|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Później zrobimy wspólne oczyszczanie
|
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dolewa noga grubsza od prawej po cwiczeniach
Cytat:
i dlatego nie rozumiem mojej kumpeli która przytyła 2 kg i wcale tego nie widać i ona się odchudza! i głodzi! i za wszelka cenę chce te 2 kg zrzucic ![]() ale przetłumacz ludziom, że mięśnie sa cięższe od tłuszczu, że to samopoczucie i wyglad sa wazniejsze od cyferek na wadze ..............
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wagi nie mam i jakoś mi lżej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki czy macie kontakt z hula - hopem
ja dzisiaj sie uczylam krecic .. kiedys sie umiało hohoho ale kiedy to bylo mam rozowe hula-hop
|
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: WAŻNE--> uda+ pupa
-basen
-pilates -ćwiczenia na plecach -ćwiczenia w kleku podpartym "piesek do siusiania" itp
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
ja mam :d ale tylko dlatego że waze na niej 30 kg
![]() ![]() ![]() chociaż to troszku a mało, jakby pokazywała ok 55 do 60 to by było idealnie
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
a wlasciwie co mi tam!! dyspensa od hihi i moge zjes blache sernika
![]() ![]() taka poswiateczna jednodniowa glodowka o samej wodzie dobrze by mi zrobila![]()
|
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
boooze....ja bym nie wytrzymala nic nie jedzac caly dzien. raz probowalam, pilam tylko wody, po czym zaczelam wymiotowywac ta wode i w ogole sie rozchorowalam na pare dni
wiec glodowka nie dla mnie!!!spedzilam 5 godz. sprzatajac pokoj, mykjac okna itp (w koncu porzadki swiateczne ) hmmmm....ile to kalorii spalonych>???
|
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam hula-hop, ale kompletnie nie umiem nim kręcić
..I jak wlewam wody, to potem się do końca docisnąć nie chce i się troszke wylewa..
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
icee_dissy:ja tez tak mialam na poczatku, wylewalo sie nonstop, a pozniej jak dolalam (bo sie zrobilo puste znowu), to przestalo leciec.
a ja wlasnie wrocilam z zajec hiphopu, jestem okropnie zmeczona, ale musze odpokutowac te pare dni lenistwa!!ide skakac i hulac!!!i nareszcie moge wyspac sie jutro, czyli czym wiecej teraz pocwicze tym lepiej bedzie mi sie spalo!!!! buziaki
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, kiedy to będzie... |
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zakleiłam taką szeroką przezroczystą taśmą
|
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do głodówki, takiej oczyszczającej, to jeśli rzeczywiście będziesz robiła, to polecam... zamiast wody pić herbatkę zieloną, bo ma dużo minerałów i ogóle wpływa oczyszczająco na organizm. Ja uwielbiam, ale wiem, że niektórzy nie przełkną
|
|
|
|
|
|
#734 | |
|
żona
|
Cytat:
dla chcacego nic trudnego.. wlej wody i zaklej tasma izolacyjną i bedzie cacy
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: uda!
nic nie rozumiem z tych waszych mądrych nazw dotyczących ćwiczeń nie jestem zadną instruktorką fitnes, a tych które znalazłam w podanych linkach nie potrafie sobie niektórych w ogole wyobrazić, albo mój mózg nie doszedł jeszcze do operacji konkretnych, albo wy jakies nad wyraz zdolne jesteście. Jestem wdzięczna tez za udzielenie informacji o tym jaki sposób ćwiczeń jest najskuteczniejszy stwierdzenie "wszystko razem" poprostu mnie usatysfakcjonowało niesamowicie
dzieki za pomoc tym, którzy wysławiają się po ludzku. |
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: uda!
i pamietajcie. są dwa uda. albo się uda, albo się nie uda.
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
pilam kiedys zielona i mi smakowala wiec wykorzystam pomysl
a co do blachy sernika to bym chyba sie przez tydzien ruszyc nie mogla...po tej wielkanocy klasowej jeszcze 2 dni moj rzoladek swirowal(wzdecia, biegunka, bulgotki i tak na okraglo) wiec teraz zanim sie rzuce na slodkie to mysle jakie beda konsekwencje i mi sie odechciewa juz nie potrzebuje nawet silnej woli |
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Ja właśnie też zakleiłam taśmą, ale ona mi po pewnym czasie przemakała. A to złączenie hula mi się nie chce docisnąć, chyba jakieś niezbyt teges.. Ale poproszę * silniejszą ręke * to może coś poradzi I chyba kupię tą izolacyjną jak napisała PaLLitQa i będzie dobrze Noo a dzisiaj będe się męczyć i męczyć ale się naucze No i spróbuję wlać mniej wody .
