|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
Zmotywowało mnie to co tutaj piszecie
Jeszcze dziś choć jest tak późno trochę sobie poćwicze. Mam też problem ze słodyczami no ale dzis udało mi sie nie kupić niczego słodkiego, ale stałam przy regałach z nimi chyba z 5 min. Jednak wybrałam soczek pomarańczowy
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Przyczajenie
|
Aha zapomniałam dodać swoje wymiary i cel:
biodra: 91cm (chcę mieć: 88cm) talia: 63cm (61cm) udo nad kolanem: 40cm (36cm) udo: 52cm (48 cm) wzrost: 176cm (no to odemnie już teraz raczej nie zależy może zostać hehe )Nom na szczęście "boczków" nie mam i w sumie płaski i umięśniony brzuszek ... uda szczególnie... pożyjemy zobaczymy moze coś z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#1683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama nie znoszę galaretek
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mam pytanko zna może któraś z was jakieś ćwiczonka na część przedkolanową i kolanową mam z tym problem wszystko spada a tam stoi w miejscu poradźcie coś
prosze
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
jestem w domu!!!!!!! tak jak obiecalam, wklejam wymiary!!!
![]() BYLO/ JEST (od 1/07 do dzisiaj 31/07) Kilogramy: 62kg/ 58kg ![]() Pod biustem: 79cm / 71cm ![]() Talia: 72cm/ 68cm ![]() 5cm pod pepkiem: 86cm/ 85cm ![]() Biodra: 97cm/ 95cm ![]() Udo: 56cm/ 54cm ![]() Przed kolanem: 39,5cm (!)/ 38cm ![]() Lydka: 35,5cm /35cm ![]() Reka przed lokciem: 24cm/ 24cm Reka na gorze: 28cm / 26cm ![]() Wiec tak: w pierwszych 2 tygodniach, jezdzilam co 2-3 dni na rowerze przez 30-60min dziennie. W 3 tygodniu lipca, biegalam codziennie-od 10min do 20min na czczo, wieczorami hulahop 20min(w jedna str 10min i w druga 10min), w czwartym tygodniu 3 razy pohulalam wieczorami po 20min i nic wiecej. dieta: eliminacja bialego pieczywa. tylko chlebki wasa i chaberki. na sniadania, taki ryz leciutki na mleku (3,2%) nieslodzony, herbatki czerwona i zielona+ minimun 1,5litra wody dziennie i jakis obiad normalny-schabowy z ziemniakami czy cos i co 3-4 dni lody albo czekolada ![]() i jeszcze miesiac planuje!!!!!!!!!!! super super super ciesze sie przeogromnie!!!!nareszcie jakies wyniki mojej charowy!!!!!! <yipeeeeeeeeeee> |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę dalszych sukcesów (Tobie i nam wszystkim) ![]() Całusy
|
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co a ja kompletnie przestałam ćwiczyć
naszczęście od niedzieli będę w sanatorium więc czy mi się chce czy nie chce bede musiała ćwiczyć
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
hihi-dziekuje
i jak widac, bieganie cudnie dziala na wew uda!!! bo ZADNE cwiczenia nie ruszyly mi tluszczu nawet jak walczylam miesiac uporczywie, a !! TYDZIEN !! biegania ruszyl az 2 cm!! wiec chyba zaczne znowu biegac (wtedy przestalam bo raz prawie zemdlalam z goraczki (o 9 rano) na odludziu maksymalnym, a nie potrafilam sie zwlec z lozka o 6-7 rano) ale ogolnie polecam!! i musze sie teraz zmusic....bo efekty przewazaja w tym momencie nad moim lenistwem A Wy, dziewczeta, DO CWICZEN!!!!! I TO JUZ!!!! ;D ;P
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Vicki - podziwiam i gratuluję! Ma się tę silną wolę, nie?
To teraz, jak znam życie, powinno Ci pójsć jeszcze lepiej, bo masz takie wspaniałe efekty i wtedy człowiek zabiera się do pracy ze zdwojoną energią, już WIEDZĄC, a nie tylko WIERZĄC w sukces. |
|
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje Vicki!!
Ja również ćwiczę codziennie, z mniejszym lub większym zapałem Ale to dopiero tydzień. Na razie jest jakieś 1 kg mniej na wadze, ale nie meirzyłam się. Ale bieganie to nie dla mnie Póki lato i pogoda dopisuje zażywam ruchu na świeżym powietrzu. Jesienią wykupię karnet na basen i pomyślę nad jakąś siłownią.
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny! jutro zamierzam wyruszyc "na miasto" i pobiegac. Widzialam sie z moim chlopakiem po 3 tygodniach (ja na wyjezdzie, poznije on) i powiedzial ze strasznie schudlam
wiec to mnie troche jeszcze zmotywowalo. wiec plan:biegac codziennie 15-20min na czczo i 20min hulahop dziennie. i zero bielego pieczywa. arbuz: silna wola..? gdzie??? naprawde ja jestem tragiczna jesli o to chodzi...ale w koncu powiedzialam dosyc-ide i mam nie robic sobie wymowek ani nic. a reszta poszla z gorki ![]() Olifka:mnie tez wychodzi ze 1kg tygodniowo, wiec zdrowo idzie!! ja na basen wracam od wrzesnia-musze miec szanse sie wyluzowac po stresie ktory bedzie w tej maturalnej klasie ![]() Ale same widzicie, troche zaparcia, uporu, poswiecenia i te nasze wysilki ida nam na korzysc. Nie zalaywac sie, tylko probowac dalej!!! Wierze ze Wam tez sie uda!!
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
Vicki jestem pełna podziwu
ja ćwiczyłam dzielnie prawie cały lipiec ale w weekend miałam wesele no i objadłam sie troche ciastem i nie miałam jak cwiczyc i juz wydaje mi sie ze brzuszek mi urósł ....jutro pojde chyba pobiegac..tylko pogoda musi dopisac!!!!!
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem zalamana...zanim wyjechalam pisalam ze nie boje sie o swoja wage , bo od dawna stoi w miejscu..i co? przytylam 5 kilo :O A jeszcze 10 dni mnie czekaja zanim wroce do domu :/ Po poworocie czeka mnie ciezka praca ..od nowa trzeba zrobic to co wczesniej tyle trudu mi zajelo.
ech
|
|
|
#1694 |
|
Wtajemniczenie
|
wrocilam z wypoczynku i patrze a tu wątek na 3 stronie ! co to sie stalo dziewczynki??
![]() Viki gratuluje Ci cudownych wymiarkow i oby tak dalej ![]() idzie Ci swietnie i uwierz, ze zazdroszcze zaparcia, bo ja jestem teraz tak rozleniwiona ze nie cwicze nic a do tego niedlugo znowu wyjezdzam, wiec za cwiczenia wezme sie dopiero na poczatku wrzesnia ale jakos sie tym nie przejmuje
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mam siłę dietę trzymać... No i oczywiście trzymam kciuki za nasze uda i pośladki!
|
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
Brawo Viki
moge sie pochwalić że moje wymiary o dziwo wogóle nie uległy zmiane plus rzucanie na fale i wielkie trwające pół dnia łazenie po miasteczku i w różne inne miejsca gdyby nie to ztrucie.....jak przejdzie mi ten straszny ból żołądka i skończy się wymuszona na mnie przez lekarza głodówka biorę się znowu do roboty bo wyglądam jak w workach na ziemniaki
|
|
#1697 |
|
żona
|
Jak wam kochane idzie?
Wróciłam juz do was i troche nie na czasie jestem
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
no jakby wszyscy strasznie rozleniwieni
ah te wakacje ) Pallitqa jak tam we Wloszech ?
|
|
#1699 |
|
żona
|
wiewioreczka-ojj bosko było
a jakie gorąco to nieporównanie z Polską, nie dało sie wyjsc nawet przed dom w poludnie... kazdy po ciemku w domach siedzi, dopiero wieczorem wychodzą ludzie
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlochy cuudne w szczegolnosci plaze :
![]() mialam wstac dzis o 8 i isc na rolki ale wstalam o 9 i juz mi sie nie chce i oczywiscie sobie odpuszcze, bo nie umiem sie zmotywowac ale mam zamiar od wrzesnia lub pazdziernika zapisac sie na aerobic i moze tance jakies wiec obiecuje sobie ze bede nadrabiac to WIELKIE lenistwo sierpniowe
|
|
#1701 |
|
żona
|
A mi od 1 kwietnia przybyło 2 cm w udach
A dlaczego od jutra? dlatego ze dzisiaj zjadłam juz prawie połowe słoika nutelli |
|
|
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!! ja wrocilam wlasnie z krotkiego wypadu na wies, i troche sobie odpuscilam....
