Galeria :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-13, 19:22   #241
nineczka
Wtajemniczenie

Dot.: Galeria :)

dziewczyny dzieki za motywacje!!
Ja musze sie pozbyc ok. 8kg.. ktore przybyly mi po 4 latach pobytu w stanach.. braku ruchu i jedzenia. Staram sie cos zrobic z tym problemem ale nic mi z tego nie wychodzi. Postanowilam jednak zaczac od dzisiaj! Niestety na razie moge tylko usunac slodycze i tluste rzeczy z mojego jedzenia, bo jestem chora-wiec cwiczenia przez jakis jeszcze tydzien odpadaja. Pomyslec, ze silownie mam na drugiej stronie ulicy i praktycznie widze ja z okna.. oczywiscie jestem zapisana.. a nie bylam tam juz ponad rok! Wiecie jak to jest, ciagle jakies wymowki, ze niby to trzeba zrobic w domu, ze niby tego trzeba sie jeszcze pouczyc.. ale oczywiscie na ogladanie roznych programow w TV zawsze znajdzie sie czas.. a glupia godzinke dziennie nie mozna wygospodarowac na silownie! Oczywiscie to czyste lenistwo!! A ja juz nie moge patrzec na siebie!!! Gdy porownuje swoje fotki z czasow jak tu przylecialam (wazylam ok. 52kg, wzrost 160- i wtedy tez chcialam troche schudnac, albo raczej popracowac nad miesniami brzucha- a teraz waze 59kg! Zaraz przekrocze magiczne 60!!! Ja tak nie chce!!! Zawiesilam juz moje foto na lodowce... z wakacji, jak bylismy nad jeziorem, matko jak ja wygladam! Ratunku!!!
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:50   #242
mataner
Rozeznanie

GG do mataner
Post Dot.: Galeria :)

Jejku dziewczyny te wasze zdjęcia są bardzo dużą motywacją nie wspominając ze wygladacie ślicznie,gratuluje

nineczka - najgorzej to zacząć. Najważniejsza motywacja ze chce , ze chce juz a nie odkładać tego na jutro bo "teraz ciocia ciasto przyniosła wieć jak to tak nie zjeść "Dni lecą więc jeśli sama mocno nie postanowisz ze się za siebie bierzesz to nic z tego.
To mój dopiero 7 dzień (1200kcal + ćwiczonka) ale efekty już widze i bardzo mnie to motywuje do dalszego działania.
Więc jak widzisz długo nie trzeba czekać zeby ciało zaczeło się ładnie zmieniać.
Sama musisz zdecydować czy chcesz czy jeszcze poczekasz
mataner jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:53   #243
nineczka
Wtajemniczenie

mataner ja mam juz za soba duza wzlotow a zaraz po nich upadki.. zaczynam dobrze idzie a potem znowu wszystko wraca do "normy" tzw slomiany zapal. Ale koniec tego!!! koniec!!! W lipcu lece do Polski i nie chce wygladac tak jak wygladam teraz! moja kuzynka jest szczuplutka i czesto mi dokucza pytajac jak tam, czy cwicze itp.
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:57   #244
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Oj Nati nie martw sie. To jest tak, ze jesli podcza choroby przytyjesz, to szybko to spalasz wiec nie martw sie nawet sie nie obejzysz i zniw wrosisz do formy
Mnie tez dopadla znow jakas grypa czy [przeziebienie i nie mam sily skakac i ide tlyko pokerece troche hula hop 3maj sie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 20:35   #245
Gosiutka
Rozeznanie

dziwczyny ten watek zmobilizowal mnie do pracy nad soba! mam ok 164cm i waze...58 chce schudnac 8 kg. Niestety nie umie opanowac sie od słodyczy :/ Brzuszki robie juz ok.2 tygodnie i widze poprawe
A wy tutaj jestescie wspaniale
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 20:39   #246
*beatriz*
Raczkowanie

ma.ko,czy mozesz mi powiedziec ile masz w brzuszku? i jak stopniowo Ci to "leci"??? bo bardzo chciałabym Ci dorównać- mam chyba taki sam,więc byłoby mi łatwiej porównać się z Tobą
Stary 2005-11-13, 22:36   #247
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

Gosiutka ile brzuszków dziennie?

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-14, 07:11   #248
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Madz!uha brzuszków ani nie powinno robic się na ilość, tylko w seriach w połaczeniu z innymi cwiczenami- tak by działac na caly brzuch a nie na jego czesc- ani codziennie, bo można przepalić mięśnie, i wówczas nic się na brzuchu nie zbuduje

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 07:39   #249
zalika
Rozeznanie

Wczoraj wybrałam się na cudowną wycieczkę rowerem w sumie to 30 i trochę kilometrów przejechałam, było super. Dziś poćwiczę z godzinkę, a jutro 1,5 godziny na basenie, efekty już widać
zalika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 08:32   #250
mataner
Rozeznanie

GG do mataner
Wink Dot.: Galeria :)

To prawda potraficie zmobilizować

Do dziewczyn w dołkach i nie potrafiacych zacząć ;

Ja tez przechodziłam wzloty i upadki dość długo to trwało ale postanowiłam ze musze sie za siebie wziąść bo nie umiem się takiej zaakceptowć i jest mi z tym zle. Ciągle narzekałam ale nie umiałam sobie z tym poradzić zaczynałam głodówke a potem się objadałam i tak w kółko nie wliczając depresji.
Zrozumiałam ze jesli nie teraz i nie odrazu to nigdy mi sie nie uda schudnąć.Nie chce znowu stracić następnych wakacji ukrywając się w domu i rezygnując z wyjść na plaze czy basen
CO TO ZA ŻYCIE ?!

