![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
w każdym salonie praktycznie uszyją Ci suknię do Twojego rozmiaru. ja nie miałam problemów z zamówieniem, miałam tylko problem z mierzeniem.
![]() |
#842 |
Przyczajenie
|
uszyć uszyją ale skąd mam wiedzieć że akurat dana suknia będzie dobrze leżała..? chodzi właśnie o przymiarkę..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
no to w każdym salonie mają ze 2-3 modele w większym rozmiarze. spróbuj w tych na kijowskiej - ja tam w każdym coś przymierzyłam. na targowej praktycznie też. ale tam wszędzie było bardzo niemiło..
jest też fajny komis, w którym pani ma różne rozmiary. a suknię kupiłam w końcu tam, gdzie nie przymierzałam swojego rozmiaru..ale wiedziałam jaki fason mi pasuje, a i obsługa mnie urzekła ![]()
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Nie udało mi się przemycić zdjęć, a może inaczej, byłam taka podekscytowana, że w ogóle o tym zapomniałam. Jeszcze z jaką koleżanką nie idę na przymiarki to wszystkie płaczą i żadna nie pomyśli żeby fotkę pstryknąć. Byłam na tej próbnej fryzurze, jestem zadowolona. Miałam z tyłu zrobionego koka, z użyciem wypełniacza, a z przodu przedziałek i lekko podniesione włosy, a że mam długie to te z przodu posłużyły do oplecenia tego koka. Chciałam welon pod spód, pod kok, ale w salonie jak przymierzyłam na górę to jednomyślnie, mama, koleżanka i pani z salonu stwierdziły, że tak lepiej i nie wiem co zrobić :/ A co myślicie dziewczyny o zarzuceniu jednej wartsty welony do przodu, np. na wejście do kościoła?
![]() |
#845 |
Przyczajenie
|
a czy moglabym Cię poprosić o namiary na ten komis?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
A co tu tak cicho? Czyżby wszystkie XL-ki już po ślubie?
![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
nie, nie wszystkie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny!
jestem przyszła panna młoda i wlasnie zastanawiam sie nad wyborem sukni slubnej. slub jest w czerwcu przyszlego roku ale powoli sie rozgladam. jestem dosc puszysta, na codzien nosze rozmiar 54, co uwazacie o takiej sukni dla mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to sądzę, że dół tej sukni może Cię skutecznie obciążyć i przytłoczyć dodatkowo Twoją sylwetkę. Zastanawiam się też, czy tak głębokie cięcia, odsłaniające sporo ciała przy ramionach, nie spowodują, ze pulchne ramionka dodatkowo nie będą rzucały sie w oczy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() co do ramion to raczej zakryje je jakims bolerkiem z lekkiego materialu najlepiej bo bedzie cieplo (mam nadzieje) ale nie chce miec odslonietych ramion(nawet nie z powodu ich wielkosci ale mam brzydkie blizny na nich), przynajmniej na samym poczatku, potem na weselu moze byc troche duszno to nie chce miec juz dlugiego rekawu a bedzie ciemno to blizn nie bedzie az tak widac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
podoba mi sie jeszcze taka suknia z kolekcji demetrios
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widac ze sa "sztywne" wiec powinny sie ladnie dopasowac do Twojej figury natomiast zastanowilam bym sie na dolem .. wydaje mi sie ze ma za duzo tego wszystkiego i moze Cie obciazyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Przyczajenie
|
no wlasnie mi sie takie proste doly strasznie nie podobaja, na poczatku chcialam tiulowe ale takie nie pasuja wogole do duzej pupy bo jeszcze ja powiekszaja a tu wlasnie myslalam ze duzy dol odciagnie uwage od gory czyli od ramion.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Przyczajenie
|
ehh tylko gdzie poprzymierzac ;/ wszedzie maja rozmiary 38 max 40 ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
Ślub w rozmiarze XXL
Cześć Dziewczyny, za kilka miesięcy biorę ślub ale cywilny fason sukni mam wybrany i ale najgorsze jest to, że nie wiem jaki kolor wybrać. Nie chciałabym białej, krawcowa zasugerowała czerwoną lub zieloną
![]() Poniżej znajduje się fason tej sukni http://www.sydneyscloset.com/asp/pro...&catalogid=617 Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XXL
Cytat:
więc uważam, że XXXLka wcale nie musi źle wyglądać w czerwieni. Jednak to, co wybierzesz, powinno zależeć tylko od tego, w czym będziesz czuła się dobrze. ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
góra śliczna ![]() dół optycznie bardzo skraca nogi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
Byłam na próbnym makijażu i wyszłam załamana!! Zamiast makijażu miałam na twarzy maskę!!! ;( Nie wiem co robić-ślub za 3tyg.... Cały czas myślałam, że to ta dziewczyna mnie pomaluje a teraz co? Okazało się, że nie jestem zadowolona z efektu.... ;( Muszę szukać kogoś innego....
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam podobnie .. moj pierwszy probny makijaz PORAZKA !!! kobieta mi wymalowala jedno oko na braz drugie na fiolet ... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
hmmm "maska".... zważ, że makijaż ślubny/wieczorowy, czyli przygotowany pod zdjęcia jest inny niż taki codzienny i dużo mocniejszy często
![]() Nie załamuj się, mi jak się nie spodoba, to najwyżej pomaluję się sama ![]()
![]() |
#864 |
Wtajemniczenie
|
"Maska" kojarzy mi się ze źle dobranym podkładem, gdzie odznacza się od koloru skóry i tworzy taki efekt!
Moze masz zdjecie tego makijazu?? Dla mnie makijaż np. musi być wyrazisty, ale nie przesadzony tez! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Powiem tylko że na tym zdjęciu to już sporo pudru starłam... I usta.... nie wiem-może nie było tak źle, ale mój narzeczony jak mnie zobaczył to powiedział że wyglądam jak chińska lalka i że nie chciałby żebym tak wyglądała w dniu ślubu....
![]() |
#866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bm stawiała w Twoim przpadku (tak jak napisała moja poprzedniczka) na brązy + ciepły róż, podkreśli tęczówke i będzie dobrze wyglądac, ntomiast czarną kredkę zastapiłabym ciemnobrazową, bo niby też ciemna ale ma inną "wagę"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Z racji tego, że w ten weekend powiedzieliśmy sobie sakramentalne tak nie miałam okazji udzielać się na forum. Jeśli chodzi o samo wesele nic bym nie zmieniła, wszystko było znakomicie, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jeśli chodzi o makijaż, bo widzę, że to ostatnio jest na tapecie to powiem Wam jak u mnie było. Miałam dwa próbne, ponieważ na pierwszym okazało się, że to co sobie umyśliłam nijak nie pasuje z racji osadzenia moich oczu. W końcu stanęło na długich rzęsach, kępach, ale z naturalnych włosów, baaaardzo długich i czarnych, nie miałam cienia na powiekach, następnie na idealnej cerze i pięknie wymodelowanej twarzy brązerem i różowych policzkach i na błyszczących ustach. Niby nic, a jednak. Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, że oko musi być bardziej podkręślone, twarz matowa i wymodelowana i moim zdaniem bardzo dużo robi idealna brew.
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
Gratulacje! I wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze!
![]()
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
Nisia gratulacje
![]() pokaz sie nam jakies fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.