|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwierzaki o jakich marzycie
A ja sobie marzę o Airedale Terrierze
...I powiem Wam coś !!Kiedyś będę go (a w zasadzie ją, bo chcę sunię )miała
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
niop sliczny ten piesek
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
up
![]() ![]() ![]()
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
JA chciałam PSa
i mam Sznaucerka średniego...i zawsze marzyłam o śwince morskiej i też mam ....Moim marzeniem nieosiągalnym niestety dopóki mieszkam z rodzicami jest Bulterier, jednak ludzie zniszczyli im opinie tak jak pit bull-om i rodzice się nie zgodzą za nic w świecie
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
no moje marzeie o buldozku juz wkrotce moze sie selni trafilam na dogomanie na forum o bf czesto sa takie pieski do adopcji jak wszytsko bedzie dobrze to po 3 listopada bede mogla go odebrac
![]() ![]() ![]() poszperajcie na dogomani http://www.dogomania.pl/index.php?na...=viewforum&f=4 a tutaj link z pieskami w potrzebie moze spelni sie czyes marzenie
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Jedno moje małe marzenie o zwierzaku już się spełniło, nareszcie mam świnkę morską. Nazywa się Mimi. Jest bardzo pocieszna i pieszczoch okropny z niej
Moim innym marzeniem jest piesek rasy Mops. Rasa jest bardzo niespotykana, przybajmniej w naszym kraju. W samym Krakowie w ciągu 6 lat widziałam (i głaskałam ) tylko jednego mopsika. Był przecudny, aż nie mogłam odejść, całe szczęście właścicielka była bardzo miła. Psiaki te są po prostu cudne, słodkie, mają słodziuchny pyszczek i podobno są przemiluchne i straszne pieszczochy . Kiedyś napewno takiego będe miała
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
mopsiki sa bardzo podobne do buldozkow feancuskich
![]() ![]() ![]() ![]() tak samo kochane :![]() ![]()
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Moim marzeniem jest mieć psa...
Labradora I to się na pewno spełni bo sobie obiecałam że kiedyś tak będzie. A z takich raczej nie do spełnienia to chciałabym mieć małego tygrysa ale to tylko takie wyobrażenia. |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
A ja zawsze mazyłem o tygrysku...
ale biorąc pod uwagę mój status finansowy, i nasze prawo, pozostaje to nadal TYLKO mażeniem
|
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
ooooooooooo tygrysek mmmm sliczne kochane cudowne
![]() ![]()
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo chciałabym mieć fretkę, w ostateczności papużkę, ponieważ mam już jamnika, który poluje na tego typu zwierzaki niestety, ale myśle że by się mógł przyzwyczaić (do chomika sie przyzwyczaił). Oto fotki mego szkraba.
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niedługo mój grubasek będzie miał małeSpotkałam na ulicy kilka, ale nie uważam że są aż tak niespotykane, w mojej rodzinie są już 3 , za sprawą tego że jak zobaczyli Peggy( mój mopsik) to zapragnęli mieć własnego. Więc życzę ci aby spełniło się twoje marzenie
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie rowniez tak jak dziewczynom bardzo podobaja swinki morskie.Narazie mialam 3 swineczki ale tak mi sie podobaja ,ze normalnie nie wiem. I to nie bylo tak ,ze podobaly mi sie i potem je kupilam tylko bardzoo mi sie spodobaly jak zaczelam miec z nimi do czynienia
Sa takie kochane. Moja ostatnia swineczka byla normalnie jak jakis piesek,chodzila za mna , jak sie szelescilo siatka to odrazu zaczynala piszczec i mruczec Ale niestety bardzo zachorowala i odeszla Ale etraz bardzo chcialabym miec swinke ale raczej nic z tego , rodziece maja psa ,2 kroliki i papugi a z TZ mamy 3 koty wiec odpada ,a tak bym chciala .
