![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: wesele-buty a rajstopy(?)
O błagam!!!!to jest jakiś niezły zabobon- z całym szacunkiem dla mądrości starszych ludzi!to jest tak mało istotna rzecz, że aż dziwnie,że ja tak rozpracowałyśmy! śmieszy mnie to!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
Czytam i sie przerazam....
Kobietki jesli ktos zaklada rajstopki i sandalki to tak jak ubrac faceta w czarny gajerek i biale skarpetki adidaski- RATUNKU. Chyba teraz juz kazda Pani reaguje na to ,,zjawisko" alergicznie. W naszym narodzie panuje dziwna tendencja, ze jak bez rajstopek to tak jakos......nie do konca ubrana. Bzdura. Jesli sezon pozwala to bez rajstopek (i w sandalkach) a jak nie to eleganckie szpileczki ![]() ![]() ![]() Ps. Chcialabym podzielic sie z Wami moim spostrzezeniem-ktore naprawde mnie ZASKOCZYLO. Otoz dwa tygodnie temu bylam z moim nazeczonym w Las Vegas na urlopiku (polecam)wiadomo tam zycie trwa dzien i noc. Wieczorem obowiazkowe wyjscie na impreze i coz widze: kobiety w sukienkach, ktore wiekszosc z nas nosi jako bluzki(koniecznie w zestawie ze spodniami ![]() Nie zrozumcie mnie zle-niechce u nas robic Ameryki, ale zobaczyc cos takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja albo zakładam sandałki bez rajstop albo zakryte buty (wyjątek- peep toe) i rajstopy.
Nie znoszę widoku - stopa w rajstopach + sandałki na cienkie paseczki ![]()
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Inna sprawa, że w ogóle nienawidzę rajstop i ostatni raz miałam na sobie to narzędzie tortur chyba na studniówce (a było to, ho, ho, ile lat temu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Inna sprawa, że w ogóle nienawidzę rajstop i ostatni raz miałam na sobie to narzędzie tortur chyba na studniówce (a było to, ho, ho, ile lat temu
![]() Szczerze nienawidze rajstop!!!Są one moim wrogiem publicznym nr jeden.Moja nienawiśc jest tak wielka,że kiedys zdarłam z mojej przyjaciółki parę"obciskaczy"-/jak ja to mówię/, bo az fizycznie bolał mnie ich widok (to byly takie z bardzo duza ilościa laycry) Rajstopom proszę powiedzmy NIE!!!!!!!!!!!!Lub załużmy jakis klub- prosze o propozycję z nazwa dla tego stowarzysze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Jakby był klub, to ja się dopisuję
![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Jak ktos koniecznie uwarza, ze rajstopy do sandalkow musza byc - to PROSZE tylko maksymalnie cienkie (~ 5den) bez szwy w kolorze skornym, ktorych pryktycznie nie widac.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Noga w rajstopie, ponczosze, wyglada lepiej i ladniej u kobiety niz bez. Dodaje blasku i piekna nogom, nie zawsze zdrowym. Cieszcie sie ze w ogole wynaleziono rajstopy ktore moga przyretuszowac wasze wady nog, a to nieogolone, a to poobijane, a to pogryzione przez komary, a to pozdzierane, a to pokaleczone maszynkami...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.