|
|
#4831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne, cz. V :)
klada - efekty są już powalająco rewelacyjne
Mnie też się szybko w sumie prostują. My zakładałyśmy tego samego dnia z tym, że u mnie mniej widoczne są efekty trochę bo mi się jedynki cofają a reszta się wyciąga do przodu.Ale wczoraj usłyszałam, że juz widać u mnie kolosalną poprawę. I powiedział mi to kolega z którym widuję się niemal codziennie, więc komplement traktuję podwójnie. Zauważył mimo codziennego oglądania mojego smile'u
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
rudo-zielona my też tęsknimy
i ja też czasu nie mam.Ale staram się wpadać w KAŻDEJ wolnej chwili ;pNo i powinna na mszę dać. Tylko trzeba najpierw do kościoła chodzić,a w jej przypadku, to garniczy z cudem.Raz na 3 tygodnie pójdzie,to jest wielki suprajs. Oczywiście wtedy wszyscy wiedzą,że jej podpisów zabrakło do indeksu.(bierzmowanie i te sprawy).Bo gdyby nie to,że jest tak mocno przymocowana już dawno chodziłaby bez.
|
|
#4834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I dziekuje
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
Tzn prawie równo
Ja też jakoś w drugiej połowie marca. Ale w moich zębach dzieje się wg mnie kosmetyka...Twoje już się zrobiły piękne
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Rozeznanie
|
Aparatki z Krakowa! Czy byla ktoras z was http://www.twojortodonta.pl/index.html w tej klinice? Bardzo zalezy mi na opiniach. i powiedzcie mi tak to rozumiecie cennik. Chodzi mi sprawe zwiazana z wymiana łuków. Czyli góra i dol wyniosyby 200 zł?
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
rozgwiazda, wszystkiego !
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
rozgwiazda - 100 lat
ty stara dupo ty ![]() |
|
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
|
rozgwiazda sto lat sto lat;* niech żyje zyje nam
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
się musiała pochwalić
![]() Tam, najlepszego co by ci się zabki po ściągnięciu stałego nie poprzesuwały
|
|
#4842 |
|
Raczkowanie
|
hura, hura, hura! rozgwiazda urodzinki dzisiaj maa! ;D
Stooo lat, stooo lat )) a z wersji niestandardowej tooo prościuchnych ząbków!
|
|
#4843 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuję
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- dziękuję ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- dziękuję ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
i dziękuję ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- się naprodukowałam hihi ale wiecie.. super że jest to forum i Wy... naprawdę!!!!! nawet jak jest późno i nie ma co się robić to zawsze jest jeszcze forum
|
||
|
|
|
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego kochana
A ja mam dzisiaj taką swoją małą rocznicę ![]() - aparat na górze - 11 miesięcy, 10 dni - aparat na dole - 8 miesięcy
|
|
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
Życzonka urodzinowe choc spóźnione to szczere! Podłączam się do życzeń prostych ząbków i stałego efektu po zdjęciu. A 25 lat hmmm
piękny wiekDziewczynki, żegnam się z Wami na jakiś czas. Wyjeżdżam w góry(pierwszy wyjazd z aparacikiem - mam nadzieję, że nie zapuszczę ząbków, ale będzie ciężko bo szykuje się ekstremalna eskapada) Wypoczywajcie i produkujcie mniej, bo nie chcę wrócić i poł dnia siedzieć czytając zaległości.
|
|
|
#4846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
watpie zeby moi rodzice dali sie naciagac.. dobra ale koniec dyskusji na ten temat bo to do niczego nie prowadzi... "racja jest jak dupa - każdy ma swoją!"
|
|
|
|
#4847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko pozazdrościć! Udanego wypadu i pogody przede wszystkim!
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ząbki w retencji są w miarę. ALe już bym poprawiła kilka rzeczy, ale to póxniej sobie podszlifuję
Mam inny problem. 8mki dolne mi idą,. i to poza lukiem, napierają na zeby, wiec mnie bola wszytskie zeby, bralam juz antybiotyk, bo mi sie stan zapalny zrobil i mialam juz nacinane dziaslo. Wczoraj od orto dostalam skierowanie do chirurga szczekowego na usuniecie w trybie pilnym. Yeah. Po rpostu bol jest nie do zniesienia, aparatowy to pikus. |
|
|
|
|
#4849 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i ja to zawsze uważam, że każda rocznica jest super do obchodzenia jej hiih ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
i zazdroszczę wyjazdu.. bo ja mnie niestety czeka zamiast super weekendu majowego pisanie nieszczęsnej pracy.. wrrr.. no ale mam nadzieję, że chociaż jakiś grillek będzie.. mniam, mniam... |
||
|
|
|
|
#4850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej O klinice niestety nie mogę nic powiedzieć, ale cennik wymiana łuku 50 zł. czyli za dwa 100 zł skąd ci sie wzieło 200 zł?? Jak masz jakies watpliwości to najlepiej zadzwon i zapytaj.
