Grube uda- mój odwieczny problem. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-08, 20:57   #661
MDMa
Raczkowanie

uda!

Cześć
Czy w jakiś sposób można zmiejszyć obwód ud?
Strasznie mi na tym zalezy i nie wiem jak to zrobić. Moja koleżanka dokonała tego głodząc się i wpadła w anoreksję, ja nie chce być tak drastyczna.
MDMa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-08, 20:59   #662
vadi
*sportaddict*

Dot.: uda!

ćwicząc
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-08, 21:12   #663
MDMa
Raczkowanie

jak?
MDMa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-08, 22:20   #664
=>Vicki<=
Raczkowanie

Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)

Znowu bylam zawalona nauka, i nie moglam wchodzic na wizaz...ale juz jestem!!!Piwnookaagacia GRATULUJE WYNIKOW!!!!!!!!!!jak ty to robisz ze takie masz fajne wyniki co tydzien??!!w sumie wiem, ale nadal sie zastanawiam jak to jest ze u mnie nic nie chce zlazic...! Pallitqa, probowalam a6w...myslalam ze sie zanudze-niestety ciezko czasem mi dopasowac cwiczenia bo lubie jak duzo sie dzieje ale dzieki za sugestje.
dzisiaj nie cwiczylam bo na nogach i poza domem bylam od 8 do 21. i nie mam sily. wiec wyjatkowo zmykam wczesniej spac i zycze wszytskim dobranoc!!!
=>Vicki<= jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-08, 22:30   #665
natalli
Zadomowienie

GG do natalli

ja dokonałam tego dzięki dietce tzn. jadła wszystko na co miałam ochote ale w małych ilościach oraz pływanie conajmniej 4razy w tyg. ..wiem że niektóre dziewczyny przez pływanie zauważyły ,że mięśnie ud im urosły więc róznie to bywa ...osobiście polecam basenik
natalli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-08, 22:34   #666
PaLLitQa
żona

Post Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)

Vicki - masz racje a6w jest strasznie nudne, ja to juz nie wiem czym sie zajac przy tym, a zabradzo nie mam czym bo musze liczyc powtorzenia ale jak juz doszłam do 36 dnia to dojde do konca i polubiłam juz te brzuszki
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 00:35   #667
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez =>Vicki<=
dzisiaj nie cwiczylam bo na nogach i poza domem bylam od 8 do 21. i nie mam sily. wiec wyjatkowo zmykam wczesniej spac i zycze wszytskim dobranoc!!!
O! Czyli nie ja jedna calutki dzień poza domem byłam i nie miałam szans poćwiczyć... JUtro od rana codzienną porcję muszę zaliczyć!:P
A jeśli chodzi o A6W to ja nawet dwóćh dni nie zrobiłam, bo myślałam, że z nudów umrę podczas tych brzuszków...
hihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 08:11   #668
vadi
*sportaddict*

Niestety dietą nigdy się nie wymodeluje wybranych części ciała, a Ciebie, MDMa, zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131 - zbiór ćwiczeń
Stary 2006-04-09, 09:51   #669
piwnookaagacia
Raczkowanie

dzieki Vicki tylko coraz bardziej sie martwie bo dzisiaj waze juz 52 kg szok jeszcze wiekszy niz tydzien temu jak wazylam 50:P bo skad mi sie te 2kg wziely teraz juz tylko obwody podtrzymuja mnie na duchu
piwnookaagacia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 10:07   #670
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwnookaagacia
dzieki Vicki tylko coraz bardziej sie martwie bo dzisiaj waze juz 52 kg szok jeszcze wiekszy niz tydzien temu jak wazylam 50:P bo skad mi sie te 2kg wziely teraz juz tylko obwody podtrzymuja mnie na duchu
Ja bym się wagą nie przejmowała... w liceum miałam koleżankę, która ważyła 63 kg i... nosiła rozmiar 36, zawsze, szczupła była w piękny, sportowy sposób i nie wiem, czy miała na ciele choć odrobinkę tłuszczu, same mięśnie. No oczywiście trenowała regularnie, a jak wiadomo mięśnie są ciężke od tłuszczu.
Chyba nie muszę pisać, że nikt nie wierzył, gdy mówiła ile waży? Ludzie dawali jej max 55kg przy 175cm.
Obwody mierz i nimi się kieruj:P
Po co się niepotrzebnie stresować?:P
Stary 2006-04-09, 10:28   #671
efa18
Raczkowanie

