|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
Agacia-
boska przemiana.. a ja dzis zrobilam swoje 8minute legs
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
oj dzieki dziewczyny kochane jestescie |
|
|
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny! Wrocilam! Wszystko zaliczone, ale czerwiec to mnie czeka przerabany... Z cwiczeniami slabiutko, ale teraz wezme sie w garsc, bo odlozylam sobie na mp3 i jak tylko je kupie, to zaczne biegac!
OliFka obiecuje, ze przejze to dzisiaj i mam nadzieje, ze juz dzisiaj dam Ci odpowiedz, to od jutra zaczniemy! och oby te cwiczenia pomogly...Milego dnia kochane
|
|
#1205 |
|
Wtajemniczenie
|
Agacia- a co jeszcze chcesz zmienic/ulepszyc?
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Piwnookaagacia Suuper! Ślicznie wyglądasz najbardziej podoba mi się twój brzuszek
powiedz co ćwiczyłaś że jest taki ładny? Wiem że byłas na SB i ćwiczyłaś callanetics ale robiłas coś jeszcze poza tym na niego?
|
|
#1207 |
|
żona
|
widze, widze
![]() Agaciu jest slicznie
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
OliFka to wyglada dosc prosto i logicznie... Chyba sie zdecyduje, a moze jak juz zaczynamy razem to, to ustalimy trening na wszystkie partie ciala?
|
|
#1209 |
|
żona
|
moje nogi w spodniach...
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale czyja to stópka sie z tylu wylania?
|
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
PaLLitQo zgrabna z Ciebie dziewczyna
nozki jak sie patrzy
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Pallitqua nozki masz sliczne
coca_cola co chce zmienic?? a wiec musze jszcze biodra: -2cm udo: -1,5cm nad kolanem: -2,5cm kolano: -0,5cm łydka: -1,5cm brzuszek i biust juz bez zmian ![]() czas: do naszego pomiaru 23VI!! m_ilka17 a wiec teraz cwicze 2xtydz kungfu po 1,5h 2xtydz pilates po 1h 2xtydz basen po 45min 3-4xtydz callanetics 1xtydz pump it up no i do tego 3 wf-y tygodniowo ![]() ...i tyle:P:P |
|
|
|
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Teraz się biorę za jeżdżenie na rolkach, rowerze i trening na brzuch Suzany i będzie dobrze bo będe miała wsparcie
|
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
Kleine! super!
A w ogóle to odezwę się coś wiecej po południu bo strasznie zalatana jestem, i nauki sporo, i lecę właśnie na uczelnię !!
|
|
|
#1215 |
|
żona
|
coca cola- no własnie nóżka to kolezanki
![]() kleine&agacia dziekuje ale to jeszcze nie to co chce
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam :
- uda - 52cm - biodra - 94cm od jutra dążę do : - uda - 48cm - biodra - 88cm.
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Przyczajenie
|
Chcę a nie chcem...litości
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
eeemm...mrozy, a ten post to tak apropo czego....?!?
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja musze sie pochwalic, ze zauwazam rezultaty robienia 8Minute Legs |
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nio pallitqa i piwnookaagacia, sliczne macie nozki!!! nie wiem co mnie napadlo ostatnio przez te pare dni...lenistwo absolutne i ogromniaste ilosci pochlanianych slodyczy... dopiero zauwazylam co ja wlasciwie wyprawiam...moj mezczyzna mnie spytal, "kotku, ale czemu juz nie cwiczysz? bo przeciez tyle cwiczylas ostatnio a teraz nic, no i strasznie duzo slodyczy pochlaniasz" z jego ust to troche inaczej zabrzmialo...tak dobitnie no i jeszcze szla dziewczyna przedemna, mojego wzrostu okolo, talie miala jak osa, nogi zgrabnie szczuple, zadnych boczkow, wypukle ale nie za bardzo posladki, no poprostu miodzio. i to byla druga dobitka. wiec sie |
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dodatkowo biegalam troszke i ograniczylam jedzenie.. nie iwem ile cm spadlo, bo nie mierzylam przed, ale widze, że juz sie zarysowuje wewnetrzna strona oby tak dalej a i kazdemu zdarzaja sie takie gorsze chwile,wiec glowa do gory. i tak Ci sie uda |
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
co ja bym bez Was dziewczyny zrobila!!!
zachecona opiniami tu na forum o serum eveline, polecialam do sklepu by sobie kupic-hehehe tak sie nalatalam, zrobilam chyba z 5km bo zwiedzilam wszystkie mozliwe drogerie, apteki itp. szybkim krokiem, wiec to tez na zdrowie. nigdzie nie znalazlam serum, wszedzie slyszalam ze wykupione, dostawa za tydzien lub wiecej wiec sie zakupilam w krem z tej serii. mam nadzieje ze pomoze oczywiscie wracam do cwiczen i diety NŻ (w szczegolnosci slodyczy) to ja sobie poszukam tego 8min legs i moze wezme pocwicze hehe motywacja dla mnie to jak czuje sie podle ze wzgledu na wyglad, i jakas szczupla (ale proporcjonalna) dziewczyna przechodzi kolo mnie-to mnie szlag trafia ze sie tak lenie i biore sie do roboty
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj cwiczylam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
chyba 30 min rzucalam sie po pokoju tanczac ![]() Pozniej jeszcze brzuszki (dzisiaj 20) ![]() i hula hop oraz skakaneczka ![]() Normalnie mam tyle energi w sobie, ze musi mi sie udac i inaczej byc nie moze ![]() ![]() To dzieki wam dziewczyny!
|
|
#1226 |
|
żona
|
NolQa&Vicki- merci
![]() ![]() "Grunt to motywacja" ? a jeśli jej brak? |
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś ćwiczyłam: 15 min skakanka, 8 min tae bo, 8 min arms i 8 min Abs (tae bo i abs z tż ![]() W mooim repertuarze mam jeszcze Tamilee Webb na brzuch i pupę (ale to jutro) i na nogi się ściąga. Wieki sukces, bo ćwiczę już 3ci tydzień, co jak na mój zapał jest wyczynem. Ale to w dużej mierze dzięki wam, dziewczyny |
|
|
|
|
|
#1228 |
|
*sportaddict*
|
Nic mnie tak nie odchudza jak sesja - nie mam czasu na podjadanie
![]() Wyniki: * pierwszy egzamin zaliczony na 4+ ![]() * -0,5/1 kg hehe
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki! Błagam doradźcie mi albo mnie przekierujcie gdzie trzeba
Zupełnie nie mam czasu żeby przeczytać te wspaniałe 25 stron Waszych wypowiedzi, a potrzebuje rady. Bardzo chcę sobie ujędrnić pupę i nogi i nie mam zielonego pojęcia czy te partie mięśni mam trenowaś codziennie czy np 3 razy w tygodniu?? Dodam że robie 6 weidera i efekty są świetne Chciałam sobie ściągnąć filmik pilates który zamieściła Szatynka, ale mi się wyświetliło że został usunięty Bardzo bardzo bardzo z góry dziękuje |
|
|
|
|
#1230 |
|
żona
|
nebraska- ojj u mnie to pasowałoby nogi ujędrnic i pozbyc sie boczków
ale straciłam zapał do walki i na tym sie skonczyło...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

boska przemiana..
oj dzieki dziewczyny kochane jestescie

. Teraz się biorę za jeżdżenie na rolkach, rowerze i trening na brzuch Suzany i będzie dobrze bo będe miała wsparcie
dopiero zauwazylam co ja wlasciwie wyprawiam...moj mezczyzna mnie spytal, "kotku, ale czemu juz nie cwiczysz? bo przeciez tyle cwiczylas ostatnio a teraz nic, no i strasznie duzo slodyczy pochlaniasz"
z jego ust to troche inaczej zabrzmialo...tak dobitnie
no i jeszcze szla dziewczyna przedemna, mojego wzrostu okolo, talie miala jak osa, nogi zgrabnie szczuple, zadnych boczkow, wypukle ale nie za bardzo posladki, no poprostu miodzio. i to byla druga dobitka. wiec sie
nie iwem ile cm spadlo, bo nie mierzylam przed, ale widze, że juz sie zarysowuje wewnetrzna strona
wiec sie zakupilam w krem z tej serii. mam nadzieje ze pomoze
Bardzo bardzo bardzo z góry dziękuje