|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
kodeina wybaczamy
a skad "sie znamy" to nie wiem, ale kojarzę Cię bardzo dobrze i Twoje piękne zdjecia ślubne
|
|
#632 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam rozmiar 42, albo i trochę większy i jestem niska
|
|
|
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
w sukni wygladasz slicznie
nie martw sie tak
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia nie w moim guście, ale (jeśli to ty na fotce) wyglądasz w niej OK
.
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Generalnie dół nie jest w moim guście, ale jeśli chodzi o krój to wydaje mi się, że leży na Tobie bardzo dobrze i wyglądasz zgrabnie, więc jeśli się już zdecydowałaś na nią to myślę, że dobrze, natomiast jeśli w dalszym ciągu szukasz to powinnaś właśnie czegoś w tym kroju.
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
piękne te suknie
ja już też niedługo zacznę poszukiwania, więc się nadadzą
|
|
#637 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie się na nią zdecydowałam, szukałam też coś La Sposy,Lisy Ferrery, ale ta Mariees de paris w kolorze śmietankowym wyglądała najkorzystniej, już nie mówiąc o tym, że mam na sobie sukienkę rozmiar 38/40
Będzie dobrze |
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm nie podoba mi się ona na wysokości biustu, nei wiem, czy to wina fasony, czy zdobień, ale wizualnie zmniejsza biuścik i wyglądasz na szerszą w biodrach przez to. Ogólnie suknia ładna, tylko coś na tym biuście wg mnie nie tak...
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
co do sukienki to całkowicie zgadzam się z chilanes
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allurebridals.com/allure-womens-gallery.html natrafiłam na taką oto kolekcję, może kogoś zainspiruje
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, nasz wątek jakis taki "wymarły"
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie dość cicho się zrobiło
Ja w niedzielę wybieram się na Targi Ślubne, są w moim mieście i mam nadzieję zakończyć problem zaproszeń i może trafię na jakiegoś fajnego fryzjera, bo tak właściwie tylko to mi zostało. Obrączki wybrane, w poniedziałek jedziemy zamówić.A poza tym z utęsknieniem czekam na moją sukienkę, tym bardziej, że widziałam zdjęcia na jakimś innym forum, dziewczyny którą kupiła taką samą na ślub teraz w kwietniu i jeszcze bardziej mi się podoba
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
ja obrączki już mam, a zaproszenia dopracujemy w weekend tak żeby w poniedziałek można je było drukować; fryzjerko-makijażystkę mam już zaklepaną, ale próba ma być dopiero po 10 marca ; ale za to we wtorek jadę na pierwszą przymiarkę sukni
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy na fotkową relację
|
|
#646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
24 kwietnia
fotorelacja to może będzie z drugiej przymiarki w piątek, bo co tu we wtorek fotografować - wzornik? toż to nawet sukienki nie będzie przypominało a poza tym lustrzanką bez "live view" ciężko się robi sobie zdjęcia w lustrze, a w telefonie aparat mi się poniszczył Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-02-20 o 20:09 |
|
|
|
|
#648 |
|
Zadomowienie
|
To czekam z niecierpliwością na fotki.
Ja dzisiaj byłam z narzeczonym na targach i przechodziliśmy koło mojej sukienki i nie mogłam zareagować na nią w żaden sposób żeby się nie skapnał która to ![]() Wyczytałam też dzisiaj w jakieś gazecie o tej stronie http://www.wyszczuplajaca.pl/ i tak po przejrzeniu myślę, czy by czegoś nie zakupić, co prawda sukienka na pierwszy dzień i tak będzie wiązana z wszytym gorsetem, ale może na drugi dzień by mi się przydało. Mam jakaś obsesję na punkcie swojego brzucha i myślałam o tych figach wysokich. Może któraś z Was miała doczynienia z taką bielizną, bo ja jeszcze nie próbowałam.
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
co do majtasów to ja się zastanawiała, ale bałam się, że będą się rolowały od góry, a po za tym z siusianiem, a dokładnie po siusianiu może być problem z poukładaniem tego pod sukienką
ja wybrała nieco inną opcję: http://www.wyszczuplajaca.pl/pl/Prod...uplajaca/Show/ tylko w białej wersji Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-02-22 o 07:14 |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
agnes czy "to coś" jest wygodne?
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zakładałam pod suknię takich ustrojstw - po pierwsze był sierpień i i tak było mi gorąco. Po drugie panie w salonie na moją prośbę, specjalnie "uzbroiły" mocniej gorset tak, że trzymał fałdki w ryzach.
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
jest ok, myślałam, że będzie gorzej się w tym chodziło, ale ja jestem dość wysoka i to sięga mi z 10 cm poniżej pupy zastanawiam się tylko czy góra nie będzie mi zjeżdżała ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
ja mam nadzieje, że nie zmarznę - kwiecień może nie być ciepły
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w pierwszy dzień odpada, myślę, że pod sukienkę ślubną nie potrzebuję, ale ten drugi dzień mi nie daje spokoju
Widziałam właśnie tę tubę i mnie zaintrygowała, tym bardziej, że muszę mieć coś bez ramiączek.
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
mi się ta tuba jakoś nie widzi
już bym chyba wolałą jakieś body, czy coś w podobnym stylu \, bo uważam, że to się będzie podciągało do góry
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-22 o 19:03 |
|
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Nie da się ukryć, że ona wygląda ryzykowanie
Dziewczyny macie już fryzjerów zaklepanych? Ile wcześniej rezerwowałyście bądź macie zamiar zarezerwować? Ja właśnie poruszyłam ten temat, ale nie jestem zadowolona z efektów, okazuje się, że żeby mieć kogoś lepszego to może być już ciut za późno
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zarezerwowanego fryzjera już od grudnia, bo to oblegany salon u nas, do tego makijaż też od razu w tym samym salonie mi zrobią
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie musi być oblegany skoro ponad pół roku wcześniej rezerwujesz
Ja też o tym myślałam, myślałam, nie wiedziałam na kogo się zdecydować i w ten sposób budzę się z ręką w nocniku. Byłam dzisiaj u mojego wymarzonego fryzjera, miał co prawda zamknięte, ale była jego mama w salonie i pozwoliła mi zerknąć na kalendarz gdzie na 5 czerwca od rana do około 12 miał czerwoną strzałkę w dół, a później dopiero jakąś klientkę umówioną i tak siedzę całe popołudnie i się zastanawiam co to może oznaczać Jutro rano tam zadzwonię albo podjadę i się okażę...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam malowanie z czesaniem siebie i świadkowej u mnie w domu, mimo tego, że mam fantastyczną fryzjerkę, ale nie chce mi się przez pół miasta jeździć w dniu ślubu
dostałam namiary na dziewczynę od żony kolegi z pracy jakieś 2 tyg temu i nie było problemu z terminem na 24 kwietnia Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-02-23 o 07:14 |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak ciuchutko??
wrocilam z wakacji myslalam ze pare stron naskrobalyscie .. a tu tylko jedna? futerko7 - bardzo ladnie wygladasz tej sukni
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia tak to czasem jest
![]() agnes99 kwiecień nie jest bardzo obleganym terminem, więc się nie dziwię. Gorzej z majem-wrześniem u dobrych fryzjerów. Jak ja wydzwaniałam, to niektórzy mój termin mieli zajęty już od września/października
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

a skad "sie znamy" to nie wiem, ale kojarzę Cię bardzo dobrze i Twoje piękne zdjecia ślubne 

się razem od
....