Rasowy=Rodowodowy - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 13:35   #1351
Aaliyah1981
Zadomowienie

Dot.: Rasowy=Rodowodowy

[QUOTE=pandzia76;15064240][QUOTE=agunia82;15063624

Żeby nie być gołosłowny, załączam cytat, bo zaraz będzie że Pandzia nie wie czy tak pisała a szukać jej się nie chce, bo ona do wyższych celów stworzona
[B]AGUNIA SPECJALNIE DLA CIEBIE[/B]
Cytat:
Napisane przez gunia 23 Pokaż wiadomość
Pandzia, a czy mam przekleić Ci poprzednie Twoje posty z innych watków, które zaprzeczają temu co teraz usilnie próbujesz nam wcisnąć? Gdzie indziej piszesz, że rozmnażasz koty, a psy masz tylko do towarzystwa... To po co suczki miały te szczeniaki ? Tu piszesz, że wykastrowałaś podobno kocura, a gdzie indziej, że nigdy nie wykastrujesz zwierzęcia nigdy , bo raz podobno jedna kotka Ci odeszła po takim zabiegu. Raz piszesz, że masz dwudziestoletni staż jako hodowca kotów, a drugi raz, że dziesięcioletni.
Cytat:
Napisane przez pandzia76
Rotweilery to moja druga pasja ale nie martw się nie zajme się rozmnażaniem ich tak jak nie zajmowałam się rozmnażaniem tych dwóch suń.
Cytat:
Napisane przez pandzia76
Pieski pokryłam bo miałam wielu chętnych wśród znajomych - sprawdzone dobre domy, ludzie ufają mi bo mają koty odemnie i napewno nie trafią do schroniska , wrazie czego zawsze oferuje pomoc.

jak pisałam pieski mam do towarzysta nie zakupiłam ich do hodowli i nie ukryam że raz się na krycie zdecydowałam więc gdzie tu te kłamstwa a że nie chciałam na początku o tym mówić bo wiedziałam że moge rozbudzić dyskusje na temat r=r poprostu to pominełam ale wkońcu się zdecydowałam i macie efekt.

Rotek nie kryłam, to było ładnych pare lat temu.
Pokryłam shitke i westke tego roku.
Jakbyś czytała dokładniej nie było by niejasności

Cytat:
Napisane przez pandzia76
Wysterylizowałam kotke która w dzień po tym mi zeszła (krwotok wewnętrzny), i nie zdecyduje się więcej na sterylke.
Chyba nie musze Ci pisać czym różni się kastracja od sterylki nie?
Wykastrowałam młodszego, kocura bo kastracja nie jest tak inwazyjnym zabiegiem jak sterylka, a i tak nie wiem czy dobrze zrobiłam bo pomimo diety weterynaryjnej co jakiś czas nam się zatyka (narkoza i cewnikowanie).
Od dwudziestu lat jestem posiadaczką persów a hodowle miałam około 10 lat.

COŚ POMINEŁAM?

pandzia to ile ty masz tych psow w domu?? bo juz sie pogubilam naprawde czyli rozumiem ,ze pokrylas ras swoja sunie shih tzu i westie ???a hodowle mialas kotow tak???bo juz sie zamotalam
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 13:37   #1352
agunia82
Zakorzenienie

gunia jesteś genialna. Po prostu padłam, oj pandzia ale się pogrążyłaś. Wyznaczasz nowe standardy w pogrążaniu się

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 13:39   #1353
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Canario Pokaż wiadomość
Mam obecnie taką suczkę rasy bojowej u siebie. Jest u mnie w tzw. domu tymczasowym. Już się "uśmiecha", ale był czas, że nie miała wiary w nic i nikogo. Chora, wynędzniała i przeraźliwie smutna. Pochodzi właśnie z takiej pseudohodowli jaką ma ta larwa - Pandzia...
Suka była bita, powoli wyprowadzam ją z lęku separacynego, z lęku przed podniesioną ręką, lęku przed ludźmi...nie wspomnę już o leczeniu...

