|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
mam wielką niepewność i chyba potrzebuję, żeby ktoś potwierdził moje przypuszczenia. otóż postanowiłam odstawić tabletki, dostałam okres z odstawienia i dwa dni po końcu tegoż okresu pękła nam gumka, tylko w dość nietypowym momencie. stało się to przed penetracją, jednak już tak jakby trochę we mnie.
niestety przed dalszym seksem nie powycierałam się ani nie umyłam [tak na wszelki wypadek] i teraz targają mną wątpliwości.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Przyczajenie
|
Czy to moze byc ciaza ??
Moja dziewczyna ma okres zawsze pod koniec miesiaca . Od kilku dni zauwazyla dziwny sluz koloru brazowego wydzielajacy sie z pochwy. zauwazyla to okolo trzech dni po stosunku . a dzisiaj boli ja brzuch i jest jej niedobrze . moze byc w ciazy czy to jest jakas inna przyczyna ?? prosze o normalne odpowiedzi . Z gory dziekuje .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
BAN stały
|
Dot.: Czy to moze byc ciaza ??
1) jesli wspolzyliscie bez zabezpieczenia, badz zabezpieczenie zawiodlo to moze byc w ciazy (na to jest awaryjna pigulka po do 72h)
2) tak szybko nie ma objawow ciazowych (chyba ze wczesniej zaszla) 3) skoro mowisz ze ma miesieczke pod koniec miesiaca to zabarwiony sluz, plamienie moze oznaczac np owulacje (chyba ze jakis stan zapalny, podobniez nadzerka daje takie objawy) ? 4) nieprzyjemne skutki dodatkowe moga byc np po zjedzeniu czegos, zatrucie itp jesli obawiacie sie ciazy to zostaje wam test w dniu spodziewanej miesiaczki (nie wczesniej niz 14 dni) (albo sikany albo z krwi) Edytowane przez agusiamyszka Czas edycji: 2010-05-16 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Eeehhh.... najważniejsze... bo wiesz... jakby Ci to powiedzieć... dzieci nie biorą się z kapusty... bocian nie przynosi... Biorą się z seksu bez zabezpieczenia.... Więc jeśli zdanie powyżej Twojej dziewczyny dotyczy... to gratuluję przyszłemu tatusiowi ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Mam pytanie 13 maja powinnam dostać okres i nie dostałam dzisiaj zrobiłam rano test ciążowy prawie od razu wyszła druga kreska. Po jakim czasie powinnam ponownie zrobić test żeby się upewnić?(test z krwi nie wchodzi w grę) Dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Konto usunięte
|
ciąża nie boli jak na moje rozeznanie
31 - 14 = 17 dzisiaj 16 już wie, że jest w ciąży ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Plamienie implantacyjne, gratuluję, jesteś ojcem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3878 |
Przyczajenie
|
Kochalismy sie z zabezpieczeniem byla to prezerwatywa a najwazniesze to jest tez to ze nigdy nie robie tego w niej tylko zawsze na zewnatrz dla wiekszego bezpieczenstwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Przyczajenie
|
Cos nie tak z Toba ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
A z tobą w porządku?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3882 |
Przyczajenie
|
jak najbardziej . chce sie dowiedziec a tu od razu tragedia .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Przyczajenie
|
nie kazdy jest uzdolniony tak jak Ty .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
Ale większość przed rozpoczęciem współzycia dowiaduje się takich rzeczy, np. o płynie ejakulacyjnym. Jako facet powinieneś wiedzieć o takich rzeczach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Raczkowanie
|
Skoro wyszły Ci dwie kreski to sprawa jasna ale dla pewności możesz powtórzyć test następnego dnia albo za parę dni najlepiej z pierwszego porannego siusiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
matko mnie to zawsze cos musi sie przydarzyc, ja to jakas pechowa jestem!
![]() Obudzilam sie rankiem z moim Tz-em i poprzytulalismy sie z 10, max 15 minut a on potem we mnie wszedl... czy jest jakies prawdopodobienstwo, ze jakies plyny podczas nocy wydostaly sie z Niego i potem nad rankiem mogly sie przedostac do mnie? uprzedzam, ze zadnych zmaz(ów) nocnych nie ma.
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-05-16 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Przecież on napisał o prezerwatywie. Czyli gumka + stos. przerywany, ja nie widzę możliwości ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
BAN stały
|
ja stosuje od roku gumke + full i w ciaze nie zaszlam, to maja zajsc w ciaze przy "zabawie z gumka"?
to dopiero niesprawiedliwosc... i to na nasza korzysc; obustronny orgazm i brak ciazy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam pytanie. Muszę się poradzić, gdyż nigdy nie miałam takiej sytuacji. Otóż 6 dni temu spałam ze swoim tż ( bez zabezpieczenia ale tż uważał). Za kilka dni miałam dostać okres. 4 dni temu znów spaliśmy ze sobą, sytuacja tak jak poprzednio- ,,na wyczucie''
![]() ![]() ![]()
,,Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić'' ![]() Edytowane przez Hefrena Czas edycji: 2010-05-16 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Raczkowanie
|
czasami zdarza sie ze kobiety maja plamienie/krwawienie na poczatku....jesli sie nie zabezpieczaliscie to zawsze jest szansa na ciaze...nawet jesli nie doszlo do pelnego wytrysku wczesniej moglo uwolnic sie troszke plynu....ale dostalas okres, wiec to jest pocieszenie w jakims stopniu, mysle ze jednak nie bedziesz w ciazy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3893 |
Raczkowanie
|
trzymam zatem kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Przyczajenie
|
Nie jest w ciąży, nie panikujcie, przez stres i taką panikę okres może jej się opóźnić i wtedy dopiero zaczną się Wam jazdy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez podbijam swoje pytanie
![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Raczkowanie
|
fiska, no tak jak pisalam zawsze jest szansa ze jakis nawet najmniejszy plyn sie wydostanie i na to sie nie ma wplywu nawet jak sie uwaza, ... to nie wlasciwy wytrysk....ale miejmy nadzieje, ze nic nie bedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
kurcze, ale my tak uwazamy! ja piernicze..czyli prawdopodobienstwo jest male? bo juz nie wiem czy isc po tabletki 'po' czy sie wstrzymac. Dodam ze okres skonczyl mi sie tydzień temu w piątek/sobotę.
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-05-16 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Raczkowanie
|
ja rozumiem, ze uwazacie, tylko ze stosunek przerywany to naprawde troche glupie w tych czasach
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- a zeby Ci powiedziec czy mialas wtedy dni plodne czy nie to musialabym znac Twoja dlugosc cyklu ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- no i pierwszy dzien miesiaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
pierwszy dzien miesiaczki byl 4.05
ostatnio mialam 8.04 (czli 27 dni) Teraz mam ciągnący się śluz. to nie był typowy stosunek przerywany po prostu chcial we mnie na chwile wejsc, ale nie do momentu wzburzenia, chcielsmy normalnie zalozyc prezerwatywe (no ale to nie uspr). A lekarza naprawde chce uniknąc... ![]() Tz mowil ze byl suchy, poza tym minelo te 15 minut zanim we mnie wszedł.
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2010-05-16 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.