|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
w każdym salonie praktycznie uszyją Ci suknię do Twojego rozmiaru. ja nie miałam problemów z zamówieniem, miałam tylko problem z mierzeniem.
|
|
#842 |
|
Przyczajenie
|
uszyć uszyją ale skąd mam wiedzieć że akurat dana suknia będzie dobrze leżała..? chodzi właśnie o przymiarkę..
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
no to w każdym salonie mają ze 2-3 modele w większym rozmiarze. spróbuj w tych na kijowskiej - ja tam w każdym coś przymierzyłam. na targowej praktycznie też. ale tam wszędzie było bardzo niemiło..
jest też fajny komis, w którym pani ma różne rozmiary. a suknię kupiłam w końcu tam, gdzie nie przymierzałam swojego rozmiaru..ale wiedziałam jaki fason mi pasuje, a i obsługa mnie urzekła
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Nie udało mi się przemycić zdjęć, a może inaczej, byłam taka podekscytowana, że w ogóle o tym zapomniałam. Jeszcze z jaką koleżanką nie idę na przymiarki to wszystkie płaczą i żadna nie pomyśli żeby fotkę pstryknąć. Byłam na tej próbnej fryzurze, jestem zadowolona. Miałam z tyłu zrobionego koka, z użyciem wypełniacza, a z przodu przedziałek i lekko podniesione włosy, a że mam długie to te z przodu posłużyły do oplecenia tego koka. Chciałam welon pod spód, pod kok, ale w salonie jak przymierzyłam na górę to jednomyślnie, mama, koleżanka i pani z salonu stwierdziły, że tak lepiej i nie wiem co zrobić :/ A co myślicie dziewczyny o zarzuceniu jednej wartsty welony do przodu, np. na wejście do kościoła?
|
|
#845 |
|
Przyczajenie
|
a czy moglabym Cię poprosić o namiary na ten komis?
|
|
|
|
|
#846 |
|
Raczkowanie
|
A co tu tak cicho? Czyżby wszystkie XL-ki już po ślubie?
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie wszystkie
|
|
#848 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny!
jestem przyszła panna młoda i wlasnie zastanawiam sie nad wyborem sukni slubnej. slub jest w czerwcu przyszlego roku ale powoli sie rozgladam. jestem dosc puszysta, na codzien nosze rozmiar 54, co uwazacie o takiej sukni dla mnie? |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to sądzę, że dół tej sukni może Cię skutecznie obciążyć i przytłoczyć dodatkowo Twoją sylwetkę. Zastanawiam się też, czy tak głębokie cięcia, odsłaniające sporo ciała przy ramionach, nie spowodują, ze pulchne ramionka dodatkowo nie będą rzucały sie w oczy.
|
|
|
|
#850 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() co do ramion to raczej zakryje je jakims bolerkiem z lekkiego materialu najlepiej bo bedzie cieplo (mam nadzieje) ale nie chce miec odslonietych ramion(nawet nie z powodu ich wielkosci ale mam brzydkie blizny na nich), przynajmniej na samym poczatku, potem na weselu moze byc troche duszno to nie chce miec juz dlugiego rekawu a bedzie ciemno to blizn nie bedzie az tak widac. |
|
|
|
|
|
#851 |
|
Przyczajenie
|
podoba mi sie jeszcze taka suknia z kolekcji demetrios
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac ze sa "sztywne" wiec powinny sie ladnie dopasowac do Twojej figury natomiast zastanowilam bym sie na dolem .. wydaje mi sie ze ma za duzo tego wszystkiego i moze Cie obciazyc ja bym na Twoim miejscu pomyslala o takim wlasnie gorsecie jak maja te suknie ale prostym dole?
|
|
|
|
#853 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie mi sie takie proste doly strasznie nie podobaja, na poczatku chcialam tiulowe ale takie nie pasuja wogole do duzej pupy bo jeszcze ja powiekszaja a tu wlasnie myslalam ze duzy dol odciagnie uwage od gory czyli od ramion.
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#855 |
|
Przyczajenie
|
ehh tylko gdzie poprzymierzac ;/ wszedzie maja rozmiary 38 max 40 ;(
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupowalam swoja w stanach takze tu naszczescie nie bylo zadnego problemu ...
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#858 |
|
Przyczajenie
|
Ślub w rozmiarze XXL
Cześć Dziewczyny, za kilka miesięcy biorę ślub ale cywilny fason sukni mam wybrany i ale najgorsze jest to, że nie wiem jaki kolor wybrać. Nie chciałabym białej, krawcowa zasugerowała czerwoną lub zieloną
Poniżej znajduje się fason tej sukni http://www.sydneyscloset.com/asp/pro...&catalogid=617 Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#859 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XXL
Cytat:
więc uważam, że XXXLka wcale nie musi źle wyglądać w czerwieni. Jednak to, co wybierzesz, powinno zależeć tylko od tego, w czym będziesz czuła się dobrze. A jeśli wybierzesz kolor ecru, to zawsze możesz ponegocjować, żeby te wyszycia były w kolorze np bordo (mam bzika na punkcie zestawienia m.in. ecru z bordo ).
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
góra śliczna dół optycznie bardzo skraca nogi |
|
|
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Byłam na próbnym makijażu i wyszłam załamana!! Zamiast makijażu miałam na twarzy maskę!!! ;( Nie wiem co robić-ślub za 3tyg.... Cały czas myślałam, że to ta dziewczyna mnie pomaluje a teraz co? Okazało się, że nie jestem zadowolona z efektu.... ;( Muszę szukać kogoś innego....
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam podobnie .. moj pierwszy probny makijaz PORAZKA !!! kobieta mi wymalowala jedno oko na braz drugie na fiolet ... dokleila sztuczne rzeczy dobrze ze TZet zaparkowal niedaleko szlam do auta ze zpuszczona glowa zeby przypadkiem ktos mnie nie zobaczyl z moim ekstra makijazem a masz fotke tego makijazu?
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm "maska".... zważ, że makijaż ślubny/wieczorowy, czyli przygotowany pod zdjęcia jest inny niż taki codzienny i dużo mocniejszy często
![]() Nie załamuj się, mi jak się nie spodoba, to najwyżej pomaluję się sama
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
"Maska" kojarzy mi się ze źle dobranym podkładem, gdzie odznacza się od koloru skóry i tworzy taki efekt!
Moze masz zdjecie tego makijazu?? Dla mnie makijaż np. musi być wyrazisty, ale nie przesadzony tez!
|
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tylko że na tym zdjęciu to już sporo pudru starłam... I usta.... nie wiem-może nie było tak źle, ale mój narzeczony jak mnie zobaczył to powiedział że wyglądam jak chińska lalka i że nie chciałby żebym tak wyglądała w dniu ślubu....
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widać, że kolor skóry nie odróżnia się od szyi i kawałka ramiona,które widać, nie wygląda jakbyś miała maskę no chyba, że na codzień się delikatnie malujesz to wtedy możesz mieć takie uczucie. Tylko co mi się najbardziej nie podoba to dość niewidoczne rzęsy, tak jakby za kiepski tusz miała. Ja mam swoje słabe a jak się pomaluję moją zwykła maskarą to mam o połowę dłuższe.. No i może kolor też tak sobie... Ja bym Cię bardziej widziała w jakimś brązie, albo szarościach, bo masz śliczne niebieskie oczy
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bm stawiała w Twoim przpadku (tak jak napisała moja poprzedniczka) na brązy + ciepły róż, podkreśli tęczówke i będzie dobrze wyglądac, ntomiast czarną kredkę zastapiłabym ciemnobrazową, bo niby też ciemna ale ma inną "wagę"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Z racji tego, że w ten weekend powiedzieliśmy sobie sakramentalne tak nie miałam okazji udzielać się na forum. Jeśli chodzi o samo wesele nic bym nie zmieniła, wszystko było znakomicie, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jeśli chodzi o makijaż, bo widzę, że to ostatnio jest na tapecie to powiem Wam jak u mnie było. Miałam dwa próbne, ponieważ na pierwszym okazało się, że to co sobie umyśliłam nijak nie pasuje z racji osadzenia moich oczu. W końcu stanęło na długich rzęsach, kępach, ale z naturalnych włosów, baaaardzo długich i czarnych, nie miałam cienia na powiekach, następnie na idealnej cerze i pięknie wymodelowanej twarzy brązerem i różowych policzkach i na błyszczących ustach. Niby nic, a jednak. Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, że oko musi być bardziej podkręślone, twarz matowa i wymodelowana i moim zdaniem bardzo dużo robi idealna brew.
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje! I wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze!
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
Nisia gratulacje
![]() pokaz sie nam jakies fotki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

ja bym na Twoim miejscu pomyslala o takim wlasnie gorsecie jak maja te suknie ale prostym dole?
ja kupowalam swoja w stanach takze tu naszczescie nie bylo zadnego problemu ...