Witam wszystkim ! wlasnie tez mama ten sam proble chciala bym zniejszyc uda a chodzi mi konkretnie i ten tluszczyk na udach po wewnetrznej stronie ud w kroczu normalnie sam tluszczyk i nie wiem jak .jakimi cwiczeniami go zlikwidowac??????????????
efa18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 10:31   #672
basijak
Raczkowanie

Podbijam wątek !!!!
Czy callanetics da wycisk udom??

Czy lepiej jakieś aeroby??
Bieganie??
Rowerek??
basijak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 10:32   #673
basijak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez efa18
Witam wszystkim ! wlasnie tez mama ten sam proble chciala bym zniejszyc uda a chodzi mi konkretnie i ten tluszczyk na udach po wewnetrznej stronie ud w kroczu normalnie sam tluszczyk i nie wiem jak .jakimi cwiczeniami go zlikwidowac??????????????
Oooo no właśnie!!!!!!!!!
Efa ja kiedys ćwiczyła około 2 m-cy Jane Fonda "Brzuch uda posladki"-i to było dość skuteczne... hmmm czas chyba pogodzić się ze stara Jane
Stary 2006-04-09, 10:34   #674
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basijak
Podbijam wątek !!!!
Czy callanetics da wycisk udom??

Czy lepiej jakieś aeroby??
Bieganie??
Rowerek??
Najskuteczniej będzie wszystko na raz, na zmianę. I polecam callanetics. Jak najbardziej.
Stary 2006-04-09, 11:11   #675
vadi
*sportaddict*

a ja polecam:
- pilates - buns and thighs
- tamilee webb - legs of steel
- tamilee webb - i want those buns
- the ultimate dance workout
- tae bo z billy blanksem
Stary 2006-04-09, 11:16   #676
basijak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihi
Najskuteczniej będzie wszystko na raz, na zmianę. I polecam callanetics. Jak najbardziej.
łooo matko hihi nie załamuj!!
Ja narazie uskuteczniam callanetics, a ciepło sie robi to rowerek też dojdzie.
Stary 2006-04-09, 11:53   #677
piwnookaagacia
Raczkowanie

dzieki hihi chyba faktycznie przestane sie wazyc i bede polegala na centymetrze bo inaczej zalamie sie i jeszcze popadne w jakis glupi kult wagi co juz zauwazylam po sobie ze te 2 kg wiecej i zaczelam mniej jesc, a przeciez chodzi o wyglad zewnetrzny, ktory wydaje mi sie ze w moim przypadku poprawil sie diametralnie wiec wyzucam wage przez okno i tyle
Stary 2006-04-09, 12:30   #678
=>Vicki<=
Raczkowanie

Hihi i Pallitqa- ja trzymam sie swoich brzuszkow zwyklych i skosnych i tyle mi wystarzcza!! A Pallitqa, trzymaj sie juz i wytrwaj, bo faktycznie nie ma sensu konczyc jak juz jestes blisko!!
Piwonookaagacia-ja juz przestalam sie wazyc, bo tylko sie wkurzalam jak nie widzialam roznicy. A przy 175cm tez moja waga sie waha 61-63kg, ale centymetr czasem cos wskazuje pozytywnie dzis wieczorkiem pocwicze
Stary 2006-04-09, 13:49   #679
PaLLitQa
żona

Post Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)

Vicki - dzisiaj 38 dzien, bo wczoraj był 37 tylko sie chyba pomyliłam i napisałam ci ze 36 Qrcze juz tak blisko do konca A Ty jak masz swoje brzuszki to opiekuj sie nimi (czyt. ćwicz) hehe
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 16:01   #680
Izumi
Wtajemniczenie

dziewczyny, to jak macie takie problemy, to poszukajcie w LINKOWNI nad którą SUZANA BARDZO SIĘ NAPRACOWAŁA!!! Znajdziecie tam czego szukacie, czy to odnośnie ud, brzucha, pośladków czy czegokolwiek innego!
++++++++++++ ++++++++++++
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 16:14   #681
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi
a ja polecam:
- pilates - buns and thighs
- tamilee webb - legs of steel
- tamilee webb - i want those buns
- the ultimate dance workout
- tae bo z billy blanksem
a skąd to masz?

natee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 16:20   #682
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwnookaagacia
dzieki hihi chyba faktycznie przestane sie wazyc i bede polegala na centymetrze bo inaczej zalamie sie i jeszcze popadne w jakis glupi kult wagi co juz zauwazylam po sobie ze te 2 kg wiecej i zaczelam mniej jesc, a przeciez chodzi o wyglad zewnetrzny, ktory wydaje mi sie ze w moim przypadku poprawil sie diametralnie wiec wyzucam wage przez okno i tyle
Wyrzuć, wyrzuć. Ja się nie ważę, bo waga to rzecz względna, która może człowieka wprowadzić w załamanie. Liczy się to, jak wyglądamy, anie ile ważymy, czasami osoba lżejsza może być sporo grubsza od tej cięższej.
Wystarczy się mierzyć i kontrolować, a do wagi nie przywiązywać wielkiej uwagi
Stary 2006-04-09, 16:36   #683
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basijak
łooo matko hihi nie załamuj!!
Ja narazie uskuteczniam callanetics, a ciepło sie robi to rowerek też dojdzie.
Haha, ja nie załamuję, tylko stwierdzam fakt Najlepiej działa razem, bo sam callanetics na pewno mniej spali nic callanetics i jogging i np. rowerek
Stary 2006-04-09, 16:37   #684
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natee
a skąd to masz?
Wszystkie to mamy z forum. Wystarczy troszkę poszperać, na samej górze forum masz linkownie, gdzie są odnośniki do ćwiczeń na różne części ciała oraz do różnych diet i stron, na których znajdziesz porady.
Naprawdę polecam korzystanie z forum biernie.
Stary 2006-04-09, 17:47   #685
basijak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihi
Wszystkie to mamy z forum. Wystarczy troszkę poszperać, na samej górze forum masz linkownie, gdzie są odnośniki do ćwiczeń na różne części ciała oraz do różnych diet i stron, na których znajdziesz porady.
Naprawdę polecam korzystanie z forum biernie.
Hihi ja myślę że polecasz aktywne korzystanie
Stary 2006-04-09, 18:23   #686
=>Vicki<=
Raczkowanie

Ale jestem zla!!! dostalam okres i przez niego nie moge skakac na skakance!! a to wg mnie najlepiej wplywa na stan moich ud!! w sumie dla chcacego nie ma nic trudnego, ale po skakaniu potrojnie mnie brzuch boli. zostaje hulahop ze scisnietymi zebami, i brzuszki... ech...te 2 pierwsze dni musze sie przemeczyc bez moich "najlepiej-wplywajacych-na-figurke-i-wielkie-uda-i-ogromniasta-pupe" cwiczen...zadnej wagi i centymetra narazie bo sie przestrzasze i zejde na zawal!! buziaki kochane i cwiczcie za mnie!!!
Stary 2006-04-09, 19:00   #687
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez =>Vicki<=
Ale jestem zla!!! dostalam okres i przez niego nie moge skakac na skakance!! a to wg mnie najlepiej wplywa na stan moich ud!! w sumie dla chcacego nie ma nic trudnego, ale po skakaniu potrojnie mnie brzuch boli. zostaje hulahop ze scisnietymi zebami, i brzuszki... ech...te 2 pierwsze dni musze sie przemeczyc bez moich "najlepiej-wplywajacych-na-figurke-i-wielkie-uda-i-ogromniasta-pupe" cwiczen...zadnej wagi i centymetra narazie bo sie przestrzasze i zejde na zawal!! buziaki kochane i cwiczcie za mnie!!!
Nie mierz się, niemierz,jak ja mam okres, to puchnę, w obcisłe spodnie się nie mieszczę i chodzę drażliwa jak osa Jakbym się wtedy mierzyła jeszcze, to pewnie bym się zastrzeliła:P:P
Może lepiej w ogóle sobie odpocznij? Kobieta ma prawo raz w miesiącu na totalnego lenia.

Niedługo się skończy i będziesz mogła wrócić do ćwiczenia

buziaki, właśnie idę ćwiczyć, poskaczę 15 minut więcej dla Ciebie
Stary 2006-04-09, 19:24   #688
=>Vicki<=
Raczkowanie

Hihi: dzieki niestety jestem uzalezniona od cwiczen, i jak przez jeden dzien nic nie pocwicze to dzien stracony dla mnie!!(no oprocz wtedy kiedy mam dola i nic nie cwicze to mam odpoczynek ) nie przemeczam sie, tylko jakies proste cwiczonka-od brzuszkow np. mniej mnie brzuch boli dziwne ale u mnie dziala. i szatynki cwiczonka na uda tez jakos sie przeskrobia dzisiaj jutro bedzie lepiej dobrejnocki hihi
Stary 2006-04-09, 21:31   #689
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez =>Vicki<=
Hihi: dzieki niestety jestem uzalezniona od cwiczen, i jak przez jeden dzien nic nie pocwicze to dzien stracony dla mnie!!(no oprocz wtedy kiedy mam dola i nic nie cwicze to mam odpoczynek ) nie przemeczam sie, tylko jakies proste cwiczonka-od brzuszkow np. mniej mnie brzuch boli dziwne ale u mnie dziala. i szatynki cwiczonka na uda tez jakos sie przeskrobia dzisiaj jutro bedzie lepiej dobrejnocki hihi
Ja ćwiczyłam kilkanaście dni bez przerwy i to w sumie bardziej siłowe niż aeroby, efekt tego był taki, że ostatnio czułam już zmęczenie mięśni. Przymusowa, jednodniowa przerwa wćwiczeniach była dla mnie jak odświeżający sen - dziś znowu z wielkim zapałem pracowałam na udami, pupą i brzuchem. Teraz tylko czekać na efekty!
Dobranoc Vicki
Stary 2006-04-09, 23:19   #690
piwnookaagacia
Raczkowanie

a ja jeszcze nie spie planuje sobie wlasnie moja dietke i cwiczenia postanowilam wsyzstko poukladac, tak z glowa i wdrozyc w system juz jutro. mowilam wam ze jestem pedantka??:P a wiec wszystko rospisane, tygodniowy grafik gotowy, nawet sobie odpoczynek w niedziele zapisalam, a co!! a tak na razie, na marginesie to bede miala trzydniowy maksi odpoczynek sobota-poniedzialek:P zero diety, zero cwiczen, duuzo zarcia i mily czas u babci mniammm serniczka to ja w ustach nie mialam daaaaawno przez ta moja SB, ale nie powiem ze okrutna bo zabrala mi 6kg juz czuje motywacje ktora wplynie do mojego mozgu wraz z wtorkowym dzionkiem!! zycie jest piekne jak sie czasem popusci pasa spijcie dobrze dziwczyny i mam nadzieje ze nie tylko ja planuje odejsc od wszystkich zasad w te swieta
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości