|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Jasne Nati, tylko teraz liczy sie praca nad soba i bedzie dobrze
![]()
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
ja w takim razie tez bede systematycznie wrzucac foty powiedzmy hmmm raz na 2 tygodnie? moj plan to 4-5 treningow silowo aerobowych w tygodniu + codziennie jakies 10 minut hula hop... nom i delikat6nqa dieta ale baaardzo delikatna... poprostu nie obrzerac sie nie jesc zimniakow
![]()
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
dobry pomysl, alre ja bede wrzucac zdjevia chyba ci miesiac bo co 2 tygodnie to za mala roznica czasu
![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Dobry pomysl Niunia, tylko tak jak Ma.Ko sadze ze co miesiac lepiej wklejac fotki
![]()
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam własnie cały wątek i jestem pod wrażeniem!
![]() Suzi, Ciebie to bym chyba nie poznała. ![]() Przeszukałam swoje stare zdjęcia, niestety mam ich tyle, co kot napłakał. Nie znalazłam zdjęć z okresu "najgrubszego", kiedy to ważyłam 20kg więcej niż teraz. Ale coś wyszperałam. ![]() Zdjęcia brzucha "przed" jest z zeszłorocznych wakacji, ważyłam na nim jakieś 7-8kg więcej niż teraz. Zdjęcia sylwetki pochodza z okresu, gdy ważyłam ok. 12kg więcej. Ramion "przed" nie znalazłam. ![]() Aha, sorki za metki, ale zdjęcie nóg pochodzi z wątku o nowych ciuchach. ![]()
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
jestem pod wrazeniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Ewka Twoja zmiana robi wrazenie
![]()
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
twój brzu jest po prostu BOSKI
ile na niego pracowalas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
Wygladacie super!! i nie narzekajcie na siebie:P brawa dla nat (...) Oby tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
ewka.mnk - wygladasz rewelacyjnie! Ten brzuch i te ramiona
![]() Gratuluje i podziwiam ![]() Napisz prosze ![]() ![]()
![]() |
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I w ogóle gratuluję wszystkim paniom, które osiągnęły takie rezultaty, a jest was tu bardzo wiele. Ja nie chcę chudnąć ani kilograma, ale mam zamiar pracować nad swoimi mięśniami, chciałabym mieć lekko zarysowane mięśnie i wysportowaną sylwetkę. Najpierw wkleję kilka fotek z wakacji, a za jakiś czas wkleję zdjecia, na których będzie widać jakiekolwiek efekty mojej pracy. W lipcu wychodzę za mąż i postanowiłam się za siebie wziąć. Najbardziej zależy mi na brzuchu i ramionach, bo brzuch mam zbyt duży, a ramiona bardzo mizerne i chudziutkie, więc chciałabym je umięśnić. Już kiedyś ćwiczyłam, nawet nie raz, ale oczywiście przestałam z tzw. "braku czasu" ![]()
Edytowane przez Puniax Czas edycji: 2005-11-15 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ewka wow jak ty tego dokonalas? To wszystko dzieki cwiczeniom ktore opisywalas w ktoryms z watkow(zabijcie mnie ale nie pamietam w ktorym)??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny.
![]() TUTAJ jest wątek (post #24), w którym opisałam swoje ćwiczenia. Oczywiście zmiany były najpierw stopniowe - na przełomie kilku lat odchudzałam się, ale było to bardzo nieprzemyslane, często kilogramy wracały... Potem doszły problemy z żołądkiem i przymusowe, dłużesze diety i jakos zgubiłam w sumie 10kg. Natepne 10kg schudałam w tym roku, ale było to juz przemyslane połaczenie diety z ćwiczeniami. ![]()
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Od dzis zaczynam rzezbic swoje cialo za pomoca twoich cwiczen ![]()
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Ewa!!!!!! Twoja ręka zrobiła na mnie kolosalne wrażenie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
EWA jestem w totalnym szoku <wow> dokonalas cudu naprawde!!!
A twoj brzuch to moje marzenie ![]() ![]() Gratulue z calego serca ![]()
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja tez wciele Twoje cwiczenia do moich codziennych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Wow! Jestem pod wielkim wrażeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Suzi, ciesze sie razem z Toba w takim razie.
![]() To zycze Wam powodzenia z tymi ćwiczeniami, bo wydają mi się one dosyć fajnie - czułam ich działanie, a jednoczesnie nie były zbyt męczące. Z tym, że nie robiłam ich codziennie, tylko co 2-3 dni. Ma.ko, ja miałam w domu hantle 3kg (właściwie, to TŻ kiedyś je u mnie zostawił ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]()
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
ewka a mogłabyś napisać jakie ćwiczenia robiłaś na brzuch i jaką miałaś (lub masz) dietę? błagam... BO JA TEŻ CHCE TAKI BRZUSZEK!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() P.S. Serio GRATULUJE bo szczerze mówiąc średnio wierzyłam że ktoś kto miał 20 kilo nadwagi może mieć taki boski brzuch!!!! ![]()
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Mądralo.
![]() ![]() Co do nadwagi, ja widziałam reportaż o dziewczynie, która schudła 80kg (!) i ma teraz niesamowicie jędrne i wysportowane ciało, więc wszystko jest możliwe. ![]() Znalazłam - > Dieta. Teraz staram się jeść często, ale mniejsze porcje i unikam słodyczy, w szczególności wszystkiego z czekoladą, ciast z kremami, tortów, czipsów, batoników itp. Podjadam natomiast jakieś herbatniki, ciasta owocowe, drożdżówką też nie pogardzę, lodami... ![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Ewka dlugo stosowales diete 1000kcal?? Ja tez ja stosowalam przez jakis czas(mniej niz miesiac) i widzialam rezultaty, ale zrezygnowalam, bo musz sie sporo nalatac w pracy i bylam ciagle zmeczona i oslabbiona. A co myslicie np p 1100 albo 1200??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
1200 stosowałam przez około 3 tygodnie (wtedy po chorobie) i rezultaty były olśniewające. Więc chyba ma to sens
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kochana Akane. A moglabys mi podpowiedziec jadlospis na kilka dni? bo moj troche monotonny sie robi powoli
![]()
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
ewka.mnk: gratuluję
![]() ależ mi dałaś kopniaka motywującego... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
ewka.mnk - Kolejny idealny brzuch zapisuję na kompie, w chwilach zwątpienia obejrzę wszystkie fotki
![]() Gratuluje tak dużej przemiany i wytrwałości, masz bardzo ładne ramiona ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
![]()
ewka.mnk -> o ja...teraz widze że naprawde można....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
dzięki ewka z link zaraz sobie poczytam co i jak...może faktycznie skusze sie na jakąś diete...
![]() ![]() P.S.chyba też zapisze sobie twoje zdjecia na kompie, może bedzie to dla mnie motywacją żeby wytrwać w diecie i ćwiczeniach ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.