Serial Zbuntowani-Rebelde na tv4 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-07, 20:23   #631
AryaxD
Wtajemniczenie

Dot.: Serial Zbuntowani-Rebelde na tv4

Cytat:
Napisane przez baska513 Pokaż wiadomość
A słyszałyście ze tv4 wykupilo już druga temportade?! ma być chyba od lutego albo marca nie jestem pewna i tto z pewnego zródła wiem!!! strasznie sie ucieszyłam jak to mi przysłali z pewnego forum ;DDD
Od marca podobno ma być

ja jednak bardziej się cieszę tym , że nareszcie zaczyna się PRAWDZIWA promocja RBD w Polsce i szanse na koncert wzrastają...
Stary 2008-11-08, 17:54   #632
laza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
I dla takich chwil właśnie żyję
http://muzyka.interia.pl/szukaj/news...polsce,1207128
Booże w takim razie coraz większe szanse na koncert skoro w Poslce 24 listop. ma być plyta Rebels a od 10 list. Tu amor w radiach !!!!
Arya może ty wiesz ? dlaczego na vivie był teledysk tu amor i ma być w też w radiach to ? a czemu nie inna jakaś piosenka ?
– wszystko może Cię uszczęśliwić.
laza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 21:55   #633
AryaxD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
Arya może ty wiesz ? dlaczego na vivie był teledysk tu amor i ma być w też w radiach to ? a czemu nie inna jakaś piosenka ?
Czemu nie inna, no cóż polska to taka anglojęzyczna chce być więc akurat to. Tu amor będzie akurat lecieć w radiach bo to taka główna pisosenka z Rebels która ma być od 24 listopada w sklepach, no a płytkę trzeba jakoś reklamować. Ja mam nadzieję że ludziom spodoba się z tej płyty Money Money które jest po hiszpańsku i ludzie wtedy będa lubieć nie tylko angieslkie piosenki RBD ale też hiszpanskie i Polska otworzy się na kulturę latino i wszyscy beda żyli długo i szczęśliwie <33
Stary 2008-11-09, 00:24   #634
Katarzyna xD
Zadomowienie

aaa super ze ma byc juz sie nie moge doczekac mojego Rebelsika kochanego
tylko nie wiem kiedy znajde czas bo mam tyle nauki ze nawet na kompa bd rzadko wchodze
i juz w sumie mam 3 piz.dy z ang [a chodze do kl ang] jejku.. ale i tak najwazniejsza jest narazie olimpiada z chemii. mam nadzieje ze przejde etap szkolny choc watpie w swoje "cudowne i fantastyczne" siły

Jeśli ktoś nie popełnia samobójstwa, nie znaczy, że wybrał życie. On tylko nie potrafi się zabić.
Katarzyna xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 17:14   #635
AryaxD
Wtajemniczenie

a ja ide na konkurs humanistyczny tylko po 6stkę z polaka ^^ i po to by na świadectwie miec wpisane że brałam w tym udział, i tak nie przejdę do etapu rejonowego czy tam międzyszkolnego...

Ja chcę już grudzień jak przeżyję listopad to będzie wspaniale.
Stary 2008-11-10, 10:40   #636
AryaxD
Wtajemniczenie

Od rana słucham rmf maxxx, eskę, rmf fm i radio zet ale narazie nic :P
podono w mało znanym radiu PIK leciało już przedwczoraj tu amor.
Stary 2008-11-10, 22:22   #637
Nelkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
Od rana słucham rmf maxxx, eskę, rmf fm i radio zet ale narazie nic :P
podono w mało znanym radiu PIK leciało już przedwczoraj tu amor.
ja w jakimś radiu słyszałam ale nie wiem w którym bo zazwyczaj zmieniam kanał jak mi się piosenka nie podoba a kiedyś widziałam w tv na vivie chyba
A jak tam lekcje śpiewu?