nawet boje sie zmierzyc....zaczynam znowu....do konca wakacji chce biegac znowu codziennie po 15-20min...bo boje sie o ponowny rozrost mojego tluszczu.3 tygodnie z kawalkiem do rozpoczecia szkoly.czas zaczac nauke (bo mam pare wielgasnych prac do napisania) i czas wziac sie za siebie znowu. 3 tygodnie. start od dzisiaj. deszcz leje?jaki deszcz? zaloze okulary i wmowie sobie ze slonce swieci a z kazdym krokiem jak woda mi bedzie sie nalewala do buta-wmowie sobie ze chlupie sobie po plytkim basenie w egipcie albo tunezji postanowienia dietetyczne i cwiczeniowe wracaja na miejsce. od teraz.
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez ospuscilam sobie z dieta po calosci przez 15 dni i od niecalego tygodnia dietuje na nowo a z cwiczeniami lipa
nic mi sie nie chce ale trudno usprawiedliwiam sie tym, ze ciagle w rozjazdach to takie cwiczenie 'na wyrywki' nie ma sensu i obijam sie dalej i nawet nie wazylam ani nie mierzylam sie po tych 15 dniach totalnego obzarstwa bo po prostu sie boje ![]() a dzis mam za soba 30min hulahop i leniuchuje dalej a najgorsze ze musze przeczytac lekturke na wakacje czego rowniez mi sie nie chce robic
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
A ja...
Tylko dietuję ostatnio, bo na ćwiczenia to znajduję czas raz, może 2 razy w tygodniu po 1,5h i nic wiecej, więc w pracy ciągle napinam pośladki licząc, że to coś da :P i czytam książki, w zastraszającej ilości...mam dość pisania tej pracy jeszcze zanim zaczęłam... Dziewczyny, powiedzcie mi tak, z obiektywnego punktu widzenia, kiedy uda są szczupłe? Bo wczoraj próbowałam kupić sobie spodnie i mam problem - w pasie odstają, na udach wiszą, a biodra opięte. Może rzeczywiście z moją miednicą już nic się nie da zrobić ;-)
|
|
|
|
|
#1705 |
|
żona
|
hihi- mam dokladnie zawsze ten sam dylemat
w biodrach są opiete, a w udach wiszą wychodzi na to ze jestem w biodrach za gruba, no ale zgodze sie z tym... wiec rzecz biorac, uda powinnam miec grubsze jak jestem jeansach, a chudsze jak jestem w stroju kapielowym, albo krotkich spodenkach, porazka |
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
żona
|
Cytat:
tylko jeszcze miec do tego zapał ja na pupe nie narzekam, ale na biodra to strasznie wklejalam na ktoryms watku pupe, zaraz moze znajde to tutaj wkleje.EDIT: mam, mam! |
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totalnie inna budowa niż moja - ja mam budowę typu klepsydra - szerokie żebra - wąska talia i szerokie kości biodrowe, takie łukowate, że nigdy nie będę miała takiej pupy jak Ty, bo kości biodrowe ją zaokrąglają po bokach. A aeroby robię i co? Miałam biust E, a teraz to mi zostało C, takie smętne mi się wydają, bo lubiłam mieć duże piersi... |
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
żona
|
Cytat:
ale ci z biustu poszło Mnie najbardziej denerwują biodra na których spoczywa najwiecej tłuszczu tzw BOCZKI, których mam serdecznie dosc![]() Dziekuje ze moja pupe
|
|
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Tyłek szeroki ![]() Ale pupę masz ładną, ja w ogóle lubię ładne kobiece pupy. I nie, żebym za Paniami latała! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

Jeszcze dziś choć jest tak późno trochę sobie poćwicze. Mam też problem ze słodyczami no ale dzis udało mi sie nie kupić niczego słodkiego, ale stałam przy regałach z nimi chyba z 5 min. Jednak wybrałam soczek pomarańczowy

...

bo wyglądam jak w workach na ziemniaki
?
wychodzi na to ze jestem w biodrach za gruba, no ale zgodze sie z tym... wiec rzecz biorac,