|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
mam pytanko
no wiec uda powinno sie cwiczyc ok 3 razy w tygodniu, ale ja na swoje codziennie robie 8minute legs. nie sa to ciezkie cwiczenia, ale nie przesadze jakos?
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak!! Tzn ... mam taką nadzieję
, bo jakby nie było sesja się zbliża duuużymi krokami i nie wiem czy znajdę czas Nie mniej jednak płytka się przyda bardzo, bo po sesji są wakacjeeee !! Huraaa
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Wtajemniczenie
|
coca cola ja niestety nie odpowiem na Twoje pytanie, bo ... nie wiem
Ale chciałam zapytać skąd masz 8minutes legs bo ja wszędzie szukam pupy i nóg z marnymi rezultatami
|
|
|
|
|
#1264 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Gmyrelko watek pochłonelam moze za szybko wiec jesli nie tego szukasz to wybaczcie jesli sie powtórze
Tamilee – pupa 1. http://www.megaupload.com/?d=7GQR0JGI 2. http://www.megaupload.com/?d=EOLCNKL6 3. http://www.megaupload.com/?d=077TOAG2 4. http://www.megaupload.com/?d=LVAS2Q51 |
|
|
|
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
Coca Cola! Z ćwiczeń na nogi które rzeczywiście dają popalić (tzn - czuć mięśnie i w trakcie ćwiczeń, jak i dzień po
): "Ja chcę mieć takie pośladki" Tamilee Webb (wiem, pośladki, ale mięsień czterogłowy uda tez tam poćwiczysz) oraz trening Dj Wellis. Niestety aktualnie nie mam czasu poszukać linków i czegoś b. szczegółowego, ale poradzisz
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
olifka- ja wiem, ze sa inne mocniejsze cwiczenia, ale mi chodzi o to, czy nie nadwyręże ud cwiczac codziennie 8minute?
link do 8minute legs : http://www.megaupload.com/?d=YIJ652VV |
|
|
|
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
Heh, źle cię zrozumiałam
![]() przetrenowanie od 8min legs??? Wydaje mi się że nie! Zresztą nawet istotą tego programu jest ćwiczenie go codziennie. Toż to tylko 8 minutek całkiem lekkich ćwiczeń. Ja nie ćwiczę tego zestawu codziennie, ale wplatam go w 1,5 godzinny trening na nogi co trzeci dzień
|
|
|
#1268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki wielkie
!! Jakoś nie wiem czemu do tej pory omijałam ten wątek Już do niego pędzę Ja mam jeszcze taki problem, że ja nie chcę schudnąć bo wręcz przydałoby mi się ze dwa kilo przybrać, walczę o jędrność
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Zeby były takie ćwiczenia, ze stajemy na głowie, robimy różne wygibasy, a nieporządany tłuszczyk z dołu przechodzi w porządane miejsca na górze. Może ktoś takie zna?
|
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
Dobre! Też bym chciała takie ćwiczenia
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
Witam Wszystkich!
widze, ze troche nas przybylo Nie mam ostatnuo czasu na siedzemnie na wizazu, ale obiecuje, ze nadrobie czytanie waszych postow Dzis bedzie tydzien jak cwicze aerobiczna 6 Weidera, ale tak na prawde to nic poza tym... Kochane doradzcie mi, jak sie nauczyc picia duzej ilosci wody? Bo jak po prostu nie moge...
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha! Świetny pomysł
Myślę że więcej się znajdzie taki osób jak MY ale myślę że taki ćwiczeń to jeszcze nikt nie wymyślił niestety ... Ja na dole może nie mam za dużo ale zupełnie niejędrne za to na górze... hahah nie mam nic niestety... |
|
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
kleine ja niecierpie wody, a podobno ona korzystnie wpływa na pozbywanie się cellulitu ( nie wiem czy to prawda) i też walczę by się nauczyć się ją pić ...
A powiedz mi jak Twoje efekty a6w, bo ja jestem po 8 dniach i owszem podczas ćwiczeń czuję mięśnie, ale następnego dnia już nie Myślałam że po zwiększonej ilości ruchów znowu je poczuje a tu niestety, jak jest u Ciebie?? |
|
|
|
|
#1275 |
|
Wtajemniczenie
|
Kleine- dla mnie sie łatwo pije dużo wody jak siedze przed tv.
i od razu zapycham brzuch, wiec nie mam ochoty na nic do podgryzania może sprobuj zawszenosic przy sobie mała 0,5l wode?wtedy bedziesz wypijala tak z 2 'na miescie' i troche w domu..
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Rozeznanie
|
ta woda to jest na prawde duzy problem... Dzis juz lepiej, wlasnie jestem poz ciwczeniach i juz cakliem duzo wypilam. Musze zaczac pic ja w pracy, a nie herbatki i coca cole... chyba bede brala od razu 1,5 l to tak mi bedzie przeszkadzala, ze bede sie starala ja jak najszybciej wypic
taka mala to wrzuce do torebki i zapomne Gmyrelko powiem Ci szczerze, ze ja tez tylko czuje przy cwiczeniach a pozniej nic czasem sie zastanawiam czy to w ogole cos da?Podaje teraz moje terazniejeszce wymiary, bo jak je tu pisze, to bardziej sie mobilizuje, zeby miec sie pozniej czym pochwalic lydka-35,5 (o 0,5 cm mniej niz w zeszlym tygodniu udo- 54 (o 0,5 cm mniej niz...) biodra- 90 (o 2 cm mnie nad kolanem - 36 ( o 1 cm mniej) talia - 71 (o 0,5 cm mniej) przy pepku - 78 (o 0,5 wiecej! )reka - 27 (o 1 cm mniej a zwaze sie dzisiaj, wagi sprzed tygodnia nie znam niestety. Mam jak sie ostatnio okazalo nie 1,60 tylko 1,61 wzrostu