Noi dziś 8 dzień.Od dawna nie byłam tak szczęśliwa widze sens życia
mataner jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 09:20   #251
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Beatriz powiem Ci szczrecze, ze nie pamietam i jak wroce do domu to sprawdze(mam zapisane) i napisze Ci. Ale powiem tylko ze mam baaardzo duuuzoale w tym tygodniu moj ukochany ma druga zmiane wiec ja bede sie nudzila i codziennie bede cwiczyc albo fut burning ale skakanka i cwiczonka silowe-wiec mam nadzije, ze po tym tygodniu bedzie jesczze lepiejhehe

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-14, 09:46   #252
Puniax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suzana
Madz!uha brzuszków ani nie powinno robic się na ilość, tylko w seriach w połaczeniu z innymi cwiczenami- tak by działac na caly brzuch a nie na jego czesc- ani codziennie, bo można przepalić mięśnie, i wówczas nic się na brzuchu nie zbuduje
Jak to przepalić? Pierwszy raz o tym słyszę. A ja słyszałam, że akurat brzuch można ćwiczyć codziennie, bo mięśnie brzucha regenerują się najszybciej ze wszystkich mięśni.
Puniax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 09:57   #253
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

normalnie przepalić

profesjonalnie nazywa się to "przetrenowaniem", a w konsekwencji może prowadzić do kontuzji trwałej. Nie wyssałam sobie tych wiadomości z palca

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2005-11-14, 12:06   #254
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

To w takim razie jak to się ma do Aerobicznej 6 Weidera? Śmiertelna?
Na szczęście nie stosuję
A tak serio to staram się nie trenowac tych samych partii mięśni codziennie, profilaktyka..
Stary 2005-11-14, 12:46   #255
mao mai
Zadomowienie

A ja chcę wyglądać jak ona. Moim zdaniem ma super figurę i do tego wysportowane ciało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg normal_94179703-0211523655L.jpg (17,6 KB, 1176 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_alba1.jpg (21,7 KB, 1053 załadowań)
mao mai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-14, 13:43   #256
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mao mai
A ja chcę wyglądać jak ona. Moim zdaniem ma super figurę i do tego wysportowane ciało.
no no fajna dżaga ....

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 13:58   #257
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko
Oj Nati nie martw sie. To jest tak, ze jesli podcza choroby przytyjesz, to szybko to spalasz wiec nie martw sie nawet sie nie obejzysz i zniw wrosisz do formy
Mnie tez dopadla znow jakas grypa czy [przeziebienie i nie mam sily skakac i ide tlyko pokerece troche hula hop 3maj sie
Wierze w to z calej sily! Zaczlema dzis plazowac i zobacze jak mi pojdzie
A jutro na basen

Oj Ma.Ko tylko oby te przeziebienie szybko ucieklo!
Stary 2005-11-14, 14:04   #258
Puniax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mao mai
No, to Jessica Alba. Ona jest po prostu za***ista pod każdym względem: super ciało, cudne włosy, śliczna buzia. Ahh
Stary 2005-11-14, 14:07   #259
Puniax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suzana
normalnie przepalić

profesjonalnie nazywa się to "przetrenowaniem", a w konsekwencji może prowadzić do kontuzji trwałej. Nie wyssałam sobie tych wiadomości z palca
Suzanka, nie twierdzę, że wyssałaś to sobie z palca, ale chyba żeby doprowadzić do przetrenowania mięśni, to trzeba naprawdę przesadzić... Sami kulturyści ile siedzą w siłowni i jakoś nie przepalają mięśni. A ćwicząc po 200 brzuszków dziennie chyba nie jest to możliwe...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-14, 14:38   #260
barbi20
BAN stały

Dziewczyny jestem po wielkim wrażeniem waszych efektów ciężkiej pracy-odrazu bardzo serdecznie wam gratulujęwasze zdjęcia bardzo mnie mobilizują do pracy nad sobą a najbardzie " metamorfoza " Nurtheny -Gratuluję
No ja też muszę zacząć się odchudzać ale nie wiem od czego zacząć byłam n diecie kopenhaskiej, kapuścianej i zamiast schudnąć nabrałam więcej masy już nie wiem co mam ze sobą zrobić??
barbi20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 15:10   #261
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

no wiec zobacyzlam i troche sie podlamalam
Obecnie w brzuszku mam 67cm<o zgrozo>, a gdy zaczynalam odchudzanie to mialam 70. Wiec spadlo jedyne 3 centymetry, ale powoli powoli bede cwiczyc i zobacyzmy jak bedfzoie dalej...

