![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy,balsamy,kremy - pachnąco zapraszam!!
Tak!
Jestem nadal chetna na wymiankę miniaturki perfum Voile de Ambre na żel YR. Może znajdziesz cos jeszcze za emulsje Loreal? Poza watkiem mam np. Regulujący tonik Soja i Trawa Cytrynowa Avon 125 ml zostało około 70% i Mleczko ziołowe nawilżająco-oczyszczające 2w1 (lukrecja i szałwia)Fitomed (z kosmetyki naturalnej) 150 ml, użyte dosłownie 2 razy
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
cos za balsam neutrogeny(ewentualnie jesli nic nie znajdziesz pisz co by cie interesowalo, mam sporo kosmetykow poza watkiem, lecz nie mam czasu ich wystawic) pozdrawiam
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za Gucci i balsamy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w mioch kramikach za YR balsam waniliowy 400 ml - nowy i YR kredka do oczu kolor 07 bleu pacifique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
figg - niestety w wątku nic nie znalazłam, szukam jakiegoś demakijażu do oczu np. różany bielendy.
zielona - interesuja mnie te kremy z YR ![]() anitka - niestety nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam.Napisz dokładniej co możesz oddać za co.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Wąchałam kiedyś w Sephorze(nie jestem pewna czy ten) ale był w kwadratowej buteleczce,chyba że to jakaś inna wersja?
Jest może jego opis w KWC?Z balsamów chętnie wypróbowałabym ten z Sephory i lub Neutrogeny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
http://www.osmoz.com/encyclo/marques...RFUM&LANGUE=enznalazłam na osmoz ,tak wygląda a pachnie mocno kwiatowo :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Oj,to z perfum zrezygnuję.Za tylko krem nawilżający(bez tego pod oczy) któreś balsamy mogłabyś oddać?Interesują mnie w takiej kolejności:Sephora,Neutro gena,YR.Może coś jeszcze innego dobrałabyś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie ?
![]() Interesuję mnie balsam neutrogena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Zielona - ta ja raczej na razie też zrezygnuję bo taki krem do odwodnionej cery nie jest mi na razie pilnie potrzebny, dzięki.
rose bakara - niestety nic nie znalazłam, dzieki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
OK!
To w takim razie finalizujemy wymiankę na privie! PA!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
ragutko bielendy nie mam (nie uzywam), ale do demakijazu moge ci zaproponowac Płyn do demakijażu oczu z ekstraktem warzywnym ASTOR (poj. 125ml), co ty na to?
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
ok, to czekam. mam nadzieje ze go gdzies znajdziesz, bo nie wiem czy to mozna bylo kupic czy dostawalo sie gratis przy czyms (dostalam go w grudniu od cioci)
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcialabym miec pewnosc. Ja bylabym zainteresowana kredka i pedzelkami oraz gdyby mozna bylo to jeszcze tym plynem do kapieli do maja tego roku z Avene. Co ty na to? Gdyby ci pasowalo to czekam na adres na pw i jutro wysylam ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Paprak - Anetko proszę bardzo Avene jest twoje a z neutrogeny to myślałam o tym do mycia twarzy ale jak jeszcze coś wypatrzysz to i piling mogę zgarnąć - taka hurtowa wymiana.
mam taki ładny cien lumnelle YR kolor niby fiolet ale na powiece daje bardzo ładny taki tylko odcień z połyskiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak chcesz oba to ok, zaraz zerkne sobie cos dobrac a jesli nic nie wybiore to ten cien bedzie ok ![]() co ty na to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze raz ja
![]() to chetnie wzielabym pedzelki, kredke bleu pacifique, avene fioletowy cien YR i mam chec jeszcze wyprobowac sephora body o konsystencji musu. Co moge zaoferowac w zamian to to co chcialas czyli, pumpkin pie paradise balsam, neutrogena acne mark fading peel, neutrogena body scrub, skinoren, no i moglabym oddac ci niecala polowe neutrogeny żelu do mycia twarzy na co dzien, tylko nie wiem jak to zapakowac bo to opakowanie z pompka a bez zadnych zakretek. ale mozliwe, ze udaloby mi sie to jakos zapakowac. Tak to wyglada: http://www.drugstore.com/qxp16558_33...gena_oil_free/ pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
A to faktycznie nie zauważyłam ,że ten drugi jest do ciała a tego typu pilingu to jeszcze mam zapas, własciwie do mycia twarzy to też zapasy posiadam , to może wezme ten zestaw do twarzy neutrogeny co miałas w watku a sephorę bym oddała chetnie ale gdybys m może miała jakis mocniejszy filtr do twarzy na zbyciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok to w takim razie interesuja ciebie: pumpkin pie paradise balsam, neutrogena acne mark fading peel, skinoren a mnie pedzelki, kredka, avene i moze ten cien fioletowy Niestety nie posiadam zadnego mocnego filtra, ja mam dosyc ciemna cere i korzystam maks z spf 15 - 20. Tak sie zastanawiam co jeszcze moglabym odnalezc ale to chyba tyle z tego co by cie moglo zainteresowac. Odkad pozbylam sie tradziku to i wiekszosci kosmetykow sie wyzbywam. Zamieniam wszystko przeciwtradzikowe na kosmetyki na pierwsze zmarszczki. ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
A co bys powiedziała jakbym za cień poprosiła o ten eyeliner? Wprawdzie jeszcze tego nie używałam nigdy ale troche mnie kusi spróbować ,chyba że Ty próbowałaś i malowanie tym to jakaś wyższa sztuka a ja makijażowo jestem mało rozgarnieta dosyć.
Tak czy siak piszę pw z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez w tych rzeczach jestem poczatkujaca i dla mnie zdecydowanie ciekla konturowka to wyzsza szkola jazdy. Nie bylam w stanie namalowac ani 1/4 kreski nie marzac calego oka. Ja nie mam zdolnosci manualnych i wszelkie precyzyjne prace nie sa dla mnie
![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-05-08 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.