|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
rewelacja!!! dzięki wielkie
|
|
|
|
|
#2372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam również nadzieję, że to o teraz wrzucam będzie ok. Pytanie do innych Wizazanek: jak wam się scaliła Elle?.
|
|
|
#2373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ulżyło mi.
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie mam pojecia, dlaczego mi nie dziala
Probuje znowu sciagnac ten plik crc...Chodzi Wam dziewczyny hip hop workout 2? Co do tej strony Kateanny to mi stamtad nie chce dzialac to ograniczenie na megauploada.Mam internet explorer. |
|
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi to śmiga pod IE, pod opera niestety nie a preferuje opere.pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a hip hop 2 jeszcze nie sciaglam bo nie mam mijsca na dysku
|
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
Ja ściągnęłam Hip Hop 1 i 2 ale żaden mi nie chce działać. Dziwnie się jakoś otwierają i potem już d....
Może ktoś wie co z tym zrobić bo nie wiem czy to trzymać na dysku bo mi troche miejsca szkoda. Ściagam Turbo Jam 1 ale na dvd bodajze bo ma strasznie duzy rozmiar. Pytanie do magflieg : wiesz jak to przekonwertowac na avi bo jeszce nigdy nie próbowałam?? Tak zebym mogła wam wrzucic jak juz skończe to ściaganie za pare dni |
|
|
|
|
#2380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie wiem co mam dalej z nimi zrobić bo jest to film zapisany jako plik MDF Szukałam trochę w internecie,pościągałam "potrzebne"programy i nawet udało mi sie go uruchomić(chyba przez przypadek Może wiecie jak sie obchodzić z takimi plikami,chciałabym też przerobic go na avi,bo niestety ale obecnie zajmuje 3,65 GB i wrzucenie go na serwer trwałoby wieki
|
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję K A S I A |
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny teraz ja mam problem
nie chce mi się scalić "Ramp it up". A wam się scaliło? Bo mi pisze że plik crc niedostępny? Jak u was?
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Naoli mam nadzieję że ktoś Ci poradzi jak to "zjeść" ja nie mam pojęcia co to za plik MDF może też jakiś format dvd sądząc po rozmiarze. Mam nadzieję że wam się uda bo zależy mi na tych filmikach.Powodzenia:cmok : |
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
margotta dzięki wielkie pomogło!!!
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę ściągnąć jeszcze raz crc ale ciągle limit skoro jest nas 2 to może coś jest z nim nie tak? K_A_S_I_A-mogłabyś to sprawdzić? |
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedoczytałam nie wiem jak mam to zrobić,na co mam zmienić,ale spróbuję jakby co będę wam stękać
|
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idzie do 4 a póżniej wyskakuje,że niby się scaliło ale crc niedostępny a jak się scaliło jak nie doszło do 10!!!!! hę?! głupi ten komputer.. nie wiem co robić..... |
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile w ogóle ten filmik ma mieć części?
|
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10 się scali i na tym koniec.Nie łapie crc.A niby wygląda tak jak reszta... Próbuję jeszcze raz ściągać ale oczywiście ciągle limity
|
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A propos 1 dlaczego żadna z was nie chwali się Shape. Trochę się spóźniłam i nie mam zielonego pojęcia co w nim jest (ogólnie) i jaki był dodatek (o ile był) A propos 2 Hip hop trzeba rozpakować do ikonki przypominającej płytę (AutoPlay Application). Sama się nadała. Albo mam jakieś sterowniki, albo sama się nadała. A potem to są klocki: otwierasz a on loading i nic..... więc przerywasz. A on po prostu jest z odtwarzaczem. Musi się otworzyć (załadować) do jakiejś tam stronki i dopiero z tego uruchamia się film. Wiem, wiem masło maślane ale obsługi komputera dopiero się uczę, a tłumaczyć zacznę uczyć się później.
|
|
|
#2393 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny ściągam tę slim ale niektóre( najczęściej ostatnie pliki) nie ściągają się ....wyskakuje tylko nazwa i rozmair pliku i crc...czy wy też tak macie?
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
mjos nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi ale crc to rozszerzenie pliku jest on malutki więc ściąga się błyskawicznie i śłuży do scalenia później wszystkich części w jeden filmik. Z reguły jest on na końcu wrzucany.
Ektoria nie chwalę się Shapem bo mnie zdenerwowali miała być płytka z ćwiczeniami spalanie i znowu brak wrzucili jakąś książeczkę pt. Spalanie ale wiecie co żadna rewelacja raczej to co ogólnie wiemy (nie źreć tylko ćwiczyć ) W środku kilka różnych treningów, jeden z ciekwszych dla mnie to trening pt. SPA podobno w dwa tygodnie "pokażesz światu swoje wypoczęte, jędrne i wyrzeźbione ciało ". Niestety nie mam skanera więc nie dam rady tego wrzucić. Potem jest jakiś trening jak zrobić dobre wrażenie być enrgiczną itp, i ogólnie to co zawsze mnie w tym miesiącu nie zachwycili Ale kolekcjonuje tą gazetkę więc kupiłam A z tym hip hop 2 to jakieś tragedie widzę już mi się odechciało ściągać, dziewczyny a co to wogóle jest nauka hip hopowego tańca CZY CO to?
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2396 |
|
Konto usunięte
|
tak tak...tylko właśnie nie chcą mi się sciagac te crc...pokazuje sie biała strona z rozmairem i nazwą pliku i nie ma nic...wsyztsko udało mi się sciagnąć tlyko tych crc nie moge
|
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nam to się ciągle jakieś dziwactwa musza prztrafiać ale damy radę. Próbuj jeszcze trochę, (ja przed chwilą próbowałam u mnie normalnie - tylko wiadomo ograniczenia slotowe) a jak bardzo ci się nie uda to napisz mi wiadomość prywatną z twoim mailem ściągnę jeszcze raz te crc i Ci prześlę mailem bo to małe pliczki
|
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, BARDZO Was prosze, czy moglybyscie wrzucic na jakiegos megauploada ten aerobic streptease carmen electry, bardzo bym chciala to pocwiczyc.... jak ktoras ma to niech da linka koniecznie!
z gory dzieki i buziaki |
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w końcu udało mi sie przerobić te ćwiczenia na AVI
Cały dzień ściągałam najróżniejsze programy i dosłownie przed chwilką skończyłam przerabiać to DVD na Avi Teraz ćwiczenia zajmują tylko ok. 500 Mb.Już zaczęłam wrzucać na Megaupload Teraz trochę o samych ćwiczeniach-nie jest to aerobic Troche mi to przypomina np.Slim in 6 a do tego podczas ćwiczeń wykorzystuje sie step,jakies gumy itd.
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Raczkowanie
|
Mam na myśli ćwiczenia z tego linku:
http://www.amazon.com/gp/product/B00...v=glance&n=130 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Probuje znowu sciagnac ten plik crc...
Mi to śmiga pod IE, pod opera niestety nie

Tak zebym mogła wam wrzucic jak juz skończe to ściaganie za pare dni
Może wiecie jak sie obchodzić z takimi plikami,chciałabym też przerobic go na avi,bo niestety ale obecnie zajmuje 3,65 GB i wrzucenie go na serwer trwałoby wieki

może też jakiś format dvd sądząc po rozmiarze.