![]() |
#631 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rimmel London Podkład Recover
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zadomowienie
|
Jest różnica, może nie kolosalna ale jest. 100 jest żółtawy i jaśniejszy, 103 w zależności u niektórych wpada w róż u innych w beż.
103 dla mnie był odrobine za różowy (tak wyglądał na mojej skórze), trochę za ciemny ale odrobinkę bo się wtopił w skórę. 100 jest dla mnie jasna i OK. Jeżeli 103 jest dla ciebie bardzo ciemny i jesteś mocno bladolica, to i 100 może być za ciemna, gdyż znam jaśniejsze podkłady. Pozdrawiam ![]() http://www.rimmellondon.com/UK/produ...ct.aspx?id=241
![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
MonkaIsko, Jakie znasz jaśniejsze podkłady
![]() ![]() Byłam już w dwóch sklepach i nawet nie sprowadzają Rimmela Ivory 100.. Dziś testowałam na dłoni Bourjois 10 hour sleep effect - najjaśniejszy był naprawdę kuszący, ale nie kupię go w Sephorze bo tam jest mocne światło i może w rzeczywistości wygląda inaczej.Poszukam gdzie indziej.Poza tym tak lubię Bourjois i ich piękne opakowania,że pewnie po części po prostu chcę wierzyć,że to TEN podkład, bo jest taki śliczny ![]() Marny ze mnie konsument,wystarczy ładna buteleczka i już mnie mają :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fotka poglądowa mojego autorstwa. Nie uwzględniono IsaDory Sheer to Cover, mojego ostatniego i największego odkrycia.
![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
Tak jak napisała gosik.s trochę tego jest. Isa Dora, Loreal chyba Infallible odcień Vanilla, Revlon, więcej mi do głowy nie przychodzi ale polecam skorzystać z wyszukiwarki są wątki typu "jasny podkład"
![]() Teraz chyba zakupię ten Bourjois 10 hour sleep effect, jak tylko wykończe Recovera ![]()
![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
gosik.sTo testery czy wszystkie kupiłaś?!
![]() 1 oraz 3 od lewej wyglądają całkiem OK,przy czym prędzej kupię Bourjois niż Diora - chyba nie muszę mówić dlaczego :P Tak,muszę się przyjrzeć temu 10 hours sleep effect..jesli nie znajdę Recovera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, jeśli nie macie na buzi wiele do ukrycia, to szczerze polecam tego Burżuja 10 HSE nr 71. Kolor prześliczny, bardzo jasny ![]()
![]() |
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
Dzięki za link
![]() Chyba właśnie kupię jednak Burżuja, bo różnica na zdjęciu jest spora. Tylko sporo osób pisze, że on podkreśla skórki a ja jestem alergiczką i to na Differinie obecnie, więc skóra mi się łuszczy.. ale tak naprawdę żaden podkład nie ukryje suchych miejsc, najwyżej zużyję go później. No i to piękne opakowanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Konto usunięte
|
Obecnie mam 3 podkłady i wszystkie podkreslają suche miejsca- mniej lub bardziej
![]() Z Bourjois mam ten 10HSE, ale nr 72. Skoro Recover 100 jest jaśniejszy, to już go nie szukam ![]() Gosik.S- ja też mam obsesje, co prawda taka powracającą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
gosik.s mam małe pytanko, czy ten burżujek 10 h sleep ma drobinki?
![]() |
![]() |
#641 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() Ja nie wiem Ci, którzy sprowadzają Rimmela do Polski , myślą chyba, że my wszystkie mamy ciemną karnację ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#643 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. Bourjois napewno nie rozświetla w ten sposób, co Recover, jest bardziej wodnisty no i wogole nie jest tłusty (a recover mi się taki wydaje). W porównaniu do Recovera, to Bourjois wogole nie ma drobinek. Te miniaturki znalazlam tylko po wpatrzeniu sie w chusteczkę, nawet przy umazianiu dloni i podsunięciu pod lampę ich nie widziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam ochotę na ten bourjois, nie miałam jeszcze nigdy tego podkładu jedynie próbkę i spodobało mi się że on jest taki delikatny i lekki.
Ja mam cerę suchą, czy myślicie że ten Recover nadałby się? Nie lubię uczucia tłustości na twarzy, ważne jest dla mnie żeby podkład nie podkreślał suchych skórek i nawilżał...
![]() |
#645 | |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7401598]Ja nie gosik, ale na twarzy nic nie widać, kiedys wytarlam w chusteczkę i chyba pod światlo jakies takie naprawdę mini byly, ale na twarzy ich nigdy nie widziałam.[/quote]
Capuccino rację ma ![]() Rozświetlenie Burżujka nie jest drobinkowe, aczkolwiek niewątpliwie jakieś rozświetlenie on daje. Ale takie bardziej w typie rozświetlających korektorów pod oczy, które tylko cerę rozjaśniają, rozpromieniają jakby, a mimo to żadnych drobinek tam nie widać. Cytat:
![]() Burżuj tego nie robi.
![]() |
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
No ładnie,przypadkiem z tematu o Rimmelu rozpętałam dyskusję o Bourjois
![]() Swoją drogą,jak dobrze pójdzie to dziś wieczorem będę go miała (odcień 71),zdam relację ;P (dodane) No i stało się,mój Burżuj już do mnie jedzie ![]() Edytowane przez fugeela Czas edycji: 2008-05-02 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Ja wkońcu wybrałam rozświetlający Lirene
![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
a ja po recoverze kupie chyba bourjoisa bo zle sie czuje uzywajac tego recovera
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#649 |
Konto usunięte
|
Ja zauważylam, że ma tłustawą konsystencję kiedy używałam naprzemian z Bourjois i Affinitone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7423170]Ja zauważylam, że ma tłustawą konsystencję kiedy używałam naprzemian z Bourjois i Affinitone
![]() ![]() hehe to ja musze zobaczys te wodniste bo jak mi sie wydawal recover jak woda prawie to co dopiero bedzie z reszta? ![]()
![]() |
![]() |
#651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Bourjois jest super - leciutki,jaśniutki,nietłu sty.Ale jak macie sporo do ukrycia to nie będziecie zadowolone,ja mam sporo przebarwień i nie kryje ich idealnie..Mi to akurat nie przeszkadza,bo i tak wyrównuje koloryt i wyglądam świeżo.No i wreszcie mam jasny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam!!
Mam pytanie do posiadaczek podkladu Rimmel Recover Czytalam o nim wiele pochlebnych informacji i chcialabym sie skusic na niego.Nie wiem tylko jak kolory sie prezentuja live.Bo chce go zakupic na all. Nie mam jasnej cery raczej opalona i chcialabym zuyska efekt opalonej twarzy ale nie zeby byla poświata zółta. Kochane jakie sa wasze spostrzezenia co do podkladu i kolorów. Prosze o wasza rade!!! Ps.Głownie poszukuje podkladu rozswietlajacego moze jakis inny polecacie??? Kilka info o tym podkladzie jakie znalazlam: Rimmel - Recover To pierwszy podkład, który jednocześnie rozświetla cerę, koryguje przebarwienia i usuwa z twarzy wszelkie oznaki zmęczenia. Podkład jest oparty na rewolucyjnej technologii, która pozwala mu pełnić dwie funkcje: - likwidować oznaki zmęczenia skóry (zmęczona, bezbarwna, szara cera, z widocznymi cieniami pod oczami czy zmarszczkami mimicznymi staje się bardziej napięta) - przywraca jej blask, ożywiając ja i nadając jej zdrowy wygląd. Ekskluzywny kompleks EnergyBoost dodaje energii zmęczonej skórze. Zawiera przeciwutleniacze odpowiedzialne za młody wygląd skóry - witaminę C i E z supermocnym zestawem minerałów, które potrafią zwalczyć oznaki zmęczenia skóry. Należą do nich: magnez, wapń, potas i cynk. To właśnie te składniki są odpowiedzialne za przywrócenie skórze żywotności i zdrowego wyglądu. Ekskluzywny rozświetlający kompleks przywraca blask zszarzałej skórze i wydobywa z niej promienność. Unikalne połączenie kulistych cząsteczek pudrowych rozpraszających światło ze składnikami z białej perły i niebieskich pigmentów wizualnie rozświetla i koryguje ziemisty i niezdrowy odcień skóry. Podkład zawiera również ekstrakty z wilczej jagody, które są znane ze swoich rozświetlających i rozjaśniających właściwości. Lustrzane drobinki zawarte w podkładzie są dodatkowo odpowiedzialne za zatuszowanie wszelkich niedociągnięć cery. Podkład gładko i szybko nakłada się na skórę. Naturalnie pokrywa wszelkie niedoskonałości. Maskuje cienie i koryguje przebarwienia.
![]() |
#655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja pod względem rozsmarowywania wolę wodniste, ale na skórze lepiej się czuję z tymi bardziej kremowymi, nie czuję ściągnietej skóry ![]() Jaki to nowy Revlon? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***RIMMEL RECOVER - PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCY-opinie!!!***
Istnieje już wątek o tym podkładzie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...RIMMEL+RECOVER
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***RIMMEL RECOVER - PODKŁAD ROZŚWIETLAJĄCY-opinie!!!***
teraz zauwazylam
przepraszam i prosze o polaczeni go z tamtym ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Witam
zalozylam jzu watek na ten temat niesttey nie wiedzialam ze taki jzu istnieje dlatego ponawiam moje pytanko ![]() witam!! Mam pytanie do posiadaczek podkladu Rimmel Recover Czytalam o nim wiele pochlebnych informacji i chcialabym sie skusic na niego.Nie wiem tylko jak kolory sie prezentuja live.Bo chce go zakupic na all. Nie mam jasnej cery raczej opalona i chcialabym zuyska efekt opalonej twarzy ale nie zeby byla poświata zółta. Kochane jakie sa wasze spostrzezenia co do podkladu i kolorów. Prosze o wasza rade!!! Ps.Głownie poszukuje podkladu rozswietlajacego moze jakis inny polecacie???
![]() |
#659 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli masz ciemniejszą to jedynie tyle mogę powiedzieć, ze 100 i 103 odpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
no chyba tak tez zrobie
ale sadze ze chyba 402 bronze bedzie dobry a inne rozswietlajace jakie sa dobre tez????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.