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
róbcie a6w!!!ja juz skonczylam i tez miesnie mnie bolaly tylko podczas robienia
a rezultaty sa..przede wszystkim duzo mocniejszy mam teraz brzuch wiec do roboty!!!!a z tą wodą to wiem, ze problem, bo sama taki mialam. przy kazdym lyku aż sie gardlo zaciskalo..ale teraz juz ok i pije calkiem sporo tylko jest jeden problem.. czeste latanie do kibelka
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
tak, to latanie to niezla jazda, tez juz troche to odczulam...
![]() coca cola powiedz mi czy brzuszek Ci sie splascil, bo mi o to chodzi najbardziej, bo juz normalnie czasem patrzec na niego nie moge...
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
troche sie splaszczyl, wmocnily sie miesnie i ogolnie poprawil wyglad brzuszka
na dodatek ja cwiczylam sama a6w nic wiecej..ani skakanki,ani hula hop wiec jezeli Ty bedziesz cos jeszcze robic to efekty zobaczysz juz na pewno
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
dzis jeszcze zrobilam hula hop w dwie strony i jeszcze mam zamiar pocwiczyc wieczorem, a jak sie rozpogodzi to mam zamiar biega po plazy... Poslucham rady i wytrwam, dziekuje
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też muszę wytrwać choć przyznam że ten brak bólu brzucha mnie trochę zniechęca, bo nie czuję efektów pracy mięśni ...
![]() A powiedzcie mi czy te duże ilości wody są naprawdę takie niezbędne?? Ja uwielbiam fante ...
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
Tamilee – pupa
1. http://www.megaupload.com/?d=7GQR0JGI 2. http://www.megaupload.com/?d=EOLCNKL6 3. http://www.megaupload.com/?d=077TOAG2 4. http://www.megaupload.com/?d=LVAS2Q51[/quote] Dziewczyny, mam pytanie, nie mogę otworzyć tych filmików z pośladkami, nie mam jakiegoś programu, możecie mi powiedzieć, na czym to oglądacie?? Dziwne bo ten filmik "8 min na nogi" chodzi, a te nie.... |
|
|
|
|
#1283 |
|
żona
|
lalunda-musisz te filmiki połączyc w jeden filmik...
Np. przez Total Commandera... |
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak można nie lubić wody?? Przecież to najbardzie neutralny smak pod słońcem. I nic innego tak nie gasi pragnienia!!
Na pewno musicie zrezygnować (przynajmniej na co dzień) z napojów typu fanta czy cola - tam są połacie cukru. A jeśli już nie znosicie tej wody, to może smakowa? Albo herbatki owocowe - one są pyszne też na zimno |
|
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
czuje sie jakby mnie tu nie bylo miesiacami!! a wiec, powracam
widze ze duzo sie dzialo apropos wody- tez kiedys nieznosilam!! jak zrezygnowalam z napojow gazowanych, nie mialam co pic i z czasem sie przekonalam do wody. naprawde, od 4 lat nie pije zadnych napojow (pseudo-sokow na ktorych jest napisane ze to sok, a tak naprawde to w tym jest 50% wody, 45% cukru i 5% zageszczonego soku), nic gazowanego (wrecz nie cierpie, a jak musze wypic to czuje sie jakbym lykala plynny cukier), jak nie chce wody lub herbaty (owocowej/zielonej/czarnej) to pije soki owocowe-musza byc 100% i nie miec cukru w ogole, lub absolutne minimum.Przekonajcie sie do wody!! jak jestem glodna to pije wode, jak sie nudze na lekcjach pije wody, i po cwiczeniach to pije hektolitry wody!!nie wyobrazam sobie, ze moglabym pic np. cole po posilku albo saczyc przed telewizorem!! <wymiotuje> hehehe... |
|
|
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nie potrafie jej pić w dużych ilościach ... też nad tym ubolewam. Zdecydowanie wolę 100% owocowe, a co do wód smakowych również nie są one najzdrowsze gdyż np cytrynowa posiada kwasem cytrynowy...
Zdaję sobie sprawę, że czysta woda to najlepsze rozwiązanie, ale jakoś nie mogę pić tylko jej, fuj nie lubię. Kurcze a technologię żywności się studiuje hihi
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście chodziło mi o 100% soki owocowe i kwasek cytrynowy
|
|
|
|
|
#1288 |
|
żona
|
a ja sobie nie wyobrazam zycia bez wody, ja moge samą wodą życ
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Wtajemniczenie
|
??
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe nie doczytałam tego co napisałaś
![]() Jacy ludzie są różnii
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

no wiec

, bo jakby nie było sesja się zbliża duuużymi krokami i nie wiem czy znajdę czas
Nie mniej jednak płytka się przyda bardzo, bo po sesji są wakacjeeee !! Huraaa

. Zeby były takie ćwiczenia, ze stajemy na głowie, robimy różne wygibasy, a nieporządany tłuszczyk z dołu przechodzi w porządane miejsca na górze. Może ktoś takie zna?
Dobre! Też bym chciała takie ćwiczenia 

i od razu zapycham brzuch, wiec nie mam ochoty na nic do podgryzania