|
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
a wiesz, ice_dissy jak ci nie wyjdzie to sie nie martw bo agacia ciamajda nie umie krecic i na sucho i z woda a w dodatku jeszcze w calej swojej inteligencji zalala pol lazienki probojac nalac wody, zalala podloge w pokoju i wysypala kasze
podziw dla wszystkich ktore hulaja |
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Jakie cwiczenia na biodra i uda??
Nie zamierzam sie katowac kolejna glodowka!!! Postanowilam rozpoczac gimnastyke
mam ogromna motywacje tylko nie wiem jakie cwiczenia...jestem budowy gruszki czyli gorna czesc tulowia mam szczupla a biodra 100cm (O Boze przyznalam sie!!) oczywiscie jakas delikatna dietka swoja droga bedzie ale zalezy mi na cwiczenaich...wiadomo wiosna idzie to zastosuje tez rowerek ale jaka gimnastyka??(z gory mowie ze nie stac mnie na silownie czy tp)slyszalam o jakiejs "szostce weidera" czy ktos cos o tym wie??kazda sugestia mile widziana
|
|
|
|
|
#741 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Jakie cwiczenia na biodra i uda??
Bardzo mnie cieszy Twoje mądre podejście, w końcu zejście poniżej 1000 kcal strasznie spowalnia metabolizm (1000 też co prawda, ale mniej). Z diet polecam Ci South Beach
![]() A wszystkie interesujące Cię ćwiczenia znajdziesz, wpisując dane hasło w wyszukiwarkę [SZUKAJ na pasku ponad wątkiem], naprawdę, duużo już było na ten temat na forum
|
|
|
|
|
#742 |
|
żona
|
![]() icee_dissy- kup tą tasme jak nie masz w domu jak zakeisz dobrze, owiniesz kilka razy na okolo tego łaczenia to nie bedzie rzadnej powodzi
|
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę... ja też chcę hulać - a tu co?? Nie mogę utrzymać tego kółka zbyt długo
Bardziej się męczę przy podnoszeniu niż hulaniu Z czasem się to zmieni?? :/
|
|
|
|
|
#744 |
|
żona
|
ajali- jasne
duzo dziewczyn na poczatku wogole nie umie utrzymac... ale trening czyni mistrza, i potem hulają nawet godzine
|
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
PaLLitQa, gdzie moge ją kupić ?
Muszę się pochwalić, że wczoraj szło mi coraz lepiej choć sporo mnie plecy bolą po ciągłym schylaniu się po kółko Ale najlepiej mi się kręci przy jakiejś szybkiej piosence, dlatego włączam zawsze coś rytmicznego i wtedy lepiej idzie, bo łatwiej mi wprawić kółko w ruch Dzisiaj też będe próbować, zresztą dzisiaj całodniowy brak - jedzenia, więc co mi innego pozostało ? Dziewczyny, wszystkie nauczycie się kręcić ! A te wyspecjalizowane hulomaniaczki to tylko muszą pilnować żeby kółko się im nie zmęczyło, a nie one same
|
|
|
|
|
#746 | |
|
żona
|
Cytat:
)Ja sie zaliczam do hulomaniaczek ale mnie to jedynie rece bolą od trzymania w górze
|
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, mi ręce też wysiadają podczas hulania, próbuje opierać na głowie ale i tak długo nie wytrzymują
|
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
A ma ktoś tą stronę z opisem 6 weidera i rysunkami dziewczyny?
Przepraszam,ze tu pytam ale nie mogę znalezc.
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
PaLLitQa, no to odwiedze papierniczy
Ale póki co kręce bez wody, i muszę przyznać, że też jest dobrze Właśnie skończyłam 20-minutowe hulanie, na razie jeszcze ze skutkiem podnoszenia kółka z podłogi ..ale już pare razy udało się utrzymać je na talii, jeszcze popróbuję wieczorem . No i potem machnęłam 40 brzuszków, jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

ale z drugiej strony czego sie nie zrobi dla serniczka mniammmm
jakos przezyje we wtorek sobie oczyszczenie jakies zrobie(moze glodowka z sama woda czy cos w tym stylu) i od srody dalej bezweglowodanowa ciagne...ojojjo ales ty agaciu niekonsekwentna!!

i za wszelka cenę chce te 2 kg zrzucic

..I jak wlewam wody, to potem się do końca docisnąć nie chce i się troszke wylewa..

Ale poproszę * silniejszą ręke * to może coś poradzi
Noo a dzisiaj będe się męczyć i męczyć ale się naucze
podziw dla wszystkich ktore hulaja
oczywiscie jakas delikatna dietka swoja droga bedzie ale zalezy mi na cwiczenaich...wiadomo wiosna idzie to zastosuje tez rowerek ale jaka gimnastyka??(z gory mowie ze nie stac mnie na silownie czy tp)slyszalam o jakiejs "szostce weidera" czy ktos cos o tym wie??