Takie bezgłośnie, ale widoczne cierpienie.

Dlatego właśnie:
W IMIENIU TAKICH PSÓW, JAK TEN, O KTÓRYM MOWA POWYŻEJ - PROSZĘ - NIE NABYWAJCIE PSÓW Z ROZMNAŻALNI.
doskonale cie rozumiem

Stary 2009-11-03, 13:41   #1354
sunshain
Wtajemniczenie

gunia 23

A CZY MOGE PRINT SCRINY W LEPSZEJ ROZDZIELCZOŚCI POPROSIC LUB LINK DO NK
sunshain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 13:43   #1355
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Pandziu76, wiesz co? Nie mogę już czytać tych bzdur. Powołujesz się na Biblię, a to co sama robisz woła o pomstę do nieba

W związku z tym, że nie uważasz się za kłamczuchę to chciałabym abyś ustosunkowała się do tego co Ci teraz pokażę. Żeby było czytelniej, zacytuję Twoje odpowiedzi i podam ich weryfikację. Wszystko z czego korzystałam wzięłam ze stron publicznych. Przez grzeczność zamazałam Twoje dane i nie wyciągałam brudów bo znalazłam o wiele więcej... Dodam, ze chętnym wyślę skany w dużym rozmiarze, gdyż nie można dużych wstawiać na forum.

1) Cytaty z wątku Yorkshire terrier, post 109:

''gunia23
narka myślałam że rozmawiam z kimś poważniejszym, już pisałam nie jestem Polką i nie mam zamiaru studiować słownika znam lepsze lektury, a i tak uważam że mój polski jest niezły.
A i uważam że brak Ci argumentów i jesteś płytka czepiając się takich rzeczy.”

Prawda jest jednak inna bo wszędzie widniejesz jako Polka, masz polskie imię, nazwiska, Twoja hodowla Catmar też była jak najbardziej polska. Błędy ortograficzne wynikają po prostu z niedouczenia. Na potwierdzenie moich słów:

2) Cytat z wątku R=R, post 905:
''Jak do tej pory suczki miały po jednym miocie nie przy pierwszej cieczce jak sugeruje gunia23.”

Po jednym miocie czyżby? Hmmm, popatrz, a co robi pod zdjęciem Ajki napis, że została po raz drugi mamusią i zapraszasz chętnych do kupna szczeniaków?

3) Cytat z wątku R=R, post 907:
'' Pieski pokryłam bo miałam wielu chętnych wśród znajomych - sprawdzone dobre domy, ludzie ufają mi bo mają koty odemnie i napewno nie trafią do schroniska , w razie czego zawsze oferuje pomoc.”

Pandzia ma znajomych wszędzie, serwisy ogłoszeniowe typu ale.gratka i kupsprzedaj.pl to zbiór jej najbliższych przyjaciół Nawet TurboDymoMen nie zawstydziłby Pandzi. Pandzia sprzedawała swoje szczeniaki jako idelany prezent na komunię bo to wg niej jest szukanie dobrych domów:

4) Cytat z wątku R=R, post 917:

koty które dopuściłam do hodowli musiały charakteryzować wysoko osadzonymi ale szerokimi nosami które nie utrudniały normalnej egzystencji, to był moj najważniejszy cel”

W praktyce hodowlanej Pandzi niestety są to tylko puste słowa, gdyż sprzedaje również koty w typie ekstremalnym:

Mogę wstawić tu o wiele więcej, ale myślę, że tyle wystarczy. Widzisz, nóżka Ci się podwinęła. Ups. Pandzia kłamczuszka.

bravo dziewczyny i wiesz co pandziu dziewczyny mi juz to wczesniej pokazaly az zal mi ,ze mozna tak perfidnie klamac jak ty to robisz twoja milosc do zwierzat??? nie ty kochasz tylko pieniadze i ta swoja fabryczke szczeniat dla mnie tacy ludzie sa nikim

