|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
wydaje mi się, że w tygodniu nie powinno być oblężenia, ewentualnie chwilę poczekasz
co innego ja byś w sobotę się wybierała |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
szczególnie, że mam jutro woln, więc mogę jechać skoro świt
![]() to chyba zahaczę o różne, jeśli w końcu przestanę się bać i się zmobilizuje..
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma się go bać
ja też mam dzisiaj wolne, bo miała w ciągu dnia jechać na miarę do Piaseczna, ale pani krawcowa ją odwołała patrząc za okno to nawet się z tego cieszę |
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
ta pogoda będzie chyba skuteczną wymówką na dzisiaj
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczko wyszło - może to pozytywnie Cię nastawi, ja za chwile pędzę na solarium potem jakąś nawilżającą maseczkę rzucę na twarz, a po południu jadę do fryzjera podcinać włosy.... lubie takie dni
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie przymierzania sukienek, nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja zanim poszłam przymierzyć pierwszą sukienkę to swoje odchorowałam, że tak napiszę. Trudno było mi się przełamać, ale jak już przymierzyłam pierwszą to jakoś poszło, chociaż dla mnie to przebieranie się nie jest jakoś super komfortowe.
Agnes od dawna chodzisz na solarium? Ja niby pierwszy weekend czerwca, ale już zaczęłam powoli chodzić, bałam się, że jak później pójdę to mi skóra zejdzie, a tak bardzo powoli i stopniowo przyzwyczajam skórę
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
no powiem, że dla mnie przymierzanie było niekonfortowe i trochę się nasłuchałam. luz..
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja u tych u których się nasłuchałam na końcu powiedziałam swoje
A suknię może i dla kogoś brzydką i zwyczajną, ale kupiłam tam, gdzie mnie dobrze i miło potraktowano Nie ma się co przejmwoać dziewczyny, są gorsze tragedie, niż nadbagaż ciała
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Nisia4 w sobotę byłam pierwszy raz
nie chcę się opalić tak jakbym na urlopie była tylko trochę bladości skóry się pozbawić a co do sukienki, to szyje ją tam gdzie obsługa jest miła i nikt nie wytyka kilku nadprogramowych kilogramów, a wręcz przeciwnie Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2010-03-15 o 19:56 |
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
ile wizyt planujecie? ja właśnie też nie chcę być czekoladowa
![]() chociaż lubię być taka po urlopie, ale do białej sukni jakoś mi się to gryźć będzie, tak mi się wydaje
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie ukrywam, że suknie kupiłam w salonie gdzie Pani była dla mnie bardzo miła i już dawno tyle komplementów nie słyszałam, ale sukienka też mnie urzekła, żeby nie było
![]() Ja chodzę raz w tygodniu i tak zamierzam na razie cały czas chodzić, ale nie szaleję z minutami, bardzo spokojnie, narazie jestem lekko brązowa, chociaż właściwie na ciele to byłam taka, nogi mam blade i coś twarz mi się kiepsko opala teraz. Dzisiaj dostałam zaproszenia i tak jak nie mogłam się ich bardzo doczekać tak nie mogę na nie już patrzeć :P Przeraża mnie to zapraszanie itd. Poza tym mam tyle dylematów zaproszeniowych... kogo tak a kogo jednak nie. Ehhh.
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
na razie była 2 razy i chyba chodzenie raz w tygodniu, aż do ślubu, na 7 min. wystarczy
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Nisia4 bardzo ładne, takie delikatne
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne
Ja sobei w weekend popatrzyłam na nasze, nie mogłam się oprzeć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki grawer wybraliscie?
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Mają 3 mm. Na grawer się nie zdecydowaliśmy w sklepie gdzie były kupowane bo Pani powiedziała, że obrączki idą z Łodzi, a oni mają tyle zamówień, że mogą się machnać z czcionką, więc postanowiłam zanieść u mnie w mieście aby wygrawerować napis. Mamy dwa pomysły, albo standardowo imiona i datę, albo "Ty jesteś wszystkim" i na drugiej "Wszystko jest Tobą".
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie waskie nie "zgubia" sie na palcu? bardzo ladny grawer
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
my wygrawerowalismy tylko datę, bo jakoś nie mogliśmy dojść do porozumienia w sprawie tekstu
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta-czy któras z Was ma suknię w kolorze ivory? ew. e cru? Jeśli tak, to czy myślałyście już nad kolorem pazurków i bukietu? Bo wiem że naturalny french odpada-suknia będzie wyglądała na brudną.... Co do bukiet myślałam o herbacianych różach-myślicie że to dory pomysł? Nie będzie się zlewać z suknia? Może powinny być jakieś bardziej wyraziste?
Doradźcie ![]() ps. Bo kształt bukietu będzie najprawdopodobniej takie jak na załączonym obrazku.
Zdjęcia z naszego Ślubu i Wesela: http://picasaweb.google.com/marta.flash Edytowane przez benenati Czas edycji: 2010-03-23 o 11:28 |
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
mogą być herbaciane, mogą być czerwone, by nadać trochę wyrazistości
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam suknię w kolorze cru - moje zdjęcia są gdzies na początku tematu. Miałam wyrazisty bukiet z herbacianych i czerwonych róż ze słonecznikami i żelowe paznokcie z brokatowym frenchem. Herbaciane róże powinny pasować. Co do paznokci to myślisz o tipsach/żelach czy o swoich? Tu parę propozycji:
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
żele
Chodzi mi o kolor-jakieś kremowe pewnie co?
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Moga być kremowe - ja miałam płytkę w takim "naturalnym - różowawym" odcieniu a paseczek brokatowy srebrny.
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bukiet mialam kremowy .. a paznokcie french tylko biale koncowki wymalowane zlotym brokatem i na serdecznych palcach i kciukach mialam zloty wzorek
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
![]() wczoraj skończyłam robić zaproszenia ![]() a dziś od rana się zastanawiam co dać gościom weselnym jako podziękowanie i mam 3 opcje-może pomożecie?: 1. Magnes na lodówkę z naszym zdjęciem 2. Czekoladka lub migdały w lukrze 3. słoiczek miodu lub buteleczka nalewki domowej roboty ![]() p.s. Czy może któraś z Was używa jakiejś dobrej pasty wybielającej, którą może polecić?
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie też się nad tym zastanawiam.... że po co komuś magnes z moją skromną osobą
![]() Ale chcemy coś dać na weselu-to może jednak pakuneczek z cukierkami,... A po ślubie i tak wyślę do rodziny płytki z filmem z wesela
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

....