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byle nie za 1000 zł
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
a moje marzenie czeka na mnie w schronisku
znalazlam takiego pieska o jakim marzylam ![]() ![]() czekam az go podlecza bo sie boroczek przeziebil w schronisku ale wszytsko bedzie dobrze ![]()
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kiedys tez marzylam o malej malpce
Takiej maciupkiej ,zeby sie do mnie przytulala ,bo ja ogolnie przytulasta jestem a taka malpka chyba tez Takie male bobo Ale jak obejrzalam kiedys film ( nie pamietam tytulu) o takiej malej malpce ,ktora pomagala facetowi na wozku a potem dostala jakiegos fisia i chciala go zabic to juz nie chcialam Ale wiecie jak mi tej malpki bylo szkoda , najbardziej jakos skupialalm sie na jej uczuciach
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od zawsze marzę o kocie, ale niestety jestem uczulona na kocią sierść
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no bo czym tu sie chwalic, tym, ze Twoj Reksio biegal po okolicy i zapladnial suczki sasiadow i tym, ze szczeniaczki, ktore sie prze to narodzily jak zbedne rzeczy ktos chcial Ci podrzucic?! Zwierze to nie jest rzecz! Czy Ty nie zdajsz sobie sprawy z tego, ze miedzy innymi dzieki takim nieodpowiedzialnym osobom jak Ty schroniska pekaja w szwach?! Czy Ty wiesz co to jest sterylizacja/kastracja i czemu sluzy? Z Twojego wpisu wynika, ze nie masz o tych sprawach zielonego pojecia, wiec moze warto poczytac troche na ten temat, coby wiecej nie szkodzic?! Polecam strone Arki http://www.arka.strefa.pl/ a w szczegolnosci działy: Nie rozmnażaj, nie porzucaj Więzniowie człowieka oraz S.O.S. woła pies |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chcę FRETKĘ ;(
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem ,czy ktoś już poruszył juz temacik słonia,ale ja bym chciała bardzo mieć słonika
Szkoda,że to nie możliwe mieć takiego słonia.Ale jak by ktoś miał do sprzedania to mnie zawiadomcie,może mama sie zgodzi!
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
mam mieszane uczucia wlasnie sie dowiedzialam ze po pieska ktorego mialam adoptowac zglosil sie wlasciciel z jednej strony sie ciesze ze wrocil do domu a z drugiej mi przykro po bardzo go pokochalam no ale nic stranocego napewno predzej czy poznije bede miec swojego wymarzonego buldozka
![]() )
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała mieć węża chociaż moja rodzicielka nigdy by mi na niego nie pozwoliła (mówi że się brzydzi hahaha raczej boi). No cóż ale pomarzyć zawsze można
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
a reszta wizazanek nie ma wymarzonych zwierzakow
![]() :
|
|
#176 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
W chwili obecnej marzę o króliczku miniaturce
Ale rodzice nie chcą się zgodzić...
|
|
|
|
|
#177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
gdzies w intrenecie widzialam strone poswiecona adopcji kroliczkow
![]() ![]()
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo prosze oto link do strony adopcyjnej kroliczkow
http://www.akcje.kroliki.net/adopcje.html |
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
golden i labrador
![]() sliczne sa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

...I powiem Wam coś
!!
)miała 

Ale etraz bardzo chcialabym miec swinke ale raczej nic z tego , rodziece maja psa ,2 kroliki i papugi a z TZ mamy 3
, no bo czym tu sie chwalic, tym, ze Twoj Reksio biegal po okolicy i zapladnial suczki sasiadow i tym, ze szczeniaczki, ktore sie prze to narodzily jak zbedne rzeczy ktos chcial Ci podrzucic?! Zwierze to nie jest rzecz! Czy Ty nie zdajsz sobie sprawy z tego, ze miedzy innymi dzieki takim nieodpowiedzialnym osobom jak Ty schroniska pekaja w szwach?! Czy Ty wiesz co to jest sterylizacja/kastracja i czemu sluzy?