Bajery do pokoju :D - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-23, 21:21   #241
mircia14
Zakorzenienie

Dot.: Bajery do pokoju :D

Odświeżam wątek
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 18:13   #242
Mili4
Raczkowanie

Hej wiecie moze czy dało by sie zrobic samemu takiego manekina na biżuterie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg st 932.jpg (126,0 KB, 259 załadowań)
Mili4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 18:20   #243
mircia14
Zakorzenienie

hmm może jakoś ładnie oprzeć tułów od lalki Barbie
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 18:53   #244
agrafka76
Raczkowanie

Poczytaj, może skorzystasz z tego http://przerobki-robotki.blog.onet.p...-31,index.html
Stary 2009-06-26, 20:42   #245
kika14
Zadomowienie

Lampka na wino + drobne, ozdobne kamyczki + mała świeczka (podgrzewacz, tea light) = fajna ozdoba
Stary 2009-06-27, 16:32   #246
sunshain
Wtajemniczenie

może nie do pokoju ale do przedpokoju

ale super wygląda

wieszak na klucze z allegro

ja jestem miło zskoczona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 665963137_1.jpg (14,2 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wave1.jpg (16,6 KB, 88 załadowań)
sunshain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 10:06   #247
danka11
BAN stały

Wg mnie lampa jest bardzo dobrym elementem wystroju i własnie chce sama zrobic coś na wzór takiej
http://www.lampyy.pl/galeria/1006-modest_l1_maly.html
tylko nie wiem czy mi sie uda...
danka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 10:26   #248
danka11
BAN stały

Jednak kupiłam ta lampe podana w linku powyzej. samej bardzo ciezko wykonac coś podobnego.. Naprawde bardzo fajny element ozdobny,jestem zadowolona. Duzy plus dla sklepu lampyy.pl
danka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 14:42   #249
kajzerka123
Przyczajenie

Witam Was drogie wizażystki bardzo prosze Was o radę, jak mogę użądzic swój nowy pokój jest on na poddaszu, ma dwa skosy, ogólnie to nie jest duży. raczej prostokątny. Nie wiem zupełnie jak go użądzić, niby fajnie bo na poddaszu, ale przez to nie mogę nigdzie dać mebil, jak tylko na jedną sciane, na dodadtek musza one stac w rzędzie obok siebie, strasznie mi się to nie podoba. w skład moich mebli wchodż: szafka podwójna, takiej wysokości jak szafa. Ma dwie szafki na ciuchy, jedną na dole drugą na górze łaczona jest jedną otwartą, tam trzymam kosmetyki. obok jest biurko, a na biurku stoi takie coś taka jak by komoda (?) na niej mam miśki i rózne świeczki i figurki. obok jest zaś szafa. meble są z dodatkami niebieskiego:| i to też mi nie pasuje, bo pokój będę mieć czerwono- zielony. I niebieskie dodatki wgl. się nie grają ;/ psują całą kompozycje. Nie ma mowy aby pokój był niebieski, miałam wcześniejszy pokój w takim kolorze i mam dość już go ! Na przeciwko mebli, bokiem stoi sofa, jest ona czerwona, dosyć dużo kształt "fortepianu" na przeciwko sofy, na drugiej ścianie stoją dwa fotele w tym samym kolorze co sofa, to był komplet, i mały stoliczek, w rogu pomiędzy fotelami jest duża lampa stojąca, na ławie jest pełno świeczek. na środku jest dywan, taki włochaty :P taka kawa z mlekiem, Okno mam dosyć duże, takie ładne falowane firanki, i po bokach ładnie spięte zasłonki z organtyny. na parapecie stoją różne świeczki, i aniołki jest też kuferek z biżuterią, różne kwiatki. do firanek poprzyczepiane są magnezy które ładnie układają firanki. Na tej samej ścianie na której są fotele, i grzejnik mam też pełno ramek ze zdjęciami Niby jest fajny, ale jednak czegoś mu brakuje. Może mógłby ktoś mi doradzić jak mogłabym z tymi meblami zrobić, bo wyajemi się że to one wszystko psują. a o nowych mogę tylko pomarzyć ;|
kajzerka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 14:59   #250
..::anvastra::..
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kajzerka123 Pokaż wiadomość
Witam Was drogie wizażystki bardzo prosze Was o radę, jak mogę użądzic swój nowy pokój jest on na poddaszu, ma dwa skosy, ogólnie to nie jest duży. raczej prostokątny. Nie wiem zupełnie jak go użądzić, niby fajnie bo na poddaszu, ale przez to nie mogę nigdzie dać mebil, jak tylko na jedną sciane, na dodadtek musza one stac w rzędzie obok siebie, strasznie mi się to nie podoba. w skład moich mebli wchodż: szafka podwójna, takiej wysokości jak szafa. Ma dwie szafki na ciuchy, jedną na dole drugą na górze łaczona jest jedną otwartą, tam trzymam kosmetyki. obok jest biurko, a na biurku stoi takie coś taka jak by komoda (?) na niej mam miśki i rózne świeczki i figurki. obok jest zaś szafa. meble są z dodatkami niebieskiego:| i to też mi nie pasuje, bo pokój będę mieć czerwono- zielony. I niebieskie dodatki wgl. się nie grają ;/ psują całą kompozycje. Nie ma mowy aby pokój był niebieski, miałam wcześniejszy pokój w takim kolorze i mam dość już go ! Na przeciwko mebli, bokiem stoi sofa, jest ona czerwona, dosyć dużo kształt "fortepianu" na przeciwko sofy, na drugiej ścianie stoją dwa fotele w tym samym kolorze co sofa, to był komplet, i mały stoliczek, w rogu pomiędzy fotelami jest duża lampa stojąca, na ławie jest pełno świeczek. na środku jest dywan, taki włochaty :P taka kawa z mlekiem, Okno mam dosyć duże, takie ładne falowane firanki, i po bokach ładnie spięte zasłonki z organtyny. na parapecie stoją różne świeczki, i aniołki jest też kuferek z biżuterią, różne kwiatki. do firanek poprzyczepiane są magnezy które ładnie układają firanki. Na tej samej ścianie na której są fotele, i grzejnik mam też pełno ramek ze zdjęciami Niby jest fajny, ale jednak czegoś mu brakuje. Może mógłby ktoś mi doradzić jak mogłabym z tymi meblami zrobić, bo wyajemi się że to one wszystko psują. a o nowych mogę tylko pomarzyć ;|
troche zły wątek wybrałaś - ten, jak tytuł wskazuje jest o bajerach, dodatkach do pokoju

jest zbiorczy na temat metamorfoz pokoi - zadaj pytanie tutaj albo załóż własny wątek, napewno uzyskasz więcej odpowiedzi
no i od razu dodam, że lepiej by było jakbyś dodała zdjęcia, albo chociaż plan pokoju

zajrzyj też do wątku o przerabianiu/odnawianiu mebli, tam napewno zjadziesz jakieś rozwiązanie

Edytowane przez ..::anvastra::..
Czas edycji: 2009-09-01 o 15:00
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 00:36   #251
innocent_enjoy
Przyczajenie

GG do innocent_enjoy Send a message via Skype™ to innocent_enjoy

może macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły na te "bajery"?
pozdrawiam
innocent_enjoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 21:24   #252
aluska_123
Przyczajenie

uhuhu, no właśnie.

Ja zrobię niedługo (zbieram się w sobie i zbieram..) taką kolorową rameczkę na zdjęcia.
Tzn. Zbiję z deseczek ramkę i owinę np. muliną xd
aluska_123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 16:12   #253
justa262726
Rozeznanie

ten watek jest bardzo fajny..
przeczytalam caly i jestem zadowolonna.;]
justa262726 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-13, 08:59   #254
ilove94
Przyczajenie

odświeżam ;D
coś dawno tu nie było nic pisane ;D
super wątek naprawdę cały przeczytałam świetne ;D
ja mam na ścianie w pokoju poprzyklejane stare płyty które bardzo fajne odbijają światło ;D i jedną ścianę całą w zdjęciach ;D
ilove94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-13, 09:05   #255
justa262726
Rozeznanie

oj przydaloby sie , na wizazu jest sporo takich swietnych watkow, ale niestety takich na ktorych nikt dawno nie pisal. ;/
Stary 2010-07-13, 18:39   #256
ilove94
Przyczajenie

no w sumie to racja ;D
więc dziewczęta co macie ciekawego w pokoju własnoręcznie zrobionego? ;D
czekamy na wpisy i zdjęcia ;D
Stary 2010-07-16, 13:30   #257
BrigitteBardot
Zadomowienie

Dziewczyny, widziałyście gdzieś szklane albo porcelanowe pantofelki? Mogą być pojedyncze, marzy mi się taki bibelot
Stary 2010-07-16, 16:13   #258
justa262726
Rozeznanie

nie wiem, ja nie widziałam, moze na allegro poszukaj albo coś,
Stary 2010-07-18, 13:26   #259
Dommi128
Przyczajenie

Może pomoglaby mi ktoraś z was ??? Chcialabym zrobic pare dekoracji do swojego pokoju . Może pomogłybyście mi .Licze na waszą pomoc
Dommi128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-22, 13:25   #260
millia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dommi128 Pokaż wiadomość
Może pomoglaby mi ktoraś z was ??? Chcialabym zrobic pare dekoracji do swojego pokoju .
Chodzi o dekoracje robione własnoręcznie? Czy mają one też spełniać jakieś praktyczne funkcje? Tego typu rzeczy można znaleźć w poradnikach na portalach poświęconych tematom mieszkania (np. urzadzamy.pl); jak zrobić np. półkę z drewnianych skrzynek, wieszak, czy ciekawy abażur dla lampy. Chociaż jeśli nie ma się do tego smykałki, to lepiej kupić gotowe, tylko trzeba poszukać w sklepach, gdzie nie sprzedaje się rzeczy produkowanych masowo (czyt.: nie w IKEI).
millia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 19:31   #261
k4miil4
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez izkaa11 Pokaż wiadomość
Też mam na tablicy korkowej poprzyczepiane .... takie rózne moje "śmieci" .... fajny jest efekt ... taki młodzieżowy heh Dalej czekam na dalsze pomysł ... PozdróFFka
Słuchajcie , mam problem .
Preferuje kolor fioletowy w rożnych odcieniach i chciałabym mieć pokój w tym kolorze .
Czy to dobry pomysł mieć pokój w tym kolorze ?
Jakieś pomysły ? Linki ze zdjęciami?
Z góry dzięki .
k4miil4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 10:15   #262
casalina
Przyczajenie

GG do casalina

Hej!

Przejrzałam wasze pomysły na "bajery" do pokoju, są świetne! Ale szukałam inspiracji na "coś" co mogłabym wykorzystać na trzymanie kolczyków, pomyślałam, że z takiego "czegoś" można zrobić całkiem ciekawą ozdobę, a przy okazji w tej części działu biżuteria zapanuje porządek, chyba, że macie jakieś pomysły na przechowywanie/wyeksponowanie jeszcze jakiejś części tego "działu" =)

Czekam na jakieś inspiracje =)

Buziaki!
casalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 23:27   #263
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez casalina Pokaż wiadomość
Hej!

Przejrzałam wasze pomysły na "bajery" do pokoju, są świetne! Ale szukałam inspiracji na "coś" co mogłabym wykorzystać na trzymanie kolczyków, pomyślałam, że z takiego "czegoś" można zrobić całkiem ciekawą ozdobę, a przy okazji w tej części działu biżuteria zapanuje porządek, chyba, że macie jakieś pomysły na przechowywanie/wyeksponowanie jeszcze jakiejś części tego "działu" =)

Czekam na jakieś inspiracje =)

Buziaki!
ja swoje pudełko na małe rzeczy znalazłam na dziale narzędziowym. Zapłaciłam za nie mniej niż 5 zł. Kupiłam pudełko tego typu http://img.bazarek.pl/257944/15594/2...a7f09c96e4.jpg . W środku są przegródki. Długo szukałam czegoś odpowiedniego w sklepach meblarskich i z dekoracjami. Zaintereseowało mnie juz dawno, ale zawsze były białe z czarną/ niebieską rączką. Mi udało się znaleźc czerwone, wiec pasuje mi do wystroju.

Na biżuterię polecam coś takiego:
http://allegro.pl/plastikowe-pudelko...781886283.html (tutaj z koralikami)
http://allegro.pl/plastikowe-pudelko...770947505.html (wersja zielona)
albo:
http://allegro.pl/104001-pudelko-z-p...803266863.html .
Każde z tych pudełeczek możesz ozdobić zgodnie z własnymi upodobaniami. Np używając techniki decoupage.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-27, 10:23   #264
pollenaa
Przyczajenie

Hmmm . . Ja ostatnio namalowałam sobie drzewo na ścinie . Brak funduszy na naklejki i różnego typu szablony, dlatego malowałam sama .. powiem szczerze że nawet ładnie to wyszło :hahaha::hahaha::-)
pollenaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-28, 20:38   #265
zansia
Przyczajenie

Witam, jestem studentką SGH w Warszawie i piszę pracę licencjacką na temat popularności kołder i poduszek jedwabnych w Polsce. Do mojej pracy potrzebuję waszej pomocy! Proszę o wypełnianie ankiety - zajmie to około 3 min i jest całkiem przyjemne

Link do ankiety: http://www.surveygizmo.com/s3/787635/Ko-dry-i-poduszki

Z góry dziękuję! Każda ankieta przybliża mnie do sukcesu, jakim będzie napisanie pracy
zansia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości