|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
uda!
Cześć
Czy w jakiś sposób można zmiejszyć obwód ud? Strasznie mi na tym zalezy i nie wiem jak to zrobić. Moja koleżanka dokonała tego głodząc się i wpadła w anoreksję, ja nie chce być tak drastyczna. |
|
|
|
|
#662 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: uda!
ćwicząc
|
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
jak?
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
Znowu bylam zawalona nauka, i nie moglam wchodzic na wizaz...ale juz jestem!!!Piwnookaagacia GRATULUJE WYNIKOW!!!!!!!!!!jak ty to robisz ze takie masz fajne wyniki co tydzien??!!w sumie wiem, ale nadal sie zastanawiam jak to jest ze u mnie nic nie chce zlazic...! Pallitqa, probowalam a6w...myslalam ze sie zanudze-niestety ciezko czasem mi dopasowac cwiczenia bo lubie jak duzo sie dzieje
ale dzieki za sugestje. dzisiaj nie cwiczylam bo na nogach i poza domem bylam od 8 do 21. i nie mam sily. wiec wyjatkowo zmykam wczesniej spac i zycze wszytskim dobranoc!!!
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
ja dokonałam tego dzięki dietce tzn. jadła wszystko na co miałam ochote ale w małych ilościach oraz pływanie conajmniej 4razy w tyg. ..wiem że niektóre dziewczyny przez pływanie zauważyły ,że mięśnie ud im urosły więc róznie to bywa ...osobiście polecam basenik
|
|
#666 |
|
żona
|
Vicki - masz racje a6w jest strasznie nudne, ja to juz nie wiem czym sie zajac przy tym, a zabradzo nie mam czym bo musze liczyc powtorzenia
ale jak juz doszłam do 36 dnia to dojde do konca i polubiłam juz te brzuszki
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o A6W to ja nawet dwóćh dni nie zrobiłam, bo myślałam, że z nudów umrę podczas tych brzuszków... |
|
|
|
|
|
#668 |
|
*sportaddict*
|
Niestety dietą nigdy się nie wymodeluje wybranych części ciała, a Ciebie, MDMa, zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131 - zbiór ćwiczeń
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
dzieki Vicki
szok jeszcze wiekszy niz tydzien temu jak wazylam 50:P bo skad mi sie te 2kg wziely teraz juz tylko obwody podtrzymuja mnie na duchu
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie muszę pisać, że nikt nie wierzył, gdy mówiła ile waży? Ludzie dawali jej max 55kg przy 175cm. Obwody mierz i nimi się kieruj:P Po co się niepotrzebnie stresować?:P |
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkim ! wlasnie tez mama ten sam proble chciala bym zniejszyc uda a chodzi mi konkretnie i ten tluszczyk na udach po wewnetrznej stronie ud w kroczu normalnie sam tluszczyk i nie wiem jak .jakimi cwiczeniami go zlikwidowac??????????????
|
|
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam wątek !!!!
Czy callanetics da wycisk udom?? Czy lepiej jakieś aeroby?? Bieganie?? Rowerek?? |
|
|
|
|
#673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Efa ja kiedys ćwiczyła około 2 m-cy Jane Fonda "Brzuch uda posladki"-i to było dość skuteczne... hmmm czas chyba pogodzić się ze stara Jane
|
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#675 |
|
*sportaddict*
|
a ja polecam:
- pilates - buns and thighs - tamilee webb - legs of steel - tamilee webb - i want those buns - the ultimate dance workout - tae bo z billy blanksem |
|
|
|
|
#676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja narazie uskuteczniam callanetics, a ciepło sie robi to rowerek też dojdzie. |
|
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
dzieki hihi
|
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Hihi i Pallitqa- ja trzymam sie swoich brzuszkow zwyklych i skosnych i tyle mi wystarzcza!! A Pallitqa, trzymaj sie juz i wytrwaj, bo faktycznie nie ma sensu konczyc jak juz jestes blisko!!
Piwonookaagacia-ja juz przestalam sie wazyc, bo tylko sie wkurzalam jak nie widzialam roznicy. A przy 175cm tez moja waga sie waha 61-63kg, ale centymetr czasem cos wskazuje pozytywnie dzis wieczorkiem pocwicze
|
|
|
|
|
#679 |
|
żona
|
Vicki - dzisiaj 38 dzien, bo wczoraj był 37 tylko sie chyba pomyliłam i napisałam ci ze 36
Qrcze juz tak blisko do konca A Ty jak masz swoje brzuszki to opiekuj sie nimi (czyt. ćwicz ) hehe
|
|
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, to jak macie takie problemy, to poszukajcie w LINKOWNI nad którą SUZANA BARDZO SIĘ NAPRACOWAŁA!!!
Znajdziecie tam czego szukacie, czy to odnośnie ud, brzucha, pośladków czy czegokolwiek innego!++++++++++++ |
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy się mierzyć i kontrolować, a do wagi nie przywiązywać wielkiej uwagi ![]() |
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej działa razem, bo sam callanetics na pewno mniej spali nic callanetics i jogging i np. rowerek![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę polecam korzystanie z forum biernie. |
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem zla!!! dostalam okres i przez niego nie moge skakac na skakance!! a to wg mnie najlepiej wplywa na stan moich ud!! w sumie dla chcacego nie ma nic trudnego, ale po skakaniu potrojnie mnie brzuch boli. zostaje hulahop ze scisnietymi zebami, i brzuszki... ech...te 2 pierwsze dni musze sie przemeczyc bez moich "najlepiej-wplywajacych-na-figurke-i-wielkie-uda-i-ogromniasta-pupe" cwiczen...zadnej wagi i centymetra narazie bo sie przestrzasze i zejde na zawal!!
buziaki kochane i cwiczcie za mnie!!!
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym się wtedy mierzyła jeszcze, to pewnie bym się zastrzeliła:P:PMoże lepiej w ogóle sobie odpocznij? Kobieta ma prawo raz w miesiącu na totalnego lenia. Niedługo się skończy i będziesz mogła wrócić do ćwiczenia ![]() buziaki, właśnie idę ćwiczyć, poskaczę 15 minut więcej dla Ciebie
|
|
|
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Hihi: dzieki
niestety jestem uzalezniona od cwiczen, i jak przez jeden dzien nic nie pocwicze to dzien stracony dla mnie!!(no oprocz wtedy kiedy mam dola i nic nie cwicze to mam odpoczynek ) nie przemeczam sie, tylko jakies proste cwiczonka-od brzuszkow np. mniej mnie brzuch boli dziwne ale u mnie dziala. i szatynki cwiczonka na uda tez jakos sie przeskrobia dzisiaj jutro bedzie lepiej dobrejnocki hihi
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Vicki
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
a ja jeszcze nie spie
![]() juz czuje motywacje ktora wplynie do mojego mozgu wraz z wtorkowym dzionkiem!! zycie jest piekne jak sie czasem popusci pasa spijcie dobrze dziwczyny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

ale dzieki za sugestje.
i nie mam sily. wiec wyjatkowo zmykam wczesniej spac i zycze wszytskim dobranoc!!!

ale jak juz doszłam do 36 dnia to dojde do konca

szok jeszcze wiekszy niz tydzien temu jak wazylam 50:P bo skad mi sie te 2kg wziely
teraz juz tylko obwody podtrzymuja mnie na duchu

spijcie dobrze dziwczyny