![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moge do nich zalozyc rajstopy?
ojej
![]() goła stopa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny! Zastosuje sie do Waszych rad
![]()
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W kozakach ma być na tej studniówce? Do wieczorowej sukienki... Mi się wydaje, że buty świetne na studniówkę ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Mozna kupić rajstopy bez szwów. Według mnie bez rajstop jakos tak nieelegancko, ale to tylko moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgodzic
![]() Buty jak najbardziej na studniówkę. U mnie dziewczyny przychodziły w zakrytych butach i potem je przebierały. Trudno w takich butach przejść nawet kawałej jak jest śnieg ![]() Buty super i według mnie jak najbardziej na studniówkę. Ja bym postawiła na cieliste rajstopy bez wzorków.
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
goła stopa najlepiej
albo czarne pończochy z grubym szwem w styłu. Idealne do takich butków. Kiedyś widziałąm na pewnej dziewczynie, taki szew w tyle jak za starych czasów. Nadała butom wymiar ponadczasowy. Fantastycznie o dziwo się prezetowała albo cieliste zupełnie bez szwa ![]() Buty prześliczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
side85: pończochy z czarnym szwem świetny pomysł. Wydaje mi sie wręcz idealny. Bardzo mi sie podoba jak kobieta ma wysokie obcasy i taki szew. Zawsze się obejrzę jak widze kobiete w takim zestawieniu
![]() ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
swietne na letnia garden party czy inna koktajlowke; wtedy by mogla pomyslec np. o bardzo cienkich rajstopach; a kto tu mowi o kozakach? buty z zakrytym czubkiem;
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Nie spadaja Ci te buty ze stop?Ktos tutaj sie wlasnie na takie cos skarzyl w identycznych butach... Sama mam buty z taka pietka i lataja jak klapki. Moim zdaniem kroj butow zupelnie nie na ta okazje wlasnie ze wzgledu na wygode... a bez rajstop na studniowke bym nie poszla.Poszukaj takich bez szwu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
ja też proponuje pończochy z czarnym szwem albo kabaretki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
a ja z innej beczki
![]() lili zrezygnuj z tych bucików!!!! wiem że są śliczne, na upartego znajdziesz pończochy bez szwów ale na 100 to one sie nie nadają o ![]() będą ci spadać w tańcu, a przecież nie będziesz siedzieć całą studniówkę. Ja w tamtym roku miałam buciki z odkrytą piętą na gumeczkę..porażka!! buty piękne, ale tak spadały że musialam je zdjąć i tanczyć bez. Nogi spuchły okropnie. Oczywiście pomijam fakt że na polonezie spadła mi gumka, zaplątała mi się w drugi but i nie mogłam zrobić kroku..na szczęscie to było w "tunelu" więc je szybciutko zdjełam i poprawiłam przed samym wyjściem. Ale dla własnego komfortu nie ryzykuj ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eeee tam bez przesady ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Buty są bardzo ładne, ale z rajstopami będą moim zdaniem wyglądały tragicznie. Nienawidzę takiego połączenia. To jak sandały i skarpety u mężczyzn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój TŻ tak jako kocha pończochy tak niezbyt mu sie podobają te ze szwem :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem najważniejsze jest pierwsze wejście. Póżniej jak 100 się rozkręci możesz szaleć bez butów i rajstop jak to robiła niejedna z nas (mimo że miałyśmy zakryte buciki) Jeżeli podobają Ci się i pasują do kreacji to nierezygnuj. W takich czy innych, pończochach czy kabaretkach i tak będzie niezapomniana impreza. Pozdrawiam i życze udanej studniówki. Wklej zdjęcia po imprezie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Buty są fantastyczne...
![]() Hmmm Bez rajstop na taka imprezę. Myślę, że nie wypada. Raczej załóż takie, w których nie ma szwów. Udanej imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
na swojej studniowce [juz rok mija..] mialam identyczny model buta, tylko kolor inny-moje byly zlote ;]za pierwszym razem mialam na sobie samonosne rajstopy bez szwow na palcach, lecz buty za bardzo sie w nich slizgaly i trudno bylo utrzymac rownowage przy polonezie.. zakladajac je po raz drugi zrezygnowalam z rajstop i wlozylam w buty takie zelowe poduszeczki z scholla- bylo idealnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Są specjalne rajstopki, które mają szew na pięcie a nie na palcach. Poszukaj takich np. w Venezii, Gattcie, jakichś dobrych 'rajstopianych
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mają rację, do odkrytych butów rajstopy lub pończochy takie co nie mają wzmocnienia na palcach
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie bede udzielac Ci rad bo dziewczyny juz wszystko napisaly, chcialam tylko powiedziec ze masz pieeeeekne buty!!! mozna wiedziec gdzie je kupilas i ile kosztowaly?
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Trudno powiedziec...ale wg mnie brak rajstop wyglada nieestetycznie - tak jak juz tu ktos wspomnial. W zasadzie to bal szkolny, wiec nic powaznego...to moze rzeczywiscie lepiej isc bez rajstop, mimo wszystko ja bym tak sie nie ubrala
![]() Buty bardzo ladne, ale malo praktyczne, wydaje mi sie, ze beda niewygodnie podczas tanca...no i w dodatku problem z rajstopami.
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Do takich ładnych odkrytych raczej nie.....
moze rajstopy w sprayu??ale sa troche drogie.poszukaj takivjh bez szwow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
na tak "elegancką" imprezę, bez rajstop naprawdę iśc nei wypada
![]() Ja proponuję także kabaretki.. Zwykłe 'opalone' ![]() Ale decyzja oczywiście należy do Ciebie, zawsze możesz te kabaretki (rajstopy) szybko sciągnąć ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Niestety obawiam sie ze kabaretki nie beda pasowac do mojej
![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
hej, nie przejmuj się tak, ubierz się tak jak chcesz i jak bedziesz się dobrze czuła. Czy Wy naprawdę myślicie że ktoś zwróci uwagę na to czy ona ma rajstopy czy nie - przecież to absurd. Nikt nie bedzie zwracał na to uwagi. Wszyscy na pewno będą komentować raczej kreacje - sukienki itp. Ja zawsze ubieram się tak jak chce a nie tak jak ktoś uważa za stosowne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Jakie rajstopy do..
No własnie mam problem i wierzę że mi doradzicie. Otóż mam czarne peep toe. z ktorych oczywiscie wystaje z przodu kawałek paluchów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie rajstopy do..
Na pewno jakieś bez mocnych szwów na palcach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie rajstopy do..
Ja bym rozważała dwa warianty:
- albo cieliste cieniutkie rajstopy bez wzmocnień na palcach - albo czarne, nieprzezroczyste (jakieś 40 den grubości) A wybór konkretnego wariantu zależy od tego, jaki (bardziej czy mniej elegancki) efekt chcesz uzyskać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.