|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
żona
|
Paulinka - moja imienniczka, osstro prowadzi
![]() Ana-Skoro widzisz jakąs wade w swoich nogach to przejrzyj wątek, bo w całym wątku jest cos o nogach a dodatkowo o pupie... Moim zdaniem grubo przesadzasz, bo po zdjeciu widac jeszcze ze jestes wysoka i te nogi to jak dla mnie chudzinki, az spodnie na tobie wiszą... Nolka |
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
To nie anoreksja... chyba..
ale skoro jeszcze uwaza sie za gruba to jaka ja jestem?!:| Po za tym jest ZA CHUDA! Naprawde szok jak otworzylam fotki!:|
|
|
#1024 |
|
żona
|
hehe no dobra, wydało sie
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PallitQa mnie kochaaaa ![]() Hmmm w sumie to bylo wiadome ![]() hahah ![]() Ale w sumie w podst tak nie bylo ![]() Wszystko zaczelo sie od gimn
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
Mam stwierdzoną anoreksje, ale wiecie jak to jest z psychologami. Kurde wkurzaja mnie nogi. Tluszcz mi wisi, a mówią, że to skóra. Wiecie mi o te rowerki całe chodzi. Bo lubie je robic. Nie męcza, ale czy mi się od tego mięśnie nie zrobią?
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec wedlug mnie najlepiej bedzie jesli po prostu o siebie zadbasz bo wedlug mnie juz jestes " zajefajnie " umiesniona i naprawde ci zazdroszcze takiej figurki!
|
|
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Ana1616, masz anoreksje w nicku, podpisie, piszesz, że masz stwierdzoną, pokazujesz wychudzone zdjęcia twierdząc, że tłuszcz Ci zwisa. I oczekujesz od nas odpowiedzi 'tak, rób rowerek w powietrzu to schudniesz'? Czy wyglądamy na zabójczynie?
Tobie trzeba pomóc w drugą stronę! Już brakuje sił, by tłumaczyć czym jest anoreksja. Jeśli jej nie masz to masz poważny problem z obiektywną oceną swojego ciała. Albo oczekujesz słów pocieszenia.. nie wiem.. nie lubię być złośliwa i nie chcę. Jesteśmy równieśniczkami, rozumiem, że kanony piękna z mtv i cosmo są jasno określone: 80-60-80, ale to jest głupota. Popatrz na siebie.. jesteś wysoka i szczupła, czego chcesz więcej?
|
|
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
Niom dzieki. Naprawde nie lubie jak ktoś komentuje mój wygląd. Głupio, że wkleiłam foto, ale mam obsesje na swoim punkcie. DObra juz może lepiej nie komentujcie.
Sory, że się odezwałam. |
|
|
|
|
#1032 |
|
żona
|
ja juz wogole nic nie komentuje
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też podziękuję za jałową dyskusję
Czasem nie wiem czy mam siedzieć cicho i dawać się niszczyć tym dziewczynom czy się odezwać i spróbowac pomóc. Widocznie lepsze jest to pierwsze, a szkoda.
|
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
Hey wszystkim!! ale mnie dlugaaaaaasno nie bylo!! mialam urodzinki wczoraj i sie zajadalam tortem, slodyczami, pysznym WIELKIM obiadkiem i ogolnie wszystko co nie sprzyja mi na uda. zmierze sie i podam Wam wyniki za jakis tydzien, bo dzisiaj jestem spuchnieta
i lada dzien dostane okres, wiec nie chce "falszywych" wynikow widziec ale ogolnie to przez 4 dni podtrzymalam tego mojego kopa cwiczeniowego (joga, callanetics i a6w codziennie), wczoraj NIC nie robilam, a dzisiaj sie wlasnie zbieram.Ana1616: nie chce byc zlosliwa, ale jesli wiesz ze masz anoreksje, i masz jakas chec leczenia, to nie siedz na tym forum tylko pogadaj troche wiecej z psychologiem. Masz w porzadku uda. Nic wiecej nie rob, bo niedlugo bedziesz wygladac jak zgnieciona torebka foliowa, a naprawde ludzie nie zazdroszcza takiego nadmiernie chudego wygladu-ci mili patrza z politowaniem, a ci zlosliwi z obrzydzeniem. |
|
|
|
|
#1035 |
|
żona
|
Szatynko- tak samo ja mam czasem wrazenie ze pisze cos na marne, bo niektórzy wogole nie biorą tego pod uwage i nawet nie wiedzą ze robią sobie krzywde... dlatego czasem szkoda nawet mojego pisania...
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
Psycholog buahaha. Napisze tylko, że działa na mnie destruktywnie(bo za coś więcej możecie mnie wywalić z forum).
Ja zawsze zazdrościłam chudzinkom. Nie chciałam was denerwować, a zrobiłam już to pierwszego dnia mojego forumowania. |
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt tu nikogo nie zdenerwowal
Po prostu po raz enty czytamy posty szczupłych dziewczyn narzekających na tłuszcz i bóg wie co jeszcze - to zaczyna być irytujące. Ja się na psychologa nie nadaję, cierpliwości brak, ale popatrz na siebie a potem poczytaj co piszesz. Paranoja..
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie sadze bys kogos zdenerwowala, tylko sadze ze nie tylko ja, ale inne dziewczyny na tym forum nie moga patrzec jak ktos swiadomie niszczy siebie. I chca powiedziec cos, co mogloby ci pomoc;tak naprawde to odbierasz jako atak, bo tak ludzie z anoreksja robia. Moze powinnien leczyc cie psychiatra, bo moze by ci bardziej pomogl niz psycholog; jak masz chec wyleczenia sie, popros lekarza o skierowanie do psychiatry i powiedz ze ci psycholog nie pomaga-ale tylko jesli masz chec z tego gowna wyjsc.bez twojej checi daleko niesety nie zajdziesz. zycze ci poprostu szczescia.
