|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: trening brzuszka na zyczenie ;)
Cytat:
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chciałabym Ci powiedziec ile będziesz musiała poczekac na efekty ale nie potrafię Nie poddawaj się, one przyjdą
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja od juta zaczynam ćwiczyć musze coś zrobić z moim brzuchem .Największy problem mam z "boczkami" np: przez tydzień nie jem kolacji i mój brzuch wygląda ok ale te boczki mnie dobijają mam nadzieje że te ćwiczenia w jakimś stopniu pomogą mi sie ich pozbyć.Wiem że jest dobre hula hop ale niestety niemam waruków aby nim majtać
|
|
|
|
|
#214 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
O, o, własnie!
Te ćwiczenia spalają boczki? |
|
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
Wybaczcie ze troche nie na temat, ale nie moglam znalezc nigdzie topicu dokladnie o absie, wyszukiwarka nie znajdowala mi zadnych watkow (?) .. Mam bowiem pytanie
. Od jakiegos czasu robie cwiczenia z pierwszego etapu - cwicze rano, tuz po przebudzeniu. Jaka rozgrzewke powinnam zrobic wczesniej, zeby nie przeciazac kregoslupa? (przyznam ze troche boli, choc rece podkladam pod pupe tak jak kaza..)
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy co rozmiesz pod pojęciem "boczka". Ale jeśli chodzi o skośne to w moim przypadku pomogło
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
hmm..swietny zestaw cwiczen..po jakim czasie widac efekty? bo mzoe porzuce szóstke i przeżuce sie na to..? od arzu zaznzcam ze caego watku nie czytałam wiec jesli juz bylo powiedziane to prosze o jeszcze jedden raz mi powiedziec
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
suzana mam pytanie
bo znow cwicze sobie a6w (dzisiaj 10 dzien bedzie ) a chcialam wyprobowac Twoje ćwiczenia, wiec czy moge cwiczyc a6w i Twoj trening??
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A6w jest wystarczająco wyczerpującym treningiem dla tych mięśni, że nie wolno łączyć go z innym.
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
o Nati fajnie ze odpisalas
no bo to jest tak ze jak skacze rano na skakance na czczo narazie 20 minut to a6w robie wieczorem i przed pojsciem spac jeszcze robie cwicznenie na boczki od ewki.mnk - boczki schodza no i to jest tak ze chcialabym ogolnie schudnac, zebym miala nogi szczuplejsze (stad skakanka) no i zrzucic sadelko z brzucha i ladnie wycwiczyc miesnie stad a6w a bardzo chcialabym miec widoczne skosne miesnie brzucha bo baaaardzo ale to bardzo mi sie podobaja no i zastanawiam sie czy to wystarczy ? a dodam jeszcze ze krece hula hop ok 30 minut ale nie codziennie. mam jeszcze w domu twister ale stoi pod szafka i sie kurzy wiec czy moze warto go "odkurzyc" ??
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że odkurzyć
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie zebym nie chciala Ci go podarowac ;P ale moze jednak go odkurze
tylko ile powinnam sie na nim krecic ?? i na co on wlasciwie pomaga ?? a te cwiczenia ktore wykonuje wystarcza ?? pomoga mi w zrzuceniu tluszczyku (zeby nogi byly szczuplejsze no i czy z brzuszka pozbede sie tluszczyku ??
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Kręć kręć
Nigdy nie kręciłam więc nie wiem co Ci powiedzieć. Pewnie pomoże na boczki i w jakimś stopniu na skośne. Vegetko, o których ćwiczeniach na nogi mówisz? Na bruszek powinny pomóc, pamiętaj tylko, że dieta jest równie ważna.
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
no na nogi to skacze sobie na skakance
na czczo albo wieczorem bo bardzo chce zeby byly szczuplejsze a moze proponujesz cos dolozyc na nozki, jakies cwiczenia ??
