|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: trening brzuszka na zyczenie ;)
Ja też się muszę wziąść za mój brzuszek... wyglądam jakbym połknęłam piłkę do kosza
potrzebuję ćwiczenia na zredukowanie tkanki tłuszczowej i u góry i u dołu brzucha... eh bedzie ciężko... mam nadzieję że Twoje Cwiczenia pomogą mi schudnąć też myslałam o bieganiu ale jak będzie ciepło nie mam w sobie tyle silnej woli żeby się wywlec spod pierzynki i śmigać w taką pogodę próbowałam już wiele ćwiczeń i nic mi nie pomaga... |
|
|
|
|
#152 |
|
żona
|
hmm... powie mi ktoś o jakie wam dołeczki chodzi? Bo to co opisujecie że jakoś one słodko wyglądają to jakos mi to nic nie mówi:P Wiec wytłumaczcie mi to lepiej
to moze tez sie tego podejme
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o dołeczki nad pupcią?
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
KaRro trzymam kciuki
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Zrobiłam właśnie te ćwiczonka ;] jak narazie przyjemnie się je robi hehe Jutro zobaczymy czy będą zakwaski ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#156 |
|
żona
|
Suz dzięki za wytłumaczenie
![]() i niestety musze stwierdzic ze takich nie posiadam
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Hej ;]
Ja chciałam tylko powiedzieć, że póki co zrobiłam 3 razy trening suzanny, do tego aeroby co 2-gi dzień i albo mam schizy albo mój brzuszek troszkę się zmniejszył hehe ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
jej
trening b. fajny tylko ze ja jedynie czuje miesnie przy ost. cwiczonku na dolny m. brzucha-zawsze mialam z nim problem- reszta nie sprawia problemu, co wiecej nie czuje juz napiecia (( byc moze juz jest wycwiczony- ostatnimi czasy skupialam sie b. dokladnie na gornym i moze stad to slabe napiecie, sama niewiem:/ Suzanko, co powiesz![]() dodalam do zestwu cwiczen: wznosy prostych nog w lezeniu taka sama ilosc serii podana przez Ciebie + unoszenie bioder ze zgietymi nogami. ps. czekam na odp. dot. slabego napięcia ;p pozdrawiam
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
mogłabyś wytłumaczyć mi 3 ćwiczenie?
czy chodzi tutaj o tzw. pogłębianie?!?! |
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
o, i powiedzcie, czy ten trening brzusio mi wychudzi?
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co powiem na te wznosy i unoszenie bioder? Daj je na sam początek
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skrety tulowia w pozycji lezacej ze zgietą nogą (brzuszki skosne)- jest cos takiego? ) - lezysz na plecach, nogi ugiete w kolanach, jedna zalozona na drugą, stopa dotyka podlogi. Robisz ruch, skrecajac tulow w bok, tak by lokiec jednej reki dotknal nogi przeciwleglego. Wydech i powrot do pozycji wyjsciowej. Z czasem doszłam do wniosku, że wystarczy lekko unieść tułów do "spięcia" (w wyzej opisanej pozycji). Skręty wywoływały u mnie ból kręgosłupa.
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Oj... tom się źle wyraziła..
![]() chodziło o cwiczenie 2, tylko Ty nadałaś temu - licząc z rozgrzewką - numerek 3. Przepraszam, żeś musiała pisać i na darmo..
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ćwiczenie, o które pytasz to spięcia
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Oj, dziękuję Ci kochana
![]() Już wczoraj pierwszy dzień za mną, a dzisiaj mam jakieś schizy, i tak jak laurynce wydaje mi się, że mam chudszy brzuch |
|
|
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suzanko ten brak napiecia, bo glebokim namysleniu i Twoim wpisie ze jednak czuje sie cos, stwierdzilam ze ja cos zle robie, byc moze nie napinam miesni jak potrzeba :/ zwlaszcza jak jest cwiczonko z ugietymi nogami do gory, trudno mi sie skupic na spinaniu miesni (zadowolona jestem z dolnych m. brzuszka cosik dzisiaj czujeBuziolki
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam po wczorajszych ćwiczeniach suz zakwasy
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Myszeczko staraj się po prostu "spinać" mięśnie.
![]() Munj to radość czy śmiech?
|
|
|
#169 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja zakwasów nie miałam, ale straaasznie mnie bolą mięśnie podczas robienia tych ćwiczeń. To chyba, dobrze, nie?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Suz, wieelkie dzięki za ten trening
Spisałam sobie wszystko i jeszcze dzisiaj biore się do roboty .
|
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
nie daje rady tych spiec, niewiem czemu nie moge napiac miesni
sprobowalam troszke pokombinowac z weiderem ale to taki a'la weider + cw. na dolne m. brzucha ps. byc moze to wina napompowanego brzucha - problem z jelitem ;((( kurcze ale ze mnie borok
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Myszeczko problem z jelitem jak najbardziej moze dać tu o sobie znać. Postaraj się nie pić dużo przed treningiem i rób brzuch jako pierszy. Powoli Ci to skupić się nad techniką. Pokombinuj też odległością pięt od pośladków.
Hula hula i jak poszło?
|
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Suz... muszę się przyznać że sobie odpuściłam...
normalnie mi się nie chciało... ale obiecuję że od dzisiaj będę robić wszystko tak jak napisałaś naprawdę i mam jeszcze jedną prośbe czy znasz jakieś dobre ćwiczenia na górne partie brzucha i na wzmocnienie kręgosłupa?? bo mnie okropnie boli ostatnio (szczególnie w części krzyżowej) z góry dzięki |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Suz, powiem szczerze że zrobiłam ledwo ledwo 1 serie
Ale dzisiaj bardziej się przyłoże, pozatym wczoraj bardziej skupiałam się na " wyobrażeniu " sobie dokładnego ułożenia poszczególnych partii ciała, dzisiaj będzie praktyka . Najpierw pokręce troche hula hopem [ czyt. poschylam się po nie by podnieść je z podłogi ] a potem zrobie ten trening, całościowo ! .Ach ! Jeszcze jedno pytanie - właściwie proźba . Znasz jakieś efektowne ćwiczenia na nogi, tzn. szczególnie mi chodzi o wew. stronę ud ? Póki co robię różne wymachy i takie podobne których doszukałam się na wizażu , ale chętnie dorzuciłabym coś więcej. No a pytam akurat Ciebie, bo sądząc po tym treningu znasz się na rzeczy . Chociaż jeśli inne Wizażanki wiedzą, to mówić, mówić! . No to tyle, z góry bardzo dziękuję .
|
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=suzana]Myszeczko problem z jelitem jak najbardziej moze dać tu o sobie znać. Postaraj się nie pić dużo przed treningiem i rób brzuch jako pierszy. Powoli Ci to skupić się nad techniką. Pokombinuj też odległością pięt od pośladków.
Suzanko powiem Ci ze to nie jest od picia... to bardziej nieprzyjemny problem z "zalatwianiem sie" ale sie zawstydzilam uujj.... u lekarza bylam ,jesli lekarstewka nie pomoga do 2ch dni do do hospitalka ![]() tak mialam wycwiczony ten gorny tzn ladny byl a teraz to taki brzydki balon, w bluzkach wygladaam ostatnio masakrycznie <beczec mi sie chce normalnie>...czuje sie jak swiniopasek.. Pozdrawiam i dzieki za radunie
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Myszeczko, jeśli można, jakiego rodzaju leki dostałaś? Byłaś u internisty?
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeden przepisal mi czopki i syrop o wl. przeczyszczajacych Duphalac. Powiedzial ze jesli nie przejdzie to mam przyjsc do niego na nast. dzien, nie poszlam bo spanikowalam przed lewat, w szpitalu wiec czekalam miajac nadzieje ze bedzie dobrze...ale nie bylo Poszlam do 2go i przepisal mi zas jakies kapsulki za 4 dychy + domową lewat....zobaczymy co sie bedzie działo.. ale czuje sie z tym brzuchem fatalnie, jest straszny, mam wrazenie -i chyba tak sie stalo- boczki mi znow urosly ![]() ps. a tak zeby nie odbiegac od tematu cwicze sobie cwiczonka z callana na brzuch + dolne partie (trening Suzanki zostawie na lepsze czasy ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Hul hula wypisałam Ci cwiczenia, a że długo siedziałam na jednej stronie to system mnie wylogował i tekst przepadl
Mam nadzieje, że nie obrazisz się jeśli wkleję Ci linka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=69152&highlightcwiczenia sa wyprobowane i jesli bedziesz robila je systematycznie efekty powinny byc bardzo ladne
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Myszeczko będę trzymała kciuki, żeby "wszystko" było dobrze
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

potrzebuję ćwiczenia na zredukowanie tkanki tłuszczowej i u góry i u dołu brzucha... eh bedzie ciężko... mam nadzieję że Twoje Cwiczenia pomogą mi schudnąć

Ale dzisiaj bardziej się przyłoże, pozatym wczoraj bardziej skupiałam się na " wyobrażeniu " sobie dokładnego ułożenia poszczególnych partii ciała, dzisiaj będzie praktyka
+ domową lewat....