Stary 2009-11-03, 13:43   #1356
sunshain
Wtajemniczenie

Cytat:
pandziu76, wiesz co? Nie mogę już czytać tych bzdur. Powołujesz się na biblię, a to co sama robisz woła o pomstę do nieba

W związku z tym, że nie uważasz się za kłamczuchę to chciałabym abyś ustosunkowała się do tego co ci teraz pokażę. żeby było czytelniej, zacytuję twoje odpowiedzi i podam ich weryfikację. Wszystko z czego korzystałam wzięłam ze stron publicznych. Przez grzeczność zamazałam twoje dane i nie wyciągałam brudów bo znalazłam o wiele więcej... Dodam, ze chętnym wyślę skany w dużym rozmiarze, gdyż nie można dużych wstawiać na forum.

1) cytaty z wątku yorkshire terrier, post 109:

''gunia23
narka Myślałam że rozmawiam z kimś poważniejszym, już pisałam nie jestem polką i nie mam zamiaru studiować słownika znam lepsze lektury, a i tak uważam że mój polski jest niezły.
A i uważam że brak ci argumentów i jesteś płytka czepiając się takich rzeczy.”

prawda jest jednak inna bo wszędzie widniejesz jako polka, masz polskie imię, nazwiska, twoja hodowla catmar też była jak najbardziej polska. Błędy ortograficzne wynikają po prostu z niedouczenia. Na potwierdzenie moich słów:

2) cytat z wątku r=r, post 905:
''jak do tej pory suczki miały po jednym miocie nie przy pierwszej cieczce jak sugeruje gunia23.”

po jednym miocie czyżby? Hmmm, popatrz, a co robi pod zdjęciem ajki napis, że została po raz drugi mamusią i zapraszasz chętnych do kupna szczeniaków?

3) cytat z wątku r=r, post 907:
'' pieski pokryłam bo miałam wielu chętnych wśród znajomych - sprawdzone dobre domy, ludzie ufają mi bo mają koty odemnie i napewno nie trafią do schroniska , w razie czego zawsze oferuje pomoc.”

pandzia ma znajomych wszędzie, serwisy ogłoszeniowe typu ale.gratka i kupsprzedaj.pl to zbiór jej najbliższych przyjaciół nawet turbodymomen nie zawstydziłby pandzi. Pandzia sprzedawała swoje szczeniaki jako idelany prezent na komunię bo to wg niej jest szukanie dobrych domów:

4) cytat z wątku r=r, post 917:

koty które dopuściłam do hodowli musiały charakteryzować wysoko osadzonymi ale szerokimi nosami które nie utrudniały normalnej egzystencji, to był moj najważniejszy cel”

w praktyce hodowlanej pandzi niestety są to tylko puste słowa, gdyż sprzedaje również koty w typie ekstremalnym:

mogę wstawić tu o wiele więcej, ale myślę, że tyle wystarczy. Widzisz, nóżka ci się podwinęła. Ups. Pandzia kłamczuszka.
jednym słowem handlara
Stary 2009-11-03, 13:44   #1357
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunshain Pokaż wiadomość
gunia 23

A CZY MOGE PRINT SCRINY W LEPSZEJ ROZDZIELCZOŚCI POPROSIC LUB LINK DO NK
naprawde warto wszystko chronologicznie z datami i fotkami oj pandziu ty naprawde myslisz ,ze internet jest taki anonimowy ????

widzisz pandziu takich osob jak ty na dogo bylo kilka klamaly macily ale zawsze sie wydalo z czasem ...ot co jestes taka nastepna pompeo lub bialeyorki w oczach tylko zlotowki ...

Edytowane przez Aaliyah1981
Czas edycji: 2009-11-03 o 13:47
Stary 2009-11-03, 13:48   #1358
Canario
Raczkowanie

GUNIA23 - BRAWO DZIEWCZYNO!!!!!: oklaski:
NARESZCIE!!! NIE WIEM, JAK CI SIĘ TO UDAŁO, ALE ZDEMASKOWAŁAŚ TĘ MITOMANKĘ PANDZIĘ!