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
a dzisiaj już mój dzień o 13 bede miala aparacik;d zdecydowalam sie na tego Damona;p nie wiem czy dobrze:P zobaczymy a wy dziewczyny 3majcie kciuki;]
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak sie zdecydowałaś to już dobrze
|
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
rozgwiazda, dzieki za wsparcie:P no ja za 10 min wyjeżdzam bo moje miasto całe rozkopane i nie wiem jak ja się przebije przez te korki:P a co do aparatu jeszcze zapytam orto, ale chyba zaloze jednak ten drozszy niech ja strace najwyzej na dole założe zwykły metaloy:P a teraz lece
odezwe się po powrocie do domu
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Konto usunięte
|
Umieram.
Właśnie wróciłam z wyrywania. Prawa górna czwórka i prawa dolna szóstka, martwa. 15 męczyły się z czwórką ale to było w miarę ok. Czułam jak mi kiwają zębem ale samego wyjęcia nic a nic. Za to ta szóstka... o esssu! Trzeba było ją przeciąć na pół bo inaczej mogłaby się wykruszyć tylko. A i tak 20min nad nią siedziały. Biedna ta co mi wyrywała, ręka ją pewnie boli jak nie wiem... A teraz umieram. Serio. Tak mnie żuchwa nap... boli, że ja już chyba wolę okres mieć. A jak mówię, że wolę okres to jest COŚ, uwierzcie. Ale w sumie nic dziwnego, okazało się, że zrosła mi się ta szóstka z siódemką, czego na RTG nie było widać no i nie chciała mnie opuścić. No i było szyte oczywiście. Lubią mnie te moje zęby, oj lubią... Nie piszę tego żeby kogoś straszyć tylko żeby się podzielić bólem bo wtedy mi lepiej I tak sobie właśnie pomyślałam, że jak to przetrwam to może sobie boleć ten aparat ile mu się podoba. Już nic mnie nie pokona. HA! |
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Konto usunięte
|
Ło jezu, aż z wrażenia nie zauważyłam!
Ode mnie też wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#4857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DD Także jako przyszła aparatka licze na relacje z zakładania i pierwsze wrazenia ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- 1000days trzymaj się taaam nam!
- Człowiek może zawrócić, jeśli się boi. - Nie w połowie wędrówki. Aparatka! 13.06.2009 Edytowane przez bastylianka Czas edycji: 2009-04-30 o 14:37 |
|
|
|
|
|
#4858 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to rzeczywiście.. stara dupa z Ciebie hiih![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
oczywiście moje urodziny to pikuś przy wyrywaniu zęba!! więc zostaje mi tylko Cię podziwiać.. bo ja jak miałam wyrwać 5-kę to przeżywałam tydzień czasu hihi.. ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4859 |
|
BAN stały
|
A ja juz po wizycie (byla wczoraj) podkrecanie łuku i separacja na dole...boli jak jasna cholera (jak do tej pory to dla mnie najgorszy etap) buzia mi spuchla czuje ze mi goraco i glowa mnie boli...30 min jadlam banana mielac go jezykiem pozniej zalowalam ze jadlam bo bol doprowadzil mnie do lez w poniedzialek pierscienie ale teraz to dla mnie koszmar nie moglam sie skupic i zwolnilam sie do domu.. wygladam jak bym miala swinke..
|
|
|
|
|
#4860 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny możecie mi powiedzieć czy cena za aparat obejmuje już założenie aparatu i wizytę czy są jeszcze jakieś dodatkowe koszta??
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

i ja też czasu nie mam.Ale staram się wpadać w KAŻDEJ wolnej chwili ;p
fot0: #

i dziękuję 
No i nie przejmuj się wiekiem... co ja mam powiedzieć - jestem rok starsza
więc zostaje mi tylko Cię podziwiać.. bo ja jak miałam wyrwać 5-kę to przeżywałam tydzień czasu hihi..