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Psychiarta?
Ja już wariatkowo zaliczyłam. |
|
|
|
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
i oto kolejny przyklad straconego czlowieka. koniec, kropka. moj "lecture" sie skonczyl.
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
wracajac do tematu-szczuple uda i zgrabna pupa; polecam 2 artykuly w shape'ie poswiecone wlasnie udom i wew. udom. ogolnie rzecz biorac, fajne i nie sa az tak bardzo czasochlonne
|
|
|
|
|
#1042 |
|
żona
|
Vicki mozesz napisac w wolnej chwili jakies te cwiczenia na uda? mi by sie przydaly, a wmoich bliskich kioskach nie ma jus shape
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
pallitqa, postaram sie jutro wieczorkiem skleic jakos te cwiczonka w zwarta calosc, i wystawie na forum, odpisuje tu podczas przerwy w robieniu a6w
4 dzien i zaczyna sie ciezko robic
|
|
|
|
|
#1044 |
|
żona
|
no to bede ci bardzo wdzieczna jak wkleisz
nie musisz sie spieszyc zrobisz jak bedziesz miala czas![]() Ooo prosze, to ty a6w robisz? nawet nie wiedzialam, no to powodzenia Efekty bedą powalające, wiec zrob sobie teraz fotke i po treningu zobaczysz roznice
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
...heh... gdzieś czytałam, że trzeba stawiać sobie wysokie cele... od kąd pamiętam, marzyłam żeby móc nosić krótkie spódniczki (wogóle spódnice) ale powoli oswajam się z myślą, że to nie dla mnie, ogromnym sukcesem będzie jak wogóle zrzuce pare cm i będe dobrze wyglądała w jeansch...heh....
chyba też zainwestuje w nowego shapea
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
nio dzisiaj bedzie 5 dzien a6w!!
wczoraj byla mordega, mam nadzieje ze dzisiaj wytrwam, wlasnie, pallitqa-czy moge robic tak, ze robie kazde cwiczenie po 6 razy, od razu tego samego cwiczenia robie 3 powtorzenie, i przechodze do nastepnego cwiczenia?czy musze 6 cwiczen po 6 powt, nastepnie cala serie, i pozniej znowu cala serie? nie wiem czy zrozumiale to okreslilam. a ponizej to co obiecalam, ale wybralam tylko niektore cwiczenia, (niektore troszke zmodyfikowane) ktore ja robie (czyli 90% tych podanych )Cwiczenia z shape'a NA WEW. UDA 1.stan wyprostowana, zlacz piety a czubki butow skieruj na zew.napnij brzuch i posladki. zrob wypad lewa noga w bok, czubki butow na zew. ugnij kolana. wyprostuj kolana, przenies ciezar na prawa noge, i dosun lewa piete do prawej piety. powtorz cwiczenie druga noga, az wykonasz powtorzenia kazda noga. 8-10 powtorzen, 2 serie. 2. poloz sie na plecach,rece wzdluz tulowia. napnij miesnie brzucha, unies nogi pionowo i zlacz stopy, w 1 linii nad biodrami. powoli opusc nogi w bok, wykonujac szeroki rozkrok. tulow i miednica nieruchomo. napnij mocno wew. uda, zlacz nogi w pionie. 8-10 powtoren, 2 serie. (tego cw. robiwe w sumie 50 powtorzen). NA UDA 1. wykop. stojac, zloz dlonie w piesci i utrzymuj je na wysokosci brody.napnij brzuch, unies prawe kolano na kwysokosc bioder i wyprostuj je, wykonujac wykop w przod. opusc noge. powtorz cw. na przemian raz prawa, raz lewa noge przez 1min. 2.energiczne podskoki. stan z uniesionymi przed soba rekami. poskokiem skrec gorna czesc tulowia wraz z ramionami w prawo, a biodra i nogi w lewo. nastepnym podskokiem skrec tulowi rece w leo, biodra i nogi w prawo. powtarzaj przez 3min. 3.odwodzenie uda.stan prosto dlonie oprzyj na biodrach. napnij brzuch i podj nies lewa noge w bok, najwyzej jak potrafisz bez pochylenia tulowia w prawo.15 powtorzen kazda noga. 4.waga. ukleknij na prawym kolanie.lewa noge wyprostuj w bok, oprzyj wew krawedz buta na podlozu.dlonie zloz w piesci ugnij i cofnij lokcie w tyl. wyprostuj ramionoszac w przod jednoczesnie podnoszac lewa noge najwyzej jak mozesz w bok.opusc noge, lekko opierajac ja na podlozu.15 powtorzen kazda noga. i teraz ogolne rozciaganie miesni ud!! |
|
|
|
|
#1047 |
|
żona
|
Vicki jestes wielka
dzieki za te cwiczenia juz je drukuje![]() Co do a6w, to (zalozmy ten 5 dzien) to jest 3 serie po 6 powtórzen... Kazde ćwiczenie wykonujesz 6 razy i dopiero robisz drugą serie czyli to samo, i pozniej 3 serie...
|
|
|
|
|
#1048 |
|
żona
|
Pokaze wam moje nogi, tylko takie troche poucinane
bo takie tylko znalazłam W sumie zbytnio na nie nie narzekam, ale chciałabym zrzucic troche by miec z 46 cm
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#1050 |
|
*sportaddict*
|
Właśnie!
śliczne!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

dieta od 3.09.2010!!!

Czasem nie wiem czy mam siedzieć cicho i dawać się niszczyć tym dziewczynom czy się odezwać i spróbowac pomóc. Widocznie lepsze jest to pierwsze, a szkoda.
nie musisz sie spieszyc