MOJE TWORY BIŻUTERYJNE
Nelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 00:44   #638
AryaxD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nelkaa Pokaż wiadomość
ja w jakimś radiu słyszałam ale nie wiem w którym bo zazwyczaj zmieniam kanał jak mi się piosenka nie podoba a kiedyś widziałam w tv na vivie chyba
A jak tam lekcje śpiewu?
a dziękuję, ok mamy w piatek występ w domu kultury tylko troche się boję bo miałam przyjść w srodę tą jeszcze pocwiczyc ale nie bede mogła przyjsć bo mam konkurs humanistyczny a później nauka na spr. z angielskiego

Kurczę, super ze jednak było ! Pozatym to ja wraz z innym forum zasypałam eskę mailami, esemesami i na gg wypysilam prezenterowi całą ich historię i prośbę o tu amor i podobno powiedział tyle, że : " dostał bardzo dużo wiadomości dzisiaj i jest bardzo naciskany", huhu
Stary 2008-11-11, 20:33   #639
baska513
Raczkowanie

GG do baska513

No to dobrze moze zaczną puszczac. Miejmy nadzieje ze z ta promocja RBD przywedruja do nas wszelakie gadzety ciuchy ipt z nimi bo fani polsci strasznie zazdroszcza innym krajom
baska513 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 23:49   #640
AryaxD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baska513 Pokaż wiadomość
No to dobrze moze zaczną puszczac. Miejmy nadzieje ze z ta promocja RBD przywedruja do nas wszelakie gadzety ciuchy ipt z nimi bo fani polsci strasznie zazdroszcza innym krajom
Wątpie.
Co jak co ale trochę na to za późno.
RBD lada chwila się rozpadnie, ich obecna trasa koncertowa nazywa się Tour del Adios, w momencie kiedy u nas RBDmania przeszlaby na następny etap RBD właśnie zniknie. Jedyne co mogloby dac natychmiastowy rozwój RBDmani u nas, przed ich rozpadem to byłby koncert en Polonia

U mnie się pojawiły znów szanse bym była na ich koncercie może się uda, oby, oj oby.
Stary 2008-11-12, 18:50   #641
AryaxD
Wtajemniczenie

Mam jeszcze niezapłacony ale zarezerwowany bilet na Serbie !
edit:
jade na Serbię na concierto RBD ;D
zakupiony bilet...zgoda rodziców...omg ;D

Edytowane przez AryaxD
Czas edycji: 2008-11-14 o 13:07
AryaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-21, 20:52   #642
laza
Zakorzenienie

już 29 grudnia o 19.00.
– wszystko może Cię uszczęśliwić.
laza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-24, 23:07   #643
Dulce Maria
Raczkowanie

No cóż ... To już koniec naszego kochanego RBD ;(
Jedyna pocieszająca wiadomość to , to że Tv4 wyemituje drugi termod Zbuntowanych ..
Świadomość że RBD już nie ma bardzo mnie przygnębia ...

Para siempre , en mi corazon ... RBD !!
Dulce Maria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-25, 00:01   #644
AryaxD
Wtajemniczenie

Oj coś nasz ten wątek ucichł.

Jak to RBD nie ma?
O czymś nie wiem ?
To, ze RBD zagrało swój ostatni koncert w tą niedzielę, 21 grudnia nic nie znaczy.
mi udało się być (cudem) na ich kocnercie 18 grudnia w Serbii.Wtedy o to Dulce powiedziała słowa "RBD nunca no mori" (RBD nigdy nie umrze).Zapamiętałam je dokładnie..i taka jest prawda.RBD nigdy się nie skończy, RBD zawsze będzie istnieć w naszych sercach i nie tylko.
Pamiętajmy o tym.

Ja mam taką malutką nadzieję...Dobra, nie małą, ogromną nadzieję, ale głupią, w która wierzę, ze RBD wróci.Nie pod tą samą nazwą ale wróci.

P.S.:Na dodatek czeka nas jeszcze jedna płyta i 1 teledysk.I RBDziaki starają się o jeszcze jeden kocnert w Mexico.

Jak mogłam zapomnieć!
FELIZ NAVIDAD WSZYSTKIM RBDMANIAKOM

Anahi napisała przewczoraj na Univision i tez nam życzy Feliz Navidad.Więc niech tak będzie .

I w ogóle to chciałabym się Wam pochwalić tak dokładniej koncertem ( i nie tylko !) ale mam nadzieję że nie wyjdę na chwalipięte...?

