|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
cześć dziewczynki, odwiedziłam dziś jeden z lepszych salonów fryzjerskich w Krakowie i podpytałam fryzjerke czym prostują włosy, powiedziała że tondeo i że jest naprawde dobra i to przekonało mnie już do końca żeby zainwestować w Tondeo, kupuję eco cerion z regulacją temp więc jak już dostane napisze pare słów, a jako środek wpomagający ta fryzjerka radziła niebieską wellę podobno super ale kosztuje 50zł.. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą jestem ciekawa jak się sprawuje ta Tondeo Active, bo też się nad nią zastanawiałam. Ponoć ona jest the best!!! Zresztą najdroższa jest. Czekam na Twoją opinię Aneczka8....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny !
A moglybyscie napisac mi co myslicie o tej prostownicy??? Czekam (szczegolnie) rowniez na opinie osob ,ktore juz mialy z nia do czynienia. Prostownica Vidal Sassoon VS881UK IONIC Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo chcialabym ja zamowic jeszcze w tym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Przyczajenie
|
W sumie nad ta tez sie zastanawialam jest strasznie tania , ale ma pelnoceramiczne plytki i gwarancje na 2 lata
https://ssl.allegro.pl/item132144715_prostownica _ceramiczna_24_m_ce_gwara ncji_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Angies, nie słyszałam o niej nic złego ani dobrego. Nie sugeruj się tym co jest w opisie aukcji, bo ja widziałam na allegro wiele opisów typu: profesjonalna i tania- typu pełna ceramika, cena 20-40 zł. Przecież to bzdura. Ja bym w to nie wchodziła.Jeśli szukasz czegoś na dłużej to szukaj z markach uznanych za profesjonalne.
Albo jeszcze uzbieraj kaski i kup coś profesjonalnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
Wyprostowalam sobie wloski prostownica Tondeo active cerion i jestem pod wrazeniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Wiolaraczka, cały ten wątek jest o profesjonalnych prostownicach głównie, ale jeśli Ci się nie chce wdrażać to opisuję wnioski:
Najlepsza prostownica profesjonalna to Tondeo . Występują 3 rodzaje Tondeo: Tondeo Eco Cerion (z regulacją temp.) ok. 300 zł. Tondeo Eco Cerion (bez regul. temp) ok.210 zł. Tondeo Cerion Active ( bez regul. temp. za to z aktywną jonizacją) Druga w kolejności warta zastanowienia to : Efalock Flat Master ( bez regul. temp) ok.180 zł. Efalock Champ ( z regul. temp) ok. 200 zł. Ja się wyżyłowałam i kupiłam Tondeo Eco Cerion z regul temp. Czekam właśnie aż mi prześlą. Polecam Ci przejrzenie wątku, a sama zdecydujesz którą warto kupić. Paulinkosia cieszę się, że też sobie ten model kupiłas. Cena jest naprawdę atrakcyjna u tego sprzedawcy. Wydaje się bardzo miły i fachowy sprzedawca, ja z nim nawet rozmawiałam telefonicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zadomowienie
|
Ja bym pomiedzy prostownice Tonedo a Efalock wstawila Ga.Me
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
wyslalo sie dwa razy... sorrki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Rozeznanie
|
Ja pare dni temu kupilam prostownice Vidal Sassoon... ale inny model, konkretnie ten hair hydration VS881E i tylko o nim moge sie wypowiedziec. Mialam wczesniej prostownice bybliss ceramiczna z regulacja temperatury i w porowaniu do tje byla bezndziejna. Bybliss nie radzil sobie z najmniejszym skretem, musialam uzywac tone kosmetykow wspomagajacych prostowanie aby grzywka utryzmywal sie prosta przez caly dzien nawet jak nie bylo wilgotno. Na szczescie bybliss sie popsul i kupilam Vidal Sassoon. Bardzo dobrze sie o niej wypowiadam, wloski sa proste jak druty po 1 przesunieciu prostownicy po pasmie, bardzo szybko sie nagrzewa, ma 5 regulacji temperatury plus jonizacja i wskaznik jonizacji. Wloski sa proste przez caly dzien tak ajk od rauz po prostowaniu, jeszcze nie mialam mozliwosci sprawdzic jej na wilgotnym powietrzu, ale ich chyba juz nic nie ruszy..jestme zadowolona z niej
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
A co powiecie o tym: znalazłam w jednym z opisów allegro:
" Prostownica SCP jest wyjątkowa i bezkonkurencyjna w swojej klasie. Zawdzięcza to płytce ceramicznej z powłoką turmalinową. Rozwiązanie takie to prawdziwy przełom w stylizacji włosów. Turmalina to rzadki minerał, który podczas nagrzewania i pocierania emituje jony ujemne oraz światło podczerwone. Sprawia to, że jonizacja jest naturalna i nie musi być włąnczana jako dodatkowa opcja. Jony ujemne podczas prostowania zamykają łuski włosów dzięki czemu są gładkie i mają jedwabistą powłokę. Dodatkowo pobudzają naturalny proces nawilżania włosa, czyniąc go błyszczącym oraz sprawiają, że włosy nie elektryzują się. Ciepło podczerwone przenika przez łuski włosowe i podgrzewa od środka rdzeń włosa. Ten nowy sposób nagrzewania sprawia, że prostowanie jest szybkie i łatwe, nie uszkadza zewnętrznej warstwy włosa, a proste włosy utrzymują się od wyprostowania do mycia. Dzięki płynnej regulacji temperatury możesz ją zastosować do każdego rodzaju włosów: delikatnych, normalnych, mocnych oraz grubych. Długość włosów nie ma znaczenia. Płytki osadzone na teleskopach idealnie przylegają do siebie prostując cała swoją powierzchnią. Masz gwarancje idealnie prostych, lśniących włosów." Czy ma któraś z Was porównanie, lub testuje te sprzet?
