|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
żona
|
Cytat:
w sam raz Nie zmieniaj juz za duzo, jestes idealna![]() Ojj to troche wyższa jestes, czyli mam za duzo w udzie ![]() Qrcze, musze cos z tym zrobic, a juz mi sie nie chce ćwiczyc
|
|
|
|
|
|
#962 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
Agaciu - tyłęk super
a nogi, paradoksalnie - bo to rzadko się zdarza, wyglądają dużo lepiej bez spodi niż w nich - akurat do spódnicy
|
|
|
|
|
#964 |
|
żona
|
Biore sie za uda dzisiaj
|
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
moj Boze...
Agatko idealnie! Nawet przed wydaje sie sie, ze bylo super. Lepiej juz nie chudnij, tylko utrzymuj to co masz, bo jest na prawde wspaniale! Nic tylko gratulowac i zazdroscic! Pieknie, po prostu pieknie, cialko masz idealne, piekne kszetalty i taka ujdrniona skora. Masz taki ladny... tyleczek super!PaLLitQa Ty tam nie przesadzaj. Nie porownuj sie z wszystkimi. Widzialam Twoje fotki i bedzo ladna jestes i Tobie tez mozna figurki pozazdroscic. Dobra czas na mnie... Co prawda, przybylo mi, ale napisanie tego to kara za to, ze tak zaniedbalam swoje dietke i cwiczenia. Nie mam wymiarow, kiedy mnie olsnilo i chcialam wszystko zmienic, wiem jednynie, ze wazylam wtedy 55 kg, a bylo to 8 marzec wymary z 4 kwietnia biodra 89 udo 52 ladka 35 biust 83 talia 68 reka 27,5 waga 53 wymary z dzis biodra 90 udo 51 lydka 34,5 biust 84 talia 69 reka 26 waga 54 wymiary wymarzone: biodra 85 udo 48 lydka 30-32 biust ? talia 65 reka 24 waga 50 Dla przypomnienia mam 1,60 wzrostu. A tak moze choc troszeczke wytlumacze sie z tej porazki... No wiec kochane rzucilam palenie i biore tabletki antykoncepcyjne, wiec jakos slodycz je mi sie wiecej... Ale na to, ze zaniedbalam cwiczenia to juz nie ma wytlumaczenia Ale dzis cwiczylam! Wlasnie zrobilam 150 brzuszkow, 18,5 minuty hulalam i 10 minut spedzilam z okropnym treningiem z Tamille. A na dodatek juz wypilam chyba z litr wody! Powiedzialam, ze do konca maja zrzuce te 4 kg, chocby nie wiem co.
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Agatko, gratulacje! Super wyniki no i wyglad taki w sam raz ! Nie mogłam się napatrzeć na ten idealnie płaski brzuszek na 4tej fotce
Kleine chyba tylko my dwie jesteśmy tutaj malutkie - 1,60 (ja zresztą nawet niecałe). Niestety w udach mam więcej :/ Ale patrzac na was widzę że się da i nie podłamuję się jeszcze ![]() Aha - jeszcze jedno - kleine, to literówka czy naprawdę zesżło ci az tyle z biustu? literówka chyba?
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
OliFaka mi nie zeszlo z biustu... Nawet p[rzez tabletki przyby 1 cm
|
|
#969 |
|
żona
|
kleine- nie przesadzam, ale moje uda są za grube, musze dobic do 46-47 i bede happy
noi boczki zrzucic
|
|
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
|
|
|
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
Pallitqua o ile pamietam twoje ostatnie zdjecia to nie przesadzaj, masz spoko nogi i nie porownuj bo kazdy ma inna figure
Vadi moze dlatego bez spodni wygladam lepiej bo wszystkie zdjecia w spodniach sa "sprzed" taka cyganska za kolana kleine tylko sie nie poddawaj!! i tak niezle sie trzymasz wiekszosc osob po rzuceniu palenia przytywa i to niezle a na ta jedrna skore to codziennie sie katuje pod prysznicem zimna woda i potem jeszcze lod olifka brzuszek to tak chyba z natury(tak jak i grube nogi:P)- blaski i cienie figury gruszeczki |
|
|
|
|
#972 |
|
żona
|
nie nie, Agaciu
są za grube troszke Ale mysle ze doprowadze je do odpowiedniego stanu
|
|
|
|
|
#973 |
|
*sportaddict*
|
No tak, ślepa gapa ze mnie
w każdym razie super
|
|
|
|
|
#974 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#975 | |
|
żona
|
Cytat:
![]() tylko trzeba by sie w garsc wziasc ![]() ale damy rade
|
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MAGREST mamy identyczne wymiary, i identyczny problem... |
|
|
|
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
jeju Olifko1 Kochana
ale numeros! ja sie zle mierzylam![]() dziekuje Ci bardzo za zdjecia! w takim razie podaje swoje aktualne wymiary, mierzone wg Twojej fotki, a za miesiac bedziemy porownywac "osiagniecia".. o ile bedzie co, bo ten okres sesji nie daje mi wolnych 15 minut dziennie na cwiczonka! a wiec: A. obwod pod biustem - 65 cm ![]() B. talia - 70 cm C. biodra - 80 cm D. pośladki - 90 cm ![]() E. udo - 51 cm F. nad kolanem - 31 cm tak jak mowilam - na gorze chudzinka, na dole zupelna odwrotnosc, ale walcze o szczuplejsze uda i bioderka dalej! gdybym jeszcze wiedziala jak nabrac objetosci w tej mizernej gornej czesci ![]() pozdrawiam cieplutko!! wytrwalosci i wymarzonych wymiarow Wam Kochane Kobitki i sobie zycze!![]()
|
|
|
|
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
Agatko, ja niby też gruszeczka, ale jednak trochę tego tłuszczu na brzuchu się zbiera... Najwięcej mam w dolnej części, pewnie dlatego że nigdy nie robiłam na tą częśc ćwiczeń. TŻ znów mnie namawia na wsplne robienie 6 weidera (jak sie cwiczy z kimś rónolegle zawsze to barzdiej mobilizująco, już sprawdzone
) ale mnie się tak strasznie nie chceeee Zresztą 6stka jest na rzeźbę a nie na spalenie tłuszczyku.nov@ właciwie to nie ma za co, tak naprawdę to ja nie wiem czy dziewczyny mierzą się w tych samych miejscach, które ja zaznaczyłam na fotce! Bardzo mamy podobne wymiary - róznimy się jedynie tym jednym cm w udzie i jednym w biodrach Tylko wzrost pewnie inny...kleine, ja od czasu brania tabletek (zaczęłam 1,5 roku temu, no z przerwą jakąś 4 mieś) nie przytłam (przynajmniej nie od nich ) Zresztą to nie od tabletek samych się tyje - tabletki zwiększają apetyt, dlatego ja biorę wieczorem i idę spać. Dlatego nie martw się na zapas. Dobrze że rzuciłaś palenie, bo jest ono niewskazane przy antykoncepcji.A piersi niestety po pigułkach nie rosną, robią się tylko obrzmiałe
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
matko nov@ jak tobie sie udalo dobic do 31 nad kolanem?!! u mnie to jest moja slaba strona i mecze sie i katuje i mam 38,5 a daze do 37, a co dopiero 31!!
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale od czego to zależy to nie wiem, łapię skakankę i samo mi się skacze
|
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najbradziej lubie zabka..!
![]() I sie zastanawialam jaka jest najodpowiedniejsza pozycja ![]() No i takim bieganiem tez skacze ![]() A kolejne pytanie to ile czasu poswiecacie na skakanie?:P
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś 10 minut i mam dość, bo to nudniejsze niż hula hop i jak dla mnie gorsze niż bieganie![]() Cienias ze mnie, co ja zrobię, że skakanka daje mi wycisk
|
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tak bieganie daje wycisk.. po 5 min juz mi sie nie chce, albo cos sobei zawsze w noge zrobie :PPP
![]() JA sobie skacze tak na zmiane ok 5 min potem brzuszki i znowu i tak az mi sie nie odechce:P JA nie potrafie krecic hula hopem... Tzn... mam takie wielkieee i wsypalam do srodka ryzu, zeby bylo ciezsze I teraz mi bardzo spada...I nie wiem czyja to wina... czy tego, ze jest ryz w srodku i jest ciezkie czy tego, ze nie nasypalam ryzu do pelna... jak myslisz? Buziaczki! ![]() :![]()
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
pewnie masz racje hihi ale dlaczego ja mam taka anatomie
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to nad kolanami to ja... mam tam mięśnie, w ogóle mam takie jakieś grubawe te nogi przez mięcho... U Ciebie to nie są mięśnie?? |
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

w sam raz
Nie zmieniaj juz za duzo, jestes idealna

super!

noi boczki zrzucic

Mam ten sam rodzaj budowy i wymiary zbliżone z tym, że w pasie mam 67 cm (!!!!!!!!!), a w biodrach 92 cm