A TY - PANDZIU (Katarzyno.K.)- SZYKUJ SIĘ co najmniej NA ODWIEDZINY US... - no i patrz, znalzał się hak na ciebie

Tak, jak mówiłam przed chwilą - to kwestia czasu

Gunia23, prześlij mi proszę pełny scan, może zadzwonię do nieszanownej pani Katarzyny K.
Canario jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 13:51   #1359
sunshain
Wtajemniczenie

GUNIA23

teraz juz oficjalnie

gratuluję - dobrej roboty
Stary 2009-11-03, 13:59   #1360
Canario
Raczkowanie

No i gdzie się zapodziałaś Katarzyno K. vel Pandziu?
Stary 2009-11-03, 14:02   #1361
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Canario Pokaż wiadomość
No i gdzie się zapodziałaś Katarzyno K. vel Pandziu?

dzwoni do prawnika albo zaciera slady ale na nic to bo juz wszystko ladnie jest skapletowane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 14:05   #1362
Canario
Raczkowanie

@All:

w dolnym, lewym rogu okna jest takie małe "szkło powiększające" i 100%, po naciśnięciu, można powiększyć obraz, nawet do 400% - polecam - zawartość linków, które zamieściła Gunia23, będzie bardziej czytelna
Stary 2009-11-03, 14:09   #1363
gunia 23
Rozeznanie

Dzięki Canario Jesteś niezastąpiona
gunia 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 14:12   #1364
Canario
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaliyah1981 Pokaż wiadomość
dzwoni do prawnika albo zaciera slady ale na nic to bo juz wszystko ladnie jest skapletowane
No coż, jak słusznie zauważyłaś - już jest za późno

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Gunia23 - drobiazg, cała przyjemność po mojej stronie
Stary 2009-11-03, 14:16   #1365
pandzia76
Raczkowanie

Cytat:
pandziu76, wiesz co? Nie mogę już czytać tych bzdur. Powołujesz się na biblię, a to co sama robisz woła o pomstę do nieba

W związku z tym, że nie uważasz się za kłamczuchę to chciałabym abyś ustosunkowała się do tego co ci teraz pokażę. żeby było czytelniej, zacytuję twoje odpowiedzi i podam ich weryfikację. Wszystko z czego korzystałam wzięłam ze stron publicznych. Przez grzeczność zamazałam twoje dane i nie wyciągałam brudów bo znalazłam o wiele więcej... Dodam, ze chętnym wyślę skany w dużym rozmiarze, gdyż nie można dużych wstawiać na forum.

1) cytaty z wątku yorkshire terrier, post 109:

''gunia23
narka Myślałam że rozmawiam z kimś poważniejszym, już pisałam nie jestem polką i nie mam zamiaru studiować słownika znam lepsze lektury, a i tak uważam że mój polski jest niezły.
A i uważam że brak ci argumentów i jesteś płytka czepiając się takich rzeczy.”

prawda jest jednak inna bo wszędzie widniejesz jako polka, masz polskie imię, nazwiska, twoja hodowla catmar też była jak najbardziej polska. Błędy ortograficzne wynikają po prostu z niedouczenia. Na potwierdzenie moich słów:

nie jestem rodowitą polką urodziłam się w polsce i mam nazwisko polskie to o niczym nie świadczy!!!

2) cytat z wątku r=r, post 905:
''jak do tej pory suczki miały po jednym miocie nie przy pierwszej cieczce jak sugeruje gunia23.”

po jednym miocie czyżby? Hmmm, popatrz, a co robi pod zdjęciem ajki napis, że została po raz drugi mamusią i zapraszasz chętnych do kupna szczeniaków?
to że na takich warunkach ją zakupiłam, ze swojej incjatywy pokryłam raz.

