|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Szukam jakiejś ładnej, nie świecącej się, wyszczuplającej i mało fikuśnej sukienki
|
|
#2042 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
serdecznie dziękuję za życzenia ślub i wesele były wspaniałe, to rzeczywiście najpiękniejszy dzień w moim życiu. Oczywiście nie obeszło się bez drobnych wpadek, ale przynajmniej było wesoło Jutro plener, a w czwartek jedziemy w naszą podróż poślubną. Wieczorkiem postaram się napisać więcej i wkleić jakieś zdjęcie, chociaż narazie jestem jeszcze strasznie zakręcona ![]() Pozdrawiam serdecznie Ania |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje!!!
|
|
|
#2044 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czekam na zdjęcia
|
|
|
#2047 |
|
Zadomowienie
|
Co tu taka cisza??? Nie ma już żadnych XL PMek??
|
|
#2048 |
|
Wtajemniczenie
|
sa sa
ja mam slub za prawie rok jestem teraz na etapie szukania zaproszen moim koloem przewodnim bedzie ciemny roz |
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My czekamy na zdjęcia i powinny niedługo być
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam wam kilka fot z naszego dnia
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
I plenerowe
|
|
#2052 |
|
BAN stały
|
To zdjęcie mnie uwiodło
Mieliście naprawdę dobrego fotografa! Pięknie wyglądaliście
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotografa mieliśmy najcudowniejszego na świecie Aga Mandal jest wspaniałą dziewczyna z duszą artystki zakochana jestem w jej zdjęciach od ładnych kilku lat i wiem, że to był najlepszy wybór jeśli chodzi o zdjęcia
|
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
przesliczne zdjecia!!! motyw fioletu super wyglada
ja tez planuje wlasnie dodatki kolorowe tyk jak Ty tylko fuksja i tez boaaaaa mam juz kupione hehe swietnie naprawde pomysly!! nie widac wogole ze jestes xl-ka
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Miałaś przepięknie zrobione oko
A te zdjęcia w wodzie... ![]() :s lina:hmm... z której strony Ty jesteś tą XL?? Edytowane przez iwoncia8 Czas edycji: 2011-09-09 o 20:34 |
|
|
|
|
#2056 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
the rock - swietne fotki
|
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I jestem xlka z waga 80 kg więc nie wyganiac mnie ![]() Ale miło, że nie widać ![]() Uwielbiam fiolet i jestem bardzo zadowolona z tych akcentów ![]() Zdjęcia Agi sa piękne ale i świetny makijaż Ani Oramus się do tego przyczynił Dziewczyny razem to duet idealny
Bo to JA jestem najważniejsza ! ! ! regeneruję włosy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2011-09-10 o 02:03 |
||
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
the rock - ja co prawda xlką nie jestem, ale ciesze się, że tu zajrzałam, bo zobaczyłam Twoje zdjęcia - wyglądasz po prostu przecudownie. Jak dla mnie to jedna z najlepszych ślubnych stylizacji na całym wizażu. Pięknie wszystko do Ciebie pasowało - i sukienka i fruzura śliczna, makijąż. Jakbym była chłopakiem to bym się w Tobei zakochała
A to zdjęcie z wałkami na głowie jest świetne I ogólnie fotograf pierwsza klasa!
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() STRASZNIE CI DZIĘKUJE ZA TAK MIŁE SŁOWA ![]() Bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają, bo i ja jestem zachwycona ![]() Dzięki jeszcze raz
|
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
the rock zdjęcia piękne
![]() Nam fotograf też proponował skok do wody, ale do rzeki, ja nie umiem pływać więc propozycja nie na miejscu ![]() Cudnie wyglądałaś, na plenerze w inaczej ułożonych włosach wyglądałaś jakoś moim zdaniem lepiej, albo dlatego, że można było porównać Ciebie Jednak i tak świetnie wyglądałaś![]()
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia suszyła się 2 dni w altance na dworze ale to był ten straaaasznie gorący tydzień wiec nie było problemu![]() My zdjęcia robiliśmy w nie bardzo głębokim basenie ![]() Nie byłam przekonana co do fryzurki na plenerze więc tym bardziej mi miło że się podobała ![]() Dzięki
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne, przecudowne zdjęcia *.* zakochałam się w nich <33 uwielbiam oglądać zdjęcia ze ślubu, szczególnie plenery i Twoje są chyba najładniejsze, jakie widziałam do tej pory
chce tego fotografa xDD w ogóle ślicznie wyglądałaś i ja odzyskuje nadzieję, że jako xl'ka też będę wyglądać ładnie w sukni ślubnej xD bo na razie jestem załamana ;ca plener robiliście w tym samym dniu co ślub był czy kilka dni po? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno bedziesz wygladała pięknie ![]() Ja też miałam obawy na etapie powstawania sukni ![]() Plener robiliśmy półtora tygodnia po ślubie
|
|
|
#2065 |
|
Wtajemniczenie
|
the rock, zdjęcia są świetne! Gratuluję dobrego fotografa i zazdroszczę pleneru w wodzie
Ja nie przepadam co prawda za fioletem, ale podoba mi się bardzo, ze wszystko miałaś tak idealnie dopasowane pod względem koloru Najbardziej podoba mi się fryzurka ślubna, bo sama miałam bardzo podobną
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdy ma taki kolor za którym nie przepada - ja np nie znosze bordowego
|
|
|
#2067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zajrzałam z ciekawości na stronę Twojej fotografki. Czy możesz mi napisać, jeśli to nie jest tajemnicą, ile Cię wyniosła przyjemność zatrudnienia pani Agi? Mi już się niestety nie przyda, ale moja przyjaciółka planuje ślub i może mogłabym jej podsunąć stronkę p. Agi |
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za zdjęcia z przygotowań, ślubu, wesela i plener w innym dniu zapłaciliśmy 4.5 tyś. Wiem, że to sporo ale nie żałuje ani jednej złotówki
|
|
|
#2069 |
|
Wtajemniczenie
|
To cennik bardzo podobny do mojego fotografa
My za przygotowania, ślub, wesele do 22.30 i plener w innym dniu płaciliśmy 4 100. A co klient dostaje? Chodzi mi o zdjęcia, album, prezentację itp. |
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłam ci na PW całą oferte. Może się zmieniła, bo podpisywaliśmy umowe w maju 2010.
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.