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Warto dołożyć
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze zapomnialam co do diety to nie mam zadnej konkretnej po prostu MZ no i od 3 dni nie jem slodyczy
no i wydaje mi sie ze odzywiam sie zdrowo
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie czytałaś dużo o zdrowym odżywianiu, możesz poszperać też w artykułach zamieszczonych przez Inch. Jak nie będziesz widziała efektów to konieczne będzie przestudiowanie diety. Dasz radę
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez mam nadzieje ze dam rade
no masz racje o odzywianiu duzo sie naczytalam i duzo tez wprowadzialm w zycie. teraz tylko czekam na efekty ;d
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
OMG
Zrobiłam dziś jedną serie ćwiczeń. Zaczelam o 20.00 a skonczylam gdzieś 20:20. Ale mnei bolały miesnie podczas wykonywania cwiczen..! i nadal bolą.. Ale to tylko cieszyc sie, bo pracuja. Troche duzo czasu mi to zajelo jak na jedna serie (w tym 5 min rozgrzewki). Bardzo fajny ten zestaw, tylko troche nie rozumiem tego ostatniego. Bo jesli porostuje nogi to nie jetsem w stanei podniesc ich w biodrach do gory bez uzycia rak..
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawiam czy nie porzucic a6w bo juz tyle razy do niej podchodzilam ale jeszzcze ani razu nie udalo mi sie jej skonczyc... zastanawiam sie ktore cwiczenia daja lepsze rezultaty a6w czy trening Suzany ??
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez cwiczyulam szostke weidera, przez 2 tygodnie. Ale efektow nie zauwazylam. Mozliwe, ze zle wykonywalam cwiczenia. Bo nawet podczas ich wykonywania nic czulam nacisku na miesnie.
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
no ja widze jakies tam efekty a wykonuje dokladnie ale nie sa to efekty powalajace fakt ze cwicze krotko bo 10 dni ale kiedys doszlam do 23 dnia i tez nie bylo jakis super efektow no i juz pozniej w ogole nie czulam miesni przy cwiczeniu a tu dziewczyny pisza ze przy treningu Suzany mocno czuja miesnie.
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Który trening dał mi więcej? A6W. Również ten był bardziej bolesny i wyczerpujący. Ale przy tym moim tez b.mocno czułam mięśnie. Kiedyś zapewne do niego wrócę. A co do a6w to nie byłaby tego taka pewna
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
hmm to ja chyba dalej bede cwiczyc a6w a pozniej zrobie sobie Twoj trening Suzanko
a co do tych moich nozek to jak myslisz jakby do skakanki dodac trening temile webb "ty tez mozesz miec takie posladki" ?? daje on cos na nogi ??
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Vegetko nigdy go nie robiłam. On jest z obciążeniem?
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
hmm z tego co pamietam tam sa dwa 15 minutowe treningi. Kiedys zrobilam sobie pierwszy i tam nie ma zadnych obciązeń, cwiczy sie bez przyrządów, nie wiem czy przypadkiem w 2 treningu cwiczy sie z handelkami ale nie jestem pewna
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Vegetko
![]() ja cwiczylam tamilee "...posladki" i powiem ze są całkiem fajne te cwicznka. Ale jednak z reką na sercu polecam Ci trening Dj. Wallis albo cwiczenia z wątku redakcyjnego "cwiczenia zdjecia i opisyi " z tm ze to jest trening na smukle uda ![]() post nr 13 ![]() Ja dzisiaj zaczne trening Suz.
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
smukle uda ? hmm czyli cos dla mnie ?
bo chce wysmuklic, wyszczuplic uda, nogi i tylek przy okazji
|
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
ponawiam moje pytanie i mam jeszcze jedno
![]() te ćwiczenia są strasznie męczące i nie daję rady tyle robić, więc chcębić częściej a mniej. można tak? np. codziennie jedną serię.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

zostały mi jeszcze cztery sprawdziany i praca semestralna z chemii i fizyki na pon, ale spoko
potem to już będę chodzić spać o 20.00
Nie poddawaj się, one przyjdą
Zrobiłam dziś jedną serie ćwiczeń. Zaczelam o 20.00 a skonczylam gdzieś 20:20. Ale mnei bolały miesnie podczas wykonywania cwiczen..! i nadal bolą.. Ale to tylko cieszyc sie, bo pracuja. Troche duzo czasu mi to zajelo jak na jedna serie (w tym 5 min rozgrzewki). Bardzo fajny ten zestaw, tylko troche nie rozumiem tego ostatniego. Bo jesli porostuje nogi to nie jetsem w stanei podniesc ich w biodrach do gory bez uzycia rak..