Leoś 29.12.2014 
Stary 2005-11-14, 15:25   #262
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko
Obecnie w brzuszku mam 67cm<o zgrozo>, a gdy zaczynalam odchudzanie to mialam 70. Wiec spadlo jedyne 3 centymetry, ale powoli powoli bede cwiczyc i zobacyzmy jak bedfzoie dalej...

Ja mam tyle w talii
Stary 2005-11-14, 15:36   #263
Joey
Zakorzenienie

Obejrzałam cały wątek i mogę powiedzieć tylko tyle: dziewczyny, jesteście wielkie! Metamorfozy są niesamowite Ja tez tak chcę...
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 16:23   #264
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka
To w takim razie jak to się ma do Aerobicznej 6 Weidera? Śmiertelna?
Na szczęście nie stosuję
A tak serio to staram się nie trenowac tych samych partii mięśni codziennie, profilaktyka..
niee

ale zauważ przez kogo i w jakim celu została "stworzona" - dla kulturystów na uwydatnienie totalne mięśni brzucha przed zawodami. a do zawodów przystępuje sie okolo dwukrotnie w roku.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2005-11-14, 16:46   #265
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez Nati02
Ja mam tyle w talii

A co ja napisalam?<gafa> chodzilo mi o talie. Widocznie z rozpedu(chcialabym zeby tak bylo) napisalam ze w pasie. W pasie to ja mam<hmmm>74(mialam 75 wiec prawie wogole nie ruszylo)ale jestem dobrej mysli, ze bedzie coraz lepiej

I coprawda dzis nie poskacze na skakance(tak mnie strasznie bola stopy ze chodzic nie moge) ale pokrece troszke hula hopem i porobie brzuchy

Leoś 29.12.2014 
Stary 2005-11-14, 17:19   #266
RoXi_7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nurthena
Heyah hmm chyba przyszedł czas na mnie ...... Pierwsza fotka jest straszna :p wygladam ogolnie rzecz biorac na niej fatalnie wiec wycielam twarz :P Bo jak powiedziala suz moglaby komus wyrzadzic krzywde- np. skrecic sie ze smiechu ;P

A obok terazniejsze ale zauwazam ze to nie jest koncowy efekt wcale a wcale nie jestem zadowolona jeszcze (tzn nie uwazam sie jeszcze za szczupla a chce https://wizaz.pl/forum/images/smilies/biggrin.gif)
Wklejam 3 terazniejsze w tym jedno w staniku wiec ne kopiowac :P:P:P

ojojoj znalazlam przerazajace swoje zdjecie sprzed 3 lat :/// O boze jak ja wtedy zylam ;(;(;( dolaczam je tez bo na nim o wiele bardziej widac ...to wszystko :/:/ https://wizaz.pl/forum/images/smilies/mad.gif

wowwww jak Ty to zrobiłaś????????????????? ???????????????
RoXi_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-14, 17:24   #267
*beatriz*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko
67...marzenie
Stary 2005-11-14, 17:30   #268
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Jakie tam marzenie. musze jeszcze sporo nad soba pracowac co ostatnio jest coraz ciezsze, bo mam sporo pracy i nauki.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2005-11-14, 20:43   #269
Nati02
Zakorzenienie

Dokladnie- masa pracy nad soba, ale da sie to zrobic
Stary 2005-11-14, 20:45   #270
nurthena
Raczkowanie

hehe ten watek sie za bardzo rozwija a ja mam nawal roboty i nie nadazam czygtac (a swoja droga museze przyznac ze ejst genialny Madziucha za pomysł )

Swoja droga to musze sie zmobilizowac bo ostatnio jakos nie mam sily (tzn cwiczyc cwicze ale z jedzeniem gorzej) a jak patrze na wasze wyniki to mnie normalnie zazdrosc zzera...... Ale moze mi sie uda juz mi duzo nie zostalo ;D (dzisiaj bylo fajniutko wiec moze jutro tez....)

Cytat:
Napisane przez Gosiutka
dziwczyny ten watek zmobilizowal mnie do pracy nad soba! mam ok 164cm i waze...58 chce schudnac 8 kg. Niestety nie umie opanowac sie od słodyczy :/ Brzuszki robie juz ok.2 tygodnie i widze poprawe
A wy tutaj jestescie wspaniale
58 i uwazasz ze za duzo o 8 kilo?? Ja mam 164 i waga 58 mnie tak w miare zadowala. Chce zejsc do 54 bedzie wtedy super...ale mniej??? Chyba juz bym sie zle czula

Cytat:
Napisane przez RoXi_7
wowwww jak Ty to zrobiłaś????????????????? ???????????????
To sa prawie dwa lata pracy (oczywiscie z przerwami bo nikomu nie starcza sił zeby tyle na diecie ic wiczeniach wytrwac) ale powoli dochodzialm do tego i dojde jeszcze dalej ( I hope so) . Uwierz mi kazdemu sie uda bo ja bylam skrajnym przypadkiem obzarstwa ...........

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości