filmiki z ćwiczeniami - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-06, 07:56   #3541
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

Jest nowy Ćwicz razem z nami! http://www.cwiczrazemznami.pl/opisgazetkilistopad.php Pójdę go dzisiaj poszukać może Mikołaj zaszaleje i mi kupi
AA ściągłam Cardio Boxing http://www.amazon.de/Cardio-Boxing-C.../dp/B00005OSRW próbuje go właśnie wypakować (cos ciągle się zacina) ale jak się uda to konwertuję i wrzucam go wam miłe Panie i...Panowie
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 13:51   #3542
gagatka85
Raczkowanie

[quote=magflieg;3207721]Jest nowy Ćwicz razem z nami! http://www.cwiczrazemznami.pl/opisgazetkilistopad.php Pójdę go dzisiaj poszukać może Mikołaj zaszaleje i mi kupi

O ile się nie mylę to ktoś wrzucał listopadowy Ćwicz razem z nami i jest do sciągniecia
gagatka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 13:55   #3543
gagatka85
Raczkowanie

No jednak się pomyliłam to już całkiem nowy numer
Wiec jak już odwiedzi Cię mikołaj i przyniesie ten nowy numer, to proszę napisz czy fajne te ćwiczonka dzieki
Stary 2006-12-06, 13:56   #3544
elinad
Raczkowanie

[QUOTE=gagatka85;3209140]
Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
Jest nowy Ćwicz razem z nami! http://www.cwiczrazemznami.pl/opisgazetkilistopad.php Pójdę go dzisiaj poszukać może Mikołaj zaszaleje i mi kupi

O ile się nie mylę to ktoś wrzucał listopadowy Ćwicz razem z nami i jest do sciągniecia
tak jest ale z BOLYWOOD ..jest to takie jakby wydanie specjalne... a ten nr jest z czym innym
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 14:16   #3545
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
AA ściągłam Cardio Boxing http://www.amazon.de/Cardio-Boxing-C.../dp/B00005OSRW próbuje go właśnie wypakować (cos ciągle się zacina) ale jak się uda to konwertuję i wrzucam go wam miłe Panie i...Panowie

Daj znać, czy fajne te ćwiczenia, z opisu wydają cię ciekawe
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 15:39   #3546
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Faktycznie wygląda ciekawie Szukałam na eMulu ale na razie nie widze może wy znajdziecie znalazłam jeszcze coś takiego z tej serii http://www.envyseries.com/xcart/home.php
fajnie wygląda, dziewczyny, pomóżcie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-06, 15:48   #3547
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
fajnie wygląda, dziewczyny, pomóżcie
ja juz troche szukalam i na razie nic ..ale moze cos znajdziemy... mam pytanie do magflieg: czy jest moze na emulu BODY jam? bo to jest wlasnie hip hop i bardzo bym go potrzebowala ( wiesz zebym mogla "zablysnac" ze umiem cos new tanczyc hihihi) bede miala pieniadze to kupie chyba takie DVD po polsku -pierwszy taki DVD z nauka hip hop robiony w polsce...
Stary 2006-12-07, 08:05   #3548
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez elinad Pokaż wiadomość
ja juz troche szukalam i na razie nic ..ale moze cos znajdziemy... mam pytanie do magflieg: czy jest moze na emulu BODY jam? bo to jest wlasnie hip hop i bardzo bym go potrzebowala ( wiesz zebym mogla "zablysnac" ze umiem cos new tanczyc hihihi) bede miala pieniadze to kupie chyba takie DVD po polsku -pierwszy taki DVD z nauka hip hop robiony w polsce...
Jest już mi się ściągają jakieś trzy części jak się ściągną to zaraz je wrzucam <lol>
A co do cardio boxing nie ćwiczyłam jeszcze ale wygląda bardzo sympatycznie chociaż po niemiecku już się konwertuje....
A ćwicz razem z nami jeszcze u mnie w mieście nie znalazłam
Stary 2006-12-07, 08:40   #3549
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Mam pytanko do Pingwineczki lub Zwicha albo i do innych zorientowanych. chciałam sobie wypalić płytki z filmami dvd (tym murzynem i cardio boxing) Mam na dysku je w plikach dvd nie obrazie płyty. Korzystałam z nero i DVD Copy Machine jak radziliście ale nero się zawiesza a ten drugi mówi że za mała pojemność dysku Wiecie jak coś na to poradzić???
Stary 2006-12-07, 14:22   #3550
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Jest już mi się ściągają jakieś trzy części jak się ściągną to zaraz je wrzucam <lol>
A co do cardio boxing nie ćwiczyłam jeszcze ale wygląda bardzo sympatycznie chociaż po niemiecku już się konwertuje....
A ćwicz razem z nami jeszcze u mnie w mieście nie znalazłam
wow <lol> heheh .... to sobe ipotancze
Stary 2006-12-07, 14:30   #3551
haylie
Przyczajenie

hej! czy kto wie gdzie mozna znaleźć działajace linki do Jane Fonda's Workout? szukam tego tyle czasu! znalazlam na jakiejs ruskiej stronie ale linki nie dzialaja!

prosze o pomoc!
haylie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-07, 14:39   #3552
vadi
*sportaddict*

Jest wiele części body jam na eMule
Stary 2006-12-07, 14:48   #3553
haylie
Przyczajenie

to do mnie bylo? u mnie e mule nie dziala, chcialabym cos na rapidshare najlepiej...
Stary 2006-12-07, 15:13   #3554
kas!a
Zakorzenienie

Dziwczyny, czy którejś z Was udało sie ściągnąć ten filmik w całości? Ja od kliku dni męcze sie z linkami 8 i 9. Wpisuje kod na megaupload, czekam 25 sekund a kiedy naciskam, żeby pobrało wyskakuje mi error. I tak cały czas. Co jest nie tak?

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-07, 16:05   #3555
aluniaa007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
Dziwczyny, czy którejś z Was udało sie ściągnąć ten filmik w całości? Ja od kliku dni męcze sie z linkami 8 i 9. Wpisuje kod na megaupload, czekam 25 sekund a kiedy naciskam, żeby pobrało wyskakuje mi error. I tak cały czas. Co jest nie tak?
ja sciagnelam w calosci.tylko, ze ja sciagam za pomoc Rapgeta albo recznie, wiec nie wiem co moze byc przyczyna u Ciebie nie sciganiecia tych plikow...

ma ktoras z Was juz to Cwicz razem z nami?ciekawa strasznie jetsem czy warto
Stary 2006-12-08, 01:52   #3556
pdr
Przyczajenie

Dziewczyny! Jestem facetem z nadwagą. Doradźcie mi jakieś ćwiczenia do ściągnięcia. Potrzebuję czegoś naprawdę skutecznego na brzuch i nie tylko!
pdr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-08, 07:58   #3557
vadi
*sportaddict*

żeby schudnąć z brzucha potrzebna jest przede wszystkim dieta
Stary 2006-12-08, 08:08   #3558
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez pdr Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Jestem facetem z nadwagą. Doradźcie mi jakieś ćwiczenia do ściągnięcia. Potrzebuję czegoś naprawdę skutecznego na brzuch i nie tylko!
Witaj pdr! Trudno będzie schudnąć tylko z brzucha - trzeba po prostu zbilansować dietę i ćwiczyć głównie aerobowo chociaż wiele teorii na ten temat (możesz poczytać o róznych treningach siłowych, cardio i HIIT).
Ale wiem że oczekujesz pewnie jakiejś prostej porady co by Ci się przydało od nas. Hmm sama nie wiem Może sćiągniesz sobie George Jonsa tego murzyna z DSF są trzy lub cztery nawet filmiki. On ma taki aerobik połączony z elementami boksu i ćwiczą z nim panowie.
Poza tym może są taie specjalne programy w okolicach strony 70 SLim in 6 Great Body Guaranted itp.
Napisz może więcej jakie masz oczekiwania ile czasu co lubisz może coś więcej doradzimy
No i powodzenia
Stary 2006-12-08, 11:50   #3559
pdr
Przyczajenie

Cytat:
Witaj pdr! Trudno będzie schudnąć tylko z brzucha - trzeba po prostu zbilansować dietę i ćwiczyć głównie aerobowo chociaż wiele teorii na ten temat (możesz poczytać o róznych treningach siłowych, cardio i HIIT).
Ale wiem że oczekujesz pewnie jakiejś prostej porady co by Ci się przydało od nas. Hmm sama nie wiem Może sćiągniesz sobie George Jonsa tego murzyna z DSF są trzy lub cztery nawet filmiki. On ma taki aerobik połączony z elementami boksu i ćwiczą z nim panowie.
Poza tym może są taie specjalne programy w okolicach strony 70 SLim in 6 Great Body Guaranted itp.
Napisz może więcej jakie masz oczekiwania ile czasu co lubisz może coś więcej doradzimy
No i powodzenia
Dzięki! Nie mówię tylko o brzuchu, chociaż tam problem jest największy (chciałbym zrzucić te okropne wałeczki tak aby było widać mięśnie). Nie ukrywam, że chciałbym to zrobić jak najszybciej. Mam też rozrośnięte uda. Chciałbym znaleźć coś superskutecznego i dającego szybkie efekty.
Stary 2006-12-08, 16:02   #3560
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cardio Boxing
cześć pierwsza wersja podstawowa

Edytowane przez magflieg
Czas edycji: 2006-12-21 o 22:20 Powód: rozkaz odgórny
Stary 2006-12-08, 16:14   #3561
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Hej dziewczyny i chłopaki! Kupiłam dziś Ćwicz razem z nami. Całkiem sympatyczne te ćwiczonka. Najpierw jest 20 minut kopania i takie tam (dla mnie trochę za krótko) a potem 20 minut pilatesa. Jak sa zainteresowani to po Cardio Boxing wrzucę (trochę cierpliwości prosze bo strasznie mi wolno chodzi ten mega i tylko rano praktycznie )

DO PDR
Drogi kolego superskuteczne i super szybkie to trudno będzie znaleźć Ale troche cierpliwości zmiana stylu życia i na dobre zmienia się sylwetka bez powrotu do złej wagi. Spróbuj sobie coś stąd ściągnąć i poćwiczyć to mniej więcej bedziesz wiedział jaki typ ćwiczeń ci odpowiada, bo jak się czegoś nie lubi to trudno to potem ćwiczyć. Ja na przykład nie lubię jogi pilatesa i tym podobnych. Więc sam musisz ocenić co lubisz, a potem możemy ci podpowiedzieć co jest jeszcze do tego podobne
Stary 2006-12-09, 00:12   #3562
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Czesc Kochaniutkie
Wróciłam z "wygnania" i co widze : mnóstwo nowych filmików. Wielkie dzieki . Zabieram sie wiec do ściągania. Ciekawe co jeszcze dziala .

A ja znalazłam cos takiego - THE BIGGEST WINNER - Shape Up Front
1. http://www.megaupload.com/?d=4ZD2JB6W
2. http://www.megaupload.com/?d=LRWAGPXT
3. http://s000.wyslijto.pl/?file_id=00152287933017386509

Crc jest na wyslij bo na MU nie chcialo sie zaladowac. Jakby co to bede go wrzucac kilka razy. Gdyby byl juz nieaktywny a ktos bedzie chetny to wołac.

Edytowane przez Amaretta
Czas edycji: 2006-12-09 o 15:50
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-09, 08:26   #3563
gagatka85
Raczkowanie

[quote=magflieg;3220963]Hej dziewczyny i chłopaki! Kupiłam dziś Ćwicz razem z nami. Całkiem sympatyczne te ćwiczonka. Najpierw jest 20 minut kopania i takie tam (dla mnie trochę za krótko) a potem 20 minut pilatesa. Jak sa zainteresowani to po Cardio Boxing wrzucę (trochę cierpliwości prosze bo strasznie mi wolno chodzi ten mega i tylko rano praktycznie )

Hmmm myślalam ze dadza jakis konkretny aerobic, ale cóż!! I tak kupie sobie
Stary 2006-12-09, 08:37   #3564
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
Hej dziewczyny i chłopaki! Kupiłam dziś Ćwicz razem z nami. Całkiem sympatyczne te ćwiczonka. Najpierw jest 20 minut kopania i takie tam (dla mnie trochę za krótko) a potem 20 minut pilatesa. Jak sa zainteresowani to po Cardio Boxing wrzucę (trochę cierpliwości prosze bo strasznie mi wolno chodzi ten mega i tylko rano praktycznie )
Ja jestem
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-09, 14:36   #3565
vadi
*sportaddict*

właśnie jestem po pólgodzinnym [wiecej nie dalam rady ;P ] ćwiczeniu z Body Jam [nr 33] - mam tylko 1 słowo - FANTASTYCZNE i daje wycisk!
Stary 2006-12-09, 22:10   #3566
pdr
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Udało mi się ściągnąć i poćwiczyć Turbo Jam Party Mix I. Chociaż ćwiczyłem w łatwiejszej wersji, to i tak był niezły wycisk. Wydaje mi się, że można przy tym pozbyć się wałeczków z brzucha, bo ten przez cały czas pracuje i u w moim przypadku był cały wilgotny. Będę szukał czegoś podobnego, a może mi coś doradzicie.
Stary 2006-12-10, 07:26   #3567
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez pdr Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Udało mi się ściągnąć i poćwiczyć Turbo Jam Party Mix I. Chociaż ćwiczyłem w łatwiejszej wersji, to i tak był niezły wycisk. Wydaje mi się, że można przy tym pozbyć się wałeczków z brzucha, bo ten przez cały czas pracuje i u w moim przypadku był cały wilgotny. Będę szukał czegoś podobnego, a może mi coś doradzicie.
Turbo Jam daje rzeczywiscie popalic. Jak Ci sie podobaja te cwiczenia to sprawdz czy działaja jeszcze linki do Turbo Jam disc 2 bo tam jast Ab Jam czyli program na brzuch. Powinien byc na str 86 tego watku.
Stary 2006-12-10, 08:58   #3568
zea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Czesc Kochaniutkie
Wróciłam z "wygnania" i co widze : mnóstwo nowych filmików. Wielkie dzieki . Zabieram sie wiec do ściągania. Ciekawe co jeszcze dziala .

A ja znalazłam cos takiego - THE BIGGEST WINNER - Shape Up Front
1. http://www.megaupload.com/?d=4ZD2JB6W
2. http://www.megaupload.com/?d=LRWAGPXT
3. http://s000.wyslijto.pl/?file_id=00152287933017386509

Crc jest na wyslij bo na MU nie chcialo sie zaladowac. Jakby co to bede go wrzucac kilka razy. Gdyby byl juz nieaktywny a ktos bedzie chetny to wołac.
Amaretta, dziękuski!!!
Stary 2006-12-10, 15:02   #3569
haylie
Przyczajenie

Hej, szukałam wlasnie NYC Ballet ale zaden z linkow nie jest juz aktywny, czy moglby kto wrzucic go jeszcze raz? bede bardzo wczęczna!
Stary 2006-12-10, 20:39   #3570
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Ja mam ale na kompie u Brata. Moge Ci wrzucic dopiero w drugiej polowie stycznia jak do niego pojade. Gdyby nie bylo innego zródła to mi przypomnij kolo 10,01 to ci wrzuce.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości