![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PureModels szuka nowych twarzy
wejdz pani warszawianko na to grono to zobaczysz.
![]() ta pani wyglada na dosc zywiolowa i dominujaca osobe ,nie bede pisac wiecej bo nie chce jej za bardzo obgadywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
Oj Pani Bess,nie dam sie przekonac
![]() Jam uparta jak osiolek ![]() Nie podoba mi sie te grono i do tego zawsze zcinalo,nie moglam sie szybko polapac. A pisz tu,a co ![]() Milo sie jej zrobi ze jest w centrum uwagi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
jestem tu nowa. z tą ewą ch. spotkałam się pierwszy raz na gronie o castingach. od razu wionęło od niej taka prowincjonalnością, ten jej protekcjonalny ton wobec wszystkich - taka najmądrzejsza z całej wsi. wymądrza się na wszystkie tematy, a guzik wie. jakoś o jej agencyjce niewiele słychać, za to często chwali się rzekomo zawartymi umowami za granicą. jasne - to dla niej bezpieczniejsze, bo je malo kto zweryfikuje, na pewno agencje i modelki tam działajace nie będa sobie zawracać głowy taką amatorszczyzną jaką jest jej agencyjka. może i zarządza tam ale nie wybiegami tylko powierzchniami płaskimi, heh. pracownik powierzchni płaskich + sprzątaczka, nic temu zawodowi nie ujmując, ale na pewno nie powinnata ewa ch. aspirować do modelek. dęta i gieta, pozuje na nuworyszkę, obrzydzenie mnie bierze. na gronie kasuje wszystkie krytyczne wobec niej uwagi, a złości się, gdy ktoś smie się z jej zdaniem nie zgadzać !! ąz mnie to rozśmiesza. stosuje tanie chwyty psychologiczne i frazeologiczne, w ogole widze, że cała jest plagiatem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda na nią słów.Smutne doświadczenie nauczyło mnie,że jedyne na co ją stać to tanie kpiny i niszczenie ludzi.Taki z niej małomiasteczkowy demonik.A agencja...Tak jak większość przewidziała-cienko przędzie.Lepiej ,żeby Ewa zajęła się powiększaniem sobie różnych części ciała.Dobrze jej to idzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
tak właśnie przypuszczałam, że jej małość wynika z małomiasteczkowego rodowodu, wynikało to z jej śliskich wypowiedzi. znaczy nie mam nic przeciwko dziewczynom spoza warszawy, ale ta ewka ch. prezentuje najgorszy ich typ. pozuje na miastową a ma mentalność prowincji i to takiej zapyziałej, z oklicy domów z liszajami odpadającego tynku i sąsiadów pijaków. to jej parcie na pokazanie, że jest kimś lepszym niż zgłaszające się do niej dziewczyny - obrzydliwość. czemu ona tak dokucza ludziom ? gdy i jej pracownicy zaczną od niej odchodzić, wtedy poznamy kolejne jej przekręty i grzeszki. taka kolej rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Po co odgrzebywać stary wątek?
#187 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Wątek zostawiłam jedynie ku przestrodze, ale wydaje mi się, że czas najwyższy go zamknąć. Starczy tej darmowej reklamy agencji, bo jak twierdzi sama założycielka wątku "antyreklama też jest reklamą".
Wątek zamykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.