|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najskuteczniejsze ćwiczenia na brzuch, pośladki oraz uda... (koszmar)
Cytat:
zebyś nie musiała zbyt internsywnie naciskać na pedały, czując jakiś duży opór, ani pedałować jak szalona Mam nadzieję, że skapowałaś cokolwiek z tego co napisałam |
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szczuplejsze uda....
Akane:
Wydaje mi się, że za bardzo krytykujesz inne dziewczyny. Skoro one uważają, że jest to dla nich za dużo - i źle się z tym czuję- to dlaczego tak bardzo je krytykujesz. Ja też uważam, że 50 cm u udach to mało, ale nie mam zamiaru wręcz wyśmiewać się z ich. To jakie wyzmiary nam się podobają to jest sprawa indywidualna. Dziewczyny chcą mieć mniej cm, to niech się odchudzają. Nie po to tu przeceż jesteś, żeby wszystko krytukować (nazywać idiotyzmami). Możesz wyrazić swoje zdanie, ale wolność słowa ma swoje granice. I to nier pierwszy wątek na którym krytukujesz innych. PS: Dobre ćwiczenia na uda są w portalu www.☠☠☠☠☠☠☠ |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Akane przecież przeprosiła i wszystko jest w porządku
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Boshe, dziewczyny, nie przesadzajcie! Ja mam 173cm i mam w udzie 58cm i nie mam kompleksów co do moich udek, jestem bardziej zajęta górą
Zaakceptujcie siebie, co druga ma idealną figurę, a patrzy na siebie zbyt krytycznie! Co wy chcecie mieć 40cm w udzie i 50 w talii? Bez przesady... Jeszcze uczepicie się jakiejś głupoty w swoim ciele, zaczniecie się odchudzać, by było to mniejsze/węższe/mniej widoczne (niepotrzebne skreślić) . A same wiecie, jak to się może skończyć. Kochana Wizażanko, nie bądź dla siebie taką siekierą, jaką jest dla mnie baba z fizyki ))
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa stronka, THX
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
hmmm ... a cwiczenia na wewnetrzna strone ud ?? jakie uwazacie za najbardziej skuteczne ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
heyka!!! ja wyrobilam sobie ładny brzuszek robiac po 200 brzuszkow dziennie...1000 razno i m1000 wieczorkiemm...i skłonyt łokiec koloano i tehs okolo 100...pozdorwionka...
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
sorka po 100 brzuszkow a nie tysiac!!!!!pomylka..pap
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego ciwcze jeszcze jedno cwiczonka w 3 kilowych obciaznikach na nogach: lezysz na plecach, nogi w gorze wyprostowane, rozszerzasz je najmocniej jak potrafisz- tylko niczego sobie nie zerwij - i wracasz do pozycji wyjsciowej. najlepiej 3 serie po 10-15 powtorzen.
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
A czy na brzuszk można robić coś zamiast brzuszkoof?
I czy jest jakieś b dobre ćwiczenie na uda? Kto co próbował? ( i pomogło )
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
no przeciez podalam
![]() wyrzezbic brzuch nie brzuszkami chyba sie nie da
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
ab swing ewentualnie
Ostatnio ostro na nim ćwiczę
|
|
|
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Jak wyszczuplić uda?
Jestem osoba szczupłą, zawsze miałam szczupłe nogi. Nie wiem jak to sie stalo ze przeoczylam moment kiedy przybylo mi w udach. Nie sa one jakies bardzo grube ale byly smuklejsze. Sa takie jakby troche niezgrabne i takie sflaczale. Jak to zmienic? Odchudzac sie? Stosowac jakas diete? A moze cwiczyc? Jesli tak jakie cwiczenia? Jezdze na rolkach ale to niewiele pomaga. Macie jakies pomysly?
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak wyszczuplić uda?
Przeszukaj forum- jest wiele cwiczen na nozki
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zgrabne uda !!!
Czy ten trening jest w końcu na uda czy na posladki? Bo na sfd ciagle używają słów "dobre dla tyłeczka"
A pojawił sie on w watku Zgrabne uda...A, i jakie obciazenie wystarczy. 2kg? Mam nadzieje, ze nie powiększe od niego czteroglowych...!
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy jak staniesz jak szerzej to bedzie tez na wielki posladkowy (przysiad i martwy ciag) ale moim zdaniem jest na uda i posladki, mi nie powiekszly sie czworoglowe, lekko uwpuklily, ale bardziej widac dwuglowe i przywodziciela.dwa kilo w jednej lapce? jak na poczatek to wystarczajaca waga chyba
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co czytam to zaczelas ten trening zeby uksztaltowac i spalic tluszcz z tych miejsc, tak? Ten trening pomoze to zrobic?
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
mi pomogl, nogi sa moja najbardziej rozwinieta miesniowo czescia ciala
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, nie do konca chodzi mi o to. Mięsnie mam,i nie chcialabym ich w zaden sposob powiększac. W paru miejscach sa pewne "znieksztalcenia", z ktorymi ostatnio nie moge sobie poradzic.
Ale jesli chodzi o umodelowanie pupy i zlikwidowanie warstwy tluszczu po zewnetrznej czesci ud, to moge liczyc na wallis? A 2 kg "na poczatek" czyli na jak dlugo? W opisie treningu nie ma podanego czasu, tzn ilosci tygodni przez ktore wykonuje sie(tak jak np. w AW6). A Ty robilas 2 x tyg, Suz? |
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ost. zdanie: w sensie 2 razy W tygodniu
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robilam dwa razy w tygdniu przez dosc dlugo, wiecej niz pol roku. teraz mam tam pododawane inne cwiczenia, i wymieniam sobie je co jakis czas. lacznie z obciazeniem
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziwna odpowiedz mi wyszla
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
dziwna, bo dziwna, ale upragniona
Dzięki! Ostatnio jestem na środkach przeciwbólowych, wszystko się porąbało i nie uklada sie, ze sportem równiez .Ah, nie lubie sie uwewnętrzniac na forum
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
kto jak kto, ale Inch sobie ze wszystkim poradzi !
trzymam kciuki za zdrowie
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
no, to najlepszy dowcip, jaki zdarzyło mi się słyszeć w tym tygodniu. Zaskoczyłas mnie. Taak, po przeczytaniu 'psychologii internetu' zaczynam inaczej patrzec na internetowe znajomosci
![]() 3mka |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam czuje w Tobie silna kobiete
intuicje mam jak czarownica, wiec sa nikle szanse, ze sie myle
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, dzieki |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() z ta moja intuicja to nie przelewki
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
korzystasz z niej na codzień ?
pozazdroscic. musisz dobrze znac siebie. ah
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

) pedałowało i żeby ewentualnie wysmuklić nogi a nie umięśnić?

...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)