Stary 2006-10-06, 13:08   #2954
Olcik18
Rozeznanie

GG do Olcik18

Ja pare dni temu kupilam prostownice Vidal Sassoon... ale inny model, konkretnie ten hair hydration VS881E i tylko o nim moge sie wypowiedziec. Mialam wczesniej prostownice bybliss ceramiczna z regulacja temperatury i w porowaniu do tje byla bezndziejna. Bybliss nie radzil sobie z najmniejszym skretem, musialam uzywac tone kosmetykow wspomagajacych prostowanie aby grzywka utryzmywal sie prosta przez caly dzien nawet jak nie bylo wilgotno. Na szczescie bybliss sie popsul i kupilam Vidal Sassoon. Bardzo dobrze sie o niej wypowiadam, wloski sa proste jak druty po 1 przesunieciu prostownicy po pasmie, bardzo szybko sie nagrzewa, ma 5 regulacji temperatury plus jonizacja i wskaznik jonizacji. Wloski sa proste przez caly dzien tak ajk od rauz po prostowaniu, jeszcze nie mialam mozliwosci sprawdzic jej na wilgotnym powietrzu, ale ich chyba juz nic nie ruszy..jestme zadowolona z niej . Moge naprawde polecic ja nawet do wlosow grubych i kreconych. Bez problemu sobie z nimi radzi. Wic ten konkretny model polecam

Pozdrawiam
Olcik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 13:28   #2955
Slim_777
Raczkowanie

A co powiecie o tym: znalazłam w jednym z opisów allegro:
" Prostownica SCP jest wyjątkowa i bezkonkurencyjna w swojej klasie. Zawdzięcza to płytce ceramicznej z powłoką turmalinową. Rozwiązanie takie to prawdziwy przełom w stylizacji włosów.
Turmalina to rzadki minerał, który podczas nagrzewania i pocierania emituje jony ujemne oraz światło podczerwone. Sprawia to, że jonizacja jest naturalna i nie musi być włąnczana jako dodatkowa opcja.
Jony ujemne podczas prostowania zamykają łuski włosów dzięki czemu są gładkie i mają jedwabistą powłokę. Dodatkowo pobudzają naturalny proces nawilżania włosa, czyniąc go błyszczącym oraz sprawiają, że włosy nie elektryzują się.
Ciepło podczerwone przenika przez łuski włosowe i podgrzewa od środka rdzeń włosa. Ten nowy sposób nagrzewania sprawia, że prostowanie jest szybkie i łatwe, nie uszkadza zewnętrznej warstwy włosa, a proste włosy utrzymują się od wyprostowania do mycia.
Dzięki płynnej regulacji temperatury możesz ją zastosować do każdego rodzaju włosów: delikatnych, normalnych, mocnych oraz grubych. Długość włosów nie ma znaczenia. Płytki osadzone na teleskopach idealnie przylegają do siebie prostując cała swoją powierzchnią.
Masz gwarancje idealnie prostych, lśniących włosów."
Czy ma któraś z Was porównanie, lub testuje te sprzet?

Slim_777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-06, 13:39   #2956
eeewelinaaa
Raczkowanie

http://www.allegro.pl/show_user_auct...?ui d=1604578 ja kupilam u tego sprzedawcy i z pewnoscia moge go polecic!!!..przesylka doszla w ciagu 2 dni wiec szuper szybko wszytko zgodne z opisem...gwarancja itd. a prostownica..hmmm SUPER chociaz jeszcze jej w pelni nie wykorzystalam bo wyprotowalam sobie tylko grzywke bo na razie jestem w kitce...bo dzisiaj wlasnie przyszla ale od razu musialam ja wyprobowac..wiec co do grzywki efekt jest suuuuper...druciki takie jak chcialam i bylam juz na dworku byl potzeeeeerzny wiatr a moja grzywa nic sie nie zmienila wiec polecam goraaaaco tego sprzedawce i ta PROSTOWNICE;]...
eeewelinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 13:39   #2957
eeewelinaaa
Raczkowanie

http://www.allegro.pl/show_user_auct...?ui d=1604578 to jest poprawny adres strony;]
Stary 2006-10-06, 13:41   #2958
eeewelinaaa
Raczkowanie

yy sorrry nie wiem dlaczego nie chce sie dobrze skopiowac!!! ale juz ten adres podawalam wczesniej wiec wystarczy przelaczyc sie na poprzednia strone i tam juz bezproblemowo wejdziecie;] pozdrawiam
Stary 2006-10-06, 14:03   #2959
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...?ui d=1604578 ja kupilam u tego sprzedawcy i z pewnoscia moge go polecic!!!..przesylka doszla w ciagu 2 dni wiec szuper szybko wszytko zgodne z opisem...gwarancja itd. a prostownica..hmmm SUPER chociaz jeszcze jej w pelni nie wykorzystalam bo wyprotowalam sobie tylko grzywke bo na razie jestem w kitce...bo dzisiaj wlasnie przyszla ale od razu musialam ja wyprobowac..wiec co do grzywki efekt jest suuuuper...druciki takie jak chcialam i bylam juz na dworku byl potzeeeeerzny wiatr a moja grzywa nic sie nie zmienila wiec polecam goraaaaco tego sprzedawce i ta PROSTOWNICE;]...
a jaką masz?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-06, 14:04   #2960
AngieS
Przyczajenie

"[QUOTE=Olcik18;2845597]Ja pare dni temu kupilam prostownice Vidal Sassoon... ale inny model, konkretnie ten hair hydration VS881E i tylko o nim moge sie wypowiedziec. Mialam wczesniej prostownice bybliss ceramiczna z regulacja temperatury i w porowaniu do tje byla bezndziejna. Bybliss nie radzil sobie z najmniejszym skretem, musialam uzywac tone kosmetykow wspomagajacych prostowanie aby grzywka utryzmywal sie prosta przez caly dzien nawet jak nie bylo wilgotno. Na szczescie bybliss sie popsul i kupilam Vidal Sassoon. Bardzo dobrze sie o niej wypowiadam, wloski sa proste jak druty po 1 przesunieciu prostownicy po pasmie, bardzo szybko sie nagrzewa, ma 5 regulacji temperatury plus jonizacja i wskaznik jonizacji. Wloski sa proste przez caly dzien tak ajk od rauz po prostowaniu, jeszcze nie mialam mozliwosci sprawdzic jej na wilgotnym powietrzu, ale ich chyba juz nic nie ruszy..jestme zadowolona z niej . Moge naprawde polecic ja nawet do wlosow grubych i kreconych. Bez problemu sobie z nimi radzi. Wic ten konkretny model polecam "

A wychodzisz moze dzis na jakas impreze?? Chodzi mi glownie o to ,zeby proste wlosy wytrzymaly do konca imprezy.
Ja mam tylko lekko falowane raczej ciezkie wlosy i to tez nie na calosci glowy, lecz na imprezie gdzie jest dosc goraco zaczynaja mi sie puszyc i falowac szczegolnie przy twarzy. mkozna powiedziec nawet ,ze grzywka skreca mi sie we wstretne kedziorki
Stary 2006-10-06, 14:06   #2961
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka8 Pokaż wiadomość
Wyprostowalam sobie wloski prostownica Tondeo active cerion i jestem pod wrazeniem Nagrzala sie w 2 minutki a wyprostowanie mojej lwiej grzywy zajelo mi jakies 5 min Jeszcze nie chodzilam w deszczu wiec nie wiem jak sie wloski zachowaja w duzej wilgoci ale narazie sa prosciutkie jak druciki. Tylko te nakladki wyrywaja mi wlosy nie wiem dlaczego... poprostu nie bede ich zakladac.
daj znac jak dlugo utrzymymal Ci się efekt bez porawek mam nadzieje ze na mnie podziala podobnie ja dalam za nia 265 zl dogadalam sie ze sprzedawcą a masz może porównanie z jakąś inną? jesli tak napisz jakie widać roznice

A jeszcze jedno głupie pytanko czy jakoś widać to że działa jonizacja? slyszlam ze niektore prostownice z jonizacją buczą i czy wlsoki są po niej jakieś ładniejsze- wygładzone, miękkie lub lśniące?
Stary 2006-10-06, 14:07   #2962
iwona200
Zakorzenienie

[QUOTE=AngieS;2845910]"
Cytat:
Napisane przez Olcik18 Pokaż wiadomość
Ja pare dni temu kupilam prostownice Vidal Sassoon... ale inny model, konkretnie ten hair hydration VS881E i tylko o nim moge sie wypowiedziec. Mialam wczesniej prostownice bybliss ceramiczna z regulacja temperatury i w porowaniu do tje byla bezndziejna. Bybliss nie radzil sobie z najmniejszym skretem, musialam uzywac tone kosmetykow wspomagajacych prostowanie aby grzywka utryzmywal sie prosta przez caly dzien nawet jak nie bylo wilgotno. Na szczescie bybliss sie popsul i kupilam Vidal Sassoon. Bardzo dobrze sie o niej wypowiadam, wloski sa proste jak druty po 1 przesunieciu prostownicy po pasmie, bardzo szybko sie nagrzewa, ma 5 regulacji temperatury plus jonizacja i wskaznik jonizacji. Wloski sa proste przez caly dzien tak ajk od rauz po prostowaniu, jeszcze nie mialam mozliwosci sprawdzic jej na wilgotnym powietrzu, ale ich chyba juz nic nie ruszy..jestme zadowolona z niej . Moge naprawde polecic ja nawet do wlosow grubych i kreconych. Bez problemu sobie z nimi radzi. Wic ten konkretny model polecam "

A wychodzisz moze dzis na jakas impreze?? Chodzi mi glownie o to ,zeby proste wlosy wytrzymaly do konca imprezy.
Ja mam tylko lekko falowane raczej ciezkie wlosy i to tez nie na calosci glowy, lecz na imprezie gdzie jest dosc goraco zaczynaja mi sie puszyc i falowac szczegolnie przy twarzy. mkozna powiedziec nawet ,ze grzywka skreca mi sie we wstretne kedziorki
O tak! z tymi imprezami to rowniez i moj problem duuuzy problem
Stary 2006-10-06, 14:09   #2963
AngieS
Przyczajenie

"
Cytat:
Napisane przez Olcik18 Pokaż wiadomość
Ja pare dni temu kupilam prostownice Vidal Sassoon... ale inny model, konkretnie ten hair hydration VS881E i tylko o nim moge sie wypowiedziec. Mialam wczesniej prostownice bybliss ceramiczna z regulacja temperatury i w porowaniu do tje byla bezndziejna. Bybliss nie radzil sobie z najmniejszym skretem, musialam uzywac tone kosmetykow wspomagajacych prostowanie aby grzywka utryzmywal sie prosta przez caly dzien nawet jak nie bylo wilgotno. Na szczescie bybliss sie popsul i kupilam Vidal Sassoon. Bardzo dobrze sie o niej wypowiadam, wloski sa proste jak druty po 1 przesunieciu prostownicy po pasmie, bardzo szybko sie nagrzewa, ma 5 regulacji temperatury plus jonizacja i wskaznik jonizacji. Wloski sa proste przez caly dzien tak ajk od rauz po prostowaniu, jeszcze nie mialam mozliwosci sprawdzic jej na wilgotnym powietrzu, ale ich chyba juz nic nie ruszy..jestme zadowolona z niej . Moge naprawde polecic ja nawet do wlosow grubych i kreconych. Bez problemu sobie z nimi radzi. Wic ten konkretny model polecam

Pozdrawiam
"

Stary 2006-10-06, 14:25   #2964
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
daj znac jak dlugo utrzymymal Ci się efekt bez porawek mam nadzieje ze na mnie podziala podobnie ja dalam za nia 265 zl dogadalam sie ze sprzedawcą a masz może porównanie z jakąś inną? jesli tak napisz jakie widać roznice

A jeszcze jedno głupie pytanko czy jakoś widać to że działa jonizacja? slyszlam ze niektore prostownice z jonizacją buczą i czy wlsoki są po niej jakieś ładniejsze- wygładzone, miękkie lub lśniące?
Jak narazie efekt sie trzyma od rana Mam porownanie jedynie z remingtonem po ktorym wlosy puszyly mi sie juz po 2 godiznach na imprezie. Czy ja wiem czy widac ta jonizacje... wloski sa niesamowicie miecutki gadkie i sie super posypuja wygladaja zdrowo nie widac moim porozdwajanych strzepiacych koncowek bo sie tak ladnie wszystko wygladzilo. Tak po remingtownie nie bylo wrecz przeciwnie wlosy wygladaly na przesuszone wiec jestem pod ogramnym wrazeniem Prostownica nie buczy Ja dalam 296 wraz z kosztami wysylki za to dostalam ja w ciagu 2 dni zalezalo mi na czasie poniewaz chcialam ja miec na weekend a z allegro to roznie bywa
Stary 2006-10-06, 14:38   #2965
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Jak narazie efekt sie trzyma od rana Mam porownanie jedynie z remingtonem po ktorym wlosy puszyly mi sie juz po 2 godiznach na imprezie. Czy ja wiem czy widac ta jonizacje... wloski sa niesamowicie miecutki gadkie i sie super posypuja wygladaja zdrowo nie widac moim porozdwajanych strzepiacych koncowek bo sie tak ladnie wszystko wygladzilo. Tak po remingtownie nie bylo wrecz przeciwnie wlosy wygladaly na przesuszone wiec jestem pod ogramnym wrazeniem Prostownica nie buczy Ja dalam 296 wraz z kosztami wysylki za to dostalam ja w ciagu 2 dni zalezalo mi na czasie poniewaz chcialam ja miec na weekend a z allegro to roznie bywa
a jakie masz wlosy? a po remingtonie ile ci sie trzymaly proste bez porawiania? w warunkach normalnych nie imprezowych ? hehe ja tez po efalocku mialam uwydatnione wręcz rozdwojone końcówki, szczególnie teraz kiedy mam krótsze włosy i kończą się przy twarzy kosmyki niektóre widzisza tak sie balas o tą temperature nie moge sie juz doczekac swojej
Stary 2006-10-06, 14:44   #2966
aneczka8
Zadomowienie

Mam dlugie niesforne troche zniszczone wlosy rozjasnianiem. Niedosyc ze sie skrecaja to jeszcze sie pusza i to tak bardzo ze optycznie podwaja potrajaja swoja objetosc... wygladam jakbym miala jak jakas lwia grzywe prawdziwa szopa. Remingtonem prostowalam ok 40 min wlosy... i nadal cos im jeszcze brakowalo dlatego myslalam ze moje trudne wlosy nizsza temeratura bedzie bardzo ciezko wyprostowac. Po 2 godzinach na imprezie wracaly do poprzedniego stanu a w normalnych warunkach bez duzej wigotnosci trzymaly sie jakies 4 godziny z uzyciem oczywiscie sporej ilosci kosmetykow do wygladzienia utrawalenia itd...
Jak narazie uwazam ze Tondeo sa warte swojej ceny Chcialabym zeby zaczelo padac bym sprawdzila jak sie bede wloski trzymac
Stary 2006-10-06, 14:52   #2967
Olcik18
Rozeznanie

GG do Olcik18

Niestety dzis nie ide na impreze..ale za tydzien tak to powiem co i jak Bo mam taki sam problem ze jak jest tak duszno..papierosy, duzo ludzi to moje wlosy sie strasnzie pusza, sa niemile w dotyku i kreci sie grzywka. Nienawidze tego . Za tydzien napisze co i jak czy Vidal Sassoon poradzil sobie z tym
Dzis wychodze wieczorkiem an spacerek i do ajkiegos pubu z kolega mam nadzieje ze bedzie ok z moimi kosmykami

pozdrawiam
Olcik18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 15:10   #2968
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dlugie niesforne troche zniszczone wlosy rozjasnianiem. Niedosyc ze sie skrecaja to jeszcze sie pusza i to tak bardzo ze optycznie podwaja potrajaja swoja objetosc... wygladam jakbym miala jak jakas lwia grzywe prawdziwa szopa. Remingtonem prostowalam ok 40 min wlosy... i nadal cos im jeszcze brakowalo dlatego myslalam ze moje trudne wlosy nizsza temeratura bedzie bardzo ciezko wyprostowac. Po 2 godzinach na imprezie wracaly do poprzedniego stanu a w normalnych warunkach bez duzej wigotnosci trzymaly sie jakies 4 godziny z uzyciem oczywiscie sporej ilosci kosmetykow do wygladzienia utrawalenia itd...
Jak narazie uwazam ze Tondeo sa warte swojej ceny Chcialabym zeby zaczelo padac bym sprawdzila jak sie bede wloski trzymac
ja jeszcze nigdy nie miałam prostych włosów na drugi dzień - starsznie powywijane, musialam prostować jeszcze raz ale nie tak dlugo jak zaraz po umyciu nie wierze, że nawet po tondeo wytrzymają mi do rana proste, ale gdyby cały dzień utrzymały się proste to już bylabym happy moje włosy są wyjątkowo oporne na prostowanie
Stary 2006-10-06, 15:25   #2969
eeewelinaaa
Raczkowanie

iwona 200...ja mam tondeo eco-cerion!!! kupilam na allegro wlasnie od tego super sprzedawcy gdzie cenny sa najnizsze!!! wiem bo niezle przewertowalam wszystkie aukcje!! wiec z czystym sumieniem moge go poleci za swoja zaplacilam 200 zl!!!!! ....jest oczywiscie bez regulacji ale jestem suuuuper zadowolnona;]
Stary 2006-10-06, 15:40   #2970
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
iwona 200...ja mam tondeo eco-cerion!!! kupilam na allegro wlasnie od tego super sprzedawcy gdzie cenny sa najnizsze!!! wiem bo niezle przewertowalam wszystkie aukcje!! wiec z czystym sumieniem moge go poleci za swoja zaplacilam 200 zl!!!!! ....jest oczywiscie bez regulacji ale jestem suuuuper zadowolnona;]
ja tez u niego kupilam ale pewnie kase dostanie w poniedzialek bo wczoraj przelalam nie moge sie doczekac on mi wczesniej obiecal ze beda cerion active za 265, ale teraz wystawil za 280 (wycwanil sie hehe). ale mi sprzedal tak jak obiecal za 265 Ile ty czekalas na przesylkę? mozesz napisac cos jeszcze? jakie masz wlosy? ile efekt sie utrzymuje? czy masz porownanie z inna prostownica?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości