|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Jest nowy Ćwicz razem z nami! http://www.cwiczrazemznami.pl/opisgazetkilistopad.php Pójdę go dzisiaj poszukać może Mikołaj zaszaleje i mi kupi
![]() AA ściągłam Cardio Boxing http://www.amazon.de/Cardio-Boxing-C.../dp/B00005OSRW próbuje go właśnie wypakować (cos ciągle się zacina) ale jak się uda to konwertuję i wrzucam go wam miłe Panie i...Panowie
|
|
|
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
[quote=magflieg;3207721]Jest nowy Ćwicz razem z nami! http://www.cwiczrazemznami.pl/opisgazetkilistopad.php Pójdę go dzisiaj poszukać może Mikołaj zaszaleje i mi kupi
![]() O ile się nie mylę to ktoś wrzucał listopadowy Ćwicz razem z nami |
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
No jednak się pomyliłam
Wiec jak już odwiedzi Cię mikołaj i przyniesie ten nowy numer, to proszę napisz czy fajne te ćwiczonka |
|
|
|
|
#3544 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=gagatka85;3209140]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj znać, czy fajne te ćwiczenia, z opisu wydają cię ciekawe
|
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
ja juz troche szukalam i na razie nic ..ale moze cos znajdziemy... mam pytanie do magflieg: czy jest moze na emulu BODY jam? bo to jest wlasnie hip hop
![]() ![]() i bardzo bym go potrzebowala ( wiesz zebym mogla "zablysnac" ze umiem cos new tanczyc hihihi) bede miala pieniadze to kupie chyba takie DVD po polsku -pierwszy taki DVD z nauka hip hop ![]() ![]() robiony w polsce...
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do cardio boxing nie ćwiczyłam jeszcze ale wygląda bardzo sympatycznie chociaż po niemiecku już się konwertuje....A ćwicz razem z nami jeszcze u mnie w mieście nie znalazłam
|
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko do Pingwineczki lub Zwicha albo i do innych zorientowanych. chciałam sobie wypalić płytki z filmami dvd (tym murzynem i cardio boxing) Mam na dysku je w plikach dvd nie obrazie płyty. Korzystałam z nero i DVD Copy Machine jak radziliście ale nero się zawiesza a ten drugi mówi że za mała pojemność dysku Wiecie jak coś na to poradzić???
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() <lol> heheh .... to sobe ipotancze ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Przyczajenie
|
hej! czy kto wie gdzie mozna znaleźć działajace linki do Jane Fonda's Workout? szukam tego tyle czasu! znalazlam na jakiejs ruskiej stronie ale linki nie dzialaja!
prosze o pomoc! |
|
|
|
|
#3552 |
|
*sportaddict*
|
Jest wiele części body jam na eMule
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Przyczajenie
|
to do mnie bylo? u mnie e mule nie dziala, chcialabym cos na rapidshare najlepiej...
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwczyny, czy którejś z Was udało sie ściągnąć ten filmik w całości? Ja od kliku dni męcze sie z linkami 8 i 9. Wpisuje kod na megaupload, czekam 25 sekund a kiedy naciskam, żeby pobrało wyskakuje mi error. I tak cały czas. Co jest nie tak?
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ma ktoras z Was juz to Cwicz razem z nami?ciekawa strasznie jetsem czy warto
|
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Jestem facetem z nadwagą. Doradźcie mi jakieś ćwiczenia do ściągnięcia. Potrzebuję czegoś naprawdę skutecznego na brzuch i nie tylko!
|
|
|
|
|
#3557 |
|
*sportaddict*
|
żeby schudnąć z brzucha potrzebna jest przede wszystkim dieta
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiem że oczekujesz pewnie jakiejś prostej porady co by Ci się przydało od nas. Hmm sama nie wiem Może sćiągniesz sobie George Jonsa tego murzyna z DSF są trzy lub cztery nawet filmiki. On ma taki aerobik połączony z elementami boksu i ćwiczą z nim panowie. Poza tym może są taie specjalne programy w okolicach strony 70 SLim in 6 Great Body Guaranted itp. Napisz może więcej jakie masz oczekiwania ile czasu co lubisz może coś więcej doradzimy ![]() No i powodzenia |
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
Cardio Boxing
cześć pierwsza wersja podstawowa Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:20 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny i chłopaki! Kupiłam dziś Ćwicz razem z nami. Całkiem sympatyczne te ćwiczonka. Najpierw jest 20 minut kopania i takie tam (dla mnie trochę za krótko) a potem 20 minut pilatesa. Jak sa zainteresowani to po Cardio Boxing wrzucę (trochę cierpliwości prosze bo strasznie mi wolno chodzi ten mega i tylko rano praktycznie
)DO PDR Drogi kolego superskuteczne i super szybkie to trudno będzie znaleźć Ale troche cierpliwości zmiana stylu życia i na dobre zmienia się sylwetka bez powrotu do złej wagi. Spróbuj sobie coś stąd ściągnąć i poćwiczyć to mniej więcej bedziesz wiedział jaki typ ćwiczeń ci odpowiada, bo jak się czegoś nie lubi to trudno to potem ćwiczyć. Ja na przykład nie lubię jogi pilatesa i tym podobnych. Więc sam musisz ocenić co lubisz, a potem możemy ci podpowiedzieć co jest jeszcze do tego podobne
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Kochaniutkie
Wróciłam z "wygnania" i co widze : mnóstwo nowych filmików. . Zabieram sie wiec do ściągania. . A ja znalazłam cos takiego - THE BIGGEST WINNER - Shape Up Front 1. http://www.megaupload.com/?d=4ZD2JB6W 2. http://www.megaupload.com/?d=LRWAGPXT 3. http://s000.wyslijto.pl/?file_id=00152287933017386509 Crc jest na wyslij bo na MU nie chcialo sie zaladowac. Jakby co to bede go wrzucac kilka razy. Gdyby byl juz nieaktywny a ktos bedzie chetny to wołac. Edytowane przez Amaretta Czas edycji: 2006-12-09 o 15:50 |
|
|
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
[quote=magflieg;3220963]Hej dziewczyny i chłopaki! Kupiłam dziś Ćwicz razem z nami. Całkiem sympatyczne te ćwiczonka. Najpierw jest 20 minut kopania i takie tam (dla mnie trochę za krótko) a potem 20 minut pilatesa. Jak sa zainteresowani to po Cardio Boxing wrzucę (trochę cierpliwości prosze bo strasznie mi wolno chodzi ten mega i tylko rano praktycznie
)Hmmm myślalam ze dadza jakis konkretny aerobic, ale cóż!! I tak kupie sobie
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3565 |
|
*sportaddict*
|
właśnie jestem po pólgodzinnym [wiecej nie dalam rady ;P ] ćwiczeniu z Body Jam [nr 33] - mam tylko 1 słowo - FANTASTYCZNE
i daje wycisk!
|
|
|
|
|
#3566 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Udało mi się ściągnąć i poćwiczyć Turbo Jam Party Mix I. Chociaż ćwiczyłem w łatwiejszej wersji, to i tak był niezły wycisk. Wydaje mi się, że można przy tym pozbyć się wałeczków z brzucha, bo ten przez cały czas pracuje i u w moim przypadku był cały wilgotny. Będę szukał czegoś podobnego, a może mi coś doradzicie.
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3569 |
|
Przyczajenie
|
Hej, szukałam wlasnie NYC Ballet ale zaden z linkow nie jest juz aktywny, czy moglby kto wrzucic go jeszcze raz? bede bardzo wczęczna!
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam ale na kompie u Brata. Moge Ci wrzucic dopiero w drugiej polowie stycznia jak do niego pojade. Gdyby nie bylo innego zródła to mi przypomnij kolo 10,01 to ci wrzuce.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

może wy znajdziecie znalazłam jeszcze coś takiego z tej serii 

już się konwertuje....
.