3) cytat z wątku r=r, post 907:
'' pieski pokryłam bo miałam wielu chętnych wśród znajomych - sprawdzone dobre domy, ludzie ufają mi bo mają koty odemnie i napewno nie trafią do schroniska , w razie czego zawsze oferuje pomoc.”

pandzia ma znajomych wszędzie, serwisy ogłoszeniowe typu ale.gratka i kupsprzedaj.pl to zbiór jej najbliższych przyjaciół nawet turbodymomen nie zawstydziłby pandzi. Pandzia sprzedawała swoje szczeniaki jako idelany prezent na komunię bo to wg niej jest szukanie dobrych domów:
wielu hodowców sprzedaje poprzez ogłoszenia nie widze nic w tym dziwnego, mioty okazały się liczne.
wielu ale nie tylu, czy ja kiedyś powiedziałam że nie sprzedawałam szczeniąt?

4) cytat z wątku r=r, post 917:

w praktyce hodowlanej pandzi niestety są to tylko puste słowa, gdyż sprzedaje również koty w typie ekstremalnym:

mogę wstawić tu o wiele więcej, ale myślę, że tyle wystarczy. Widzisz, nóżka ci się podwinęła. Ups. Pandzia kłamczuszka.
suchaj jak bym chciała być anonimowa jak większość tutaj nie podawałabym wam tylu prawdziwych informacji zdjęć co jednak świadczy o tym że mówie prawde bo agunia23 nie miałaby na pewno takiego łatwego zadania a i na moje słowa nie znalazła by potwierdzenie.
pandzia76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 14:20   #1366
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pandzia76 Pokaż wiadomość
suchaj jak bym chciała być anonimowa jak większość tutaj nie podawałabym wam tylu prawdziwych informacji zdjęć co jednak świadczy o tym że mówie prawde bo agunia23 nie miałaby na pewno takiego łatwego zadania a i na moje słowa nie znalazła by potwierdzenie.
ty mowisz prawde???? to chyba mamy obie inne pojecie prawdy bo ja widze ,ze wiele razy sie z nia mijasz juz nawet poczawszy od tego ,ze twoj westie mial dwa mioty a moze wiecej kto to wie wiesz przykro mi jest bo wydaje mi sie ,ze nie jestes osoba , ktorej brakuje swiadomosci a mimo wszystko stawiasz pieniadz ponad wszystko nic sie nie liczy wazne ,ze interes dobrze idzie a to ,ze moze te twoje biedne szczenieta kiedys beda w schronisku to juz takie zycie tak???

tak dziwnie sie sklada ,ze akurat same male rasy hodujesz ja widze tam jeszcze yorka no tak ale yorkow juz zatrzesienie konkurencja jest wiec lepiej rozmnozyc westie bo ich w pl jeszcze tak duzo nie ma ;/

no i podobno znalzlas im domy wrod znajomych a ja tam widze zwykle ogloszenia kup sprzedaj ...

wiesz ja naprawde bedac na dogo czesto spotykalam takich ludzi mam na cos takiego dolownie alergie ... mozna pisac pisac tlumaczyc ale nic to nie da a czemu?? bo tu nie ma milosci do zwierzat jedynie do kasy

Edytowane przez Aaliyah1981
Czas edycji: 2009-11-03 o 14:26
Stary 2009-11-03, 14:20   #1367
agunia82
Zakorzenienie

pandzia nie kompromituj się już bardziej, pokaż mi jakąś legalną hodowlę, która się ogłasza "pieski - idealny prezent na komunię czy dzień dziecka". Jakby ktoś przyszedł i powiedział, że chce psa na prezent dla kogoś, to by został na zbity pysk wyrzucony!
Już sama treść ogłoszenia kompromituje Cię zupełnie... I pokazuje dobitnie, na czym naprawdę Ci zależy, bo na pewno nie na dobru zwierząt

