|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Psychiatra- cz 3
dzieki zaraz sobie poczytam o tym bo chyba jestem takim zjawiskiem
koniecznie Kawa ![]() jak bys przed przyjazdem chciala to mozemy sie obejrzec bys sie nie bala ze jestem grubym lysym zboczencem
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
spoko ![]() fajnie by było w ogóle zrobić zjazd taki naszego wątku, zjazd wariatek
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
dokladnie "zjazd szalonych wariatek" łał
rozmazylam sie
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam bardzo, a o czym innym mam z Wami gadać ? Co tam ostatnio się przewijało, wybory ? Byłam i co z tego ? Na kogo głosowałam nie będę mówić, bo to tajemnica państwowa, mam się chwalić, że potrafię zakreślić krzyżyk i wrzucić kartkę do urny ? Co jeszcze, problemy z seksem ? Ja takich nie mam, może mam Wam zdać relację jak kilka lat temu byłam do niego zmuszana ? Sorry, nie mam ochoty na takie wspomnienia. Zjazd ? Dziękuję bardzo, nawet gdyby do niego doszło to nie mam najmniejszego zamiaru się pojawić bo już kiedyś miałam podobne doświadczenia i ktoś mnie na spotkaniu obraził. To był pierwszy i ostatni raz. Alkohol + leki ? Nie mogę Wam mówić, że łącze je nagminnie w ogromnych ilościach bo mi jeszcze powiecie, że propaguję to i nie daj Bóg ktoś przeze mnie się przekręci bo ja akurat stary wyjadacz jestem więc mi to nie grozi. Któraś napisze że ma zły dzień ? Co mam zrobić ? Pogłaskać po główce za pomocą jakiejś głupiej emotki ? Jak mam komuś pomóc, nawet przez to, że będzie mógł się wyżalić, to potrzebuję więcej informacji i normalnej rozmowy, chociażby przez gg albo pw. W kółko czytam po jakimś poście dziewczyny, która ma zły dzień, jakiś problem etc. , że rozumiem Cię, ja też tak mam. A czy ktoś do jasnej cholery ma tak ja ? Czy ja kuźwa jakiś wyjątek jestem ? Mam chwalić Madlen, że radzi sobie na praktykach ? Ja też na nich jestem i nie oczekuję wsparcia. A wierzcie mi, że psychiatra jak usłyszał co robię, to zaczął się śmiać. Bynajmniej nie z powodu tego, że są banalne tylko po prostu dziwił się, że się porwałam na takie coś. Wybrałam taki kierunek a nie inny, więc chyba logiczne, że z praktykami muszę się jakoś zmierzyć. Nie rozumiem pisania o codziennych normalnych rzeczach bo to jest nudne. Warte wspomnienia jest tylko to, co skrajne, co nie zdarza się co dzień, co ma jakieś silne emocje.
Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2010-07-04 o 16:18 |
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów się nad tym o czym mówią dziewczyny: jak ty REAGUJESZ gdy ktoś inny pisze, ze jest w kiepskiej formie, jakiego wsparcia udzielasz? A potem - CZEGO OD NAS OCZEKUJESZ? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
||
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt tu nie jest psychologiem, co najwyżej są osoby na psychologii
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze lisnov pocisnelas
![]() a ja tylko odpowiem ladnie zrzera cie nienawisc, zacznij cos z tym robic bo i sama siebie jadem zabijesz, a chyba nie warto bo nie wierze ze chcesz byc kasliwa
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
kurdę, lisnov sobie poszła więc nam nie odpowie teraz, w każdym razie ja się przychylam do wypowiedzi Kawy marcepanowej, dokładnie tak to widzę.
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
niech ktos przyjdzie pozmywac mi naczynia
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
maczu a jak Ci pozmywam to zasponsorujesz mi podręczniki do bioli?
drogie to jak ja pierdzielę, zakres rozszerz. ok 35 zł do I klasy a mi potrzeba do trzech
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2010-07-04 o 17:12 |
|
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Kawa stoi ty mi pozmywasz ja stawiam jeden podrecznik
![]() kurde jak czytam lisnov to az sie boje ![]() kurde te pytania od A. sa dla mnie trudne, ja za rok mu nie odpowiem
Edytowane przez maczupikczu Czas edycji: 2010-07-04 o 17:15 |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
maczu dasz radę
![]() no mnie też lisnov zaczynasz przerażać, mam wrażenie że pogubiłaś się w swojej zawziętości i zniechęceniu do nas. |
|
|
|
#706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie kochana dziękuję że tak nie napisałaś
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego masz o tych przyziemnych rzeczach nie pisać??
Inne dziewczyny piszą. Sama filtrujesz co chcesz napisać. Dlaczego akurat piszesz TAKIE RZECZY? I jaką reakcją chciałabyś się spotkać??
|
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
Kawa ty dopiero mature zdawalas?
![]() kurde dziwne sa niektore pytania np ile bym wydala bez zalu na terapie, a skad ja mam wiedziec ile to bedzie trwalo? ile sie za cos takiego placi? bo on nie bierze od razu tylko po, nie chce napisac za malo bo mnie oleje i stwierdzi ze skoro moje zdrowie jest tak malo warte to on nie bedzie na mnie czasu marnowal, a z drugiej strony jak napisze za duzo to kto mi na to da, jedynie na mame moge liczyc a ona na kasie nie spi, kurde jestem w kropce help me
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Sorry ale nie rozumiem 3. Nie mówię, żebyś pannie Kawie skakała do oczu, tylko nie miejcie do mnie pretensji, że mnie nie interesują takie przyziemne sprawy i nie piszę wtedy, kiedy zdam prawo jazdy "Hurra, zdałam prawko, możecie mi pogratulować" tylko piszę wtedy, kiedy jest źle i ma to związek z głównym tematem wątku. A wchodzę tu bo akurat w weekendy nie mam lepszych rzeczy do roboty. Od pon do pt macie od mojej osoby mnie urlop. |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
maczu - nie, jestem po studiach i chcę zdawać nie zdawany dotychczas przedmiot.
co do kwestionariusza który prawdopodobnie wypełniasz napiszę tylko tyle żebyś po prostu napisała bez emocji, nie zastanawiaj się za długo, pytania o $ są krępujące i również miałam z nimi problem, po prostu napisz konkretnie ile byś była w stanie wydać na terapię, to pytanie czysto poglądowe. Nie ma czegoś takiego że napiszesz za mało o wtedy Cię "zostawi", nie martw się, pomyśl ile masz pieniędzy i tyle napisz. |
|
|
|
#713 |
|
Zadomowienie
|
aha chcialam jeszcze dodac ze podoba mi sie tu z wami bo nie tylko piepszymy o tym jak to siebie i innych nienawidzimy i swiat jest okropny, ale tez umiemy pogadac o *******ach
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
Kawa ale ja po prostu nie wiem ile za takie cos sie placi, bo zazwyczaj to jest tak ze placisz za wizyte i zalezy ile one potrwaja, a skad ja mam wiedziec ile bede z nim ich potrzebowala, kurde...
lisnov a wlasnie ze trzeba sie chwalic drobiazgami moze choc to poprawi na chwile nastroj, nie musisz sobie myslec ze chcemy miec od ciebie spokoj bo to ty sobie wymyslilas akurat, pewnie zadnej z nas tu nie przeszkadzasz
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
lisnov taki swietny ze ci nie pomaga pogratulowac jego umiejetnosci
![]() a co do lekarzy na nfz to nie bede sie wypowiadac bo poleca k..wy i ch...je
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Takie pierdoły mi humoru nie poprawią. Nie przeszkadzam mówisz ? To wybacz ale widocznie jestem zbyt tępa ale pytanie "To po co tutaj wchodzisz ?" rozumiem jednoznacznie.
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czym TOBIE ZALEŻY na samej sobie? I co zrobiłaś ostatnio w tym kierunku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.