|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Galeria :)
Chejka
![]() Kurcze ,ilo tak czytac wasze pochwaly hihihi,siostra smieje ze sie rozplyne ![]() Wiec tak odpowiem na pytanka ![]() Mam 160 wzrostu przed dieta bylo 67 kg Po decie 49,czasem 51 roznei waga utrzymue sie juz 7 miesiecy ![]() Schudlam chyba szybciej niz w rok tzn rok czasu sie pilnowalam, cwiczyc nei nawidze i nie cwiczylam wiem wiem zle,ale za to chodze pieszo 3 km dziennie ![]() ubranka coz rzecz nabyta ![]() wole wygladac lepiej niz wracac do poprzednich wymiarow ![]() ten topik mam nadzieje zmowtywuje duzo innych osob i beda mogly siepochwalic sukcesami ![]() ![]() Dziewczyny w grupie sila ![]() Najslodysze w tym wszystkim bynajmniej bylo utarcie nosa tym wszystkim ktorzy mi dokuczali ![]() Pozdrawiam i sle buzki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Przyczajenie
|
z wrazenia ortografy sadze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wasze fotki powinno wkleić się do wątku o zdjęciach które nas motywują. Sama wiem jak ciężko jest "cokolwiek" zrzucić, więc tym bardziej wam gratuluję. Dopiero teraz spokojnie przejrzałam ten wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem. GRATULACJE
![]()
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Gabizientek mam dokładnie taką sytuacje, jak ty przed dietą. Teraz ważę ok. 66 kg i mam 160 cm wzrostu. Chce zejsc do 50. I byłoby fajnie, gdyby mi sie to udało do czerwca.
![]() ![]() ![]() ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
normalnie SZOK
w tym momencie serio serio biorę się za siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Wiecie, zrobiłam zdjęcie i... juz go nie ma.
![]() ![]() ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
o bojciu gabi dokonalas cudu po prsotu
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Mao mai na pewno nikt by nie wywalił
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
![]()
Zdjęcia bardzo szokują. Podziwiam za osiągnięcia
![]() A my musimy wziąść sie do działania a nie tylko wzdychać , zróbmy też coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
![]()
Eeee, jednak sie nie zdecyduje.
![]() ![]() ![]() Obiecuje! [Sobie również] Niech to będzie dodatkowa mobilizacja. Odnawiam przyjaźń z woda mineralną ![]() Dzieki wam zaczelam wierzyc, ze bez osobistych trenerów i operacji plastycznych tez mozna "TAK" wyglądać. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
mao mai-jak sie postarsz to do czerwca zapomnisz o swoich kg
![]() powaznie nie sciemniam ino autopsja ![]() u mnie najgorsze bylo to ze ok sie czulam nie widzialam tego ze jestem gruba,i tak sobie zylam az do momentu az kots mnei barszo obrazil ![]() wtedy jak policzek normalnie i do dziela,ja wykluczylam wogole pieczywo ,smazone i slodycze,smietane i take tam ale nie mowie ze to konieczne ![]() trzymam kciuki za kazda was i uda wam sie napewno ![]() pozdrawiam i milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Gabi niesamowicie Cie podziwiam i bez ściemy żeby nie było
![]() Mnie też dokuczaja i im wszystkim chce pokazać ze potrafie:P ale przede wszystkim robie to dla siebie ![]() Gratuluję wszystkim dziewczynom ![]() Mam nadzieje ze niedułgo i ja tutaj dołączę ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Dolot-jasne ze dolaczysz,tylko cierpliwosci i samozaparcia
![]() zreszta tak jak kazda znas musi "walczyc"z sama soba zeby osiagnac to zego pragniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Gabizientek bardzo ci dziękuje za wsparcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie nikt nie mówi przykrych rzeczy, zawsze mam nadzieje, ze ludzie po prostu nie zwracaja na to uwagi. Czasem kumpel ze mnie zartuje, ale ma na tyle taktu, że nie przegina ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Przyczajenie
|
no ja niestety nie cwiczylam i nie cwicze,chodze co dzien pieszo okolo 3kmm,a pieczywa nei jem zadnego choc nie uwazam ze razowe szkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Napewno wszystkie damy radę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Ojejku.. Przejzalam od pierwszego do ostatniego postu. Jestem W szoku i pod wrazeniem!!!! Tgo czego dokonalyscie! Ja mam 171cm i ok 63 kg ktore nadal idzie w gore. 2-3 lata temu bylam 2 cm nizsza ale 10 kg lzejsza. Teraz jedynie chcialabym zrzucic z ok 7 kg by znow czuc sie dobrze w swoim ciele. Nadac mu "idealny"(w miare mozliwosci) kształt i znow odzyskac kondycje gibkosc ciala i sprawnosc(ktora sie mialo kilka lat temu jako wtedy jeszcze dziewczyna
![]() ![]() Moje gg 2158534 a meil psa@op.pl, moze ktoras z was bedzie miala ochote pogadac... to zapraszam ![]() Pozdrawiam Necia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
A ja tu nowa jestem na forumiku i na razie fotek nie dam :3 ... bo rezultaty dopiero BĘDĄ! Zadbam o to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
Witam stale bywalczynie i te nowe
![]() Dziweczyny dacie rade ![]() ![]() idealnecialo - masz racje okres to nie nalepszy moment na zaczynanie dietki,ale po owszem nie ma na co czekac;( co mozesz zrobic jutro zrob dzis ![]() Izumi- swienie ze waga sie trzyma to juz plus,ja tez chudlam na dwa etampy pierwszym razem wydawalo mi sie ze juz jest ok ale po pewnym czasie stwierdzilam sp\koro tyle sie udalo to czemu mam nie wrocic do wagi z podstawowki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
*sportaddict*
|
Idealneciało - zgadzam się z przedmówczynią
![]() Izumi - Ty wiesz, że ja w Ciebie wierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
mysle ze zdjecie to dobra motywacja
sama kiedys jak bylam na diecie to przykleilam do lodówki zdjecie w bikini szczuplej dziewczyny ![]() ![]() teraz tez by mi sie przydalo mam 162 cm wzrostu waze 57 kg hmm jakies 3-4 kg przydaloby sie zżucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu nabyłam nowe spodnie (jak miło mówić, że ma się w talii 65 cm a nie 73
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Akane masz bardzo fajny brzunio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
![]() Akane jestem z Ciebie tak bardzo dumna! ![]()
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Olenia: trochę ćwiczę
![]() ![]() ![]() mądrala: dzięki ![]() ![]() suzanka: moja Ty motywatorko i guru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Gabzientek-nie mogę się nadziwić, patrząc na Twoje foty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Akane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
witam ! widze ze dziewczeta macie piekne cele..
![]() no to ja tez sie wpisze ![]() niestety pomimo wysilkow..fajnie by bylo miec 60kg ale niestety mam taka budowe ze bioderka szerokie(zaznaczam nie od tluszczu)wiecej nie da sie schudnac bo kosci .. no i chocbym sie skichala to zbyt wiele nie moge zrobic.. no fakt w tym miescu jesli sobie pofolguje szybko przybywa ale juz od roku zero slodyczy etc wiec jakos sie trzymam hah natury nie zmienisz eh.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.