Stary 2009-11-03, 14:25   #1368
Canario
Raczkowanie

Cytat:
buahahahahaha...: rotfl: Kompromitacja. Żałosne. I tyle mojego komentarza
Stary 2009-11-03, 14:28   #1369
pandzia76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
pandzia nie kompromituj się już bardziej, pokaż mi jakąś legalną hodowlę, która się ogłasza "pieski - idealny prezent na komunię czy dzień dziecka". Jakby ktoś przyszedł i powiedział, że chce psa na prezent dla kogoś, to by został na zbity pysk wyrzucony!
Już sama treść ogłoszenia kompromituje Cię zupełnie... I pokazuje dobitnie, na czym naprawdę Ci zależy, bo na pewno nie na dobru zwierząt
legalna hodowla a ja jestem pseudohodowcą w waszym miemaniu tak czy nie?
Wiele zrzeszonych hodowli oferuje pieski na prezet to coś złego że wybiera sie taki dzień jak komunia św żeby spełnić marzenie dziecka?

I DOSZŁAM DO WNIOSKU ŻE NIE BĘDE KRYŁA SUŃ , BO DYSKUSJA NA TEN TEMAT W SZEGÓLNOŚCI Z AALIYAH POZWOLIŁA MI SPOJRZEĆ NA TO Z INNEJ STRONY

Edytowane przez pandzia76
Czas edycji: 2009-11-03 o 14:34
Stary 2009-11-03, 14:33   #1370
sunshain
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiele zrzeszonych hodowli oferuje pieski na prezet to coś złego że wybiera sie taki dzień jak komunia św żeby spełnić marzenie dziecka?
nie kompromituj się bardziej

pies/kot to zywe stworzenie a nie rzecz

jaki szanujący sie hodowca napisze tak w ogłoszeniu ... szkoda słów na Ciebie
Stary 2009-11-03, 14:35   #1371
Aaliyah1981
Zadomowienie

Cytat:
no swietny prezent tylko 60 % tych prezentow gwiazdkowych , komunijnych urodzinowych itd to ladowalo u nas w schornie wiesz widze ,ze z toba nie ma dyskusji ktos splunie a ty powiesz ,ze deszcz pada

JEDNO CI POWIEM ,ZE PRZEZ TAKICH LUDZI JAK TY TWOJEGO POKROJU TO W PL NIC SIE NIE ZMIENI ZWIERZETA NADAL BEDA MASOWO UMIERAC W SCHRONACH ..

Stary 2009-11-03, 14:38   #1372
agunia82
Zakorzenienie

Pandzia jakich wiele, wskaż mi konkretnie palcem chociaż jedną, a obiecuje ci, że sama się nią zajmę...
I Ty nic złego w tym naprawdę nie widzisz? Rany, i Ty śmiesz się miłośniczką zwierząt nazywać. Przejdź się do schroniska i pooglądaj sobie te prezenty, może zmienisz zdanie

Pisałyśmy Ci to wiele razy - tak, jesteś pseudohodowcą

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-11-03 o 14:39
Stary 2009-11-03, 14:38   #1373
pandzia76
Raczkowanie

Cytat:
nie jestem przestępcą i nie popełniam żadnego przestępswa, nie musze zacierać śladów

Edytowane przez pandzia76
Czas edycji: 2009-11-05 o 00:46
Stary 2009-11-03, 14:41   #1374
agunia82
Zakorzenienie

A podatki odprowadziłaś od zarobku na zwierzakach? (o pieskach też mowa). jeśli nie, jesteś przestępcą, US to już sobie na pewno sprawdzi, możesz być pewna

Stary 2009-11-03, 14:46   #1375
gunia 23
Rozeznanie

Pandzia, urodziłaś się w Polsce, mieszkasz od 33 lat w Polsce to nie jesteś Polką? Na Chinkę to Ty nie wyglądasz, a poza tym nie ważne jakie są korzenie człowieka, one w nauce języka od małego nie stanowią przeszkody. Moja rodzia to mieszanka kilku europejskich narodowości, i ja też mam polskie nazwisko, polskie obywatelstwo i jakoś moje korzenie nie przeszkadzają mi w poprawnym używaniu języka polskiego.

Pandzia, kupiłaś westkę na prawach hodowlanych? Niemożliwe, przecież ona nie ma rodowodu, to raz. Dwa, że napisałaś wyraźnie, ze Twoje suczki miały po jednym miocie. Liczyć nie umiesz?

Napisałaś, że Twoje szczeniaki poszły do znajomych, to po co reklamowałaś je na portalach ogłoszeniowych ? I jak to się ma do tego co napisałaś wcześniej? Ni jak. Szczeniaki poszły w Polskę, Ty wzięłaś hajs i po kłopocie. Jakoś Ci Twoi znajomi nie rzucili się na szczeniaki. A może kryłaś suczki w jakiś specjalny sposób by wyszło tyle szczeniąt ile akurat chcą Twoi znajomi A tu zonk.

Poczytałam o typie ekstremalnym na kilku stronach hodowli i wszędzie było napisane, że on jest wielce nienaturalny i że to jest dążenie do "ideału" kosztem zdrowia...

A jakie Ty nam informacje podałaś ? Gdy pytało się o konkrety to odpisywałaś albo, że nic na ten temat nie znajdziemy, albo wymigiwałaś się od konkretnej odpowiedzi.
gunia 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 14:46   #1376
sunshain
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A podatki odprowadziłaś od zarobku na zwierzakach? (o pieskach też mowa). jeśli nie, jesteś przestępcą, US to już sobie na pewno sprawdzi, możesz być pewna
już zadałam to pytanie

od jakiegos 2005 albo i wczesniej handlowała
Stary 2009-11-03, 14:48   #1377
winogronek
Wtajemniczenie

Pandzia 76 wg. powyższych między innymi ujawnionych danych, będzie przykładem dla innych co przedstawia sobą pseudo hodowca bądź rozmnażacz (forma nazwy dowolna) i na jakie sztuczki jest narażony potencjalny laik chcący nabyć psa rasowego lub kota.
Prześledzenie jej postów będzie pomagało jako pigułka wiedzy o pseudo.

winogronek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 14:48   #1378
pandzia76
Raczkowanie

Cytat:
no swietny prezent tylko 60 % tych prezentow gwiazdkowych , komunijnych urodzinowych itd to ladowalo u nas w schornie wiesz widze ,ze z toba nie ma dyskusji ktos splunie a ty powiesz ,ze deszcz pada

JEDNO CI POWIEM ,ZE PRZEZ TAKICH LUDZI JAK TY TWOJEGO POKROJU TO W PL NIC SIE NIE ZMIENI ZWIERZETA NADAL BEDA MASOWO UMIERAC W SCHRONACH ..
Jak już pisałam wcześniej podjełam decyzje w sprawie swoich suczek, nie wypieram się tego co robiłam, dlaczego uważasz że cyt.... wiesz widze ,ze z toba nie ma dyskusji ktos splunie a ty powiesz ,ze deszcz pada....
Podane przez Ciebi przykłady sytuacji w schroniskach dały mi dużo do myślenia ja schronisko widziałam i wiedziałam że nie jest różowo ale przykłady od zaplecza były mi obce dlatego coraz bardziej zaczeły trafiać do mnie Twoje argumenty.
Nie chce przyczyniać się do krzywdy tych zwierząt.
Stary 2009-11-03, 14:49   #1379
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshain Pokaż wiadomość
już zadałam to pytanie

od jakiegos 2005 albo i wczesniej handlowała
tak, pamiętam, ale pandzi trzeba kilka razy napisać, bo ona "taka zajęta tu odpisywaniem że nie ma czasu czytać"

Stary 2009-11-03, 14:50   #1380
sunshain
Wtajemniczenie

Cytat:
Podane przez Ciebi przykłady sytuacji w schroniskach dały mi dużo do myślenia ja schronisko widziałam i wiedziałam że nie jest różowo ale przykłady od zaplecza były mi obce dlatego coraz bardziej zaczeły trafiać do mnie Twoje argumenty.
Nie chce przyczyniać się do krzywdy tych zwierząt.

próba załagodzenia sytuacji
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości