|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Ja Was od kilku dni podczytuje.. więc może tez się ujawnię
![]() Jestem Pmką sierpniowa - ślub 20 sierpnia ![]() Xl- bo rozmiar hmm tak 44/46 więc witam Was wszytskie serdecznie
|
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy kolejną XL bardzo nam jest miło, że nas przybywa ![]() Opowiadaj co masz już załatwione, pokazuj suknie, buty, fryzurę, makijaż i inne takie ![]() Jednym słowem, chwal się
|
|
|
|
#1595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i czuj się jak u siebie
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. ja mam 20 sierpnia dwa wesela
|
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie !!!
Cytat:
![]() ZAŁATWIONE : * data i godzina w kościele * sala * zespół * fotograf * kamerzysta * makijażystka * wstępnie fryzjer * omówione zabiegi kosmetyczne * świadkowie wybrani i powiadomieni * zakupiona wódka * samochód * zamówiona moja sukienka * kupiony biustonosz + pończochy * upatrzone i zamówione buty ( będą za 2 tyg) * zrobiona ponad połowa zaproszeń * kilka rozdanych zaproszeń * Zakupione lampiony * zakupione tuby strzelające * zamówiony barman * wybrana cukiernia, zamówiony stelaz pod tort i wybrana wstępnie dekoracja tortu * ustalona lista piosenke na 1szy taniec * zaliczone nauki przedmałżeńskie + dzień skupienia * odbyte 3 spotkania w poradni * ubrana Mama i Babcia * atrakcje na oczepiny * podziękowania dla rodziców ( w 2/3) * długopis do księgi gości * mamy zloto na obrączki * zapoznanie rodziców - w sobote rewizyta ![]() * sukienka na ewentualne poprawiny DO ZAŁATWIENIA : * cały strój Pana Młodego + fryzjer * obrączki * biżuteria i dodatki moje ( welon, bolerko) * próbny makijaż i fryzura * USC, protokół * akty chrztu * dekoracja samochodu ( tablice rejestracyjne) * dekoracja stołów * księga gości * winietki * niezbędnik PM * Paznokcie * podróz poślubna * wieczory kawalerski/ panieński * transport dla gości * strój Taty Dziadzi Teściów ( pisze to bo ja to taka rodzinna stylistka:P) * kurs tańca * sesja narzeczeńska ( za tydz) * florystka * fontanna czekoladowa * opalenizna * omówienie spraw ze znajomym księdzem sukienki nie pokazałam jeszcze na wizażu - bo mogłabym się dostać w niepowolane hmm oczy :P wiec na razie musicie mi wybaczyć. zdradze tylko ze to cymbeline i ze przyleci dopiero pod koniec lipca wiec mam troche stresu. Madzia widze że Ty z Lublina ale moim gościem chyba nie jestes :P?
|
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
margolka1986 raczej nie jestem na Twojej liscie gości
|
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
madzia_g - jak tam walka z kg?
|
|
|
|
#1601 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Jak idą wasze przygotowania ślubne??
Mi trochę ich brakuje, tego zamętu przedślubnego
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
Już się trochę uspokoiłam, byliśmy w sobotę z TŻ w salonie i mnie tam jeszcze obmierzyły, czy aby się nic nie zmieniło no i kobieta powiedziała, że w tym tyg. zadzwoni do mnie, żeby przyjechać na przymiarkę.
Dostałam jeszcze kawałek materiału, żeby dobrać odpowiedni kolor kwiatów w bukiecie. Jubiler też ma w tym tyg dzwonić. Mam nadzieję, że to wszystko już ruszy, bo mało czasu zostało
|
|
|
#1603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za postępy i uspokojenie nerwów Ogólnie im bliżej ślubu tym więcej spraw się załatwia. Tak na dobrą sprawę ostatnie 3 tygodnie były bardzo zajmujące, a to przymiarki, a to próbne, a to omawianie dekoracji sali i w ogóle menu, ogółem full spraw załatwiasz w tym okresie Mi jeszcze doszła opieka nad córką i tu już musiałam kombinować tak, żeby mieć z kim ją zostawić Ale ślub i wesele warte były tego zamieszania
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Hmm nie dodało mi zdjęć małej, załączam jeszcze raz, moja fryzura, mojej siostrzenicy, świadkowej i moja córeczka, latała po całym kościele jak nawiedzona, widziałam kilka razy kątem oka jak już leciała do nas, ale na szczęście w porę ją łapali
|
|
#1605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak pięknie te buty wyeksponowane są. Pięknie to wygląda. I te specyficzne drzewa, skądś je znam... A młoda jaka zadowolona Aż przyjemnie się patrzy na to wszystko.Dobrze Ewooszca, że dowiedziałaś się co i jak i jesteś spokojniejsza ![]() A co do przygotowań to u mnie wszystko jakoś stoi. W dodatku dopadł mnie jakiś dupny nastrój
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
marnie ;/ tzn do swiat bylo OK ale od swiat przytylam to co stracilam
a podpisu zapomnialam zmienic ;pRoougee bardzo ladne zdjecia dotaa tez mam baznadziejny nastroj ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a co te drzewa takie dziwne ślicznie wyglądaliście, masz piękną córcie gratulacje.Podobną fryzurę do Twojej miałam i ja zrobioną na ślub siostry, tak strasznie miałam wylakierowane te loki, że długo mi się trzymały, ale jakoś tak nie bardzo w niej się czułam. Na swój ślub chyba wezmę coś innego
|
|
|
|
#1608 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zdjęcia były robione w Krzywym Lesie w Pniewie, niedaleko Gryfina ![]() Cytat:
A jaką masz dietę??? Ja swoją skończyłam, ale chyba znowu muszę zacząć dietkę ![]() Cytat:
mi się w sumie krótko trzymały bo fryzurę rozwaliłam zaraz po powrocie do wesela i na poprawiny je rozczesałam i podpięłam je tylko
|
|
|
#1609 |
|
Raczkowanie
|
Roougee a jaki miałaś bukiet? Z jakich kwiatów?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Goździki, frezja, jaskry i jakieś zielone paskudztwo.
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
śliczny, delikatne kolorki, nie za duży, bardzo ładny
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Takie pytanie mam, bo przyszło mi do głowy, czy świadek(drużba) też ma przypięty kwiatek do butonierki czy nie musi mieć, bo jakoś tak nie kojarzę?
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Spotkałam sie na kilku ślubach z tym że świadkowa przypina świadkowi kwiatek do butonierki. Więc może mieć.
|
|
#1613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale generalnie te zielone strasznie delikatne było i mi się sypało. W kwiaciarni pytała kobietka czy dla świadka też robić butonierkę, ale nie chciałam, jakoś nigdy nie widziałam kwiatów u świadka. Hahaha pudelek Jak zobaczyłam siostrę w tej fryzurze to śmiałam się jak głupia ![]() A teraz tak z innej beczki: idę do pracy!!! jedyny minus to to że nocna zmiana... Ale mam nadzieję, że mi się uda Trzymajcie kciuki
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() Prosze jak sie wszystko układa po slubie
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
Na początek 1400zł netto, później ma być jakaś podwyżka, ale nie wiem ile. Wytrzymam miesiąc to zostanę tam
|
|
#1618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję pracy na pewno będzie wszystko dobrze![]() ![]() Roougee ile Twoja córka ma latek?
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
27 maja skończy 18 miesięcy
|
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
To już fajna dziewczynka
![]() Pytanie do tych co już są po ślubie ile wcześniej zamawiałyście bukiety?Ja chyba już powinna iść, ale tak mi się nie chce, że nie wiem, chyba przez tą pogodę na nic nie mam ochoty.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

za postępy i uspokojenie nerwów
a podpisu zapomnialam zmienic ;p
ślicznie wyglądaliście, masz piękną córcie