|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bajery do pokoju :D
Odświeżam wątek
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Hej wiecie moze czy dało by sie zrobic samemu takiego manekina na biżuterie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
hmm może jakoś ładnie oprzeć tułów od lalki Barbie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Poczytaj, może skorzystasz z tego
http://przerobki-robotki.blog.onet.p...-31,index.html
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Lampka na wino + drobne, ozdobne kamyczki + mała świeczka (podgrzewacz, tea light) = fajna ozdoba
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
może nie do pokoju ale do przedpokoju
![]() ale super wygląda wieszak na klucze z allegro ja jestem miło zskoczona |
|
|
|
|
#247 |
|
BAN stały
|
Wg mnie lampa jest bardzo dobrym elementem wystroju i własnie chce sama zrobic coś na wzór takiej
http://www.lampyy.pl/galeria/1006-modest_l1_maly.html tylko nie wiem czy mi sie uda... |
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
Jednak kupiłam ta lampe podana w linku powyzej. samej bardzo ciezko wykonac coś podobnego.. Naprawde bardzo fajny element ozdobny,jestem zadowolona. Duzy plus dla sklepu lampyy.pl
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was drogie wizażystki
bardzo prosze Was o radę, jak mogę użądzic swój nowy pokój jest on na poddaszu, ma dwa skosy, ogólnie to nie jest duży. raczej prostokątny. Nie wiem zupełnie jak go użądzić, niby fajnie bo na poddaszu, ale przez to nie mogę nigdzie dać mebil, jak tylko na jedną sciane, na dodadtek musza one stac w rzędzie obok siebie, strasznie mi się to nie podoba. w skład moich mebli wchodż: szafka podwójna, takiej wysokości jak szafa. Ma dwie szafki na ciuchy, jedną na dole drugą na górze łaczona jest jedną otwartą, tam trzymam kosmetyki. obok jest biurko, a na biurku stoi takie coś taka jak by komoda (?) na niej mam miśki i rózne świeczki i figurki. obok jest zaś szafa. meble są z dodatkami niebieskiego:| i to też mi nie pasuje, bo pokój będę mieć czerwono- zielony. I niebieskie dodatki wgl. się nie grają ;/ psują całą kompozycje. Nie ma mowy aby pokój był niebieski, miałam wcześniejszy pokój w takim kolorze i mam dość już go ! Na przeciwko mebli, bokiem stoi sofa, jest ona czerwona, dosyć dużo kształt "fortepianu" na przeciwko sofy, na drugiej ścianie stoją dwa fotele w tym samym kolorze co sofa, to był komplet, i mały stoliczek, w rogu pomiędzy fotelami jest duża lampa stojąca, na ławie jest pełno świeczek. na środku jest dywan, taki włochaty :P taka kawa z mlekiem, Okno mam dosyć duże, takie ładne falowane firanki, i po bokach ładnie spięte zasłonki z organtyny. na parapecie stoją różne świeczki, i aniołki jest też kuferek z biżuterią, różne kwiatki. do firanek poprzyczepiane są magnezy które ładnie układają firanki. Na tej samej ścianie na której są fotele, i grzejnik mam też pełno ramek ze zdjęciami Niby jest fajny, ale jednak czegoś mu brakuje. Może mógłby ktoś mi doradzić jak mogłabym z tymi meblami zrobić, bo wyajemi się że to one wszystko psują. a o nowych mogę tylko pomarzyć ;|
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest zbiorczy na temat metamorfoz pokoi - zadaj pytanie tutaj albo załóż własny wątek, napewno uzyskasz więcej odpowiedzi no i od razu dodam, że lepiej by było jakbyś dodała zdjęcia, albo chociaż plan pokoju ![]() zajrzyj też do wątku o przerabianiu/odnawianiu mebli, tam napewno zjadziesz jakieś rozwiązanie
Edytowane przez ..::anvastra::.. Czas edycji: 2009-09-01 o 16:00 |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
może macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły na te "bajery"?
pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
uhuhu, no właśnie.
Ja zrobię niedługo (zbieram się w sobie i zbieram..) taką kolorową rameczkę na zdjęcia. Tzn. Zbiję z deseczek ramkę i owinę np. muliną xd |
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
ten watek jest bardzo fajny..
przeczytalam caly i jestem zadowolonna.;] |
|
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
odświeżam ;D
coś dawno tu nie było nic pisane ;D super wątek naprawdę cały przeczytałam świetne ;D ja mam na ścianie w pokoju poprzyklejane stare płyty które bardzo fajne odbijają światło ;D i jedną ścianę całą w zdjęciach ;D |
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
oj przydaloby sie , na wizazu jest sporo takich swietnych watkow, ale niestety takich na ktorych nikt dawno nie pisal. ;/
|
|
|
|
|
#256 |
|
Przyczajenie
|
no w sumie to racja ;D
więc dziewczęta co macie ciekawego w pokoju własnoręcznie zrobionego? ;D czekamy na wpisy i zdjęcia ;D
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, widziałyście gdzieś szklane albo porcelanowe pantofelki? Mogą być pojedyncze, marzy mi się taki bibelot
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, ja nie widziałam, moze na allegro poszukaj albo coś,
|
|
|
|
|
#259 |
|
Przyczajenie
|
Może pomoglaby mi ktoraś z was ??? Chcialabym zrobic pare dekoracji do swojego pokoju . Może pomogłybyście mi .Licze na waszą pomoc
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Preferuje kolor fioletowy w rożnych odcieniach i chciałabym mieć pokój w tym kolorze . Czy to dobry pomysł mieć pokój w tym kolorze ? Jakieś pomysły ? Linki ze zdjęciami? Z góry dzięki . |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Przejrzałam wasze pomysły na "bajery" do pokoju, są świetne! Ale szukałam inspiracji na "coś" co mogłabym wykorzystać na trzymanie kolczyków, pomyślałam, że z takiego "czegoś" można zrobić całkiem ciekawą ozdobę, a przy okazji w tej części działu biżuteria zapanuje porządek, chyba, że macie jakieś pomysły na przechowywanie/wyeksponowanie jeszcze jakiejś części tego "działu" =) Czekam na jakieś inspiracje =) Buziaki! |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na biżuterię polecam coś takiego: http://allegro.pl/plastikowe-pudelko...781886283.html (tutaj z koralikami) http://allegro.pl/plastikowe-pudelko...770947505.html (wersja zielona) albo: http://allegro.pl/104001-pudelko-z-p...803266863.html . Każde z tych pudełeczek możesz ozdobić zgodnie z własnymi upodobaniami. Np używając techniki decoupage. |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm . . Ja ostatnio namalowałam sobie drzewo na ścinie . Brak funduszy na naklejki i różnego typu szablony, dlatego malowałam sama .. powiem szczerze że nawet ładnie to wyszło :hahaha::hahaha::-)
|
|
|
|
|
#265 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem studentką SGH w Warszawie i piszę pracę licencjacką na temat popularności kołder i poduszek jedwabnych w Polsce. Do mojej pracy potrzebuję waszej pomocy! Proszę o wypełnianie ankiety - zajmie to około 3 min i jest całkiem przyjemne
![]() Link do ankiety: http://www.surveygizmo.com/s3/787635/Ko-dry-i-poduszki Z góry dziękuję! Każda ankieta przybliża mnie do sukcesu, jakim będzie napisanie pracy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.