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/show_user_auct...?ui d=1604578 ja kupilam u tego sprzedawcy i z pewnoscia moge go polecic!!!..przesylka doszla w ciagu 2 dni wiec szuper szybko wszytko zgodne z opisem...gwarancja itd. a prostownica..hmmm SUPER chociaz jeszcze jej w pelni nie wykorzystalam bo wyprotowalam sobie tylko grzywke bo na razie jestem w kitce...bo dzisiaj wlasnie przyszla ale od razu musialam ja wyprobowac..wiec co do grzywki efekt jest suuuuper...druciki takie jak chcialam i bylam juz na dworku byl potzeeeeerzny wiatr a moja grzywa nic sie nie zmienila wiec polecam goraaaaco tego sprzedawce i ta PROSTOWNICE;]...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/show_user_auct...?ui d=1604578 to jest poprawny adres strony;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
yy sorrry nie wiem dlaczego nie chce sie dobrze skopiowac!!! ale juz ten adres podawalam wczesniej wiec wystarczy przelaczyc sie na poprzednia strone i tam juz bezproblemowo wejdziecie;] pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Przyczajenie
|
"[QUOTE=Olcik18;2845597]Ja pare dni temu kupilam prostownice Vidal Sassoon... ale inny model, konkretnie ten hair hydration VS881E i tylko o nim moge sie wypowiedziec. Mialam wczesniej prostownice bybliss ceramiczna z regulacja temperatury i w porowaniu do tje byla bezndziejna. Bybliss nie radzil sobie z najmniejszym skretem, musialam uzywac tone kosmetykow wspomagajacych prostowanie aby grzywka utryzmywal sie prosta przez caly dzien nawet jak nie bylo wilgotno. Na szczescie bybliss sie popsul i kupilam Vidal Sassoon. Bardzo dobrze sie o niej wypowiadam, wloski sa proste jak druty po 1 przesunieciu prostownicy po pasmie, bardzo szybko sie nagrzewa, ma 5 regulacji temperatury plus jonizacja i wskaznik jonizacji. Wloski sa proste przez caly dzien tak ajk od rauz po prostowaniu, jeszcze nie mialam mozliwosci sprawdzic jej na wilgotnym powietrzu, ale ich chyba juz nic nie ruszy..jestme zadowolona z niej
![]() ![]() A wychodzisz moze dzis na jakas impreze?? Chodzi mi glownie o to ,zeby proste wlosy wytrzymaly do konca imprezy. Ja mam tylko lekko falowane raczej ciezkie wlosy i to tez nie na calosci glowy, lecz na imprezie gdzie jest dosc goraco zaczynaja mi sie puszyc i falowac szczegolnie przy twarzy. mkozna powiedziec nawet ,ze grzywka skreca mi sie we wstretne kedziorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze jedno głupie pytanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=AngieS;2845910]"
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Przyczajenie
|
"
Cytat:
A wychodzisz moze dzis na jakas impreze?? Chodzi mi glownie o to ,zeby proste wlosy wytrzymaly do konca imprezy. Ja mam tylko lekko falowane raczej ciezkie wlosy i to tez nie na calosci glowy, lecz na imprezie gdzie jest dosc goraco zaczynaja mi sie puszyc i falowac szczegolnie przy twarzy. mkozna powiedziec nawet ,ze grzywka skreca mi sie we wstretne kedziorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
Mam dlugie niesforne troche zniszczone wlosy rozjasnianiem. Niedosyc ze sie skrecaja to jeszcze sie pusza i to tak bardzo ze optycznie podwaja potrajaja swoja objetosc... wygladam jakbym miala jak jakas lwia grzywe
![]() Jak narazie uwazam ze Tondeo sa warte swojej ceny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Rozeznanie
|
Niestety dzis nie ide na impreze..ale za tydzien tak to powiem co i jak
![]() ![]() ![]() Dzis wychodze wieczorkiem an spacerek i do ajkiegos pubu z kolega ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Raczkowanie
|
iwona 200...ja mam tondeo eco-cerion!!! kupilam na allegro wlasnie od tego super sprzedawcy gdzie cenny sa najnizsze!!! wiem bo niezle przewertowalam wszystkie aukcje!! wiec z czystym sumieniem moge go poleci za swoja zaplacilam 200 zl!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.