![]() |
#1321 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rasowy=Rodowodowy
Cytat:
gunia niech przeklei te pytanie bo wychodziła przed szeregi a ja nie wiem nawet do którego pytania ponawiała prośbe o odpowiedz, wy wypowiadacie się tu ogólnie a ja odpowiadam na dziesiątki pytań i to każdemu z Was i niczego nie unikam, poprostu drażni mnie ton guni23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
Napisane przez pandzia76
![]() Jesteś jedyną z niewielu osób które na tym wątku która trafiła do mnie, nie zamierzałam już kryć swoich suń bo musiałabym szukać domów wśród ludzi których nie znam, Pandziu i bardzo się ciesze i trzymam za słowo,jeśli naprawdę trafiała dziewczyna do ciebie,to udowodnij to i napisz nam : Nie rozmnoże więcej zwierząt - i dotrzymaj słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez pandzia76 Czas edycji: 2009-11-03 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Człowieka należy oceniać nie po słowach, lecz po czynach. Teofrast " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytaj ze zrozumieniem co piszę powtórzę dla ciebie i czytaj uważnie ze zrozumieniem ... moje koty na wystawach sa grzeczne i miłe a później podałam przykłady innych kotów, że nawet potulne ragdole potrafią złapać zębami sedziego, persy tez nie grzeszą cierpliwością i że są hodowcy lub/i właściciele kotów źle znoszacych wystawy i podaja im odpwoiednie preparaty aby były nazwijamy to w kazdej sytuacji "szczęśliwe" nie życze sobie abyś przeistaczała to co napisałam - wredna kłamczucho ja mam kocury to raczej dzieci nie rodzą ![]() przeciez można "olać" kociaka i niech grycie ręcę, meble, drapie meble itd - nad zwierzetami się "pracuje" cały czas TY WYKWALIFIKOWANY PSEUDUCHU apropo wystaw na kazdej wystawie mam pochwały od sędziów za przygotowanie białego futra pare prób aby kot przyzwyczaił sie do pozycji wystawowej to robi sie systematycznie; myslisz, że jak zrobisz kotu przerwę np. rok to on po takiej przerwie chetnie będzie wytrzymywał jakiś czas w pozycji wystawowej - zero wiesz i tyle; ale co pseuduch może wiedziec te parę prób jak Ty to opisałaś to potem jest dla kota dyskwalifikacja, kot wije sie i syczy na rękach; poczytaj fora hodolwane (o ile Tam ciebie nikt nie zablokuje) moje koty zawsze pieknie sie prezentują i zawsze sa spokojne bez wspomagaczy potem tacy znawcy jak pandzia loguja się np. na miau.pl i proszą o pomoc bo coś dzieje się z kotem, bo kociaki umierają bo.... a przyparte do muru (jaka hodowla itd) cos pościemniają i w końcu milkna na forum Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2009-11-03 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Pandziu i co na słowach tylko się skończyło..?.twierdzisz ze trafiła do ciebie swoja wypowidzią ale co dalej ? tak napisać każdy umie a jakie posunięcie w tę stronę ?
widzę że z wsyztskimi chetnie dyskutujesz a mi juz na dwa posty nie odpowiedziałaś,wiem ze tu ,,walą '' wszyscy do ciebie ale widze ze tam gdzie nie masz juz racji albo nie wiesz co powiedziec jest taka krepujaca cisza.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chciałam wytykać Ci błędów ale przypomnij sobie swoje słowa do mojej osoby, kłamczucha ..... nie będe cytowała wszystkich Twoich wyrażeń, sama zapewne pamiętasz swoje wypowiedzi. Nota bene co w Twoje angielskiej klawiaturze robi litera "ó" cytuję posłóze ![]() A skoro tak lubisz cytaty ze swojej ulubionej lektury to też Ci jeden przytocze; Spokojne słowa mędrców więcej znaczą niż krzyk panującego wśród głupców. Biblię trzeba czytać i wdrażać w życie nie Tylko do innych ale także do siebie. z Bogiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Rozeznanie
|
A mnie się raczej wydaje, że mój ton wypowiedzi nie jest na tyle odstraszający by unikać odpowiedzi na pytanie jakie zadałam. Problem w tym, że pewnie sama zapytana odpowiedzi na to pytanie nie zna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I TERAZ TAKA WIELKA PROŚBA DO CIEBIE JEŻELI UWAŻASZ ŻE KŁAMIE TO NAJPIERW MI TO UDOWODNIJ!!!! a na swoje słowa mam dowody że posiadam wiedze i doświadczenie,(skoro jesteś w światku kociarzy) wystarczy że zapytasz dr. wet. Pana Jarka M..... wieloletniego hodowce kotów i psów, który korzystał z usług mojego kocuro ze zdjęcia. LAIKU!!!!! Edytowane przez pandzia76 Czas edycji: 2009-11-03 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co możesz o mnie wiedzieć; dla mnie pseuduch to pseudcu nic nie wart i tyle Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2009-11-03 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ton Twój nie jest odstaszający raczej nie smaczny, mimo to się zmuszam żeby Cię nie pomijać za często, wybacz ale mam prawo do tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Pandzi głównym zajęciem jest pisanie na forum, a w przerwach opieka nad synkiem. To ciekawe kiedy czas znajduje dla tych biednych zwierzaków? Pandziu one też potrzebują uwagi i opieki, więc może zamiast dalej wygłaszać tu swoje herezje i pisać bajeczki idź się nimi zająć. Bo tak to ma się wrażenie, że one Ci są potrzebne tylko do rozmnażania i zarabiania, ewentualnie ozdoby... Przecież parę razy coś z tam z nimi "przećwiczysz" i po sprawie. Biedne zwierzaki....