Edytowane przez AryaxD
Czas edycji: 2008-12-25 o 00:05
Stary 2008-12-25, 22:44   #645
Dulce Maria
Raczkowanie

Jasne że nie
Moim wielkim marzeniem było bycie na koncercie RBD ..
Szkoda że ono nigdy się nie spełni..
A co do tego "To, ze RBD zagrało swój ostatni koncert w tą niedzielę, 21 grudnia nic nie znaczy.
mi udało się być (cudem) na ich kocnercie 18 grudnia w Serbii.Wtedy o to Dulce powiedziała słowa "RBD nunca no mori" (RBD nigdy nie umrze).Zapamiętałam je dokładnie..i taka jest prawda.RBD nigdy się nie skończy, RBD zawsze będzie istnieć w naszych sercach i nie tylko." to prawda .. RBD to 6 wspaniałych osób , które teraz podąrzął sześcioma drogami mającymi prowadzić ich do szczęścia.
Ci wspaniali ludzie za każdym razem podczas swoich koncertów wytwarzali niesamowitą atmosferę , którą można było poczuć oglądając show na ekranie monitora. Smutne jest to, że już nigdy [nie liczę koncertu w Meksyku] nie zobaczymi ich na scenie. Osobiście mam ogromną nadzięję , że kiedyś RBD się reaktywuje ...

RBD NUNCA NO MORIR ... To prawda . RBD to nie był zwykły zespół, który w sercach fanów zajął cząstkę serca <33

Stary 2008-12-25, 22:47   #646
AryaxD
Wtajemniczenie

Ok...
A wiec to co wstawię tutaj jest bardzo chaotyczne niestety ale napisane prosto z serca..pisałam to na jendym forum o rbd a później na gg do jednej dziewczyny

Ja (20-12-2008 22:46)
Chicas cud ze dojechalam !
Otoz zatrzymalam sie w jakims Szczurowie(Sturov) na slowacji i przez strajk w budapeszcie.. koniec. ale pojechalysmy autokarem do budapesztu prywatnym , tam jedna z nas urzadzila awanture ;d i siedzialysmy na dworcu i w ogole w budapeszcie taki pospiech..z 8 h tam bylysmy az sie nam wegierka tv zainteresowala i nas nakrecila
spotkalysmy milego pana chorwata bez niego by mnie tu nie bylo
ale co dalej, musialam dojechalm pksem mimo zaplaconego pociagu do granicy serbskiej a dalej taksowka do suboticy tam czekac 2,5 h na pociag do belgradu i o 7 bylam dopiero tutaj, 11 godzinne opoznienie i wydalam na dodatek z 30 euro wiecej niz powinnam a kase to mam i zlotowki, i euro i dinary i forinty uff masakra, a wegry nienawidze nie dogadasz sie tam ani w angielskim ani w niemieckim i powiedzą na ciebie tylko idiota
zaraz ide pod arene czekac na koncert, sadze ze po takim stresie bo moglysmy tu w ogóle nie dojechać los nam sie odwdzięczy i może uda nam sie spotkac RBD w hotelu po koncercie
trzymajcie kciuki za nas
Ja (20-12-2008 22:47)
dziewczyny koncert opisze w polsce bo musialabym opisywac go z 24 godziny narazie powiem ze 3 godziny czekalam przed hotelem rbdziakow z dziewczynami zmarzłam ale wyszlysmy przed ich busa z flaga i Ani nam pomachala

narazie trzymajcie kciuki bo nawet nie mam za bardzo jak wrocic do Polski ...seryjnie... nie wiem jak przez te strajki w Budapeszcie nie mam biletu tak jakby no i niestety tez nie mam kasy na tyle by wrocic, ale nie tylko ja wiec bedziemy kombinowac.
na dodatek muzyk rbd charlie zobaczyl flage polski i nam pokazal ok ;d
ahaa i flaga polski byla 2 razy NA TELEBIMIE !
i mam pelno gadzetoiw z rbd.
aha tlum niesamowity ze szok, naprawde to co sie dzialo mało nie zostalam zdeptana. i bylo beso Loskow(Poncho y Any) w intro. i na dodatek byl super moment jaj my fani lalismy woda rbd a rbd nas woda, haha.
zabawa byla swietna ale stresu tyle ze hohoho.. jakby nie bylo w serbii byl kompletny brak organizacji byla chwila ze myslalam ze sie nie dostane przez ten tlum na kocnerty. ale mam 3 gazety z rbd, 1 gazete cala o rbd (specjalne wydanie cale o rbd !! ) oraz album znaklejkami, 3 wstazki z napisemi : i do i do believe in fairies, no pares nunca de sonar oraz salvame , tshirt z logiem rbd, 3 przypinki oraz ogromny plakat chyba wiekszy niz a0 taki drukowany specjalny tour del adios...

jestem zachwycona Anita, ona ma jeszcze piekniejszy glos na zywo niz na nagraniach, a poncho jest taki przystojny, ucker robi takie show, kocham ich przy salvame i mowie any i pisoence ktora byla po tym ryczalam jak bobr, musialo to smiesznie wygladac jak lzy mi lecialy strumieniem, usmiech na twarzy i mimo to spiewam i dre sie i skacze. ale trwalo to za krotko.zdecydowanie.

ale mis dolecial z listami. i byl na dodatek w tych prezentach ktore ktos przed koncertem sprzatnal jakby do pudla i chyba dal to rbd. mimo tego ze nie mam jak wrocic do domu jest szczesliwaaa !
ale wiecie, jak Anita machala nam z busa to ona tak jakby centralnie na mnie sie patrzyla. bieglysmy pozniej za busem ale nie zdazylysmy go zatrzymac.

koncze ! musimy isc zalatwic cos z naszym powrotem do domu, chce spedzic wigilie z rodzina ;/...
Ja (20-12-2008 22:4
Nie do Bukaresztu tylko Budapesztu bałyśmy się.. bo tam są strajki pociągów, a autokary wszystkie do Bratysławy już w Belgradzie były pozajmowane..ale cudem udało nam się załatwić prywatny autokar a później z Bratysławy do polski...

Dziewczyny kupiłam album na naklejki z rebelde, naklejki, kilka gazet, jedną gazetę tylko o rbd, 19 plakatów, 1 wielki koncertowy plakat cudem zdobyłam , bluzkę z logiem rbd, 3 wstżżki, 3 przypinki.... bilet na koncert zaraz powieszę w ramce.. zdjęcia wszystkiego wstawię na forum...

i wiecie co ?
wąchałam perfumy rebelde ! są niezbyt ładne ale zapach Roberty bardzo ładny, tylko nie kupiłam bo nawet nie wiedziałam czy mi na powrót do domu starczy. A to wszystko przez te strajki.

Jestem cała, szczęśliwa... polska flaga była na telebimie 2 razy,ponchek nam pomachał z hotelu...Any z busa.. serbki pewne nas rozpoznały na ulicy i wołały : Polonia !
i w ogóle Belgrad to super miasto z chęcią gdyby nie kasa i święta zostałabym tam dłużej...

na kocnercie było dużo Trendy, ale co tam... ale głos Ani się rózni od tych z np. youtuba od tego na żywo.. ten na żywo jest piękny... normalnie coś niesamowitego..a show Uckera przy Get Crazy..omg... za dużo by opowiadać...

ale cudem się dostałam na koncert tam jest w Serbii jeszcze większy dziki tłum niż na Słowenii i wiem to od babek ze Słowenii ... cud że tam byłam mimo biletu.. stałam troszkę daleko od sceny, ale scena była wysoka, ja mam tylko 158 cm i inaczej bym niczego nie widziała a tak to widziałam wszystko, filmiki też są...

Ja nie chcę ich rozpadu..to są uczucia nie do opisania.. widzisz ich i nie dowierzasz..myślisz ze to ekran monitora i kolejny filmik oglądany na youtubie, kolejne intro.. ale nie przybliżasz zoom w aparacie i widzisz ich łzy... ich uczucia... to wszystko... Boże... oni są cudowni. Ja nie mam słów... ale
nagle widzisz i nie... to jest prawda..nie internet... widzisz jak ci machajšą z hotelu z uśmiechem... jak machają ci z busa... Z UŚMIECHEM... widzisz że to wszystko to nie komercja... że to nie jest na niby to jest naprawdę ! że oni są normalnymi ludźmi na dodatek tak kochanymi że tak naprawdę tylko nas dzielą głupie rzeczy np. kasa nas dzieli od nich by być przy nich cały czas ! i chcesz więcej.. chcesz ich dotknąć przytulić... to jest takie słodkie.. takie kochane...A Salvame... boże... Chcę wiecej. W ogóle nie czuję zmęczenia mimo że już na granicy słowacko-węgierskiej mogło to się skończyć powrotem do Polski gdyby nie ten pan chorwat. a tego pana chorwata spotkałam dopiero w Budapeszcie a wcześniej normalnie jechałam seryjnie - z mafią do Budapesztu autokarem mafii... ale czego dla RBD się nie robi.. oni czuwają nad nami...oni nas naprawdę kochają !
ha jeszcze info że dzięki temu ze miśka rzuciłam na scenę przed wyjściem RBD facet sprzątał te prezenty i akurat te trafiły do RBD !

a busa zatrzymałyśmy tak jakby..bo stanęłysmy przed busem na ulicy z 3metrową flagą polską haha.. i wtedy Ani się wychyliła i nam pomachała... ale my i tak się szybko usunęłysmy to był szok... taki szok zej ak skapłyśmy się że to RBD to zaczęłysmy biec za busem ale niestety lekko atletyczki dobre z nas nie są tymbardziej po 3 godzinnym marznięciu...

Dodane po 40 sekundach:

gadzety które tam zdobyłam:
Ja (20-12-2008 22:50)
1.4 gazety w tym jedna tylko o rbd
2. album do naklejek z rbd
3. naklejki z rbd
4. 19 plkatów
Ja (20-12-2008 22:51)
5. jedne ogromny plakt koncertowy Tour Del Adios zdobyty rzed koncertem cudem
6. 3 wstążeczki na ncih pisz e: salvame, no pares nunca de sonar, i do... i do believe in fairies!
7. bluzke z logiem rbd
8. plan lekcji
9. naklejki na zeszyt
10. kalendarz na 2009
11. wachalam perfumy rebelde

Dodane po 56 sekundach:

BYLISMY W TELEWIZJI WĘGIERSKIEJ!
Ja (20-12-2008 23:02)
bo było tak :
Ja (20-12-2008 23:04)
robiliśmy w budapeszcie wścieki na strajki awanture. marcela86 z swiatelenowel sie z nimi klocila po angielsku. ta babka mowi nam z kas ze nie moze nam nic pomoc . babka : [..] sorry... marci : NO SORRY! babka: sorry, but... marci : NO SORY ! i tupie nogą przy tym haha ;d i marci : [..kiedy mozemy odzyskac kase] babka : nie wiemy co ona mowila marci : WHEN ?! babka: dalej swoje.. marci: WHEEN ?! babka : NOW ! . i w ten o to sposob podpatrzyla nas wegierska telewizja i zrobila z nami reportaż krótki.

Dodane po 1 minutach:

jak jechal bus z rbd.. to marcela nie rozpoznała że to rbd.. i jak Any się wychyliła za zasłonki i nam pomachała... a marcela bardzo kocha Annie bardziej od Ponchka... to krzyknela : nie do ciebie macham babo głupia ! bo jej nie rozpoznała ! a później ryczała biedna.

Zdjęcia Gadżetów:
http://img88.imageshack.us/img88/926...5707mw4.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/9...5671we1.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/7...5664sz7.th.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/1...5668ag4.th.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/427...5669nk3.th.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/725...5721jo0.th.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/3...5719qd4.th.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/5...5718lf7.th.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/874...5717vq6.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/1...5722sz4.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/9...5720lq3.th.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/656...5723cc0.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/4...5724jb8.th.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/2...5725rj6.th.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/7...5726dz9.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/6...5728ga2.th.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/7...5727vz2.th.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/477...5729ig6.th.jpg

Dodane po 4 minutach:

http://pl.youtube.com/watch?v=ZbuNWn...e=channel_page
fimik jak po 3 godzinnym czekaniu jedzie rbd w 00:08 Anahi nam macha filmik nie ja nagrywalam tylko jedna z nas widac mnie w zielonej kortce jak później biegnę tam.

Edytowane przez AryaxD
Czas edycji: 2008-12-25 o 22:57
Stary 2008-12-25, 22:47   #647
creatka
Zadomowienie

Hejka dołączam do was i naprawdę zespół się już rozpadł??!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
creatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-25, 23:03   #648
AryaxD
Wtajemniczenie

RBD nigdy nie umrze, nigdy się nie rozpadnie.

A jeśli chodzi o taki oficjalny rozpad to w zasadzie jeszcze nie, bo 14 lutego wychodzi ostatnia plyta i wtedy adios. Co nie zmienia faktu że ostatni koncert był w tą niedzielę
Stary 2008-12-26, 11:51   #649
baska513
Raczkowanie

GG do baska513

nie wiem czy slyszalyscie ale juz w poniedzilek na tv4 sa nowe odcinki!! IItemp. ja to jak to uslyszalam to tak sie uiesztlam i teraz mam nadzieje ze w trakcie tej temp. wreszcie w polsce ludzie sie ograną i gadżety RBD beda u nas do kupienia bo kasy to zarobiliby na polsce bo fanów jest wielu....
baska513 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 14:36   #650
AryaxD
Wtajemniczenie

O II temp. wiadom od dawna , jednak na Rebeldomanie w Polsce nie ma co liczyć, jakby RBD oficjalnie istaniało to tak, ale teraz to nie ma szans zbytnio na to...

Ja mimo to się cieszę z II tempki, choć pierwsze 25 odcinków będzie mi się oglądłąo głupio bo jej już oglądnęłam :P.No i trochę głupio też będzie sie to oglądało jak już RBD całkowicie nie będzie. Ale i tak się cieszę, a szczególnie czekam na III temporadę wg. mnie najciekawszą i najbardziej znienawidzoną rpzeze mnię..przez Sabrinę :[.

Edytowane przez AryaxD
Czas edycji: 2008-12-26 o 15:10
Stary 2008-12-26, 15:32   #651
Nelkaa
Zadomowienie

hej Zbuntowana widzę, że wkońcu spełniło się jedno z Twoich marzeń i jak tam nasz Pączuś, jest taki przystojniak jak go pokazują?

MOJE TWORY BIŻUTERYJNE
Nelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 18:59   #652
AryaxD
Wtajemniczenie

Boże to co pokazują to za mało pokazują
On w rzeczwistości jest jeszcze piękniejszy
No po prostu nie do opisania, wygląda jak Bóg , jest niesamowity jego ruchyyy to normalnie tylko ślinić się można Ale nigdy sobie nie wybaczę tego że stanęłam po prawej stronie sceny kiedy jego zawsze pcha na lewoi nie mogłam idealnie go widzieć:[.

Edytowane przez AryaxD
Czas edycji: 2008-12-26 o 19:01
Stary 2008-12-27, 22:01   #653
Dulce Maria
Raczkowanie

Boooże dziewczyno ;D Wiedz że strasznie Ci zazdroszczę !!

Stary 2008-12-29, 21:38   #654
AryaxD
Wtajemniczenie

I jak chicas dziś po upragnionym odcinku ?
Stary 2008-12-29, 21:58   #655
Dulce Maria
Raczkowanie

Ajj Poprostu megaświetnie ..

Stary 2008-12-30, 14:38   #656
AryaxD
Wtajemniczenie

Ogromna prośba, Na Kotku jest głosowanie na najlepszy zespół roku 2008 niby nic, ale RBD konkuruje z JB fajnie by było jakby wygrało, jest czas do dziś 16, głosujcie
Stary 2008-12-30, 15:49   #657
Dulce Maria
Raczkowanie

W bravo też jest konkurs Na najlepszy zespół i jest RBD .. Można też w poszczególnych przedziałach zagłosować na Dul i Poncho ;P
Ja SMS juz wyslalam i za nagrode wybralam sobie plyte Rebels i jakies inne

Stary 2008-12-30, 16:35   #658
AryaxD
Wtajemniczenie

O Bravo to wiem. Ale kotek... przegraliśmy z JB. Ale to było ustawione. Jestem pewna. kotek lubi gwiazdki Disneya, bez obrazy dla fanów JB. I na dodatek to niemożliwe, gdyż naprawde pełno fanów RBD głosowało nocą chocby i oddało z 100 -200 głosów...Masakra. Chyba lepiej teraz sie zając Bravoorami .
Stary 2009-01-01, 00:51   #659
Akniedfi
Raczkowanie

GG do Akniedfi

JB wygrali?? ehh
dziewczyny po dlugiej przerwie wracam na strony wizazu! pozdrawiam wszystkie fanki RBD!
mam nadzieje ze z powrotem Rebelde na antene 4-ki zapelni sie ten wontek nowymi osobami
Stary 2009-01-02, 22:20   #660
Dulce Maria
Raczkowanie

No powoli akcja się rozwija ;P
Wolałabym żeby godzina emisji się zmieniła . Rebelde mogłoby wskoczyć na miejsce pierwszego odcinka telenoweli Idiotki nie idą do nieba , która i tak już się kończy .
Oglądacie wgl Las tontas no van el cielo ?
Ja tak i bardzo podoba mi się postać Santiago xDD Jest bardzo komiczny i fajny...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości