![]() |
#1081 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Cytat:
Mi od jakiegoś czasu strasznie podoba się filetowy, ale róże fioletowe to nie wiem czy są. Wolę taki żywszy kolor niż w tym bukiecie. Będę musiała się pewnie przejść do kwiaciarni i obejrzeć po prostu kolory kwiatów ![]() ![]() Do białej sukni to każdy kolor pasuje, ale chyba taki żywszy i ciemniejszy byłby odpowiedniejszy. Czerwone róże są piękne, ale trochę mi sie kojarzą z tymi składanymi na dni państwowe, biało-czerwone ![]() ![]() Takie mam trochę inne pytanie do Was. Co zakładacie pod suknie, rajstopy białe czy jasiek cieliste, a może pończochy (samonośne/na pas)? Trzeba zacząć się rozglądać za tym, a ja kompletnie nie wiem co wybrać. ![]()
![]() |
![]() |
#1082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Róż fioletowych chyba też nie widziałam, moja znajoma pracująca kiedyś przy kwiatach polecała mi eustome, podobna jest do róży chińskiej, i jest fioletowa bo znalazłam takie zdjęcia przykładowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dotaa jak to dobrze, że jest to forum ![]() ![]() No właśnie najgorsze te uda ![]() ![]() ![]() W pończochach to nawet wygodniej w WC ![]() ![]() ![]() ![]() Bukiety są piękne, ale chyba za ciemne te eustome, tak mi się wydaje przynajmniej. Piękny kolor ma ta różyczka różowa w 3 bukiecie. A może z takiego koloru bukiet sobie zrobić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1084 |
Rozeznanie
|
Dużo tu interesujących rzeczy można znaleźć i więcej sobie w głowie namącić
![]() Pończochy też mi się praktyczniejsze wydają, a uda można może ochronić jak się będzie miało gatki z dłuższymi nogawkami ![]() ![]() Właśnie co do bladości, też należę do tych bladziochów, opalanie przestało mnie kręcić i pytanie do Was, o jasnych karnacjach kobiet, będziecie chodziły na solarium czy też uskuteczniały inne opalanie ? Te kwiatki dla mnie też za ciemne, ale to przykładowe zdjęcia, w sumie zawsze można to jakimś jasnym akcentem przepleść. Sama też jestem niezdecydowana ale ciągle się pocieszam tym, że jeszcze mam trochę czasu by podjąć różne decyzje ![]()
![]() |
![]() |
#1085 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butow - niektorzy wybieraja buty kolorowe - coraz bardziej popularne a dobrane kolorem do bukietu lub szarfy przy sukni wygladaja swietnie. No i nie maja dopisku slubne! Ja wybralam standardowe biale na obcasie 5 cm - wiec malym zapinane na kostce, skorkowe od Rylko ale z wyprzedazy wiec w cenie materialowych z bazarkow. Co do bielizny wyszczuplajacej - jesli suknia jest w literke A - czyli zaczyna sie rozchodzic w pasie to nie bedzie brzuszka widac - chyba ze jest sie bardzo szczuplym w talii a potem duza gruszka. Ja mialam zwykle majteczki biale w ksztalcie malych szortow - czyli zaslaniajace i wygladzajace brzuszek z mala nogawka. Mialam za to inny problem - zastanawialam sie jak bede korzystac z toalety - nie korzystalam. Czas tak zlecial a ja bylam na takiej adrenalinie ze nic mi sie nie chcialo. ![]() ![]() Dobierzcie sobie dobre biustonosze - i rozmiarowo i takie z silikonowymi paskami zeby wam nie zjezdzaly ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wielu osoba zle kojaza sie tez gozdziki - ale slicznie wygladaja i dlugo sie trzymaja. Mozna miec bukiet z mieszanych kwiatow - ja polecam. ![]() Mialam samonosne - bo jest mi w nich wygodnie- bardzo cieniutkie biale ponczochy. Ale w tych tematach tyle opinii ile PM-ek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale podwiazka sie przydaje nawet teraz ![]() Jesli chodzi o opalanie to mialam zakaz od kosmetyczki. Troszke mnie slonko zlapalo naturalnie ale w solarium nie bylam. Poszukajcie forum o doborze bukietow - tam byly specjalistki od tego, duuzo zdjec i mozna sie dowiedziec czy dane kwiaty sa dostepne w danym miesiacu. Jak znajde to wam podesle ![]() Znalazlam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=432452 I prosze tu nie narzekac ze ja malo XL-kowa jestem. Na normalnych watkach tak sie czulam bo tam same 36 i male 38 byly ![]()
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-02-01 o 14:22 Powód: link do watku |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na solarę na pewno nie pójde, beda taka jaka jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Jest podobno alternatywa solarium, jakieś opalanie natryskowe, tylko że ta opalenizna trzyma sie podobno jakoś tydzień i wyciera się o ubrania ![]() ![]() Moim zdaniem powinno sie wygladać naturalnie, po co się opalac ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to nie będę się opalać i tak jest tyle wydatków. Z reszta ja nawet w lato nie jest opalona, więc rodzina nie będzie przynajmniej gadać, że się opalałam specjalnie na ślub ![]() A co do kolorowych butów to sama nie wiem, wiadomo że te ślubne białe są drogie i nie zawsze ze skóry ![]() Ja chyba też będę poszukiwać wygodnych, niedrogich, a ładnych butów białych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() dla mnie dobrym rozwiązaniem ,jeśli chodzi o buty, jest kupienie ładnych,skórzanych butów białych (do mojej pasują takie w kolorze off white) a po ślubie zabarwienie ich u szewca na kolor inny.Ja kupiłam buty firmy arte di roma i jest to bardzo starannie wykonany bucik z dobrej jakości skóry.Pytałam i jest taka możliwość zmainy kolorku ![]() Najpewniej jest zafarbować na kolor czarny,bo wtedy jest niemal 100% pewności,że nie będzie zacieków itd. Osobiście bardzo podobają mi się buty koloru nude lub coś pastelowego.Jednak do mojej sukni nie jest to dobre rozwiązanie.Pozdrawiam!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie musi to być dobrej jakości skóra. A co z podeszwą, jesli jest biała? Bo często taka własnie jest:/
![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar mieć fioletowe buty i sale udekorowana w podobnym klimacie.
A co do solarium to wybiore się na pewno ale nie jak jakiś solarowy maniam ale tak max z 4 razy po 10 minut bo przy włosach blond i białe jukni bede wygladać jak trup ![]() ![]()
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
the rock, u Ciebie to faktycznie troszkę opalenizny nie zaszkodzi, ale tylko troszkę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Szewc powiedział,że koszt to około 40zł.
Skóra musi być naturalna.Podeszwa w moich butach jest jasnego,cielistego koloru."Brzegi" podeszwy,które są widoczne (nie wiem czy dobrze się wyraziłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
A czy jest jakis wymog co do skory? Ja mam skorzane buty ale mala ich czesc jest lakierowana a reszta zwykla. Sa tak wygodne ze troche ich szkoda zostawic.
![]()
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zawsze mozesz zapytać u szewca ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------
Jeśli życie daje Ci cytryny... Rób lemoniadę ![]() Edytowane przez dziunia1013 Czas edycji: 2011-02-02 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Caly jest ze skory tylko pasek na palacach jest ze skory lakierowanej. Ty masz z takiej zwyklej? Szewc ogladal buta czy tylko pytalas o mozliwosc farbowania. I gdzie - jesli mozna wiedziec.
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
fajny pomysł z tym farbowaniem butów, taki praktyczny
![]()
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
Miałam buciki ze sobą.Szewc powiedział ,że jest to dobrej jakości skóra i problemu nie będzie.Szpileczki są z firmy Arte di Roma i to generalnie,według mnie i kilku znajomych,firma sprzedająca dobrej jakości buty.Mam też jedną parę tego producenta do noszenia codziennego.
Jestem z Wrocławia i tutaj pytałam. Może podejdź do szewca i po prostu zapytaj? Według mnie to dobry pomysł i praktyczny.Jeśli fason jest ładny (a chyba większość PMek kupuje co się im podoba ![]()
![]() |
#1102 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się bała że po balsamie skóra może mi brudzić suknię.
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
albo ze zle sie rozprowadzi balsam i beda plamy ![]()
![]() |
![]() |
#1105 |
Rozeznanie
|
Właśnie takie same obawy bym miała więc chyba przed ślubem zaliczę parę wizyt w solarium, tak żebym tylko troszkę inaczej wyglądała.
Dziewczyny które planują mieć kwiatek we włosach, jaki on będzie - świeży czy sztuczny ?
![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Ja jeśli zdecyduje sie nie miec welonu (bo mysle o tym konkretnie) to bede miec kwiaty ale na pewno żywe
![]()
![]() |
#1107 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym przejsciem do szefca to nie tak szybko. Po pierwsze ja jestem we Wloszech a po drugie buty w Polsce. Zbieram info bo jak wysle z nimi rodzicow to musze im wszystko wyjasnic. ![]() Cytat:
Jaki obcas wybierasz jak kupujesz? Sa osoby ktore w mega szpilkach lataja jak w balerinkach i nie wyobrazaja sobie zycia bez nich. Ja do takich nie naleze wiec wybralam taki nieduzy obcasik - wiekszy niz kaczuszka (3 cm) a mniejszy niz szpilka. Moj mial 5 cm. (chyba dokladnie 5,5 cm) Balsamy sie zmywaja a u mnie dodatkowo zle wygladaja no i barwia niemilosiernie. A uzywalam tylko balsamu do ciala na nogi! Cytat:
Kwiatek - zywy oczywiscie! The rock - welon z kwiatami sie nie wyklucza. Choc podobaja mi sie tez woalki. Popatrz na zdjecia z zeszlego roku! Ja mialam jeszcze ozdoby we wlosach ale delikatne - takie perelki. Na zdjeciach widac moje buty a takze uczesanie. W tym koku byl wpiety welon a z boku grzebyk z kwiatami. Po zdjeciu welonu o polnocy byly kwiaty i te male perelki wtedy widoczne.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
Ja to raczej welon sobie włoże we włosy i jakiś żywy kwiatek też pewnie, bo to całkiem fajnie wygląda, po oczepinach, gdy welonu już nie ma. W końcu to jedyny dzień kiedy można mieć różne rzeczy na sobie, których normalnie sie nie nosi
![]() ![]()
![]() |
#1109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie ja chcę welon i kwiaty, tylko zastanawia mnie czy takie żywe wytrzymają przez całą noc, no i oczywiście jakie? Nie mam zielonego pojęcia o tym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szpilki sa piękne, chociaż platformy są czasem wygodniejsze niż zwykłe obcasy. A kwiat do włosów zamawia się raczej w kwiaciarni, razem z bukietami i butonierką, tak mi się wydaje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.