![]() |
#1333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() MOŻE W KOŃCU MI COŚ UDOWODNISZ BO ZARZUCASZ MI KŁAMSTWA . i taka dobra rada: Z drogi obranej nigdy nie zawracaj, zawsze milcz, cierp, przebaczaj. A gdy cię żałość do serca wzbudzi, miej łzy dla Boga, a uśmiech dla ludzi. ![]() Pomimo tylu oszczerstw pod poim adresem staram się ludzi nie ranić Tobie też tego życze, choć dla takich ludzi jak Ty to nie lada wyzwanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Pandzi brakło argumentów to znowu uderza w emocjonalny ton
![]() Pandziu jakich oszczerstw? Że jesteś pseudohodowcą, to wiadomo (sama się przyznałaś że sprzedajesz bezpapierowce...ba, nawet się tym szczycisz, więc nazwanie Ciebie pseudohowcą powinno być dla Ciebie nobilitacją ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam artykuł Agaty Passent pt" Lew salonowy" ![]() "Matko Polko" przepełniona jadem i współczująca wszystkim istotom. ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znasz mnie więc nie pisz, że dla takich ludzi jak ja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przykład? rany, to ja tych przykładów podałam wiele wcześniej, wręcz prosiłam, żebyś wyjaśniła, bo kupy się niektóre rzeczy nie trzymały (jak chociażby w historyjce o pogryzieniu chłopaka przez psa), ale Ty pominęłaś to milczeniem.... Że tak sparafrazuje Ciebie - nie chce mi się po raz kolejny pisać tego samego, wróć do poprzednich postów. Znajdziesz ich aż nadto
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"polska język trudna język" mam lepszych doradców z Twoich porad nie musze korzystać, a jeżeli dla Ciebie stwierdzenie:cyt idź się nimi zająć to radzenie, to może nie potrafisz swojego zamysłu odpowiednio przekazać, bo dużo w nim tonu nakazującego. skoro zależy Ci na udowodnieniu mi kłamstw to powinnas jednak sobie ten trud zadać. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- wniosek z Twojej wypowiedzi cyt:" pseuduch to pseuduch nic nie wart......"pisząc o ludziach których tez kochana nie znasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
Pandziu, nie wyciągaj fragmencików z mojej wypowiedzi, napisałam "więc może", co nie jest trybem rozkazującym, doucz się jeszcze trochę jeśli chodzi o język polski
![]() Kłamstwa tutaj zostały Ci nie raz udowodnione, ani razu się do tego nie odniosłaś, a teraz jeszcze najeżdżasz i wymagasz, żeby specjalnie dla Ciebie się trudzić i powtarzać po raz kolejny to samo, bo Tobie się nie chciało i dalej nie chce czytać? Wybacz, za duże masz mniemanie o sobie. Trud sobie już zadałam, żeby to zrobić, łatwo to sprawdzić, tylko trzeba chcieć, a nie wymagać non stop od innych. Myślisz że ja mam czas, żeby grzebać za tym co już napisałam i ponownie Ci tutaj to pisać, bo Ty jesteś zbyt w sobie zadufana, żeby to zrobić? Ach i oświeć mnie, ale czy pisanie postów na forum, odpowiadanie na posty innych, czytanie, co inni napisali, nie wymaga siedzenia przy laptopie ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-11-03 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Pandziu, i jeszcze jedno, czy Ty czasem nie pisałaś nie dawno, że w pracy zajmujesz się wklepywaniem cyferek do tabelek i używasz głównie klawiatury numerycznej?
![]() Żeby nie być gołosłowny, załączam cytat, bo zaraz będzie że Pandzia nie wie czy tak pisała a szukać jej się nie chce, bo ona do wyższych celów stworzona ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-11-03 o 12:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
Odnoszę wrażenie, że jedyne, co Pandzia wie na pewno, to tylko tyle, że jest Pandzią...albo aż tyle...
Sądzę, że apelowanie do Pandzi o zaprzestanie produkowania zwierząt jest pozbawione sensu. Pandzia i tak zrobi swoje. Szkoda, że ludzi jej pokroju nie można zwyczajnie utylizować. Jestem natomiast przekonana, że wcześniej, czy później Pandzią zajmie się prokurator i US - pomimo głębokiego przekonania Pandzi, że jest nietykalna i że trudno znaleźć na nią haka... Kwestia czasu. Myślę, że powinniśmy zlekceważyć tę pandziną miernotę i skierować swoją energię, na uświadomienie osobom, które odwiedzą ten wątek, że zakup psa/kota z takich rozmnażalni, jest przyczynianiem się do późniejszego nieszczęścia tych zwierząt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez pandzia76 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
a czy urlop to czasem nie przerwa w pracy, a nie rezygnowanie z niej? I może zaraz mi jeszcze powiesz, że na tym urlopie to od 20 lat jesteś, bo tyle się zwierzętami zajmujesz
![]() Dobra dziewczyny, ja przestaje karmić trolla, pandzia już się tak skompromitowała, że trzeba by mieć nie wiem jakie klapki na oczach, żeby uważać, że to osoba wiarygodna i brać na serio co ona wypisuje. Pisz sobie pandziu dalej swoje brednie, poczytam sobie i pośmieje się jeszcze troszkę.
![]() |
#1345 |
Raczkowanie
|
Psom, głównie ras bojowych pomagam od dawna.
I czasami odczuwam bezsilność...jednemu znajduję dom i przez chwilę czuję się szczęśliwa - piszę, że przez chwilę, ponieważ na jego miejsce pojawia się kilka następnych...i wszystko zaczyna się od początku - taka smutna "never ending story"... Niezmiernie rzadko zdarza się pies z tzw. papierami - najczęściej są to psy w typie danej rasy - czyli bez dokumentów lub bandogi...Pół biedy, kiedy taka sierota jest zdrowa i zadbana, a przyczyną oddania, porzucenia jest bezduszność właściciela - gorzej jest wtedy, kiedy pies jest okaleczony nie tylko psychicznie, ale i fizycznie, chory, pozbawiony chęci do życia, z "wygasłymi" oczami - i ta druga sytuacja jest, niestety, nagminna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=agunia82;15063624
Żeby nie być gołosłowny, załączam cytat, bo zaraz będzie że Pandzia nie wie czy tak pisała a szukać jej się nie chce, bo ona do wyższych celów stworzona ![]() [B]AGUNIA SPECJALNIE DLA CIEBIE[/B] [QUOTE=gunia 23;15047655] Pandzia, a czy mam przekleić Ci poprzednie Twoje posty z innych watków, które zaprzeczają temu co teraz usilnie próbujesz nam wcisnąć? Gdzie indziej piszesz, że rozmnażasz koty, a psy masz tylko do towarzystwa... To po co suczki miały te szczeniaki ? Tu piszesz, że wykastrowałaś podobno kocura, a gdzie indziej, że nigdy nie wykastrujesz zwierzęcia nigdy , bo raz podobno jedna kotka Ci odeszła po takim zabiegu. Raz piszesz, że masz dwudziestoletni staż jako hodowca kotów, a drugi raz, że dziesięcioletni. Cytat: Napisane przez pandzia76 Rotweilery to moja druga pasja ale nie martw się nie zajme się rozmnażaniem ich tak jak nie zajmowałam się rozmnażaniem tych dwóch suń. Cytat: Napisane przez pandzia76 Pieski pokryłam bo miałam wielu chętnych wśród znajomych - sprawdzone dobre domy, ludzie ufają mi bo mają koty odemnie i napewno nie trafią do schroniska , wrazie czego zawsze oferuje pomoc. jak pisałam pieski mam do towarzysta nie zakupiłam ich do hodowli i nie ukryam że raz się na krycie zdecydowałam więc gdzie tu te kłamstwa a że nie chciałam na początku o tym mówić bo wiedziałam że moge rozbudzić dyskusje na temat r=r poprostu to pominełam ale wkońcu się zdecydowałam i macie efekt. Rotek nie kryłam, to było ładnych pare lat temu. Pokryłam shitke i westke tego roku. Jakbyś czytała dokładniej nie było by niejasności Cytat: Napisane przez pandzia76 Wysterylizowałam kotke która w dzień po tym mi zeszła (krwotok wewnętrzny), i nie zdecyduje się więcej na sterylke. Chyba nie musze Ci pisać czym różni się kastracja od sterylki nie? Wykastrowałam młodszego, kocura bo kastracja nie jest tak inwazyjnym zabiegiem jak sterylka, a i tak nie wiem czy dobrze zrobiłam bo pomimo diety weterynaryjnej co jakiś czas nam się zatyka (narkoza i cewnikowanie). Od dwudziestu lat jestem posiadaczką persów a hodowle miałam około 10 lat. COŚ POMINEŁAM? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Pandziu, to mój ostatni post skierowany do Ciebie. Tak, pominęłaś i to wiele rzeczy, ale daj już sobie spokój i lepiej żebyś poświęciła ten czas synkowi i zwierzakom, one Cię bardziej potrzebują niż my Ciebie tutaj
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Rozeznanie
|
Pandziu76, wiesz co? Nie mogę już czytać tych bzdur. Powołujesz się na Biblię, a to co sama robisz woła o pomstę do nieba
![]() W związku z tym, że nie uważasz się za kłamczuchę to chciałabym abyś ustosunkowała się do tego co Ci teraz pokażę. Żeby było czytelniej, zacytuję Twoje odpowiedzi i podam ich weryfikację. Wszystko z czego korzystałam wzięłam ze stron publicznych. Przez grzeczność zamazałam Twoje dane i nie wyciągałam brudów bo znalazłam o wiele więcej... Dodam, ze chętnym wyślę skany w dużym rozmiarze, gdyż nie można dużych wstawiać na forum. 1) Cytaty z wątku Yorkshire terrier, post 109: ''gunia23 narka ![]() A i uważam że brak Ci argumentów i jesteś płytka czepiając się takich rzeczy.” Prawda jest jednak inna bo wszędzie widniejesz jako Polka, masz polskie imię, nazwiska, Twoja hodowla Catmar też była jak najbardziej polska. Błędy ortograficzne wynikają po prostu z niedouczenia. Na potwierdzenie moich słów: ![]() 2) Cytat z wątku R=R, post 905: ''Jak do tej pory suczki miały po jednym miocie nie przy pierwszej cieczce jak sugeruje gunia23.” Po jednym miocie czyżby? Hmmm, popatrz, a co robi pod zdjęciem Ajki napis, że została po raz drugi mamusią i zapraszasz chętnych do kupna szczeniaków? 3) Cytat z wątku R=R, post 907: '' Pieski pokryłam bo miałam wielu chętnych wśród znajomych - sprawdzone dobre domy, ludzie ufają mi bo mają koty odemnie i napewno nie trafią do schroniska , w razie czego zawsze oferuje pomoc.” Pandzia ma znajomych wszędzie, serwisy ogłoszeniowe typu ale.gratka i kupsprzedaj.pl to zbiór jej najbliższych przyjaciół ![]() 4) Cytat z wątku R=R, post 917: ”koty które dopuściłam do hodowli musiały charakteryzować wysoko osadzonymi ale szerokimi nosami które nie utrudniały normalnej egzystencji, to był moj najważniejszy cel” W praktyce hodowlanej Pandzi niestety są to tylko puste słowa, gdyż sprzedaje również koty w typie ekstremalnym: Mogę wstawić tu o wiele więcej, ale myślę, że tyle wystarczy. Widzisz, nóżka Ci się podwinęła. Ups. Pandzia kłamczuszka.
Edytowane przez gunia 23 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=agunia82;15063873]a czy urlop to czasem nie przerwa w pracy, a nie rezygnowanie z niej? I może zaraz mi jeszcze powiesz, że na tym urlopie to od 20 lat jesteś, bo tyle się zwierzętami zajmujesz
![]() jak ktoś nie ma organizacji to mu nawet usiąść na kibel czasu brakuje ![]() ![]() też się uśmiałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Raczkowanie
|
Mam obecnie taką suczkę rasy bojowej u siebie. Jest u mnie w tzw. domu tymczasowym. Już się "uśmiecha", ale był czas, że nie miała wiary w nic i nikogo. Chora, wynędzniała i przeraźliwie smutna. Pochodzi właśnie z takiej pseudohodowli jaką ma ta larwa - Pandzia...
Suka była bita, powoli wyprowadzam ją z lęku separacynego, z lęku przed podniesioną ręką, lęku przed ludźmi...nie wspomnę już o leczeniu... Takie bezgłośnie, ale widoczne cierpienie. Dlatego właśnie: W IMIENIU TAKICH PSÓW, JAK TEN, O KTÓRYM MOWA POWYŻEJ - PROSZĘ - NIE NABYWAJCIE PSÓW Z ROZMNAŻALNI. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.